Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od sandrao »

coje napisao:Da li neko strucan moze da nam kaze razliku izmedju ovih lekova osim naravno razlike u pakovanju
Nisam strucna, ali sam upoznata. Prva slika se odnosi na jedinu pravu formulu leka o kojoj se ovde na ovoj temi i govori. Druga slika je isto proizvod labiofama, i moze slobodno da me neko ispravi ako gresim, ali mislim da se ovaj rastvor vise ne prodaje.

Treca i cetvrta slika su ti cisti plagijati. Vidis skorpija ima koliko hoces, a nije ih ni neka umetnost musti. Ali je bitno koja se skorpija muze! Kod zadnje dve slike se radi o vrsti koja je slicna, ali nema potrebnu kombinaciju enzima koja se u vidatoxu i nalazi.

Ako se ne cujemo, svima zelim zdravlje, veselje, srecu a ostalo neka ide po redu, u Novoj Godini. Neka vas sve deda mraz poseti, i svima neka ispuni zelje.

S
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Post od marijamari »

Mi smo imali lek identican kao na prvoj slici kupljen u Tirani.Pozdrav
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Divno,

Ni jedan od ova 4 ja nisam dobila. Moj je bio kao u plasticnoj bocici u kojoj se daje kapi za nos.!!!

Jel sam ja sad prevarena ili sta?

100 eura je kostalo
mali.mozak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2011 9:42 am

Post od mali.mozak »

vtnns napisao:Moram da se javim povodom raznih natpisa. Laura zaista nabavlja lek sa kube i njena zarada je potpuno nebitna. Verujem da zaradjuje, ali sto bi to mene interesovalo u celoj prici, niti bilo koga ko ima nekog kome ovaj lek, mozda, moze da pomogne? Jednostavno, a to je dostupno svakom, guglajte malo, lek na Kubi kosta 205 cuc, iliti konvertibilnih pezosa za strance, a to je 205 usa dolara, iliti oko 165eu. Meni nije nudjen nikakav fiskalni racun od strane laure. Na lek se, sa strane Laure, ceka oko 2 nedelje da bi ga poslala po turistima koji dolaze na kubu. Za domace stanovnistvo lek je besplatan, normalno ako je neko bolestan. DA li ga Laura kupi za 205 cuc, ili ima tamo nekog koji joj lek "izvuce" na foru, kao domaci, meni to licno uopste nije bitno, i ne bi da se bavim time. Lek koji Laura posalje je 99% original, jel sam njenu adresu dobio ni manje ni vise od naseg konzulata sa Kube, ne bi da navodim ime.

Receno mi je da lek cak ne moze ni nasa ambasada da salje diplomatskom postom, a ne mogu ni iz ambasade Kube da dopreme ovde nikako, a dobro sam se raspitao za sve to, igrom slucaja poznajem dosta ljudi. Lek u Albaniji kosta 98 eura plus kada posaljete dijagnozu naplate jos 25 eu, lek prodaje Pharma matrix i oni su jedini u Evropi ovlasceni da prodaju ORIGINAL kubanski lek.

Da razjasnimo i tu enigmu, kada se kaze Albanija, u nama to stvara problem da li je nesto original ili nije, da li je prevara ili ne, sa opravdanjem. Kuba ima specijalne odnose sa Albanijom, imaju i sa nama i nudili su i nama distribuciju leka, medjutim lek je zabranjen od strane EU. Kod nas je stizao postom prvo, pa je sada i to zabranjeno. Ko tu sta zabranjuje i zbog cega, u to ne mogu da zalazim. Da li je to farmaceutska "mafija", da li zato sto ne smatraju ovaj lek kao valjan, ili nesto trece, ne znam. Nama je nudjeno, lekari su bili sa Kube u Srbiji prvo, medjutim niko nije smeo, hteo ili sta, da pocne sa prodajom Vidatoxa.

Sad, da predjemo oko delovanja. Moja mama lek uzima evo druga nedelja. DA li pomaze ili ne? Ne znam, duboko verujem da pomaze. Mislim da nema makar bolove, propratne stvari koji nemaju veze sa tumorom a koji s indirektno vezani za tumor, tu lek i ne moze da pomogne. Kratko je vreme da bi mogao da vidim neke rezultate opipljive, jedino sto vidim je smanjenje bolova, sto mi je dovoljno da verujem da nesto ipak pomaze.

Informacija u pressu da je lek 60 eura je jos jedna u nizu milion dezinformacija koje u Srbiji, a i u svetu, zuta stampa plasira. Lek se inace prve nedelje daje 2x po 5 kapi ispod jezika, od druge nedelje uzimanja daje se 3 x po 5 kapi, treba da stoji od 2 do 3 minute, pre uzimanja leka 20 minuta i posle 20 minuta ne sme nista ni da se jede ni da se pije. Lek se cuva na tamnom mestu, na temperaturi od 5 do 33 stepena.

Telefon u Albaniji pharma matrix je 00355-692415842, najveci problem je da nadjete nekog da vam donese lek, i da tamo saceka da ga podigne, ja sam cekao oko 10 dana dok nisam sve uklopio. Za lek je neophodna kratka barem dihagnoza, mislimd a je to reda radi, da bi naplatili tih 25 eura. Sve informacije za lek mozete naci na

http://www.pharmamatrix.net/en/contacts ... ffice.html

Postoji varijanta da odete sami, ili da nadjete nekog. Ja bi licno pomogao svakom, no tesko je stvarno najvise naci nekog od nasih da idu za albaniju i da se vracaju, koji bi mogli da ponesu lek. Najbolja varijanta je da sami, prvo nazovete i dogovorite se, sednete na neki prevoz i odete sa parama i kupite lek u Albaniji. Ili da uplatite lauri iznos od 200 eura i da cekate oko 2 nedelje, neki put i duze, da i ona nadje nekog ko ce lek da vam donese. Licno, trazeci lek ovde, sem nekog crnogorca, za koga verujem da pravi posao sa tim, plati 123 eura u Albaniji, preproda za 250 eu, nisam ni video da neko nudi ovaj lek. Na ebay se lek prodaje za 500 eura, samo na dva mesta sam nasao u Italiji. I mislim licno da ga jos nije niko falsifikovao, barem ne kada je ova bocica u pitanju zuto bela gde pise vidatox, sa belim cepom, slike mozete naci na sajtu koji sam dao. No, sve je moguce, to ne mogu da tvrdim.

Nadam se da sam nekom pomogao ako nista vise, ono sa informacijama. Takodje imam dobre veze i sa doktorima na kubi, oko lecenja na kubi, informacije. Hoce da lece ako je tumor primarni, odnosno nije metastaza, ako je metastaza iskreno napisu da tu nemaju kmnogo uspeha. Adrese su sve sa .cu na kraju, direktno njihove bolnice i ako nekom nesto treba, tu sam da dam informacije, znam kako je.
Ako nekom treba neka adresa, informacija tu sam da pomognem, iste muke delimo i treba da se pomazemo.
Moja iskustva su identična, samo da podržim korisnika koji je ovo napisao jer sam se i ja raspitivao, mnogo mnogo! Po drugu dozu kapi za majku ću ići lično u Albaniju...
Korisnikov avatar
coje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2011 2:17 pm

Post od coje »

Nazalos cicamaca očigledno jesi , koliko sam ja ovde mogao da procitam boca je staklena

Ljudi može li neko ko je kupio ovaj lek u albaniji ili italiji ili na kubi da nam tacno u detalje opise kako izgleda orginal, da nas nebi varali šverceru - hvala svima

naprimer:
GOVORIM SAMO O VIDATOX-u 30ml
prvo gde je kupljeno
drugo staklena ili plasticna bočica
trebe kartonski/plasticni/metalni omot
koje je boje zatvarac, etiketa
bocisa je u celofanu ili nije
sta tacno bise na kutiji

i ostali tacni vidljivi detalji

neko je (ne znam gde) spomenu i bočicu od 50ml da li to postoji ?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

coje napisao:Nazalos cicamaca očigledno jesi , koliko sam ja ovde mogao da procitam boca je staklena

Ljudi može li neko ko je kupio ovaj lek u albaniji ili italiji ili na kubi da nam tacno u detalje opise kako izgleda orginal, da nas nebi varali šverceru - hvala svima

naprimer:
GOVORIM SAMO O VIDATOX-u 30ml
prvo gde je kupljeno
drugo staklena ili plasticna bočica
trebe kartonski/plasticni/metalni omot
koje je boje zatvarac, etiketa
bocisa je u celofanu ili nije
sta tacno bise na kutiji

i ostali tacni vidljivi detalji

neko je (ne znam gde) spomenu i bočicu od 50ml da li to postoji ?
Evo ovako - da se ti albanci nisu umesali u trgovinu ovim lekom, ne bi bilo potrebe za ovakvim postovima. Ja se bojim da neko ko je skoro saznao za ovaj lek, ne bi smeo da deli savete !

Razmenjujte iskustva, delovanje vidatoxa kod razlicitih dijagnoza. Jer sad nije tesko doci do leka.

Tebi coje sam se ponudila da pomognem da dodjes do leka odmah. Rekao si da imas sigurnu opciju? Cemu onda ovakva pitanja? Neka ti taj objasni sve.

Ovo je tema za razmenu iskustava, ne za ovakve rasprave kakve ti pocinjes. Ko si ti da zakljucis da je neko prevaren????????
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

I mene interesuje da li je ovaj lijek uredu sto ga cicamaca spominje,jer znam da ga je nabavila preko sandreo.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

medicina77 napisao:I mene interesuje da li je ovaj lijek uredu sto ga cicamaca spominje,jer znam da ga je nabavila preko sandreo.

Ti onda znas vise od mene medicina, jer cicamaca nista od mene dobila nije, a ne secam se ni da sam joj davala instrukcije za nabavku leka.

Mozda ti znas nesto i o tome?
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

sandrao napisao:Draga, javi se na ovu adresu: [email protected]
Kazi da si adresu dobila preko nase ambasade na Kubi. Skeniraj samo jedan papir na kome se vidi dijagnoza.
Ovo je adresa kubanke Marie, koja odlicno govori srpski, tako da nista ne moras da prevodis.

Svako dobro. Pitaj ako ti nesto nije jasno.

Kiss, S

Ovo sam ja dobila i na print screen mogu poslati svima kao dokaz...

Sandrao..mozda si zaboravila!!!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Sandrao,

Imam pitanje za vas? nemojte mi zameriti sto vas to pitam, ali eto nesreca vas natera da svasta uradite i poverujete pa nazalost i da posumnjate u nekoga...Takva nam je naprosto priroda....

Elem..mi smo svi sa nekom mukom dosli ovde...ali vas nisam cula da se zalite na nesto, niti da se bavite recimo medicinom, alternativom ili slicno....Imate li nekog ko je bolestan?

Kako ste uopste vi i stupili sa kubanokom Mariom koja je meni poslala lek?

Unapred hvala i srdacan pozdrav,
medicina77
Aktivan član
Aktivan član

Post od medicina77 »

Kako vi Sandrao sad ovo objasnjavate.Uhvaceni ste u lazi.Dosta mi je vaseg prosipanja magle ovom jadnom i bolesnom narodu.Mislim da je krajnje vrijeme da nas prestanete lagati.Zasto ne ostavite podatke da vas nadjemo na fejsbuku i licno upoznamo.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

cicamaca napisao:Sandrao,

Imam pitanje za vas? nemojte mi zameriti sto vas to pitam, ali eto nesreca vas natera da svasta uradite i poverujete pa nazalost i da posumnjate u nekoga...Takva nam je naprosto priroda....

Elem..mi smo svi sa nekom mukom dosli ovde...ali vas nisam cula da se zalite na nesto, niti da se bavite recimo medicinom, alternativom ili slicno....Imate li nekog ko je bolestan?

Kako ste uopste vi i stupili sa kubanokom Mariom koja je meni poslala lek?

Unapred hvala i srdacan pozdrav,

Cicamaco, nemoj ti meni zameriti sto sam zaboravila. Nazalost puno ljudi trazi pomoc. Maria je bila prelazno i prevazidjeno reseje. Od nje danas niko neka pomoc ne ocekuje. Posto si objavila njenu adresu, pa da ljudi znaju. Mogla si samo mene da citiras i to bi bilo dovoljno.

Zasto bi sumnjala u mene, to mi nije jasno? Nije ni vazno... iskreno. Trazila si pomoc, ja sam, mislim, pomogla.

Otvorila sam ovu temu i osecala odgovornost prema drugima. Vidim da je to potpuno nov pojam mnogima, ja sam tako vaspitana.

Ocigledno je jedno - ja ovde nemam vise sta da trazim ! Moja zelja je bila da pomognem, nadam se iskreno da bar nekom jesam.
Vama trebaju trgovci. Ovde toga ima koliko hocete. Vama ne treba neko ko odvaja vreme i slusa, objasnjava, brine tudju brigu. To je budala - to sam ja !

Ja nema profil, ja imam zivot, medicino. I zasto bi i minut vise potrosila ovde?

Cicamaco pozdrav za tebe, zao mi je zbog svega sto te snaslo. Zelim ti da sve to prevazidjes, da pobedis i ostanes hrabra i vesela. Voli svoju porodicu, cuvaj se,

Sandra
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Bez namere da vas napadam, hajde da se manemo patetike sad.

Na kraju cete jos vi jedina ispasti jedina zrtva ovde a hteli ste da nam pomognete samo....

Odgovor niti jedan nisam dobila od vas? Ne bitno je sa cim se bavite, niko ne ocekuje vase privatne podatke niti telefonske brojeve. Mi nismo detektivi da se razumemo...makar svi znamo da medicina77 studira medicinu....za mene se zna da mi je majka bolesna.....Vi? Naravno imate zivot....pa, i mi valjda!

Odgovor koji sam ja lek dobila od svih onih silnih slika nisam dobila. Ko je Maria i kako ste stupili u kontakt sa njom takodje nisam...osim da je ona bila prva opcija....! Opcija za sta???
medicina77
Aktivan član
Aktivan član

Post od medicina77 »

Dobri ljudi,manite se ove budaletine Sandreo,ona je jedan lazovcina.Moj savjet vam je ako zelite do vidatoksa,da posaljete nekog svog ili licno odete u Tiranu po lijek.To vam je jedina sigurna solucija.Sandrao,vama da je zao cicamace i njene porodice,nebi je prevarili.Sram da vas bude.Bjezite sa ovog foruma koliko vas noge nose,jer ste dosta ljudi do sada prevarili.Otvarate lazne profile,i sami pisete da vam je bolje.Nisam detektiv,ali ako se ova prevara nastavi licno cu se pobrinuti da otkrijem ko ste i sta ste.A VI DOBRO ZNATE DA JE TO MOGUCE.Ja se ne krijem ni iza jednog laznog imena,i svako ko zeli moze da me upozna,dobije moj br.telefona,adresu.Jer nemam cega da se bojim i stidi :D Ajde zdravo,bruko
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

medicina77 napisao:Dobri ljudi,manite se ove budaletine Sandreo,ona je jedan lazovcina.Moj savjet vam je ako zelite do vidatoksa,da posaljete nekog svog ili licno odete u Tiranu po lijek.To vam je jedina sigurna solucija.Sandrao,vama da je zao cicamace i njene porodice,nebi je prevarili.Sram da vas bude.Bjezite sa ovog foruma koliko vas noge nose,jer ste dosta ljudi do sada prevarili.Otvarate lazne profile,i sami pisete da vam je bolje.Nisam detektiv,ali ako se ova prevara nastavi licno cu se pobrinuti da otkrijem ko ste i sta ste.A VI DOBRO ZNATE DA JE TO MOGUCE.Ja se ne krijem ni iza jednog laznog imena,i svako ko zeli moze da me upozna,dobije moj br.telefona,adresu.Jer nemam cega da se bojim i stidi :D Ajde zdravo,bruko

Sa takvim jezikom i karakterom ne znam ko bi i zeleo da te upozna. Ali si na progresnom sajtu, ovde se traze partneri, vec pomaze ljudima. Neko rece studiras medicinu? Tesko je u to poverovati, posle ovakvih reci upucenih nekom koga ne poznajes.

Inace lepo ime medicina, jer rece da se ne krijes iza laznog imena. '77-mo godiste, pa student. sta ces biti kad porastes?
Zaključana tema