skica br.1
peratoma - Jun 07, 2009 9:38 pm napisao:... lekar kaze pacijentu posto siromah nije imao 700E ...
sanyalica - Jun 07, 2009 9:44 pm napisao: Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
hunter - Pon Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije ...
Ljubi te muzic pametnu!
Pokusavam da razumem: 700 evrica; 10 pct posrednicke provizije; pojedinacni slucaj …
Da li iza (svakog) uspesnog muskarca stoji uspesna zena, ili … …
skica br.2
sanyalica - Pon Jun 08, 2009 7:59 am napisao: Majjo, i za Vas isto vazi ... da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom.
hunter - Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct … Ljubi te muzic pametnu!
sanyalica - Jun 09, 2009 8:12 am napisao:Majjo … Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.
Nista mi nije jasno … ko, koga, po princiu pazi Miko & hvala Slavko, i sanyalica dobra za 10%.
sanyalice u
badseller-u koji pises promeni (svoje) ime u sanyalica 10 pct.
Molba: ocekujem primerak sa posvetom.
sanyalica - Jun 07, 2009 10:17 pm napisao:Mrshhh radikalchino!
A sto me pitas, pravo da ti kazem...lovim bolide kao sto si ti i to radim za dobrobit chovechanstva!
sanyalica - Jun 07, 2009 10:19 pm napisao:Ej seratomo, pukli ste i na Vozdovcu i u Zemunu
sanyalica - Jun 08, 2009 12:17 pm napisao:Joj, joj, jojjjj!
Opet ovaj nasrtljivi pacijent!
P.S.Garant ste DSS-ovac! E od tih mi je muka najstrashnije!
sanyalica - Jun 09, 2009 4:56 pm napisao:Josh jedan napukli radikal...
Jadnichak...
MACHINE - Pon Jun 08, 2009 1:36 pm napisao: Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu.
Sta recu osim da podsetim da se forum zove:
http://www.doktor.rs/forum/index.php -
Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.
sanyalice da pomognem:
Na temi " BRUKA I SRAMOTA " od 92 odgovora, 32 (ili ti ga jedna trecina) su tvoji odgovori.
Da li ti to nesto govori?
Izgleda da je covek bio u pravu kada je rekao:
MACHINE - Pon Jun 08, 2009 1:36 pm napisao: Ako vec nemas svoj zivot … nemoj drugima otezavati ... niko nista pametno nece procitati, osim kvakanja i meketanja ...