Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
Bickana, zao mi je. Budi hrabra, pusti da vreme prodje.
Nema krivca, nije ovo kazna... samo deo zivota.
Nema krivca, nije ovo kazna... samo deo zivota.
Moram da vas nesto zamolim: NE ZOVITE ONAJ NAROD NA KUBI TELEFONOM, KAD VAS MOLIM.
NITI VAS STA RAZUMEJU, NA STRANU STO IH ZOVETE U GRDNO DOBA... 6 SATI JE RAZLIKA.
JAVITE I ONIMA KOJIMA STE PROSLEDILI INFORMACIJE KAKO DO LEKA.
Ako mozete toliko, bila bih vam sviiiiiiiiima zahvalana.
S
NITI VAS STA RAZUMEJU, NA STRANU STO IH ZOVETE U GRDNO DOBA... 6 SATI JE RAZLIKA.
JAVITE I ONIMA KOJIMA STE PROSLEDILI INFORMACIJE KAKO DO LEKA.
Ako mozete toliko, bila bih vam sviiiiiiiiima zahvalana.
S
HVALA SVIMA NA SAUCESCU.
Zdravo svima. Sad sam procitala skoro sve postove i vec sam se informisala o vitadoxu tako da znam da bih ga nabavila posto moj tata ima rak pluca...shvatila sam da vitadox smanjuje bolove i olaksava disanje,jel ima neko bilo kakvo slicno iskustvo? Druga stvar je kako sto pre doci do vitadox-a ovde kod nas...jel ima neko da ga donosi,koliko kosta ovde? ja imam neku varijantu od 20 januara,a jako bi mi znacilo ranije posto ima jake bolove.
pozdrav svima.
pozdrav svima.
Samo da vas pitam. Ja sam dobila vidatox u beloj maloj plasticnoj bocici na kojoj je nesto plavo nalepljeno i pise na spanskom.
Vi spominjete neku braon....jel sam ja uopste dobila pravi lek, Ne pise vidatox nego nesto C....
Vi spominjete neku braon....jel sam ja uopste dobila pravi lek, Ne pise vidatox nego nesto C....
Original je samo jedan pogledaj i samacicamaca napisao:Samo da vas pitam. Ja sam dobila vidatox u beloj maloj plasticnoj bocici na kojoj je nesto plavo nalepljeno i pise na spanskom.
http://www.labiofamcuba.com/homeopaticos
zanima me da li je vidatox potreban mojoj majci, s obzirom da je pre mesec dana operisala tumor na dojci (radikalno), sve je odstranjeno, ima hemio terapije, nema nikakve bolove, sasvim se odlično oseća... Nema mikrokalcifikata i limfovaskularne invazije, pa mislim da te terapije prima preventivno.
Jelka, vidatox se pije zajedno za ht. Da, bilo bi dobro da ga tvoja mama uzima.
Cicamaco posalji mi pp, odakle ti to. Inace ne bi trebalo da brines, ali cu ti objasniti preko pp-a.
Cicamaco posalji mi pp, odakle ti to. Inace ne bi trebalo da brines, ali cu ti objasniti preko pp-a.
Pozdrav svima,
Imam pitanje za poznati lijek s Kube VIDATOKS.Moje pitanje je dali se vidatoks može koristiti za vrijeme kemoterapije? i molim Vas ako netko ima iskustva s istim lijekom,nakon koliko počne djelovati?i dali ima kakvih nuspojava?unaprijed se zahvaljujem...Lijep pozdrav P.S. Kakva su iskustva s onima koji su ga konzumirali.
Imam pitanje za poznati lijek s Kube VIDATOKS.Moje pitanje je dali se vidatoks može koristiti za vrijeme kemoterapije? i molim Vas ako netko ima iskustva s istim lijekom,nakon koliko počne djelovati?i dali ima kakvih nuspojava?unaprijed se zahvaljujem...Lijep pozdrav P.S. Kakva su iskustva s onima koji su ga konzumirali.
i ja sam dosla do tagvog leka,to ti je ustvari prvobitni lek eskozulcicamaca napisao:Samo da vas pitam. Ja sam dobila vidatox u beloj maloj plasticnoj bocici na kojoj je nesto plavo nalepljeno i pise na spanskom.
VIDATOX
Napomena ova tema se zove Escozul, lek protiv raka, a vec od polovine nastavlja se tema Vidatox lek protiv raka, lekovi izvučeni iz otrova plave i crvene skorpije, zato molim vas za Vidatox ili predjite na pravi deo foruma ili naglasite svaki put kada pisete post. Hvala i izvinite sto kritikujem.
http://www.doktor.rs/forum/onkologija/v ... ml#p290268
Da li neko strucan moze da nam kaze razliku izmedju ovih lekova osim naravno razlike u pakovanju

Evo posle nekoliko meseci da ponovo posetim ovu temu,,,,nazzalost mnogo sam se rastuzio zato sto nisam procitao nijdan komentar da se neko izlecio...svia zelim da se sto pre izlece,, ,,,,
Pa vidis COJE ,tema ESCOZUL ti je prava koju je otvorila prava osoba a tema VIDATOX ,to ti je otvorila neka Hrvatica svercerka koju su svi protumacili i koja prodaje laznjaka ,DVIJE BOCICE vec 6 mesecicoje napisao:Napomena ova tema se zove Escozul, lek protiv raka, a vec od polovine nastavlja se tema Vidatox lek protiv raka, lekovi izvučeni iz otrova plave i crvene skorpije, zato molim vas za Vidatox ili predjite na pravi deo foruma ili naglasite svaki put kada pisete post. Hvala i izvinite sto kritikujem.
Ranije se lek zvao ESCOZUL a od skoro se zove VIDATOX ,odatle ti je ta zabunacorado napisao:Pa vidis COJE ,tema ESCOZUL ti je prava koju je otvorila prava osoba a tema VIDATOX ,to ti je otvorila neka Hrvatica svercerka koju su svi protumacili i koja prodaje laznjaka ,DVIJE BOCICE vec 6 mesecicoje napisao:Napomena ova tema se zove Escozul, lek protiv raka, a vec od polovine nastavlja se tema Vidatox lek protiv raka, lekovi izvučeni iz otrova plave i crvene skorpije, zato molim vas za Vidatox ili predjite na pravi deo foruma ili naglasite svaki put kada pisete post. Hvala i izvinite sto kritikujem.