Pozzz od patke ili koze..nisam sigurna gde me je mashinica klasifikovao

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Evo, odgovoricu Vam sa zadovoljstvom! Kao pravnik treba da radite svoj posao i dobijate platu za to. Kao DOBAR pravnik treba da nadjete reshenje u svakoj situaciji. Ako Vi polazite od toga da je neshto "nemoguca misija", od Vasheg "pravnikovanja" nema nishta, te treba da ustupite mesto nekom mladom, neiskusnom, ali punom volje i entuzijazma, mladom pravniku koji ce znati kako da reshi problem i zashtiti pacijenta. Pozdravnena1958 napisao:Ja imam jedno pitanje, postavicu ga i na temi pravo i etika. Radila sam kao pravnik u zdravstvu, i bila zastitnik pacijentovog prava, to je nemoguca misija.
Zanima me sta mislite o slucaju iskusnog psihijatra, koji svom pacijentu skoro na svakoj kontroli kaze da je ucinio sve sto je znao, da je nemocan, i na kraju napise recepte. Kolege smatraju da ima pravo to da kaze, a onda pricaju da je ustanova sve ucinila...a lekar nije govorio ustanova veæ ja. Frka je bila jod trazenja promene lekara, sa novim neiskusnim specijalizantom, punim volje i entuzijazma, pacijent se preporodio, znatno, znatno je bolje.
Sreca, mnogo je vise dobrih i savesnih lekara.
Na trecem mestu je pisem, kao svaka pocetnica, da bude zapazeno i da dobijem odgovor.
Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije, ili cu ti uputiti pacijentasanyalica napisao:Juuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Koliko pacijenata!!!!![]()
K189, budite pristojni, sacekajte dok Vas ne prozovem. Vidite da je u ordinaciji josh uvek g-din Bruka Sramota, tj.seratoma. Pa dajte, molim Vas, i ja imam dushu...Moram malo i da se odmaram!![]()
Majjo, i za Vas isto vazi, samo sto cu Vama reci (da ne biste za DZ chekali) da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom.![]()
P A U Z A
http://www.doktor.rs/forum/index.php - Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.MACHINE napisao: Ja vec duze vreme imam tesku neizlecivu autoimunu bolest kakva je Morbus Crohn ...
Bojim se da si ovim pitanjem (pr)omasio forum. Ovaj forum se ne bavi politikom.MACHINE napisao: Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu.
E ova ti je dobra. Odlican autobiografski prilog.MACHINE napisao: Ako vec nemas svoj zivot, sto je pored tvoje neukosti, najocitija pojava ovde, nemoj drugima otezavati i udarati kontru svima ... niko nista pametno nece procitati, osim kvakanja i meketanja ...
Bravo. I ova ti je dobra. Cista desetka.MACHINE napisao: P.S. odjavljujem se i sa ove teme
Nemam pojma ko je kome ovde muž a ko kome žena, niti me interesuje, ali sanjalice, zaista mi ne treba razvodnik (ovo ovde je postalo pozorište, a ti si se vidim dobrovoljno prihvatila uloge razvodnika i nemam pojma kojim povodom si se uhvatila mene).hunter napisao:Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije, ili cu ti uputiti pacijentasanyalica napisao:Juuuuuuuuuuuuuuuu![]()
K189, budite pristojni, sacekajte dok Vas ne prozovem. Vidite da je u ordinaciji josh uvek g-din Bruka Sramota, tj.seratoma. Pa dajte, molim Vas, i ja imam dushu...Moram malo i da se odmaram!![]()
Majjo, i za Vas isto vazi, samo sto cu Vama reci (da ne biste za DZ chekali) da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom.![]()
P A U Z A![]()
Ljubi te muzic pametnu!
Lovac Luka je doktor, on je na carski rez iz vuka izvuka babu i crvenkapu te mu ugradio tursku kaldrmu, riMfuznu, u želudac. Vadi Luka i iz Vučića.Ne vidim razuman razlog da se jedan takav hirurg nipodaštava. Preporuka za doktora Luku Lovca može se ostvariti veoma lako tako da gasni hronični problemi SperaTomovi mogu biti rešeni umešnim radikalnim rezom.majja napisao:Nemam pojma ko je kome ovde muž a ko kome žena, niti me interesuje, ali sanjalice, zaista mi ne treba razvodnik (ovo ovde je postalo pozorište, a ti si se vidim dobrovoljno prihvatila uloge razvodnika i nemam pojma kojim povodom si se uhvatila mene).hunter napisao:Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije, ili cu ti uputiti pacijentasanyalica napisao:Juuuuuuuuuuuuuuuu![]()
P A U Z A![]()
Ljubi te muzic pametnu!
Ako osetim potrebu da me lovac leči, sama ću otići kod njega, budi bez brige, veza mi ne treba.
majja napisao:Po meni je bezobzirno nazivati pogrdnim imenima bilo koga!!sanyalica napisao:Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!
Medjutim, napadi Seratome i Mashine su bezobrzni do krajnosti! Kamenovanje je samo jedan od nachina koji ova dvojica zagovaraju. Po njima su svi medicinari shljam, a to jednostavno nije istina! Isti ti ne izlaze iz chekaonica i ordinacija u domovima zdravlja i bolnicama. Od njih oni koji su zaista ozbiljno bolesni ne mogu da dodju na red. Isti ce prvi (i da se ne trazi to od njih) nositi evre, prasad i bombonjere. E to je dvostruki moral, odlika malogradjanstine i to je jedna od stvari protiv kojih se borim.
Pozdravlja te Sanyalica.
Da li misliš da su stvarno mislili i da æe preduzeti organizaciju kamenovanja bilo koga!! To se tako obièno kaže u naletu ogorèenja, razoèarenja ili nekog sliènog stanja kada se èuju vesti kakve je postavljaè teme èuo.
I druga stvar, èovek se lepo ogradio da ne misli na SVE medicinare, nego samo na one iz konkretnih sluèajeva!! Zato i ne vidim poentu u povlaèenju izvrsnih lekara sa ovog foruma. Razumem kolegijalnost, ali treba biti realan. Zaista ni u jednom postu nisam proèitala ni jednu liènu uvredu upuæenu njima i mislim da im je odluka ishitrena. Ali ko još mene pita??!!
Možda sam ja nešto propustila u èitanju, ako jesam, izvinjavam se.
Živo me zanima kako bi ti reagovala i koje bi izjave davala da ti ne daj bože, greškom lekara strada neko iz bliskog okruženja!!![]()
I dajte ljudi, unesite malo više obiène, normalne komunikacije, u zadnje vreme se sve više mogu proèitati liène uvrede i to jako ružne.
Corona, ti ces imati posebno poglavlje u mom novom bestseleru, obecavam!corona napisao:Lovac Luka je doktor, on je na carski rez iz vuka izvuka babu i crvenkapu te mu ugradio tursku kaldrmu, riMfuznu, u želudac. Vadi Luka i iz Vuèiæa.Ne vidim razuman razlog da se jedan takav hirurg nipodaštava. Preporuka za doktora Luku Lovca može se ostvariti veoma lako tako da gasni hronièni problemi SperaTomovi mogu biti rešeni umešnim radikalnim rezom.majja napisao:Nemam pojma ko je kome ovde muž a ko kome žena, niti me interesuje, ali sanjalice, zaista mi ne treba razvodnik (ovo ovde je postalo pozorište, a ti si se vidim dobrovoljno prihvatila uloge razvodnika i nemam pojma kojim povodom si se uhvatila mene).hunter napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije, ili cu ti uputiti pacijenta![]()
Ljubi te muzic pametnu!
Ako osetim potrebu da me lovac leèi, sama æu otiæi kod njega, budi bez brige, veza mi ne treba.
Kataglinger, Machini je softver otishao u ... ma dalekooo, tako da tu nema pomoci.kataklinger napisao:http://www.doktor.rs/forum/index.php - Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.MACHINE napisao: Ja vec duze vreme imam tesku neizlecivu autoimunu bolest kakva je Morbus Crohn ...
Samo sto svojim ponasanjem razjuri svakog ko je kvalifikovan da te saslusa, da ti da savet, da ti pomogne, da te uputi kod za tvoju bolest kvalifikovanih strucnjaka ...
Bojim se da si ovim pitanjem (pr)omasio forum. Ovaj forum se ne bavi politikom.MACHINE napisao: Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu.
Mozda si se malo zaboravio. Forum na kojim pises zove se
http://www.doktor.rs/forum/index.php - Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.
Za tvoja interesovanja postoje neki drugi forumi i neki drugi sagovornici ... ...
E ova ti je dobra. Odlican autobiografski prilog.MACHINE napisao: Ako vec nemas svoj zivot, sto je pored tvoje neukosti, najocitija pojava ovde, nemoj drugima otezavati i udarati kontru svima ... niko nista pametno nece procitati, osim kvakanja i meketanja ...
Bravo. I ova ti je dobra. Cista desetka.MACHINE napisao: P.S. odjavljujem se i sa ove teme
Predpostavljam da ces biti od reci i datu rec odrzati.
Forumska pomoc.
Posto te uhvatila epidemija odjavljivanja sa tema i thread-ova, zar nije bolje da se odjavis sa foruma http://www.doktor.rs
Razmisli!
Ma ja sam samo odreagovala na ona pogrdna pisanja koja se ne dešavaju prvi put i ne samo na ovoj temi. Ovo se sve pretvorilo u *nemam adekvatnu reč*. I u čemu je poenta?! Ja sam odreagovala na tvoj post, pa si ti sebi dala za shodno da me upućuješ kome ću ja da se prepustim??!sanyalica napisao: Majjo, vidite, prvo ste se Vi "dohvatili" mene iz razloga sto niste pazljivo chitali. NIshta lichno, verujte.![]()
Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.
Vaziii, Majjo. Samo se nemojte nervirati!majja napisao:Ma ja sam samo odreagovala na ona pogrdna pisanja koja se ne dešavaju prvi put i ne samo na ovoj temi. Ovo se sve pretvorilo u *nemam adekvatnu reè*. I u èemu je poenta?! Ja sam odreagovala na tvoj post, pa si ti sebi dala za shodno da me upuæuješ kome æu ja da se prepustim??!sanyalica napisao: Majjo, vidite, prvo ste se Vi "dohvatili" mene iz razloga sto niste pazljivo chitali. NIshta lichno, verujte.![]()
Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.![]()
Rekoh veæ za lovca, niti me zanima da li je i èiji muž, niti smatram da mi treba neèija dozvola da bih se obratila ili prepustila nekome, to je stvar mog liènog izbora i volje. Sugestije mi zaista nisu potrebne, a još manje dozvole za obraæanje nekome preko foruma.