BRUKA I SRAMOTA !!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Znamda o`sh! :wink:
Teren je dekontaminiran! Odoh na zasluzeni odmor! :D
Laka noc :D
Slika
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

ae, naravno :)
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

'noc 8)
Cogito ergo doleo....
K189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 3:47 pm

Post od K189 »

Ne mogu da verujem u sta se ovaj forum pretvorio. Ne znam samo koliko mozete nisko da se spustite posto vec vidim da delite ljudi na politicke podobne i nepodobne. Primitivizam i budalastina najobicnija.
Ovo nije chit-chat forum imate krstaricu, bgd caffe, pa tamo chatujte.
Ovde dolaze ljudi kojima je potrebna medicinska pomoc ili savet a nazalost, sve redje i redje dobijaju odgovore na svoja pitanja (ili im laici odgovaraju).
Svojim besmislenim raspravama terate normalne ljude sa ovog foruma, ukljucujuci i doktore, pa vas molim za njihovo dobro da se iskontrolisete i debate vodite na drugom mestu.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ni ja ne mogu da verujem u šta se pretvorio forum i koliko ima ličnih rasprava i prebacivanja, podbadanja, psovanja...... :o :o
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Juuuuuuuuuuuuuuuu :o
Koliko pacijenata!!!! :o

K189, budite pristojni, sacekajte dok Vas ne prozovem. Vidite da je u ordinaciji josh uvek g-din Bruka Sramota, tj.seratoma. Pa dajte, molim Vas, i ja imam dushu...Moram malo i da se odmaram! :roll:

Majjo, i za Vas isto vazi, samo sto cu Vama reci (da ne biste za DZ chekali) da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom. :wink:

P A U Z A
Slika
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

sanyalica napisao:Alo!!!! :evil:
Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
A sta ces ti,peratomo, kad ti dalekobilo zatreba medicinska pomoc? Hocesh li mozda kod vracha nekog da odes???Nece te biti sram da posle ovakvih rechi odesh kod dr i pogledash ga u ochi????? :o

Sanjalice, jeste da se ne sme napadati cela profesija, ali se moraju napadati oni koji to rade.Ne mozemo stajati skrstenih ruku.Naravano da nisu svi isti, ali ako neko skrene paznju na ono sto je itekako aktuelno u Srbiji, ne smemo ga napadati, bolje bi bilo da se vidi sta cemo, ako ista mozemo :cry:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!
Medjutim, napadi Seratome i Mashine su bezobrzni do krajnosti! Kamenovanje je samo jedan od nachina koji ova dvojica zagovaraju. Po njima su svi medicinari shljam, a to jednostavno nije istina! Isti ti ne izlaze iz chekaonica i ordinacija u domovima zdravlja i bolnicama. Od njih oni koji su zaista ozbiljno bolesni ne mogu da dodju na red. Isti ce prvi (i da se ne trazi to od njih) nositi evre, prasad i bombonjere. E to je dvostruki moral, odlika malogradjanstine i to je jedna od stvari protiv kojih se borim.

Pozdravlja te Sanyalica. :D
Slika
K189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 3:47 pm

Post od K189 »

K189, budite pristojni, sacekajte dok Vas ne prozovem. Vidite da je u ordinaciji josh uvek g-din Bruka Sramota, tj.seratoma. Pa dajte, molim Vas, i ja imam dushu...Moram malo i da se odmaram!
Dozvolite mi da primetim da ste jedino Vi ovde nepristojni.
Nastojite da budete duhoviti i cinicni ali to toliko agresivno ispoljavate i to je toliko neukusno da vas samo jos vise srozava jer vam inteligencija i duhovitost ocigledno nisu jaca strana, i svako iole pametan jednostavno ce se nasmejati vasim niskim doskocicama kojih bi se cak i prosecni pubertetlija postideo.
Pokusajte na drugaciji nacin da nametnete misljenje ili potrazite strucnu pomoc, to Vam zaista dobronamerno savetujem.
Zabrinjavajuce je to sto Vi u zrelim godinama provodite ovoliko vremena na internet portalu gde ljudi dolaze sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i kojima je potrebna pomoc.
Vi im indirektno onemogucavate da dobiju normalan odgovor na svoje pitanje.
Umesto odgovora na svoje pitanje oni dobijaju politicke replike, detaljno im se istrazuju predjasnje poruke i potom zloupotrebljavaju ( kakva morbidnost, imate li vi obraza uopste?).

I oprostite na drskosti i znatizelji, ali moram Vas upitati na koji nacin vas ispunjava to sto nastupate tako ostro i odsecno u debatama?
Da li ste takvi i na poslu, u kuci, sa prijateljima?
Znate sta kazu za takve osobe u javnom zivotu? :roll:
Izadjite malo iz kuce...
Veliki pozdrav, mislite o tome.
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Joj, joj, jojjjj! :roll:
Opet ovaj nasrtljivi pacijent!
Sachekajte svoj red, molim Vas! 8)
Niste VLASNI da komentarishete moje godine i moj zivot :lol:
P.S.Garant ste DSS-ovac! E od tih mi je muka najstrashnije! :evil:

Pozz :D
Slika
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Sramota, sta radite, ako imate medjusobnih problema ugasite kompjutere, pa se nadjite i resite to, a nas ostale ostavite da se dekontaminiramo od vase gluposti, agresivnosti, primitivizma!!
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Kako te, more nije stid???

Ja vec duze vreme imam tesku neizlecivu autoimunu bolest kakva je Morbus Crohn (i imam svako pravo za opravdanom i ostrom kritikom jer sam video XYZ puta kako se (ne)radi, mesatari, mulja, lupeta, gresi...) a u DZ idem samo kako bih preuzeo Th. od cata, posto se oni bave jedino time i trijazom. I to max. 1 u mesec dana, zbog glupo definisanog "sistema". Degutantno i maloumno je da ti dijagnostifikujes ko ima zdravstvenih problema a ko ne. Prozivas sada i majju i k189 i peratomu...sve one cija misljenja nisu jednaka tvojim, a o politici nemam sta reci. Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu. Pa se prepoznaj u dedukciji...

Ako vec nemas svoj zivot, sto je pored tvoje neukosti, najocitija pojava ovde, nemoj drugima otezavati i udarati kontru svima. Niti je on kao ni ja rekao da su SVI losi, ubice...on je rakao da je to manjina a ja sam rekao da je to mnogo veci broj, samo sto on, verovatno, nije imao prilike da upozna "sistem" zdravstva onako kako sam ja morao zato i pokusavam ovde nekom da dam savet i pomoc kako da prekrate obim zacaranog kruga kada se obrate lekaru za pomoc a imaju ozbilnijih zdravstvenih tegoba, kako ne bi lutali. To sto ti rovaris po proslosti je odlika mentalno neuravnotezenih licnosti koje svoje vreme trace na posve nekonstruktivan nacin.

P.S. odjavljujem se i sa ove teme kao i sa proslih, posto vrlo dobro poznajem deo ucesnika "debate" a od njih sigurno niko nista pametno nece procitati, osim kvakanja i meketanja (pataka i koza), a za tako sto obicno odem do zooloskog vrta, lepsa je okolina od ove ovde. Toliko.

sanyalica napisao:Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!
Medjutim, napadi Seratome i Mashine su bezobrzni do krajnosti! Kamenovanje je samo jedan od nachina koji ova dvojica zagovaraju. Po njima su svi medicinari shljam, a to jednostavno nije istina! Isti ti ne izlaze iz chekaonica i ordinacija u domovima zdravlja i bolnicama. Od njih oni koji su zaista ozbiljno bolesni ne mogu da dodju na red. Isti ce prvi (i da se ne trazi to od njih) nositi evre, prasad i bombonjere. E to je dvostruki moral, odlika malogradjanstine i to je jedna od stvari protiv kojih se borim.

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

sanyalica napisao:Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!

Po meni je bezobzirno nazivati pogrdnim imenima bilo koga!!

Da li misliš da su stvarno mislili i da će preduzeti organizaciju kamenovanja bilo koga!! To se tako obično kaže u naletu ogorčenja, razočarenja ili nekog sličnog stanja kada se čuju vesti kakve je postavljač teme čuo.

I druga stvar, čovek se lepo ogradio da ne misli na SVE medicinare, nego samo na one iz konkretnih slučajeva!! Zato i ne vidim poentu u povlačenju izvrsnih lekara sa ovog foruma. Razumem kolegijalnost, ali treba biti realan. Zaista ni u jednom postu nisam pročitala ni jednu ličnu uvredu upućenu njima i mislim da im je odluka ishitrena. Ali ko još mene pita??!!
Možda sam ja nešto propustila u čitanju, ako jesam, izvinjavam se.

Živo me zanima kako bi ti reagovala i koje bi izjave davala da ti ne daj bože, greškom lekara strada neko iz bliskog okruženja!! :roll:

I dajte ljudi, unesite malo više obične, normalne komunikacije, u zadnje vreme se sve više mogu pročitati lične uvrede i to jako ružne.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Kome se ti to pravdash Machine??? :wink:

Majjo, nisi pazila na chasu.Sedi-kec. :D
Slika
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

E pa ja sam se tako slatko ismejala! :D
Sta cemo sa nasom masinicom, peratomom, cikatomom i slicnima? Da dopustimo da nas vredjaju? E pa necemo! Naravno da cemo da se suprotstavimo! Postoji lekic i za takve pacijente!

Da je srece, mnogi bi bili odavno banovani! :evil:
Odgovori