Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Ljubo Radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 6:18 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od Ljubo Radic »

LEK VIDATOX 30CH ,SA KUBE,300 EU, STAKLENA BOCICA . LJUBO RADIC * REKLAMA *
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

aca83 napisao:Poz svima. mom tati je dijagnostifikovan karcinom zeluca, otpusten je kuci bez ikakve terapije, pa sam resio da probam sa vidatoksom, mivela dal znas kad ima autobus iz Tirane do Skoplja, i da li je potrebno prevoditi dokumentaciju na engleski ili im je dovoljna dijagnoza na latinskom i krvna slika.

Iz Tirane za Skoplje ima u 16h i 20h.Mada kad je moj muz bio tamo taj u 16h je krenuo pola sata ranije, inace nemaju autobusku stanicu ali dobro gde sidjes kad dolazis iz Skoplja tu je negde i za povratak samo prekoputa.
Ponesi samo papir na kome je dijagnoza, poslednje rezultate krvi i ono sto je moj muz imao kod sebe a nisu mu trazili ali za svaki slucaj odstampaj ovo i popuni bez overavanja u opstinu.

http://www.pharmamatrix.net/images/stor ... oneENG.pdf
VIDATOX
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Ljubo Radic napisao:LEK VIDATOX 30CH ,SA KUBE,300 EU, STAKLENA BOCICA . LJUBO RADIC * REKLAMA *
LJUBO ,SAMO 300 EVRA ,PA PRIJATELJU TOLIKO KOSTAJU 2 BOCICE U TIRANI UKLJUCUJUCI I PUT !
MOJ TI JE PRIJATELJSKI SAVET ,NEMOJ TO OVDE ,LJUDI SU NERVOZNI ,NEMA SMISLA !!!
Zaključana tema