Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od cicamaca »

Ma ovo je naprosto sjajno kako se odjednom naprosno pojavljuju ljudi sa samo 1.....ili 3 posta....a kao ovde su pa ne znam koliko???Denis978...
ma sjaajno.....bili su ovde pre godinu i po ....guglovali./.....i nijedan post ne ostavise nego bas bas sad kada je SandraO napadnuta!Sve bolje do boljega...

Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos.
Kao objasnice mi na pp......ali odgovor ne dobih....

ali evo zato ce Denis sigurno to da uradi posto je pio kafu sa njom :D

Ma naprosto sjajno!
Korisnikov avatar
coje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2011 2:17 pm

Post od coje »

mihailoris napisao:Zdravo Sandra!Citala sam vase komentare o leku escozul pa me zanima kako mogu da ga nabavim sto pre?U pitanju je mlada zena koja ima rak debelog crena sa dosta metastaza,nema sta nije probala i nista da pomogne.Jos nam je ovo ostalo...Zanima me da li je escozul isto sto i vidatox koji se nabavlja iz Albanije?Unapred hvala!Jovana
tema escozul i lek od otrova plave skorpije je malo starija varijanta leka protiv raka
vidatox i lek od otrova crvene skorpije je noviji lek protiv raka, tacnije registrovan je polovinom 2011 godine

ps. verovatno su svi do sad primetili da se u ovoj temi lagano kroz pricu sa leka escozul prelazi na noviji lek vidatox
jelka31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:23 am

Post od jelka31 »

Mene zanima koliko dugo se pije vidatox? Neko kaže 4 meseca, neko godinu dana... Od čega zavisi?
TASANA89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 25, 2011 7:50 pm

Post od TASANA89 »

Dragi forimasi,

Ja sa nabavila lek preko jedne devojke sa foruma( kojoj je nedavno izgubiola oca , iskreno saucesce), koji se ispostavilo da je laznjak........ Naime ona je dosla do leka preko nekog albanca!!! Bocica je staklena sa belim zatvaracem neotvoren 30 ml, nlepnica bella sa braon skorpijom, ali je bez kutije i pecata, boja kapi je sucmurasta i nema ukus alkohola!!!!!

Mamina prijateljica je nabavila za sebe lek direktno iz albanije , gde je dobila lek u kutijici sa ostalo je isto sem nalepnice slik skorpije je manja i pecati postoje!!! Ukus leka ima alkohola u sebi i bitre jwe boje!!!!

Sto se tice napada na sandru sram Vas bilo!!!!!! Devojka svima pokusava da pomogde!!!!
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

cicamaca napisao:Ma ovo je naprosto sjajno kako se odjednom naprosno pojavljuju ljudi sa samo 1.....ili 3 posta....a kao ovde su pa ne znam koliko???Denis978...
ma sjaajno.....bili su ovde pre godinu i po ....guglovali./.....i nijedan post ne ostavise nego bas bas sad kada je SandraO napadnuta!Sve bolje do boljega...

Elem....ta vasa doticna dama osim sto vas upucuju na to gde se kupuje lek sa kube...kao sto je i mene.....jos mi nije odgovorila zasto sam ja dobila "lek" od 100 eura koji mi je predat u plasticnoj bocici kao kapi za nos.
Kao objasnice mi na pp......ali odgovor ne dobih....

ali evo zato ce Denis sigurno to da uradi posto je pio kafu sa njom :D

Ma naprosto sjajno!
EVO CICOMACO JA SAM TI ODGOVORIO U pp ,I MISLIM DA JE SANDRA U PRAVU ,STA CE VISE DA SE BAKCE I GUBI SVOJE VREME DA BI NAM POMOGLA
ETO VAM FORUM PA PISITE SVASTA POSTO STE OTISLI TOTALNO U OFF
ps,SANDRA JE SVIMA DALA ADRESU KAKO DO LEKA PREKO LAURE ,KAKO VAS NIJE SRAM !!!
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

TASANA89 napisao:Dragi forimasi,

Ja sa nabavila lek preko jedne devojke sa foruma( kojoj je nedavno izgubiola oca , iskreno saucesce), koji se ispostavilo da je laznjak........ Naime ona je dosla do leka preko nekog albanca!!! Bocica je staklena sa belim zatvaracem neotvoren 30 ml, nlepnica bella sa braon skorpijom, ali je bez kutije i pecata, boja kapi je sucmurasta i nema ukus alkohola!!!!!

Mamina prijateljica je nabavila za sebe lek direktno iz albanije , gde je dobila lek u kutijici sa ostalo je isto sem nalepnice slik skorpije je manja i pecati postoje!!! Ukus leka ima alkohola u sebi i bitre jwe boje!!!!

Sto se tice napada na sandru sram Vas bilo!!!!!! Devojka svima pokusava da pomogde!!!!
Slobodno vi sad nabavite od nje kod nje je ,,sigurno orginal,,.Ona dostavlja vidatoks u bocici za kapi za nos.Svako dobro
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

medicina77 napisao:
TASANA89 napisao:Dragi forimasi,

Slobodno vi sad nabavite od nje kod nje je ,,sigurno orginal,,.Ona dostavlja vidatoks u bocici za kapi za nos.Svako dobro
AJDE DA KOD TEBE NABAVLJAMO ORIGINAL ,ZBOG DVE LUJKE OVAJ FORUM JE POSTAO GLUPOST !
AJ DOKTORKA DAJ JOS TA DVA ISPITA PA CES TI DA NAS LECIS KAPIMA ZA NOS ,SRAM DA TE JE !!! OVAJ FORUM JE NAPRAVLJEN ZA LJUDE KOJI IMAJU PROBLEMA DA RAZMENE MISLJENJA A VAMA JE OCIGLEDNO IZ DOKOLICE .MA......
Korisnikov avatar
biseri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:41 am

Post od biseri »

Ja bih Vas zaista najiskrenije zamilo da se uzdržite od ovakvih komentara i jedne i druge.

Molim Vas da se vratimo na temu posta, ukoliko je to moguće.

Molim vas da se na ovoj temi piše o praktičnim iskustvima sa upotrebom ovog sredstva.

Svi mi snosimo dozu odgovornosti za put "nabavki" koje smo izvršili. Ako se u nekom trenutku smatramo prevarenim, razumno je što zbog toga osećamo bes. Ja sam već dovoljno besan što imam RAK. U tom slučaju treba otvoriti novi post PREVARE.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član

Post od medicina77 »

Ja zelim javno da se izvinim svima bolesnim ili onima koji imaju nekog svog bolesnog,sto sam zapocela ovu raspravu.Odlucila sam da ove probleme rijesim na drugi nacin.Zelim Vam srecnu Novu godinu.Prvenstveno zelim da iz ove borbe protiv bolesti zvane cancer svi izadjemo kao pobjednici. :D
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

medicina77 napisao:Ja zelim javno da se izvinim svima bolesnim ili onima koji imaju nekog svog bolesnog,sto sam zapocela ovu raspravu.Odlucila sam da ove probleme rijesim na drugi nacin.Zelim Vam srecnu Novu godinu.Prvenstveno zelim da iz ove borbe protiv bolesti zvane cancer svi izadjemo kao pobjednici. :D
E to je vec malo bolje ,pre ili kasnije videcete , ja takodje zelim svim ljudima dobre volje da se izborimo sa ovom opakom bolescu ,ovaj lek pomaze sigurno ,problem je samo koliko je zahvatila metastaza !
A za kapi za nos proguglajte malo , TRJ-C30, ESCOZUL,VIDATOX ,videcete
Ajd srecan vam praznik svima i da ste mi zivi i zdravi ,a i da se nekako opet vratimo na pravu temu
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

Izgubili smo ovu tesku bitku.Moj otac nas je veceras napustio.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član

Post od medicina77 »

Skorpija m,primite iskreno saucesce.
duki75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2011 1:20 pm

Post od duki75 »

ŠkorpijaM primi moje saučešće, i budi jaka,baš kao što si bila dok si se trudila da pomogneš svome tati. Shvati ovo kao najteži period u svom životu!
Svima na forumu sve najlepše u Novoj godini, da istraju u borbi sa ovom opakom bolešću i privedu je upešno do kraja, do ozdravljenja !
Naravno uz jaku volju i Vidatox!
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

Evo i ja da se javim nakon duze pauze. Prvo da svima cestitam novu godinu, i da svima donese prvo dobrog zdravlja, pa onda i svega ostalog.
Vidim ovde se tema "ukuvala" dobro zbog Vidatoxa. U par mojih postova sam detaljno objasnjavao gde se lek prodaje LEGALNO u Albaniji, i ostavio telefone, kontakte i sve ostalo. Objasnjavao sa i zasto bas Albanija, kao jedina zemlja pored Kube koja prodaje Vidatox. Ne bi ni tu da se ponavljam. Ne bi ni da branim sandru, ne poznajem doticnu osobu, znam da mi se javila da mi pomogne kada sam usa u pricu oko Vidatoxa, cekajuci da mi stigne prva posiljka. Na moju srecu, brzo sam se organizovao pa sam nabavio lek jako brzo, koristeci sve resurse koje sam imao u datom trenutku.
Lek u Albaniji je poskupeo, da bi se usaglasali sa cenom za turiste na Kubi, sada je 120eu plus pregled od 25eu. Od prvog januara. I dalje je ta cena povoljnija nego cena na Kubi, tamo je oko 160 eura, ali se ne placa "pregled" dokumenata, odnosno ne uzima se tih 25 eura nizasta. Nizasta kad kazem mislim na to da SVAKO dobije istu dozu leka da konzumira, barem 4 slucaja koje znam sa razlicitim dijagnozama i razlicitim vrstama tumora.
Sto se delovanja Vidatoxa tice, i sto je i najbitnije kod moje majke, koja ga uzima mesec i po dana rezultati su kranje dobri. Mama lakse dise, vise se krece, mnogi problemi su nestali. Sad, dal je to zbog Vidatoxa ili ne, ne mogu da tvrdim. Znam samo da NISTA od drugih lekova ne uzima, ali bas NISTA, vec sigurno 3 meseca i da je bila jako lose, nepokretna skoro, sa izuzetno teskim disanjem i drugim problemima koji su je pratili. Ako je ovo zbog vidatoxa, hvala Kubi, Kastru, hvala ovom forumu gde sam se informisao prvi put o ovom leku, hvala pre svega dragom Bogu da se desava neka promena na bolje, sa obzirom kako je prognoza sirenja bila pesimisticka pre par meseci.
I jedan savet, svima koji zele ISKRENO da nabave ovaj lek. Sedite sami, ili vas dvoje, troje, u auto, pa za Tiranu, ili platite put jednom, smestaj u Tiran u hotelu je oko 20 eu, jedan noc je dovoljna, i kupite sami llek. Znacete da je original ksotace vas jeftinije, jedino vam treba dva izgubljena dana. Kome je zaista stalo do ovog leka i ko nema drugaciji nacin da dodje do njega, treba mu brzo, sigurno, ovo je to, sami do Tirane po lek, adrese imate!
Evo sajta gde imate sve informacije
http://pharmamatrix.net/en.html
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Post od marijamari »

SkorpijaM napisao:Izgubili smo ovu tesku bitku.Moj otac nas je veceras napustio.
Primi moje iskreno saucesce.Znam koliko ti je tesko...
Zaključana tema