Teren je dekontaminiran! Odoh na zasluzeni odmor!

Laka noc

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
sanyalica napisao:Alo!!!!![]()
Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
A sta ces ti,peratomo, kad ti dalekobilo zatreba medicinska pomoc? Hocesh li mozda kod vracha nekog da odes???Nece te biti sram da posle ovakvih rechi odesh kod dr i pogledash ga u ochi?????
Dozvolite mi da primetim da ste jedino Vi ovde nepristojni.K189, budite pristojni, sacekajte dok Vas ne prozovem. Vidite da je u ordinaciji josh uvek g-din Bruka Sramota, tj.seratoma. Pa dajte, molim Vas, i ja imam dushu...Moram malo i da se odmaram!
sanyalica napisao:Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!
Medjutim, napadi Seratome i Mashine su bezobrzni do krajnosti! Kamenovanje je samo jedan od nachina koji ova dvojica zagovaraju. Po njima su svi medicinari shljam, a to jednostavno nije istina! Isti ti ne izlaze iz chekaonica i ordinacija u domovima zdravlja i bolnicama. Od njih oni koji su zaista ozbiljno bolesni ne mogu da dodju na red. Isti ce prvi (i da se ne trazi to od njih) nositi evre, prasad i bombonjere. E to je dvostruki moral, odlika malogradjanstine i to je jedna od stvari protiv kojih se borim.
Pozdravlja te Sanyalica.
Po meni je bezobzirno nazivati pogrdnim imenima bilo koga!!sanyalica napisao:Dolce-vita, naravno da osudjujem svaki nehumani odnos prema ljudima i zaista se konkretno borim protiv toga. Veruj, vrlo, vrlo konkretno se borim!
Medjutim, napadi Seratome i Mashine su bezobrzni do krajnosti! Kamenovanje je samo jedan od nachina koji ova dvojica zagovaraju. Po njima su svi medicinari shljam, a to jednostavno nije istina! Isti ti ne izlaze iz chekaonica i ordinacija u domovima zdravlja i bolnicama. Od njih oni koji su zaista ozbiljno bolesni ne mogu da dodju na red. Isti ce prvi (i da se ne trazi to od njih) nositi evre, prasad i bombonjere. E to je dvostruki moral, odlika malogradjanstine i to je jedna od stvari protiv kojih se borim.
Pozdravlja te Sanyalica.