Sad samo pridrzavanje i sve ce biti superiska

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Milice, drago mi je sto ne moras da se kljukas lekovima. To su sjajne vesti!!!Evo mene, danas sam bila na infektivnoj, danas je ambulantno primala dr.Bozic.
Moja situacija je takva da nije potrebna nikakva terapija za sada
Broj kopija(19.400) je mali, transeminaze uredne, pa nema nikakvog lecenja. Kontrola za 6 meseci, do tada uredan zivot, bez alkohola, gaziranog, svinjice i sl.
Inace, da bi se dobila terapija zeffixom ili koja druga potrebno je da broj kopija bude visi od 10 na 4 (to je inace 100.000, a ne 10.000 kako smo mi matematicarke izracunale ) i da transeminaze budu iznad referentnih vrednosti.
Nismo. Zvacu je od ponedeljka i pitati kad moze da me primi.Zabrinuta, ni meni nije jasna ta matematika, ali Bozicka mi tako rece...kako god, ovaj broj mojih kopija nije veliki...Jeste li se vi culi sa njom?
Muski su to, moja Milice. Mislis da moj muzic nije jeo prasece i jagnjece pecenje, rusku salatu, sarmu...i ostale praznicne djakonije, iako tada jos nije znao da ima jako mali broj kopija virusa. A sad tek kad zna za mali broj...kackavalji, kajmak, Coca-cola... Ni sama ne znam da li smem da ga pustim da jede sta hoce ili ne. Videcu sa Bozickom....kakvi te cvarci spopali...