BRUKA I SRAMOTA !!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
BRUKA I SRAMOTA !!!!
Gledam sada B92 i novi slucaj korupcije gde lekar kaze pacijentu posto siromah nije imao 700E za operaciju prostate-da se ubije. Ej ludaci gde ste???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napadate neke ljude ovde koji to javno iznesu i u pravu su 1000000% a coravi ste da pogledate sta se radi okolo u stvarnom svetu. Dokle ce doktorski samozivci i samozvanci da ministruju, lece mitom i korupcijom, da usmrcuju svojim bahatim nehatom i tome slicno? Ovako mala zemlja na cetvrtom mestu po korupciji i neznanju u zdravstvu!!!!!!! Ej pa to je smak sveta!!!!!!!!! Neko spomenu vesanje zbog propusta koje gledamo i slusamo iz dana u dan kada umre neki pacijent a posebno mala deca. Ma kakvo crno vesanje-kamenovanje i lomaca to su jedino i zasluzili. Bez uvrede ovo sve govorim za one koji su krivi znam da to nije vecina doktora ali je sve vise i vise ovakvih i plasim se da poprima oblike epidemije koji se moraju radikalno saseci u korenu dok jos nije kasno!!!!!!!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A sto ti stalno jedes ono sto se ne jede????? U svakoj corbi si mirodjija. Ti i jos par takvih koji ovde vise iz dosade.
sanyalica napisao:Alo!!!!![]()
Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
A sta ces ti,peratomo, kad ti dalekobilo zatreba medicinska pomoc? Hocesh li mozda kod vracha nekog da odes???Nece te biti sram da posle ovakvih rechi odesh kod dr i pogledash ga u ochi?????
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
ovako dokona naidjoh na nesto interesantno...
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#70924
Ooooo pa to ste vi, seratomo!!! Imate gasove i stolice, pa udaviste dr Ivicu sa svojim problemima!!!
Sram te bilo, apstinentu!
E a ti nemas pravo glasa? Sta je? Zasto su ti oduzeli poslovnu sposobnost????
Zbog gasova sigurno... 
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#70924
Ooooo pa to ste vi, seratomo!!! Imate gasove i stolice, pa udaviste dr Ivicu sa svojim problemima!!!
Sram te bilo, apstinentu!

E a ti nemas pravo glasa? Sta je? Zasto su ti oduzeli poslovnu sposobnost????

Ne dao bog da se to ikada desi! Ja ne znam gde i kako bi radila vantelesnu oplodnju da nema privatnika.. U drzavnoj? Aha vazi, tamo gde su jako losi uslovi za rad, lose i neadekvatne laboratorije za odgajanje embriona, nemaju ni zamrzivace za zene koje imaju vise jajnih celija. hvala Bogu sto postoje privatnici!NemaOdMeneNista napisao:Po meni bi trebalo da se ukinu privatne klinike sve da je u bolnici .i da niko nista ne placa operacije,pregledi,lekovi ali leko vi samo uz recept lekara a doktori da primaju platu istu non-stop.....
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Samo bolide?sanyalica napisao:Mrshhh radikalchino!![]()
A sto me pitas, pravo da ti kazem...lovim bolide kao sto si ti i to radim za dobrobit chovechanstva!

Jbt nama pune ruke posla a gasotoma misli da se dosađujemo

Vauu, kakva kazna za one koji nisu mogli da odgovore na prosto pitanje:Ma kakvo crno vesanje-kamenovanje i lomaca to su jedino i zasluzili.
Pitam se pitam....koliko gasova, stolica i mokrenja je gasotoma imao dok je sedeo u kući i bljuvao po forumu?Kada sam van kuce skoro ceo dan ili nesto radim duze vreme nemam gasove, imam 1-2 stolice i nekoliko mokrenja. Ako sam ceo dan kod kuce uvek imam gasove, 4 stolice dnevno i 2x vise mokrenja...to je provereno tako. Koji uzrok ovome moze biti???

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Ne brini, Gala, NemaNistaOdToga
Nego, chudno da seratoma postavi novu temu i nazove je po svom pravom imenu i prezimenu, a onda tajanstveno nestane...Mora da je poleteo od gasova kao mlaznjak!
Olja, stavi gas masku kad ulazis na pojedine teme na ovom forumu!Moramo izdrzati sve ove teskoce i ochistiti teren!
Da se nama vrate nashe doce!!!

Nego, chudno da seratoma postavi novu temu i nazove je po svom pravom imenu i prezimenu, a onda tajanstveno nestane...Mora da je poleteo od gasova kao mlaznjak!

Olja, stavi gas masku kad ulazis na pojedine teme na ovom forumu!Moramo izdrzati sve ove teskoce i ochistiti teren!

Da se nama vrate nashe doce!!!

Pacenici su sami pokazali da se dosadjuju i ceprkaju nesto po forumu. A pogledajte im i broj postova i datum registracije. Pa ceo dan da sede i kucaju tesko bi postigli takav tempo
Skoro deset poruka u proseku svaki dan. Pa to su pravi primeri onih koji nemaju sta pametnije da rade nego samo piskaraju po forumima i kopaju po tudjim postovima jer nemaju pravi zivot vec samo imitaciju zivota (REM). A ne da nisu pametni nego su i preglupi 

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm