Berankrsh napisao:Majja,
Procitao sam sve,i vratio se u moju muku prije tri godine.Moj pokojni otac je prolazio kroz ovakve muke.Meni kad je ambulnta dolazila tjeshili su me,neka mi je bog u pomoc.....shta da ti kazhem,nego budi hrabra.Bog te je pomilovao da budesh pored svoje majke kad joj je najtezhe....i tu morash biti do kraja....
iskreni pozdrav.....
Znam, i biću.........hvala!!!
Uhhhhhh, danas mi je baš baš težak dan.
Tamaraft, nisam baš imala inspiraciju da šmugnem bilo gde, danas sam imala jako težak dan, tako da u ovakvim situacijama ni "šmuganje" ne pomaže.
Danas sam razgovarala sa doktorkom, onkologom i nemam baš lepe vesti.
Bez obzira na rezultate, mama nije kandidat ni za hemo ni za radio terapiju, jer je previše slaba, a i istorija bolesti čini svoje. Terapija bi joj nanela više štete nego koristi. Ista doktorka je i pregledala mamu danas,, poslušala je pluća, desno (ovo gde je tumor) plućno krilo ne "radi" uopšte, a levo je dosta slabo.
Ovo je prvi put da sa nekim doktorom na ovu temu razgovaram ljudski, da vidim u očima svog sagovornika da me stvarno sluša, da imam poverenja u nju, na žalost, nije mi lepe stvari rekla, ali je to rekla na ljudski način i dostupno meni.
Eto, previše sam tužna da bih bilo šta danas dalje pisala, možda malo kasnije, trudim se da i dalje budem ok pred mamom, ali sada mi se javio neki strah, neka tuga kad je gledam, nekako mi ovo danas zvuči kao "konačno", a baš sam se ponadala....... Mama se uvek kao feniks izdizala sa najdubljeg dna i teško mi je da se pomirim sa tim da je ovog puta dokusurilo. Po slobodnoj proceni doktorke i uzimanju anamneze, bolest je kod mame počela da se razvija pre čitave decenije.
Eto dragi moji, odoh sada kod nje da zajedno gledamo kviz i oštrimo vijuge, a mi se kuckamo........
Hvala vam svima beskrajno!