Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
Nova sam na ovom forumu, mada vec dva i po meseca (otkako mi je konstatovan rak pluca sa metastazama) danonocno citam ove postove.
Odredjena mi je hemoterapija po Cg protokolu (ne znam sta to znaci) ali eto vec dva meseca strpljivo cekam da me pozovu da bih otpocela sa terapijom.
Posto se lekarima ne zuri da pocnu sa mojim lecenjem, zelela bih da krenem sama sa Vidatoxom, ali problem mi je kao i mnogima ovde - nabavka leka. Zato molim bilo koga ko, eventualno ima visak bocicu i da je spreman da mi je ustupi da mi se javi. Bicu mu veoma zahvalna!
Odredjena mi je hemoterapija po Cg protokolu (ne znam sta to znaci) ali eto vec dva meseca strpljivo cekam da me pozovu da bih otpocela sa terapijom.
Posto se lekarima ne zuri da pocnu sa mojim lecenjem, zelela bih da krenem sama sa Vidatoxom, ali problem mi je kao i mnogima ovde - nabavka leka. Zato molim bilo koga ko, eventualno ima visak bocicu i da je spreman da mi je ustupi da mi se javi. Bicu mu veoma zahvalna!
- J e l e n a
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm
Zdravo svima,
motivisana ovom temom postala sam clan ovog foruma.
Bitka, koju vodimo, je neravno-pravna. Sto ne znaci da je nije nemoguće dobiti. Iz ovih razloga, pre svega, zelim svima puno ljubavi, energije i zdravlja. U ovoj novoj i svim narednim godinama.
Procitala sam deo postova, ostatak nameravam narednih dana. Bravo sandrao za ovu temu.
Moj tata je uspesno operisan od tumora debelog creva. Sada smo orni da uništimo metastaze.
Tata je krenuo sa hemoterapijom. Krenuli smo pomalo sa protokolom ishrane po krvnim grupama. Naredni korak je najverovatnije Vidatox.
U vezi toga imam pitanje za vtnns.
Spomenuli ste je u Tirani moguc pregled. Molim Vas napisite nesto vise o tome, npr.: ko vrsi pregled, da li je bolesnik obavezan da putuje, sta je potrebno poneti od dokumentacije i da li treba prevesti na albanski/engleski, da li govore engleski.
Ja sam naucila da ignorisem nerazum u bilo kom obliku. Sandrao, tesko ce nas covek uvideti gresku i jos teze je priznati. A najteze ce nauciti na njoj. Nadam se da ces se nastaviti na ovoj temi.
motivisana ovom temom postala sam clan ovog foruma.
Bitka, koju vodimo, je neravno-pravna. Sto ne znaci da je nije nemoguće dobiti. Iz ovih razloga, pre svega, zelim svima puno ljubavi, energije i zdravlja. U ovoj novoj i svim narednim godinama.
Procitala sam deo postova, ostatak nameravam narednih dana. Bravo sandrao za ovu temu.
Moj tata je uspesno operisan od tumora debelog creva. Sada smo orni da uništimo metastaze.
Tata je krenuo sa hemoterapijom. Krenuli smo pomalo sa protokolom ishrane po krvnim grupama. Naredni korak je najverovatnije Vidatox.
U vezi toga imam pitanje za vtnns.
Spomenuli ste je u Tirani moguc pregled. Molim Vas napisite nesto vise o tome, npr.: ko vrsi pregled, da li je bolesnik obavezan da putuje, sta je potrebno poneti od dokumentacije i da li treba prevesti na albanski/engleski, da li govore engleski.
Ja sam naucila da ignorisem nerazum u bilo kom obliku. Sandrao, tesko ce nas covek uvideti gresku i jos teze je priznati. A najteze ce nauciti na njoj. Nadam se da ces se nastaviti na ovoj temi.
- J e l e n a
- Aktivan član
Snovak, na zalost, Vidatox nemam. Nadam se da cete pronaci taj lek vrlo brzo.snovak napisao:Nova sam na ovom forumu, mada vec dva i po meseca (otkako mi je konstatovan rak pluca sa metastazama) danonocno citam ove postove.
Cg je cisplatin/gemcitabine (CG). Cisplatin i Gemcitabine su citostatici koji se daju u ovoj terapiji.
Moj je savet da ne cekate kod kuce, nego iskoristite tu divnu strpljivost u cekanju ispred kancelarije lekara

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm
Veliki pozdrav svima sa foruma. Dugo me nije bilo jer sam malo bio preko granice. SANDRAO se vidim interesovala sta je samnom i kako napreduje moje lecenje. Osecam se predfivno, tako da i zaboravim da sam bolestan. Setim se kada uzmem terapiju. Zelim da se zahvalim SANDRI koja mi je pomogla oko nabavke VIDATOXA kao i coveku od kog uzimam alt, ter. Da nije bilo njih, verovatno nebi bilo ni mene, pa sam im zato zahvalan do groba. Za sada toliko od mene, i nadam de da ce mo se redovno cuti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2012 8:37 pm
Pozdrav svima,
već dve nedelje ja i žena pratimo ovaj forum i ja sam lično pročitao sve postove...I mi imamo bolesnika sa rakom u porodici, naime tašta je pre dve godine operisala rak dojke i posle odstranjivanja, hemoterapije i zračenja, je bila na svim pregledima negativna, sve do kraja decembra, kada su joj otkrili metastaze na koži( levo rame i ruka ). Sada ima ponovo hemoterapiju ali bi probala i Vidatox, posle našeg dvonedeljnog istraživanja o tom leku...
Danas sam poslao e-mail ali i lično zvao na kontakt telefon na strani PHARMAMATRIX-a
http://www.pharmamatrix.net/en/location.html
i razgovarao sa jednom jako prijatnom ženskom osobom i to na engleskom jeziku.
Objasnila mi je da pregled nije neophodan ukoliko bolesnik nije u stanju da putuje i da u tom slučaju treba samo imati sa sobom punomočje sa potpisom bolesnika.To punomoćje možete takođe naći na njihovoj internetnoj strani. Što se tiče dokumentacije potrebne, da bi se oni odlučili o samom doziranju, je rekla, da je najbolje imati što više nalaza (čak i rezultate skenera, rentgena ili drugih analiza...).Celokupnu dokumentaciju treba prevesti na albanski jezik ili alternativno engleski...
Inače se klinika nalazi u Tirani, radi dvokratno...imate sve na sajtu...
Address:
Pharma-Matrix's clinics
Rr. Irfan Tomini Nr. 30/1, Tirana, Albania.
Mobile: 00355(0)692415842 (09.00-12.30 / 15.30-19.30)
[email protected]
već dve nedelje ja i žena pratimo ovaj forum i ja sam lično pročitao sve postove...I mi imamo bolesnika sa rakom u porodici, naime tašta je pre dve godine operisala rak dojke i posle odstranjivanja, hemoterapije i zračenja, je bila na svim pregledima negativna, sve do kraja decembra, kada su joj otkrili metastaze na koži( levo rame i ruka ). Sada ima ponovo hemoterapiju ali bi probala i Vidatox, posle našeg dvonedeljnog istraživanja o tom leku...
Danas sam poslao e-mail ali i lično zvao na kontakt telefon na strani PHARMAMATRIX-a
Objasnila mi je da pregled nije neophodan ukoliko bolesnik nije u stanju da putuje i da u tom slučaju treba samo imati sa sobom punomočje sa potpisom bolesnika.To punomoćje možete takođe naći na njihovoj internetnoj strani. Što se tiče dokumentacije potrebne, da bi se oni odlučili o samom doziranju, je rekla, da je najbolje imati što više nalaza (čak i rezultate skenera, rentgena ili drugih analiza...).Celokupnu dokumentaciju treba prevesti na albanski jezik ili alternativno engleski...
Address:
Pharma-Matrix's clinics
[email protected]
- J e l e n a
- Aktivan član
Hvala puno na informacijama. I zelim brz oporavak tasti.nadica_ljubljana napisao:Pozdrav svima,
Address:
Pharma-Matrix's clinics
[email protected]
- J e l e n a
- Aktivan član
Molim vas, da li neko ima iskustva sa vakcinom CIMAVAX-EGF?
Za sada sam pronasla da se moze naci samo na Kubi, ali ne i dobiti.
Za sada sam pronasla da se moze naci samo na Kubi, ali ne i dobiti.
Izgleda da niko ovde nema iskustva sa tom vakcinom. A cini mi se da nema ni zainteresovanih?!
Sve u svemu, cak i da se vakcina nabavi ovde nema medic. osoblja koje bi moglo da je primeni
Sve u svemu, cak i da se vakcina nabavi ovde nema medic. osoblja koje bi moglo da je primeni
Ovako izgleda moja bočica Vidatox (slikana sa svih strana), ako neko tačno zna kako izgleda orginal neka mi potvrdi da li je ova bočica ok
(kutiju nemam). Logično je da će mnogi od vas uporediti svoju bočicu sa slikom, može komentar na PP da nebi spamovali forum.
Ako je bočica ista i ako je ovo ispravan lek da znate da je ovo kupljeno u Kubi.
Ono što znam sigurno i to sam saznao ovde na forumu to je datum, Vence 131028, rok 28,10,2013 god
Ako slučajno nije orginal voleo bi to što pre da saznam, meni je ovo jako bitno jer nebi želeo da sumljam u ispravnost.

NAPOMENA: Nije mi namera da nekoga prozivam, niti da proveravam onog od koga sam kupio lek, samo želim da svi na ovom forumu tačno znaju kako izgleda orginal.
(kutiju nemam). Logično je da će mnogi od vas uporediti svoju bočicu sa slikom, može komentar na PP da nebi spamovali forum.
Ako je bočica ista i ako je ovo ispravan lek da znate da je ovo kupljeno u Kubi.
Ono što znam sigurno i to sam saznao ovde na forumu to je datum, Vence 131028, rok 28,10,2013 god
Ako slučajno nije orginal voleo bi to što pre da saznam, meni je ovo jako bitno jer nebi želeo da sumljam u ispravnost.

NAPOMENA: Nije mi namera da nekoga prozivam, niti da proveravam onog od koga sam kupio lek, samo želim da svi na ovom forumu tačno znaju kako izgleda orginal.
Jako Zabrinuti drago mi je da si dobrd 'cesto sam razmisljala o tebi i bojala se onog najgoreg! Hvala BOGU da si dobro i bices ti jos dugo godinadobro.Ako mozes posalji mi privatnu poruku sta koristis alternativno?
- J e l e n a
- Aktivan član
Nadam se da cu dobiti pouzdane i azurirane informacije o vakcini uskoro. Izgleda da je to vrlo skup tretman.snovak napisao:Izgleda da niko ovde nema iskustva sa tom vakcinom. A cini mi se da nema ni zainteresovanih?!
Snovak, da li ste podsetili lekare da postojite?
- J e l e n a
- Aktivan član
Zdravo JakoZabrinuti. Ja sam nova ovde. Procitala sam par Vasih komentara. Drago mi je da se osecate dobro. Sigurna sam da ce tako ostati jos dugoooo.JakoZabrinut napisao:Veliki pozdrav svima sa foruma. Dugo me nije bilo jer sam malo bio preko granice. SANDRAO se vidim interesovala sta je samnom i kako napreduje moje lecenje. Osecam se predfivno, tako da i zaboravim da sam bolestan. Setim se kada uzmem terapiju. Zelim da se zahvalim SANDRI koja mi je pomogla oko nabavke VIDATOXA kao i coveku od kog uzimam alt, ter. Da nije bilo njih, verovatno nebi bilo ni mene, pa sam im zato zahvalan do groba. Za sada toliko od mene, i nadam de da ce mo se redovno cuti.
Interesuje me detalji o alternativnoj terapiji koju koristite? Molim Vas da mi napisete, moze preko PP.
Evo i mene, moj svekar je poceo da pije vidatox pre dve nedelje, oseca se odlicno, nema vise mucnina koje je imao i sto je bitno apetit mu se poboljsao, tako da cemo uskoro za novu bocicu u Tiranu.
Strasno mi je zao svih sto su izgubili nekog, a drago sto za neke cujem da su jos uvek tu.
I jos nesto zao mi je sto Je Sandra napustila ovaj forum...
I ja sam zvala i Tirani, ali meni su rekli da treba dijagnoza, poslednji rezultati krvi i nista vise, nikakvo ovlascenje... inace su zaista vrlo ljubazni
Strasno mi je zao svih sto su izgubili nekog, a drago sto za neke cujem da su jos uvek tu.
I jos nesto zao mi je sto Je Sandra napustila ovaj forum...

I ja sam zvala i Tirani, ali meni su rekli da treba dijagnoza, poslednji rezultati krvi i nista vise, nikakvo ovlascenje... inace su zaista vrlo ljubazni
VIDATOX
Ali sada vidim da na njihovom sajtu to zaista postoji
http://www.pharmamatrix.net/images/stor ... oneENG.pdf
http://www.pharmamatrix.net/images/stor ... oneENG.pdf
VIDATOX
[/quote]Nadam se da cu dobiti pouzdane i azurirane informacije o vakcini uskoro. Izgleda da je to vrlo skup tretman.
Snovak, da li ste podsetili lekare da postojite?
Nadam se, ako Bog da sutra, zapocinjem sa hemoterapijom. Inace sam morala da potrazim neku vezu (u ovom slucaju to je jedna od apotekarki odatle) i njoj su rekli da dodjem kad hocu!!! Zamislite!
Ponovo molim nekog ko je u mogucnosti da nabavi VIDATOX, bilo sa Kube ili iz Albanije da mi pomogne. Ako neko putuje tamo zbog nabavke leka za sebe, spremna sam da ucstvujem u troskovima puta i svemu sto je potrebno. Bila bih jako zahvalna.