Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pa ti i mozes samo tako da tudje probleme koristis kao napad. To rade samo mentalno bolesne osobe i malogradjanstina i svi su se uverili da ima vas nekoliko koji to jeste i koji to prikazujete iz dana u dan. Ja kada sam naveo temu nisam radio nista slicno vec besno kritikovao greske koje ne priznaju i kriju kao zmija noge a to nije isto!!!!
Ja nisam pismen kao onaj sto vas je izvozao i isprozivao najzesce ko budale na nekoliko tema-vas iste ljude koji ste i ovde zakaceni. Priznajem da nisam toliko vispren ali je on to uradio umesto mene pa ja i ne moram ako vec ne umem. Ali je on to uradio na neki suptilan i inteligentan nacin-ni to ne umem ali se kao sto vidite nadje neko ko ume i moze da izadje na kraj sa propalitetima i debilima na pravi nacin a da pritom ne urplja ni jezik ni ruke. E to je pemetan covek.
Poslednja izmena od peratoma u Pon Jun 08, 2009 12:19 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Auuuu ala si sad mudro zborio!!! A ocigledno chitash sve shto napishemo hahahahahaha
E pa bolidu, procitaj pazljivije, pa ces mooozdaaa skontati ponesto
Auuuu ala si sad mudro zborio!!! A ocigledno chitash sve shto napishemo hahahahahaha
E pa bolidu, procitaj pazljivije, pa ces mooozdaaa skontati ponesto
peratoma napisao:Pa ti i mozes samo tako da tudje probleme koristis kao napad. To rade samo mentalno bolesne osobe i malogradjanstina i svi su se uverili da ima vas nekoliko koji to jeste i koji to prikazujete iz dana u dan. Ja kada sam naveo temu nisam radio nista slicno vec besno kritikovao greske koje ne priznaju i kriju kao zmija noge a to nije isto!!!!
Ja nisam pismen kao onaj sto vas je izvozao i isprozivao najzesce ko budale na nekoliko tema-vas iste ljude koji ste i ovde zakaceni. Priznajem da nisam toliko vispren ali je on to uradio umesto mene pa ja i ne moram ako vec ne umem. Ali je on to uradio na neki suptilan i inteligentan nacin-ni to ne umem ali se kao sto vidite nadje neko ko ume i moze da izadje na kraj sa propalitetima i debilima na pravi nacin a da pritom ne urplja ni jezik ni ruke. E to je pemetan covek.
A ti i ja jos nesto da raspravimo!
Nikada ne bih nikog zjbvla zbog zdravstvenih problema, osim kad je taj neko kvarnjak! Dakle, danas pljujesh po chasnoj profesiji, a davish doktore sa svojim sranjima...od pokvarenog zuba,preko candide do gasova i srackalice! Srammmmm da te bude!
Izvini se javno, ili se gubi odavde!!!!!!!!!!!