Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od marijamari »

vtnns napisao:Evo i ja da se javim nakon duze pauze. Prvo da svima cestitam novu godinu, i da svima donese prvo dobrog zdravlja, pa onda i svega ostalog.
Vidim ovde se tema "ukuvala" dobro zbog Vidatoxa. U par mojih postova sam detaljno objasnjavao gde se lek prodaje LEGALNO u Albaniji, i ostavio telefone, kontakte i sve ostalo. Objasnjavao sa i zasto bas Albanija, kao jedina zemlja pored Kube koja prodaje Vidatox. Ne bi ni tu da se ponavljam. Ne bi ni da branim sandru, ne poznajem doticnu osobu, znam da mi se javila da mi pomogne kada sam usa u pricu oko Vidatoxa, cekajuci da mi stigne prva posiljka. Na moju srecu, brzo sam se organizovao pa sam nabavio lek jako brzo, koristeci sve resurse koje sam imao u datom trenutku.
Lek u Albaniji je poskupeo, da bi se usaglasali sa cenom za turiste na Kubi, sada je 120eu plus pregled od 25eu. Od prvog januara. I dalje je ta cena povoljnija nego cena na Kubi, tamo je oko 160 eura, ali se ne placa "pregled" dokumenata, odnosno ne uzima se tih 25 eura nizasta. Nizasta kad kazem mislim na to da SVAKO dobije istu dozu leka da konzumira, barem 4 slucaja koje znam sa razlicitim dijagnozama i razlicitim vrstama tumora.
Sto se delovanja Vidatoxa tice, i sto je i najbitnije kod moje majke, koja ga uzima mesec i po dana rezultati su kranje dobri. Mama lakse dise, vise se krece, mnogi problemi su nestali. Sad, dal je to zbog Vidatoxa ili ne, ne mogu da tvrdim. Znam samo da NISTA od drugih lekova ne uzima, ali bas NISTA, vec sigurno 3 meseca i da je bila jako lose, nepokretna skoro, sa izuzetno teskim disanjem i drugim problemima koji su je pratili. Ako je ovo zbog vidatoxa, hvala Kubi, Kastru, hvala ovom forumu gde sam se informisao prvi put o ovom leku, hvala pre svega dragom Bogu da se desava neka promena na bolje, sa obzirom kako je prognoza sirenja bila pesimisticka pre par meseci.
I jedan savet, svima koji zele ISKRENO da nabave ovaj lek. Sedite sami, ili vas dvoje, troje, u auto, pa za Tiranu, ili platite put jednom, smestaj u Tiran u hotelu je oko 20 eu, jedan noc je dovoljna, i kupite sami llek. Znacete da je original ksotace vas jeftinije, jedino vam treba dva izgubljena dana. Kome je zaista stalo do ovog leka i ko nema drugaciji nacin da dodje do njega, treba mu brzo, sigurno, ovo je to, sami do Tirane po lek, adrese imate!
Evo sajta gde imate sve informacije
http://pharmamatrix.net/en.html
Meni ovaj tvoj post deluje sasvim iskreno,otvoreno i bez trunke okolisanja,sto mi se posebno svidja.Isto razmisljamo.Raduje me da je tvojoj mami bolje i nadam se da ce te uspeti da dobijete bitku i pobedite gada!
Jos bih dodala....Mi smo imali original lek,pisala sam kako smo ga nabavili,da se ne ponavljam.Preko foruma sam se informisala ali ovde nikome nisam dovoljno verovala!Priznajem!Ali tebi bih,eto.To je moja procena.Ne znam kako bih reagovala da mi je neko prodao "laznu nadu",t.j. lazni lek,nebitna je cena.Verovatno bih osecala isto sto i ljudi koji su prevareni.Vazno je biti oprezan.Pozdravljam te i sve najbolje ti zelim,
Marija
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

corado napisao:
cicamaca napisao:Ma ovo je naprosto sjajno kako se odjednom naprosno pojavljuju ljudi sa samo 1.....ili 3 posta....a kao ovde su pa ne znam koliko???Denis978...
ma sjaajno.....bili su ovde pre godinu i po ....guglovali./.....i nijedan post ne ostavise nego bas bas sad kada je SandraO napadnuta!Sve bolje do boljega...

Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos.
Kao objasnice mi na pp......ali odgovor ne dobih....

ali evo zato ce Denis sigurno to da uradi posto je pio kafu sa njom :D

Ma naprosto sjajno!
EVO CICOMACO JA SAM TI ODGOVORIO U pp ,I MISLIM DA JE SANDRA U PRAVU ,STA CE VISE DA SE BAKCE I GUBI SVOJE VREME DA BI NAM POMOGLA
ETO VAM FORUM PA PISITE SVASTA POSTO STE OTISLI TOTALNO U OFF
ps,SANDRA JE SVIMA DALA ADRESU KAKO DO LEKA PREKO LAURE ,KAKO VAS NIJE SRAM !!!
http://www.ebay.com/itm/TRJ-C30-VITADOX ... 2555550283
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

cicamaca napisao:Ma ovo je naprosto sjajno kako se odjednom naprosno pojavljuju ljudi sa samo 1.....ili 3 posta....a kao ovde su pa ne znam koliko???Denis978...
ma sjaajno.....bili su ovde pre godinu i po ....guglovali./.....i nijedan post ne ostavise nego bas bas sad kada je SandraO napadnuta!Sve bolje do boljega...

Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos.
Kao objasnice mi na pp......ali odgovor ne dobih....

ali evo zato ce Denis sigurno to da uradi posto je pio kafu sa njom :D

Ma naprosto sjajno!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0271_n.jpg
april03
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 9:29 pm

Post od april03 »

Na ovom forumu su se mnogi registrovali da bi našli način da dođu do leka, a postove ne ostavljaju možda zato što su preopterećeni borbom sa bolešću, trčanjem po bolnicama, beskrajnim čekanjem ispred lekarskih ordinacija, negovanjem bolesnika, ne samo fizički, nego i emotivno, jer je često teško ili nemoguće održati motivaciju tako teškim pacijentima! Onaj ko je ikada bio u toj priči, sve jako dobro razume, ko nije, ne može ni da se uključi u razgovor.
Moja majka već tri godine ima karcinom dojke i prošla je, a i mi svi sa njom, kroz razne faze- od najcrnjeg mraka, do beskrajnog entuzijazma. Ni jedno ni drugo nije lako.
I ja sam se, posle iščitavanja teme, registrovala da bih došla do leka. I nisam očekivala nesebičnu pomoć i podršku, ali sam je dobila! Od SandreO! od prvog do poslednjeg koraka! Sad kad sam videla sve ove prozivke, prosto ne mogu a da ne kažem, javno, da je od moje prve poruke njoj do trenutka kad sam preuzela lek prošlo 15 dana, da sam na svako pitanje dobila odgovor odmah, da sam dobila lek u originalnoj kutiji, sa fiskalnim računom iz apoteke na Kubi!
Mojoj majci je bolest napredovala i od pre godinu dana ima neomastitis. Trenutno nema nikakvu terapiju, čekamo promenu i jedino što koristi jeste Vidatox, nekoliko dana. Ono što je očigledno jeste da joj se crvenilo povlači, a to se nije dešavalo od mnogih skupih, novih citostatika koje je do sad dobijala. Ne bih volela ni sebi ni drugima da dajem lažnu nadu, ali jedino objašnjenje koje ja imam jeste da joj Vidatox pomaže.
Na kraju, ako se posle onih teških reči Sandra povuče, to je razumljivo, ali to če značiti gubitak za mnoge koji nemaju način da dođu do leka. Osim toga, nepravedno je optužiti nekoga ko je pomogao tolikim neznanim ljudima. I da, onaj ko je iole pažljivo čitao temu, mogao je na početku naći da je Sandra u priču ušla zato što je imala bolesnog člana porodice! Onaj ko oseti muku na svojoj koži, najbolje zna koliko je svaka pomoć dragocena!
Toliko od mene.
Svima puno zdravlja i snage da se prebrode teške trenutke!
jelka31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:23 am

Post od jelka31 »

I meni je Sandra pomogla i hvala joj na tome!
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Zelim najpre da izjavim saucesce svima koji su izgubili nekog od ove opake bolesti.
Potom i da Vam svima cestitam Novogodisnje i Bozicne praznike i da Vam pozelim sve najbolje.
Sada bih se osvrnuo na polemiku vezanu za VIDATOX.
Dobio sam Vidatox preko rodjaka iz Engleske koji je otisao na Kubu i legalno ga kupio u apoteci za neki iznos od 205 (cega ne znam jer ta cena stoji na bochici,odnosno kutiji) bocija i kutija su isti kao na slici 1. na stranici ove teme 51. Lek mirise na alkohol i bistar je.
4 nedelje pre toga sam trebao lek dobiti od SandreO ,ali nesto je iskrslo na carini i nisam ga dobio. SandraO je jedna fina mlada dama koja je ulozila maksimalan trud da bi ja dobio taj lek. Hvala joj za to.
Mom ocu je pomoglo toliko da mu je umanjilo bolove. Umro je bez bolova od gusenja vodom iz pluca. Zadnjih petnaest dana imao je bolove samo kada sam ga pomerao radi presvlacenja(imao je rak kostiju i prelome na kicmi) :(
Medicina77 i cicamaca,mislim da ste apsolutno nekorektni iz vise razloga. Nemojte da napadate osobu koja je provereno pomogla mnogima.
Plasticna bocica je pakovanje koje se ranije dobijalo kao Escozul i dan danas Kubanci dobijaju Escozul (VIDATOX) u tim bocicama,posto je za njih lek ,koliko znam potpuno besplatan. Mnogi od njih mogu da Vam ustupe taj lek po ceni duplo i vise nego duplo nizoj od Vidatoxa u staklenoj bocici.
Zao mi je da Vi ,medicina77,ako studirate vec medicinu nemate ni recnik ni taktiku za obracanje na forumu. Kakvi cete tek biti prema pacijentima? Na doktore nalik Vama nailazio sam cesto dok sam vodio oca po lekarima. Umnogome su krivi za to sto lezi u zemlji sada. Ali pustimo sada to,opste je poznato da 75% lekara ne znaju ni za stid ni za sramotu,njihovo jedino JA se tumaci kroz prizmu EURA.
Ah,da,cicamaco... Mozete proveriti da sam postovao bogzna koliko puta ,da ne ispadne da nisam...
I procitajte ovu temu od samog pocetka,mozda cete razumeti i naci odgovore.
I shvaticete verovatno,citajuci ove teme pune bola i nesrece,koliko je jadno da napadate osobu koja je i sama prolazila kroz izvesni pakao bolesti. I koliko je nepotrebno i ruzno da glumite detektive medju forumasima koji traze zadnju nadu. A onda cete moci i da razumete da ta zadnja nada nikako nije bila lazna.
SANDRAO,VAMA PUNO HVALA! Na kontaktima,trudu,zalaganju, maksimalno ulozenom trudu i vremenu ,na brizi i paznji koju ste posvecivali svima koji bi Vam se obratili. Zaduzili ste mnoge od nas time. Svima nama je Bog jedini i pravi sudija i svedok. Bog ce uvek biti na Vasoj strani,ne brinite.
Ljudi,pokusajte da budete malo vise ljudi i da pomazete jedni drugima maksimalno,a ne da otezavate ionako tezak zivot. Pa ako se mi ljudi jedni prema drugima ne ponasamo ljudski-STA SMO ONDA?
Pozdravljam ujedno i sve sa kojima sam bio u kontaktu i zaista Vam zelim brz i uspesan oporavak svima koji ste oboleli.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

badule napisao:Plasticna bocica je pakovanje koje se ranije dobijalo kao Escozul i dan danas Kubanci dobijaju Escozul (VIDATOX) u tim bocicama,posto je za njih lek ,koliko znam potpuno besplatan. Mnogi od njih mogu da Vam ustupe taj lek po ceni duplo i vise nego duplo nizoj od Vidatoxa u staklenoj bocici.

Dragi badule,

(a i ostali),

Vidim da je bez obzira, sto je i neko zamolio da se post premesti i ne pljuje javno, i dalje provlaci tema o istoj osobi.
Ja bih da se odmah razumemo...SandraO je i meni dala informacije kako da dodjem do leka, to uopste nije bilo upitno.
Da je nekima pomogla, pomogla je. Ja sam pokusala javno da dodjem do nekih odgovora, medjutim iz nekih razloga ih nisam dobila. Ni na pp kao sto mi je receno a eto ni odgovorima na post.

Plasticnu bocicu Escozula ja sam dobila po ceni kao da je u staklenoj. Onda sam postavila pitanje...bez ikakvog napada...

Ako je vec tako kao sto pricate, sumnjam da bi jedna neuroticna cicamaca ili ne znam vec ko oterao nekog ko zeli samo da pomogne ovde.
Ipak nas je ovde dve...a vas je mnogo mnogo vise.

Nemojte zaboraviti da je muka kroz koju vecina nas prolazi skoro pa ista.....Prvo ocajavamo kada saznamo za bolest...onda prodjemo citav niz muka sa lekarima, cinjenicu da niko nece pogledati ljudski nase najmilije osim ako nekom ne podmazemo...trazimo veze...raspitujemo se. Pokusavamo alternativno
Onda cujemo za nesto...i ponadamo se... ...
U nasem slucaju to sto smo dobili nama nije pomoglo. Mi smo samo jedan slucaj i nadam se da nas je sve manje.
Nije nicija krivica sto nije......ali ja sam samo zelela da saznam razlog zasto bas ta bocica.

Ako je ova tema postavljena ovde da se razmenjuju iskustva...sa nasom bocicom..od plastike....nismo uradili nista. Mama ima metapromene na mozgu, ni manje bolova...na flasterima je, morfijumu....

Ali mi smo jedan slucaj.....nadam se da se to vama nece desiti jer ste mozda dosli do boljeg leka nego mi.

Srdacan pozdrav svima
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos (TO SI TI NAPISALA CICAMACO ) A EVO TI PONOVO ODGOVORA ,POSTO SANDRAO JE DEFINITIVNO ODUSTALA DA VAM SE PRAVDA I GUBI SVOJE VREME ,A RAZUMEM I U PRAVU JE !
http://a4.shttp://www.ebay.com/itm/TRJ- ... 0271_n.jpg
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

[quote="corado"]Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos (TO SI TI NAPISALA CICAMACO ) A EVO TI PONOVO ODGOVORA ,POSTO SANDRAO JE DEFINITIVNO ODUSTALA DA VAM SE PRAVDA I GUBI SVOJE VREME ,A RAZUMEM I U PRAVU JE !
http://a4.sphohttp://www.ebay.com/itm/T ... 0271_n.jpg
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

Od ove teme neki su napravili okrsaj i vredjanje. Nekima smeta sto se lek u Srbiji prodaje skuplje nego na Kubi? Tacno je da je bolna tacka svakog od nas kada neko zaradjuje na nasoj muci, da bi retko ko mogao da se lati takvog posla. Ali opet, sa druge strane, da nema te zarade, kako bi se i doslo do leka, osim da vam neko licno ne donese, neki prijatelj koji boravi u Tirani ili na Kubi. Cinjenicno stanje je da nema bas mnogo nasih ljudi koji idu u Havanu ili Tiranu, da se ne lazemo. DA nema novca tesko da bi bilo i dobrih doktora, da se razumemo Da lekari lece samo iz humanih razloga, ko bi studirao medicinu uopste? I sta je nenormalno ako neko hoce da zaradi 20, 30, 40 ili 50 eura na toj jednoj bocici? Nenormalno je i monstruozno ako neko prodaje fals ovaj lek. A mislim da ga do sada niko nije prodavao, prosto ne mogu da zamislim nekog ko bi se igrao sa tim, premda uvek ima takvih. DA li su takvi ovde, na ovim forumima, to ne verujem. Takav profil prevaranata obicno se prepozna iz daleka.
Evo, dodacu jos nesto, Vidatox sam probao i sam. Tacno je da izaziva mucninu, moja majka se zalila na to nakon prvih mesec dana, sada je mozda sedma nedelja kako uzima i malo je manja mucnina nego pre. Doduse imala je mucninu pre Vidatoxa ali manju. Probao sam lek dva puta, jedan sa kube, jedan iz Tirane. Potuno su istog ukusa. Oseti se alkohol, a takodje oseti se nakon uzimanja i oper ukus u ustima koji traje sigurno par sati. Taj ukus stvara mucninu, siguran sam, narocito kad se lek uzima tri puta dnevno. Lek je, po onome sto sam procitao, namenjen najvise primarnom tumoru, i tumorima koji su vezani NAJVISE za tumor pluca. Za tumor mozga sam negde citao da skoro da ne daje rezultate. SAd, kolike daje rezultate i ya ostale vrsta kancera, meni vise nije vazno. Mojoj majci je zadnjih desetak dana daleko daleko bolje, naprosto podseca na onu zenu kakva je bila pre par godina, dok je ova bolest nije uzela pod svoje. DAl je zbog tog leka, ili nije, ne znam i nikad necu ni zaznati. Nadam se i molim da ovo njen stanje nije privremeno. Jedno je SIGURNO kod nje, prestala je sa bilo kakvim oblikom citostatika ili hemoterapije pre 3 ili 4 meseca sigurno. Najtezi period je bio pre 2 meseca, kad smo i nabavili Vidatox. Zena jednostavno nije mogla da ode do lekara, voda u plucima, naduvenost ruke, noge, nervoza, bolovi ispod rebara itd, itd. Zadnjih desetak dana kao da se desilo neko cudo. Tako da moramo da verujemo da vidatox radi.
I opet cu da napomenem, svakom. Ko hoce lek, neka ide sam u Tiranu, i neka ne stedi. leka je sve manje, cena skace, sto je i normalno, i krenuce se u sinteticko pravljenje leka jel ni nema toliko skorpija koliko se povecava potraznja u svetu za ovim lekom. Tako da obezbedite se, skoknite do Tirane, uzmite makar 3 komada, i budite oko 5 meseci. Taman cete videti do tada da li deluje ili ne.
kelas4650
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 12:02 pm

Post od kelas4650 »

Nazalost ja sam escozul nabavio suvise kasno i to dve bocice jos dok nije bio u komercijalnoj upotrebi,ipak moja majka ga je koristila samo pet dana jer se tumor jetre toliko brzo sirio da nije joj vise bilo spasa,nista je vise ne moze zameniti a ostale su bocice koje sam nabavio preko vaseg foruma.Ako je nekom potreban lek nek se javi...
sanjadjuric
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 4:25 am

Post od sanjadjuric »

Potrebna mi je pomoc da nadjem VITADOX. Molim sve koji mogu da mi pomognu da mi se jave.
Hvala.
ZoricaNoviSad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 4:50 pm

Post od ZoricaNoviSad »

Postovani kelas4650,
volela bih da stupim u kontakt sa Vama zbog bolesti moje sestre u nadi da bi joj pomogao lek koji Vi posedujete. Molim Vas da mi se obratite putem e mail adrese: [email protected] da bi se dogovorili oko detalja.
Unapred, hvala!
ZoricaNoviSad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 4:50 pm

Post od ZoricaNoviSad »

molim vas ako neko zna kako da dodjemo do leka iz kube neka se hitno javi jer je u pitanju mlada osoba unapred hvala.
dion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 12:54 am

Post od dion »

cao svima ja nameravam sredom da idem za albaniju da kupim ljek vidotox, ako ima neko pitanje slobodno pitajte ,pa cu se ja raspitati tamo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :o
Zaključana tema