BRUKA I SRAMOTA !!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

sanyalica napisao:Kome se ti to pravdash Machine??? :wink:

Majjo, nisi pazila na chasu.Sedi-kec. :D
Ako je za keca, onda ok, povlačim reč, ali ovaj tvoj komentar upućen čoveku koji piše o svojim problemima je u najmanju ruku neumesan, u istom je rangu sa bilo kojim postom u kom se vredja bilo ko.
Ja izmedju vas ne pravim razliku.

Druga stvar, jako je površno, sebično i krajnje nepromišljeno napisati nekome "idi napolje, koliko sediš za kompom" bla bla.....

Neko možda ne može napolje, neko možda ne sme napolje, a kompjuter je pravo rešenje za "ubijanje vremena" u takvim slučajevima. Meni je mnogo pomogao u vreme kada nisam mogla da izlazim (iz ovih ili onih razloga).

Dajte ljudi, samo je malo samokontrole potrebno.
banacanin68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 3:30 pm

ok

Post od banacanin68 »

NIsmo mi ni glupi ni prosti ni zaludni već želimo promene. U jednoj Švaicarskoj 60 posto našeg medicinskog osoblja bi dobilo otkaz ali zato bi 60% završilo u zatvoru ( mito , kradja, otudjivanje imovine, prisiljavanje na prostituciju...itd)
Nismo mi ovde ( poresko obveznici) zbog vas lekara već ste vi tu zbog nas ...nas koji vas plaćamo, mi smo gazde. Kad se to bude u ovoj zemlji shvatilo...biće promena, mi smo gazde mi plaćamo zdravstvo, školstvo itd. Petooktobarskim promenama su dobili samo: vojska, policija, sudstvo, zdravstvo,administracija, privatnici( lopurde)...ostali su dobili penis u anus!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

P.S. odjavljujem se i sa ove teme kao i sa proslih, posto vrlo dobro poznajem deo ucesnika "debate" a od njih sigurno niko nista pametno nece procitati
A od tebe je procitao... TVOJA BOLEST TI NE DAJE ZA PRAVO DA SVOJE OGORCENJE USMERAVAS PREMA NEVINIM LJUDIMA, DIVNOJ PROFESIJI I MEDICINI KAO NAUCI.
Možda sam ja nešto propustila u čitanju, ako jesam, izvinjavam se.
jesi majce (na svoju neverovatnu srecu, kakve je gluposti napisao), covek je dosao i napljuvao medicinu kao nauku i uporedjivao je sa nabadanjem zrnevlja, doktore je nazvao sljamom....
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
nena1958
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 4:05 pm
Kontakt:

Post od nena1958 »

Ja imam jedno pitanje, postavicu ga i na temi pravo i etika. Radila sam kao pravnik u zdravstvu, i bila zastitnik pacijentovog prava, to je nemoguca misija.
Zanima me sta mislite o slucaju iskusnog psihijatra, koji svom pacijentu skoro na svakoj kontroli kaze da je ucinio sve sto je znao, da je nemocan, i na kraju napise recepte. Kolege smatraju da ima pravo to da kaze, a onda pricaju da je ustanova sve ucinila...a lekar nije govorio ustanova već ja. Frka je bila jod trazenja promene lekara, sa novim neiskusnim specijalizantom, punim volje i entuzijazma, pacijent se preporodio, znatno, znatno je bolje.
Sreca, mnogo je vise dobrih i savesnih lekara.
Na trecem mestu je pisem, kao svaka pocetnica, da bude zapazeno i da dobijem odgovor.
Dok ima volje, ima i nacina.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

peniko napisao:jesi majce (na svoju neverovatnu srecu, kakve je gluposti napisao), covek je dosao i napljuvao medicinu kao nauku i uporedjivao je sa nabadanjem zrnevlja, doktore je nazvao sljamom....
Ovaj deo sam stvarno preskočila!!

Neno, takvih primera ima gomila i mislim da na takve lekare tj na njihova (ne)dela, ljudi i reaguju ovako kako reaguju!! I sama, u privatnom životu, izgovorim mnoge stvari kada čujem tako nešto, što naravno ne znači da to mislim o SVIM lekarima i o medicini uopšte!!
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 18, 2009 7:29 am

Post od corona »

Ja sam nov. Da se uglavim,ne kaže se PERA TOMI nego PRAO TOMI. I DŽERIJU. ILI DŽERIJA. To li je, Tomo li je, Pero li je?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Ja sam nov. Da se uglavim,ne kaže se PERA TOMI nego PRAO TOMI. I DŽERIJU. ILI DŽERIJA. To li je, Tomo li je, Pero li je?
A?? :o :o
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član

Post od corona »

peniko napisao:
U, bre, duvaj na ruskom!Ne contam latinski!
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član

Post od corona »

corona napisao:
peniko napisao:
Pardon dAvaj na ruskom! :roll:
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

corona napisao:
peniko napisao:
Duvaj ga ti, nepismeni idiote!
Kad budes naucio da citas i pises, javi se!
A sad begaj odavde!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Admin otisao sa foruma i ostavio otkljucanu neuropsihijatriju!!! :o :lol:

Pozzz od patke ili koze..nisam sigurna gde me je mashinica klasifikovao :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

cogito ergo doleo - mislim stoga sam depresivan... Ako si na to mislio/la :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

nena1958 napisao:Ja imam jedno pitanje, postavicu ga i na temi pravo i etika. Radila sam kao pravnik u zdravstvu, i bila zastitnik pacijentovog prava, to je nemoguca misija.
Zanima me sta mislite o slucaju iskusnog psihijatra, koji svom pacijentu skoro na svakoj kontroli kaze da je ucinio sve sto je znao, da je nemocan, i na kraju napise recepte. Kolege smatraju da ima pravo to da kaze, a onda pricaju da je ustanova sve ucinila...a lekar nije govorio ustanova veæ ja. Frka je bila jod trazenja promene lekara, sa novim neiskusnim specijalizantom, punim volje i entuzijazma, pacijent se preporodio, znatno, znatno je bolje.
Sreca, mnogo je vise dobrih i savesnih lekara.
Na trecem mestu je pisem, kao svaka pocetnica, da bude zapazeno i da dobijem odgovor.
Evo, odgovoricu Vam sa zadovoljstvom! Kao pravnik treba da radite svoj posao i dobijate platu za to. Kao DOBAR pravnik treba da nadjete reshenje u svakoj situaciji. Ako Vi polazite od toga da je neshto "nemoguca misija", od Vasheg "pravnikovanja" nema nishta, te treba da ustupite mesto nekom mladom, neiskusnom, ali punom volje i entuzijazma, mladom pravniku koji ce znati kako da reshi problem i zashtiti pacijenta. Pozdrav :D
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Sanjalice mislim da je krajnje vreme da konačno završiš knjigu :wink: Imaš dovoljno materijala i likova ( :lol:) a osećam da će i ova ( kao i prethodne) biti bestseler :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Ib2W9poKC7M :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Odgovori