Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od cicamaca »

evo da ne ispadne da izigravam advokata ovde nekome.

Medicina77 je majka dvoje dece....i veoma uspesna u svom privatnom poslu, ima privatnu firmu. I jos ostalo je tri ispita do kraja....... za mene je to i vise nego uspeh

Sandrao? Vi?
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

coje napisao:Nazalos cicamaca očigledno jesi , koliko sam ja ovde mogao da procitam boca je staklena

Ljudi može li neko ko je kupio ovaj lek u albaniji ili italiji ili na kubi da nam tacno u detalje opise kako izgleda orginal, da nas nebi varali šverceru - hvala svima

naprimer:
GOVORIM SAMO O VIDATOX-u 30ml
prvo gde je kupljeno
drugo staklena ili plasticna bočica
trebe kartonski/plasticni/metalni omot
koje je boje zatvarac, etiketa
bocisa je u celofanu ili nije
sta tacno bise na kutiji
i ostali tacni vidljivi detalji
neko je (ne znam gde) spomenu i bočicu od 50ml da li to postoji ?

Ja sam u petak kupila lek u Tirani,lek je kao na onoj prvoj slici-znaci braon bocica,30ML,staklena naravno,beli zatvarac,u kartonskoj kutijici,etiketa je bela,ima skorpiju na slici,bocica nije u celofanu.Najbolje je da pogledas na sajtu Pharma-Matrixa.
Pozdrav
mihailoris
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2010 10:05 am

Post od mihailoris »

Moze li neko reci kako da najsigurnije odem po lek u Tiarnu...odnosno kako da do njega dodjem?

Hvala unapred!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

ja ne zelim niog da branim, ali ljudi, nemojte se pljuvati, to nije ljudski, ponarocito preko interneta... i ja sam se svadjao mnogo puta ali bez ikakvog cilja... :roll:
dakle, prestanite sa svadjanjem, ne prilici ni forumu a ni vama, ozbiljnim ljudima...
mihailoris
Novi član
Novi član

Post od mihailoris »

SkorpijaM jel mozes da mi kazes kako si isao po lek?
Kolima?Ili vec cime?

Mama mi je u tekom stanju pa bih isao sto pre!

Hvala unapred!
mihailoris
Novi član
Novi član

Post od mihailoris »

Zdravo Sandra!Citala sam vase komentare o leku escozul pa me zanima kako mogu da ga nabavim sto pre?U pitanju je mlada zena koja ima rak debelog crena sa dosta metastaza,nema sta nije probala i nista da pomogne.Jos nam je ovo ostalo...Zanima me da li je escozul isto sto i vidatox koji se nabavlja iz Albanije?Unapred hvala!Jovana
Korisnikov avatar
biseri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:41 am

Post od biseri »

Auuu, al ste se razgoropadile.
U pravu si Slavko.
Ne želim da se ponavljam. Moj status je remisija, 1,5 godinu posle transplatacije. Primam održavajuću hemioterapiju (Maphtera) do maja sledeće godine, koja sigurno pomaže organizmu da se nastale "loše ćelije" odstranjuju. Šta će biti kada prekinu sa održavajućom terapijom (max.2 godine) ne znam ? Zato me zanima ova tema, ali se mnogo otišlo u OFF.

Molim nekog ko zna iz prakse kakvo je dejstvo tog proizvoda, na čega on direktno utiče, da li je to dobro za održavanje remisije itd...

Još nešto: Za sve koji nisu svesni naše bolesti, našeg bola, naše materijalne potrošenosti i naše psihičke istrošenosti - sklonite se sa foruma.

Nas je život i ova beda naterao da budemo manje oprezni u odnosu na lični intelekt, nemojte nas koristiti nego pomozite ako možete.
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

cicamaca napisao:evo da ne ispadne da izigravam advokata ovde nekome.

Medicina77 je majka dvoje dece....i veoma uspesna u svom privatnom poslu, ima privatnu firmu. I jos ostalo je tri ispita do kraja....... za mene je to i vise nego uspeh

Sandrao? Vi?
PA LJUDI JA STVARNO NEZNAM STA SANDRA VISE TRAZI OVDE ,HOCE LJUDIMA DA POMOGNE A VI SE BAVITE GLUPOSTIMA ,LICNO MI JE POMOGLA DA DODJEM DO LEKA A DALA MI JE I ADRESU KAKO DO VIDATOXA SA KUBE !!! STVARNO NEMA SMISLA !!!!!!!!!!!!!
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

medicina77 napisao:Dobri ljudi,manite se ove budaletine Sandreo,ona je jedan lazovcina.Moj savjet vam je ako zelite do vidatoksa,da posaljete nekog svog ili licno odete u Tiranu po lijek.To vam je jedina sigurna solucija.Sandrao,vama da je zao cicamace i njene porodice,nebi je prevarili.Sram da vas bude.Bjezite sa ovog foruma koliko vas noge nose,jer ste dosta ljudi do sada prevarili.Otvarate lazne profile,i sami pisete da vam je bolje.Nisam detektiv,ali ako se ova prevara nastavi licno cu se pobrinuti da otkrijem ko ste i sta ste.A VI DOBRO ZNATE DA JE TO MOGUCE.Ja se ne krijem ni iza jednog laznog imena,i svako ko zeli moze da me upozna,dobije moj br.telefona,adresu.Jer nemam cega da se bojim i stidi :D Ajde zdravo,bruko
jADNA JE TA TVOJA MEDICINA77 ,KUZIS ,JEL FAKAT TI KUZIS , SANDRA JE POMAGALA LJUDIMA ,DAVALA ADRESU KAKO DO LEKA A VI PISETE GLUPOSTI ,MISLIM DA JE SRAMOTA ,POSTO ZNAM KAD JE SANDRA OTVORILA OVU TEMU I ZASTO .LICNO MENI JE POMOGLA I DALA MI MEIL LICNO KOME DA SE OBRATIM NA KUBU
I HVALA JOJ ,A VI ZLOBNICI UPALITE AUTO PA GDE HOCETE ,NA KUBU ,U ALBANIJU ,SVEJEDNO ,ALI STVARNO JE SRAMOTA DA PISETE OVAKVE GLUPOSTI ,SVI SMO U ISTOJ MUCI ,A PISETE BUDALASTINE !!!!
dennnis978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2011 8:57 pm

Post od dennnis978 »

cicamaca napisao:Sandrao,

Imam pitanje za vas? nemojte mi zameriti sto vas to pitam, ali eto nesreca vas natera da svasta uradite i poverujete pa nazalost i da posumnjate u nekoga...Takva nam je naprosto priroda....

Elem..mi smo svi sa nekom mukom dosli ovde...ali vas nisam cula da se zalite na nesto, niti da se bavite recimo medicinom, alternativom ili slicno....Imate li nekog ko je bolestan?

Kako ste uopste vi i stupili sa kubanokom Mariom koja je meni poslala lek?

Unapred hvala i srdacan pozdrav,
Registrovao sam se na ovaj forum prije nekih mjesec dana ,naravno "guglajuci" sam naisao na njega trazeci "lijek protiv raka" a inače sam iz Tuzle-BiH.Nisam do sada ni jednom pisao post,ali sam sve procitao od pocetka....i poslije filtriranja poslao sam privatnu poruku za Sandru,prezentujuci joj slucaj moga oca(Ca prostate).Ona mi je odgovorila i rekla da bi ovaj lijek mogao da mu pomogne.Obzirom da sam bio novi na forumu pitao sam je i za nabavku istog,na sto mi se Sandra bezuslovno ponudila da pomogne i hvala Bogu zahvaljuci SANDRI otac vec drugu sedmicu trosi lijek ,super se osjeca i ako Bog da nadam se da ce ih jos dosta da popije i da ce na kraju biti potpuno izlijecen(posto je rani stadij Ca kod njega).Eh sad za ove sto" pljuju" po njoj,a zbog njih sam najvise i javio se sada jer nisam jednostavno mogao da gledam a pogotovo da vjerujem da neko moze da blati nekoga, koji je konkretno meni PUNO pomogao a kako sam procitao u ranijim postovima i drugima.Kad je lijek stigao u Beograd lično sam sa ocem otisao do Beograda i preuzeo ga od Gosp. Sandre,naravno upoznali smo se ,kafu popili i ostali u kontaktu preko mobitela,skaypa...znaci nije skrivala ništa ni u jednom trenutku,pricali smo o svemu-znam gdje zivi,koga ima od porodice ama bas sve a i ona o meni....
P.S. SANDRA hvala ti za sve jos jednom a zao mi je sto si napustila forum,jer mnogima ce sada biti uskracen put i informacije o ovome lijeku,a ovi sto te ovdje "ljagaju",neka im ide to na njihovu savjest a svim članovima foruma koji su oboljeli ili nekom od njihove porodice želim brz oporavak i sto duži život.
Sretni Vam predstojeći praznici svima....
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 10:52 pm

Post od cdjuro »

Ja neznam da li sam prava osoba da nešto komentarišem ali i meni se smučila ova prozivka. Ja lično prodajem ORIGINAL vidatox to vjerovatno znate na forumu a mnogima sam nabavio itd. "dosta puta prozvani crnogorac" ali znam jedno da Sandra zna više o vidatox od ljudi koji ga legalno distribuiraju u San Marinu i Tirani i da je mnogima pomogla sa savjetima i direktnom nabavkom. Iskreno mene je dosta stvari naučila kroz njene savjete drugim korisnicima. A drugo ako je neko prevarant ili lažov to se brzo otkrije a koliko ja vidim ova komunikacija sa njom traje već mjesecima da nekažem godinama još malo, zato ljudi ako u ovom moru ajkula i prevaranata neko Vam pomogne da za Vaš novac dobijete to što ste tražili vjerujte da Vam je prijatelj, a mislim da je to u njenom slučaju a da li je neko zaradio 50e - 100e telefonirajući, pisajući mailove, itd. mislim da nije bitno. Nego na ovom našem ludom Balkanu treba otvoriti kancelariju, malo reklame i svi ti vjeruju ako prodaješ maglu, a ako neko bez nekog velikog interesa pomažeš e onda si prevarant, lažov....itd.....
Sandra neka ti je srećna nova godina, i božić.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Ja zelim samo da upozorim dobre ljude da ako hoce da dobiju pravi vidatoks moraju otici u Tiranu licno ili poslati nekog svog.Ima na ovom forumu ljudi koji sami sebi otvore vise profila i sami sebe hvale.Prepoznace se oni.Dragi moji ja sam se registrovala na ovaj forum,da bi sa ljudima razmjenila iskustva,i pomogli jedni drugima koliko je moguce u ovoj teskoj borbi.Medicina sam stavila naziv zato sto sam zavrsila srednju medicinsku skolu,i sto studiram medicinu.77 je moje godiste,mozda sam starija za studenta-apsolventa-3 ispita do kraja,ali sam zato i majka 2 djece,imam privatnu firmu i mnogo drugih obaveza.Iako sam u vodama medicine,nije me sramota da pitam kad mi nesto nije jasno oko dijagnostike,preporuke sta dalje,i milion drugih pitanja.U ovoj borbi su najvaznija ljudska iskustva,i zato ih treba svi da razmjenimo,ali iskreno.Zelim onima koji su bolesni da pobjede ovu opaku bolest.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

medicina77 napisao:Ja zelim samo da upozorim dobre ljude da ako hoce da dobiju pravi vidatoks moraju otici u Tiranu licno ili poslati nekog svog.Ima na ovom forumu ljudi koji sami sebi otvore vise profila i sami sebe hvale.Prepoznace se oni.Dragi moji ja sam se registrovala na ovaj forum,da bi sa ljudima razmjenila iskustva,i pomogli jedni drugima koliko je moguce u ovoj teskoj borbi.Medicina sam stavila naziv zato sto sam zavrsila srednju medicinsku skolu,i sto studiram medicinu.77 je moje godiste,mozda sam starija za studenta-apsolventa-3 ispita do kraja,ali sam zato i majka 2 djece,imam privatnu firmu i mnogo drugih obaveza.Iako sam u vodama medicine,nije me sramota da pitam kad mi nesto nije jasno oko dijagnostike,preporuke sta dalje,i milion drugih pitanja.U ovoj borbi su najvaznija ljudska iskustva,i zato ih treba svi da razmjenimo,ali iskreno.Zelim onima koji su bolesni da pobjede ovu opaku bolest.
SANDRA JE PRE GODINU IPO OTVORILA OVAJ FORUM ,POGLEDAJTE PRVE 3-4 STRANE SAMO ,PA ONDA SUDITE ,I ONA JE IMALA ISTE MUKE ,HTELA DA POMOGNE NEKOM SVOM ,PLEMENITA OSOBA KOJA JE MNOGIMA DALA ADRESU GDE MOZETE DA SE OBRATITE ZA LEK ,DIREKTNO NA KUBI ,A TO JE LAURA .
LEK SE RANIJE ZVAO ESCOZUL ,KAD JE SANDRA OTVORILA OVAJ FORUM ,A SAD SE ZOVE VIDATOX ,TO JE ISTO .
TEBI SANDRA ZELIM SVU SRECU I NEKA TE BOG CUVA !!!
duki75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2011 1:20 pm

Post od duki75 »

Kao prvo želeo bih da izjavim saučešće Zbunjenom i Bickani i da im poželim da budu jaki i hrabro prebrode ovaj težak period života.Čovek tako teške trenutke mora da okrene u svoju korist i iz svega izađe mnogo jači.
Nisam nekoliko dana čitao forum i kad sam sad video ovakve komentare ostao sam bez daha. Ovakva ozbiljna i korisna tema pretvorila se u pijačarski trač koji ne znam da li je vredno komentarisati. Mislim da mnogi od nas ne bi ni čuli za ovaj lek da SandraO nije otvorila ovu temu. Tužno je samo što je i nju muka naterala da sve o ovom leku sazna i pokuša da pomogne svom svekru baš kao što i mi pokušavamo da pomognemo svojim najmilijim. Svo to iskustvo u nabavci leka i veze do kojih je došla ona je nesebično podelila sa nama. Odvojila dragoceno vreme od svoje porodice da nama sve pojasni i omogući nam da pomognemo svojima. Lepo smo joj se zahvalili! Ovakvu ljudsku glupost mogu da pravdam samo na način da su ljudi previše oprezni jer živimo u svetu gde se osobe kao što je SandraO i njihova dela retko sreću. Da nas je više takvih kao što je ona svima bi nam bilo lakše i ovaj svet bi drugačije izgledao. Mnogi od nas ovo njeno delo, svu energiju i svo vreme koje je odvojila pomažući nam, , ne možemo ni da sagledamo. Ima neka sila iznad svih nas , koji ne znamo da cenimo njenu žrtvu u ovoj našoj nesreći, koja nadam se sve ovo vidi i kadtad će je nagraditi za sve što nam je pomogla. Neću više komentarisati ovakve ispade jer smatram da ovakva korisna tema ( nekima od životne važnosti) gubi na svom značaju. Ja mogu samo da se zahvalim SandriO na dragocenoj pomoći i da je zamolim da nas ne napušta iako smo to zaslužili.
Neznam kako drugi ali ja nekrivim ni ljude koji prodaju ovaj lek, samo ako je lek pravi i da cena nije neka nenormalna. Nama koji smo u nevolji skraćuju vreme nabavke leka a ujedno isebi pribavljaju zaradu. Bojim se samo reči Ive Andrića: kada dođu smutna vremena pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
duki75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2011 1:20 pm

Post od duki75 »

Nekako bi trebali više da komentarišemo iskustva koja imamo sa lekom. Moja majka je prvih par dana imala gubitak apetita, i pojavio joj se mali bol u kuku. Svi ostali bolovi koje je godinama vukla pa čak i bol u ruci koji joj je ostao od operacije dojke je nestao. Ona sve više veruje u njega, a ja razmišljam u nekom drugom pravcu. Kao što se može videti do ovog leka se sve lakše dolazi, ali sve češće se na TV i u novinama spominju vakcine sa Kube protiv više vrsta tumora. Trebali bi polako da iznalazimo mogućnost kako do nje! Da li ići tamo, ili lek primati ovde uz pomoć naših lekara, ili pak nekim zajedničkim sredstvima omogućiti njihovim doktorima da dođu ovde i naše najmilije leče uz pomoć tih vakcina. Kako su sve te mogućnosti zakonski definisane, i da li je moguće takvu vakcinu primiti kod nas u privatnoj klinici. Nešto sam načuo ali ima tu hiljadu pitanja na koje nemam odgovor. Mislim da je ovaj forum pravo mesto za takva pitanja. SandraO je prava osoba koja može u tome puno da nam pomogne pa je molim kad bude smogla snage posle svega da nam se pridruži. Svaka njena pomoć i iskustvo koje ima nam je od velikog značaja. POZDRAV SVIMA.
Zaključana tema