Nadam se, ako Bog da sutra, zapocinjem sa hemoterapijom. Inace sam morala da potrazim neku vezu (u ovom slucaju to je jedna od apotekarki odatle) i njoj su rekli da dodjem kad hocu!!! Zamislite!snovak napisao:Nadam se da cu dobiti pouzdane i azurirane informacije o vakcini uskoro. Izgleda da je to vrlo skup tretman.
Snovak, da li ste podsetili lekare da postojite?
Ponovo molim nekog ko je u mogucnosti da nabavi VIDATOX, bilo sa Kube ili iz Albanije da mi pomogne. Ako neko putuje tamo zbog nabavke leka za sebe, spremna sam da ucstvujem u troskovima puta i svemu sto je potrebno. Bila bih jako zahvalna.[/quote]
vidatox mozete kupiti preko nase ambasade na kubi, tj. preko raula ili laure koji su angazovani u nasoj ambasadi bas zbog stotina nesrecnih ljudi koji im se svakodnevno obracaju za pomoc. ja sam tako nabavila vec treci put za svog oca. mozete se obratiti direktno ambasadi na mail *** ukonjeno ***
ili raulu koji i nabavlja i salje vidatox *** ukonjeno ***
od njih cete dobiti uputstvo kako da uplatite novac. mi smo uplatili preko moskovske banke u balkanskoj ulici, tako su nam rekli da je najbolje, mada sam se raspitala i moze preko svake poste. dobicete broj racuna i podatke o raulu kojem i uplacujete novac. potrebno je 10 evra da biste otvorili racun, 1000 din za transfer sa vaseg na njegov racun, i 210 evra koji se uplacuju raulu, da bi on mogao da podigne 200 e, koliko kosta lek, jer banka i njemu uzima 10 e za transfer novca. u mailu koji mu budete pisali dovoljno je da prepisete vasu dijagnozu, ne morate skenirati nalaze, jer im je tesko da otvore * SPAM * zbog sporog interneta. ja sam ih i skenirala, za svaki slucaj, a i prepisala. kada smo uplatili novac skenirala sam sve te uplatnice, nisam dobila odgovor dok nisu nasli pouzdanog putnika koji bi doneo lek u beograd, prvi put je od uplate do dana kad smo dobili lek proslo samo 7 dana, ovaj put dvadesetak, ali zato sto sam ga zamolila da mi nabavi i preparat anamu, koji nikako nije mogao da nadje. na prvi mail su mi odgovorili u roku od nekoliko sati, jako su ljubazni i svima ce pomoci. ne brinite ako uplatite novac i ne odgovore vam odmah, jer internet kod njih nije ni dostupan ni brz. odgovorice vam tek kada nadju nekoga ko ce lek doneti. samo budite strpljivi. bocica traje malo vise od mesec dana ako se uzima na 8 sati, a skoro 2 meseca ako je na 12 sati. prema tome i racunajte kada da pocnete proces nabavke za drugu bocicu, i imajte u vidu da nema bas svaki dan pouzdanih putnika sa kube za srbiju. najbolje je ako mozete da priustite sebi da odjednom narucite vise.
zelim vam sve najbolje!