BRUKA I SRAMOTA !!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
klarica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2007 4:56 pm

Post od klarica »

Evo ja bi obnovila gradivo koje je MACHINE nekad izneo sa pravom da se ne zaboravi samo sto cu ja reci direktno bez laznog moralisanja i stida, ono sto mislim o ovima:

hunter, peniko, sanyalica, Dj.Olivera, sunny_n su, sludjena_mama su najvece budale, moroni, lezilebovici itd ovog foruma. Drustvo koje ni Musolini ne bi pozeleo kraj sebe :roll:

Ogranicne spodobe glupe ki noc. Takve treba samo ignorisati jer kako je to MACHINE lepo rekao sto "govno vecma diras ono vecma smrdi" nije ni cudo sto je pomama za gas maskama jer ne mogu ni sami sebe trpeti. Eto i mog skromnog doprinosa :lol:
Jocak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Jocak »

obavezno stavi gas masku zbog one sluzave spodobe iznad tebe!!! :lol: :lol: poz klarici!
NIJE VREDAN SRPSKI ZIVOT NAVIJACKOG RIVALSTVA!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Admine,zakljucaj neuropsihijatriju....
Klarica opet ima nervni slom :lol: :lol: :lol:

Evo,Klarice,price i za tebe:

Prica o Klarici

Bila jednom jedna K(l)arica...Bila je sluzava i gnojava i gurala se svuda gde joj mesto nije!Tako je zaradila i neizlecivu bolest-glupost!!!
Bilo je zao ljudima da joj kazu :da zivot nije samo crna rupa,, u koju se treba gurati i muvati...Da zivot moze biti i velika klopka radoznalim K(l)aricama...Mogu uraditi nesto nepromisljeno i ceo zivot zaliti...Ali K(l)arica nije slusala!!!
Nije vredelo ni sto je svi ignorisu!U stvari,glupe K(L)arice i ne shvataju kada ih neko ignorise!Nazalost,previse su glupe!
A mozda ih to i najvise nervira!
Draga K(l)arice....ode ti na ignore....

IGNORE IGNORE IGNORE!!!!Shvatila ili treba da crtam!

:lol: :lol: :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Sluđenice ona shvata samo ono što joj GURU MACHINE ugura...misliiim...napiše :roll: :roll:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

A lepo rekoh :onaj ko ne zna a misli da zna-budala je,ignorisi ga! :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ooooo kravica i somina sto se peca na sluzavu udicu su opet bili u ordinaciji! :lol: :lol: :lol:

Sestrice, hospitalizujte ih i zakljuchajte. Nema za njih terapije 8)
Slika
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

sanyalica napisao:Ooooo kravica i somina sto se peca na sluzavu udicu su opet bili u ordinaciji! :lol: :lol: :lol:

Sestrice, hospitalizujte ih i zakljuchajte. Nema za njih terapije 8)
rado,doktorka ali admin odneo kljuc od neuropsihijatrije! :lol:
vidis da svi izmileli sa odelenja :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Znas sta? Hajdemo i mi odavde. Svejedno su nam doktori otisli... :roll:
Ooooo zemljo Srbijo... :-?
Slika
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

skica br.1
peratoma - Jun 07, 2009 9:38 pm napisao:... lekar kaze pacijentu posto siromah nije imao 700E ...
sanyalica - Jun 07, 2009 9:44 pm napisao: Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
hunter - Pon Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije ...
Ljubi te muzic pametnu!
Pokusavam da razumem: 700 evrica; 10 pct posrednicke provizije; pojedinacni slucaj …
Da li iza (svakog) uspesnog muskarca stoji uspesna zena, ili … …

skica br.2
sanyalica - Pon Jun 08, 2009 7:59 am napisao: Majjo, i za Vas isto vazi ... da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom.
hunter - Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct … Ljubi te muzic pametnu!
sanyalica - Jun 09, 2009 8:12 am napisao:Majjo … Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.
Nista mi nije jasno … ko, koga, po princiu pazi Miko & hvala Slavko, i sanyalica dobra za 10%.
sanyalice u badseller-u koji pises promeni (svoje) ime u sanyalica 10 pct.
Molba: ocekujem primerak sa posvetom.
sanyalica - Jun 07, 2009 10:17 pm napisao:Mrshhh radikalchino!
A sto me pitas, pravo da ti kazem...lovim bolide kao sto si ti i to radim za dobrobit chovechanstva!
sanyalica - Jun 07, 2009 10:19 pm napisao:Ej seratomo, pukli ste i na Vozdovcu i u Zemunu
sanyalica - Jun 08, 2009 12:17 pm napisao:Joj, joj, jojjjj!
Opet ovaj nasrtljivi pacijent!
P.S.Garant ste DSS-ovac! E od tih mi je muka najstrashnije!
sanyalica - Jun 09, 2009 4:56 pm napisao:Josh jedan napukli radikal...
Jadnichak...
MACHINE - Pon Jun 08, 2009 1:36 pm napisao: Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu.
Sta recu osim da podsetim da se forum zove:
http://www.doktor.rs/forum/index.php - Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.

sanyalice da pomognem:
Na temi " BRUKA I SRAMOTA " od 92 odgovora, 32 (ili ti ga jedna trecina) su tvoji odgovori.
Da li ti to nesto govori?

Izgleda da je covek bio u pravu kada je rekao:
MACHINE - Pon Jun 08, 2009 1:36 pm napisao: Ako vec nemas svoj zivot … nemoj drugima otezavati ... niko nista pametno nece procitati, osim kvakanja i meketanja ...
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

kataklinger napisao:skica br.1
peratoma - Jun 07, 2009 9:38 pm napisao:... lekar kaze pacijentu posto siromah nije imao 700E ...
sanyalica - Jun 07, 2009 9:44 pm napisao: Zbog pojedinacnih slucajeva ne moze da se napada cela profesija!!!!
hunter - Pon Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct posrednicke provizije ...
Ljubi te muzic pametnu!
Pokusavam da razumem: 700 evrica; 10 pct posrednicke provizije; pojedinacni slucaj …
Da li iza (svakog) uspesnog muskarca stoji uspesna zena, ili … …

skica br.2
sanyalica - Pon Jun 08, 2009 7:59 am napisao: Majjo, i za Vas isto vazi ... da dodjete kada bude radio dr Hunter. On ce Vas primiti sa zadovoljstvom.
hunter - Jun 08, 2009 11:09 pm napisao: Hvala zeno, dobices 10 pct … Ljubi te muzic pametnu!
sanyalica - Jun 09, 2009 8:12 am napisao:Majjo … Dr Hunter je moj muz, izuzetan struchnjak inache i slobodno mu se prepustite.
Nista mi nije jasno … ko, koga, po princiu pazi Miko & hvala Slavko, i sanyalica dobra za 10%.
sanyalice u badseller-u koji pises promeni (svoje) ime u sanyalica 10 pct.
Molba: ocekujem primerak sa posvetom.
sanyalica - Jun 07, 2009 10:17 pm napisao:Mrshhh radikalchino!
A sto me pitas, pravo da ti kazem...lovim bolide kao sto si ti i to radim za dobrobit chovechanstva!
sanyalica - Jun 07, 2009 10:19 pm napisao:Ej seratomo, pukli ste i na Vozdovcu i u Zemunu
sanyalica - Jun 08, 2009 12:17 pm napisao:Joj, joj, jojjjj!
Opet ovaj nasrtljivi pacijent!
P.S.Garant ste DSS-ovac! E od tih mi je muka najstrashnije!
sanyalica - Jun 09, 2009 4:56 pm napisao:Josh jedan napukli radikal...
Jadnichak...
MACHINE - Pon Jun 08, 2009 1:36 pm napisao: Da si i iz LDP i DS, za koje sam nekada glasao kako bi se skinuli SPS i SRS sada opet imamo SPS koji jase pola zemlje a DS nije nista bolji ni od SNS ni od DSS. Vecina clanova u vrhu su bagra u svakom smislu.
U prevodu: organizovani kriminal!! :lol:
Još jadni lovac ispade MLM proizvod.

A bio je kul tip......a onda se oženio...... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hvala Vam, Kataglingeru, na dobronamernim savetima...ima tu puno istine! Preterala sam i nije trebalo da pominjem politiku! Izvinjavam se, ali stvarno.
Ostalo...hm dok god ima ovako puno chitalaca koji ne samo chitaju,nego i prebrojavaju moje odgovore...osecam se ostvareno u svojoj profesiji! :D Hvala, Kataklingeru. Poslacu Vam obavezno jedan primerak sa posvetom. :D Ne zamerite sto cete biti sporedni lik. :wink:

Majjo, tako je :D Bio je cool, a i sada je dobar frajer :D Nego otkud Vi ovde? Ne rekoste li da se smarate? Ovde Vam interesantno? :D

Olja, sad bash imam dovoljno likova...mislim da ce knjiga i ovaj put biti razgrabljena. :wink: I znas sta, dosta su pojedinci chitali bez da plate svoj primerak, tako da se iskljuchujem (ne kao neki koji su to najavljivali, pa se opet vracali,nego zaistaaa):D
Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Onog momenta kad sam ukapirao da mi zenica nije radikal, podneo sam zahtev za razvod braka :lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Lovac Luka je doktor, on je na carski rez iz vuka izvuka babu i crvenkapu te mu ugradio tursku kaldrmu, riMfuznu, u želudac. Vadi Luka i iz Vučića.Ne vidim razuman razlog da se jedan takav hirurg nipodaštava. Preporuka za doktora Luku Lovca može se ostvariti veoma lako tako da gasni hronični problemi SperaTomovi mogu biti rešeni umešnim radikalnim rezom.
:lol: :lol: :lol: Bravooooo!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao: Olja, sad bash imam dovoljno likova...mislim da ce knjiga i ovaj put biti razgrabljena. :wink:

:lol: :lol: :lol: Zelim ti srecu jer ce i mojih 10 pct biti dovoljno da konacno odem na zasluzeni odmor. Misija zavrsena, odjavljujem se do sledece tvoje knjige :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Slika
Odgovori