BRUKA I SRAMOTA !!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam se iznervirala, ali sam se smorila.sanyalica napisao:Vaziii, Majjo. Samo se nemojte nervirati!majja napisao:Ma ja sam samo odreagovala na ona pogrdna pisanja koja se ne dešavaju prvi put i ne samo na ovoj temi. Ovo se sve pretvorilo u *nemam adekvatnu reč*. I u čemu je poenta?! Ja sam odreagovala na tvoj post, pa si ti sebi dala za shodno da me upućuješ kome ću ja da se prepustim??!sanyalica napisao: Majjo, vidite, prvo ste se Vi "dohvatili" mene iz razloga sto niste pazljivo chitali. NIshta lichno, verujte.![]()
Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.![]()
Rekoh već za lovca, niti me zanima da li je i čiji muž, niti smatram da mi treba nečija dozvola da bih se obratila ili prepustila nekome, to je stvar mog ličnog izbora i volje. Sugestije mi zaista nisu potrebne, a još manje dozvole za obraćanje nekome preko foruma.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
- Kontakt:
sanjalice,
nemoj da se ljutis al ti si tezak bolid
obicno ne govorim to nekome ko je stariji od mene al ti stvarno nisi normalna!! prozivas ovde ljudi pricas o nekim knjigama koje ces da pises a ne umes recenicu normalnu da sastavis jer si glupa kao noc
jadna ta tvoja deca ako ih imas mora da kukaju za majkom
odvoji se bre zeno od tog kompa gle koliko poruka imas samo sedis i kucas imam osecaj da imas 150 kila
aj poz!!! hehehe
nemoj da se ljutis al ti si tezak bolid

obicno ne govorim to nekome ko je stariji od mene al ti stvarno nisi normalna!! prozivas ovde ljudi pricas o nekim knjigama koje ces da pises a ne umes recenicu normalnu da sastavis jer si glupa kao noc

jadna ta tvoja deca ako ih imas mora da kukaju za majkom

odvoji se bre zeno od tog kompa gle koliko poruka imas samo sedis i kucas imam osecaj da imas 150 kila

aj poz!!! hehehe
Budalo.Jocak napisao:sanjalice,
nemoj da se ljutis al ti si tezak bolid![]()
![]()
![]()
![]()
obicno ne govorim to nekome ko je stariji od mene al ti stvarno nisi normalna!! prozivas ovde ljudi pricas o nekim knjigama koje ces da pises a ne umes recenicu normalnu da sastavis jer si glupa kao noc![]()
![]()
![]()
jadna ta tvoja deca ako ih imas mora da kukaju za majkom![]()
![]()
odvoji se bre zeno od tog kompa gle koliko poruka imas samo sedis i kucas imam osecaj da imas 150 kila![]()
![]()
aj poz!!! hehehe
Sve vise se u mojoj okolini javljaju negativni komentari i prepricavaju losa iskustva sa losim lekarima. I ja sama sam imala jedno lose iskustvo i nedavno i kazem, gde je ovaj svet krenuo. Na televiziji se stalno prica o tome kako se korupcija iskorenjuje, sve je manja i manja, pa mi dodje nekad da pozovem i pitam sto se ne prosetaju malo dalje od BG-a, malo juznije kao obicni ljudi pa da vide koliko je korupcija prisutna, a verujte jeste i to vrlo. i ne samo to vec i neljubaznost zdravstvenih radnika.
I smatram, a stojim iza toga da smo mi obicni smrtnici dosli u situaciju u kojoj treba da se molimo Bogu da nam lekar ne zatreba....
I smatram, a stojim iza toga da smo mi obicni smrtnici dosli u situaciju u kojoj treba da se molimo Bogu da nam lekar ne zatreba....
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Corona, ne brini...to je moja pacijentkinja Mikaljacorona napisao:Budalo.Jocak napisao:sanjalice,
![]()
![]()
![]()
obicno ne govorim to nekome ko je stariji od mene al ti stvarno nisi normalna!! prozivas ovde ljudi pricas o nekim knjigama koje ces da pises a ne umes recenicu normalnu da sastavis jer si glupa kao noc![]()
![]()
![]()
![]()
odvoji se bre zeno od tog kompa gle koliko poruka imas samo sedis i kucas imam osecaj da imas 150 kila![]()
![]()
aj poz!!! hehehe

Pa gde si bre, Mikaljoooo, nedostajala si mi!!!!

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Budala...Jocak napisao:sanjalice,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj poz!!! hehehe
Cogito ergo doleo....
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
peniko napisao:Budala...Jocak napisao:sanjalice,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj poz!!! hehehe
....na kub!!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
- Kontakt:
cekajte bre pa sto sam ja budala na kub
pa prva je pocela da proziva ljude za gas maske i da im cita ranije poruke sto njoj onda da se ne citaju??
a knjigu jedva cekam, ali bogami najavila mi je tragicnu smrt, nadam se da se necu ugusiti onim gorem
ali za svaki slucaj i vama savetujem

pa prva je pocela da proziva ljude za gas maske i da im cita ranije poruke sto njoj onda da se ne citaju??

I meni je materica zavaljena i uvrnuta i ne znam sta josh, a sad je nasla i da raste i stalno su se desavale neke promene, npr. u boji onog sto izlazi(braon, pa bordo, pa samo sluzavo neprijatnog mirisa itd )

a knjigu jedva cekam, ali bogami najavila mi je tragicnu smrt, nadam se da se necu ugusiti onim gorem

ali za svaki slucaj i vama savetujem

NIJE VREDAN SRPSKI ZIVOT NAVIJACKOG RIVALSTVA!!!