Meni ovaj tvoj post deluje sasvim iskreno,otvoreno i bez trunke okolisanja,sto mi se posebno svidja.Isto razmisljamo.Raduje me da je tvojoj mami bolje i nadam se da ce te uspeti da dobijete bitku i pobedite gada!vtnns napisao:Evo i ja da se javim nakon duze pauze. Prvo da svima cestitam novu godinu, i da svima donese prvo dobrog zdravlja, pa onda i svega ostalog.
Vidim ovde se tema "ukuvala" dobro zbog Vidatoxa. U par mojih postova sam detaljno objasnjavao gde se lek prodaje LEGALNO u Albaniji, i ostavio telefone, kontakte i sve ostalo. Objasnjavao sa i zasto bas Albanija, kao jedina zemlja pored Kube koja prodaje Vidatox. Ne bi ni tu da se ponavljam. Ne bi ni da branim sandru, ne poznajem doticnu osobu, znam da mi se javila da mi pomogne kada sam usa u pricu oko Vidatoxa, cekajuci da mi stigne prva posiljka. Na moju srecu, brzo sam se organizovao pa sam nabavio lek jako brzo, koristeci sve resurse koje sam imao u datom trenutku.
Lek u Albaniji je poskupeo, da bi se usaglasali sa cenom za turiste na Kubi, sada je 120eu plus pregled od 25eu. Od prvog januara. I dalje je ta cena povoljnija nego cena na Kubi, tamo je oko 160 eura, ali se ne placa "pregled" dokumenata, odnosno ne uzima se tih 25 eura nizasta. Nizasta kad kazem mislim na to da SVAKO dobije istu dozu leka da konzumira, barem 4 slucaja koje znam sa razlicitim dijagnozama i razlicitim vrstama tumora.
Sto se delovanja Vidatoxa tice, i sto je i najbitnije kod moje majke, koja ga uzima mesec i po dana rezultati su kranje dobri. Mama lakse dise, vise se krece, mnogi problemi su nestali. Sad, dal je to zbog Vidatoxa ili ne, ne mogu da tvrdim. Znam samo da NISTA od drugih lekova ne uzima, ali bas NISTA, vec sigurno 3 meseca i da je bila jako lose, nepokretna skoro, sa izuzetno teskim disanjem i drugim problemima koji su je pratili. Ako je ovo zbog vidatoxa, hvala Kubi, Kastru, hvala ovom forumu gde sam se informisao prvi put o ovom leku, hvala pre svega dragom Bogu da se desava neka promena na bolje, sa obzirom kako je prognoza sirenja bila pesimisticka pre par meseci.
I jedan savet, svima koji zele ISKRENO da nabave ovaj lek. Sedite sami, ili vas dvoje, troje, u auto, pa za Tiranu, ili platite put jednom, smestaj u Tiran u hotelu je oko 20 eu, jedan noc je dovoljna, i kupite sami llek. Znacete da je original ksotace vas jeftinije, jedino vam treba dva izgubljena dana. Kome je zaista stalo do ovog leka i ko nema drugaciji nacin da dodje do njega, treba mu brzo, sigurno, ovo je to, sami do Tirane po lek, adrese imate!
Evo sajta gde imate sve informacije
http://pharmamatrix.net/en.html
Jos bih dodala....Mi smo imali original lek,pisala sam kako smo ga nabavili,da se ne ponavljam.Preko foruma sam se informisala ali ovde nikome nisam dovoljno verovala!Priznajem!Ali tebi bih,eto.To je moja procena.Ne znam kako bih reagovala da mi je neko prodao "laznu nadu",t.j. lazni lek,nebitna je cena.Verovatno bih osecala isto sto i ljudi koji su prevareni.Vazno je biti oprezan.Pozdravljam te i sve najbolje ti zelim,
Marija