Iz meni veoma bliskih izvora, takoreci porodicnih, znam jer sam tako dosla do naredne bocice leka vidatox, kupljene direktno na Kubi, u njihovoj apoteci, lek je placen 165 evra. I ako je vama 200 evra koje treba da dajete za lek, a da pri tome za tih 200 evra, treba da sednete napisete jedan mail, i da vam se neko javi, i da vas lepo razume jer govori srpski i da ode u banku da preuzme novac koj ste poslali, i da sate provede na internetu da bi preuzeo vasu dijagnozu i odnese je kod lekara, pritom ode u apoteku, kupi lek, nadje turiste po kojima ce da posalje lek sa Kube u Srbiju, neko ga ovde preuzme, pozove Vas da vam kaze da je lek stigao i pritom da vasa jedina obaveza bude da ga preuzmete na nekoj adresi u Beogradu, ja mislim da je ovo sto ste napisali velika sramota. Ja smatram da je ovo vise nego dovoljno gospodine da vam razresi mnoge sumnje. Mi taj lek koristimo vec nesto duze od dva meseca i dve bocice smo nabavili preko Laure i hvala joj puno na ovome sto radi. A vi gospodine verujte kome god zelite, jer sta je rekao kubanski ambasador, ne znam, ali verujem svojim rodjacima koji su taj lek kupili na Kubi.Misa21 napisao:Nema potrebe da napisem nick. Lauru preporucuje uvek ista osoba koja je stalno na forumu. Daleko bilo da nekog hocu da optuzim za nesto, mozda to tako ide, ili ne znam, ali ja sam dobio jasne informacije, fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Pa posto je taj nick stalno ovde, da zamolim za komentar, ko je pogresio, ako je pogresio, jer sumnjam da kubanski ambasador ne zna koliko to kosta.
Dalje, logicno je da lek u Albaniji bude skuplji (100€), od leka na Kubi (sad ispade 60€), a ne da na Kubi kosta 200€.
Razumem da gospodja ima troskove i da treba da zaradi, ali ako je ovo iz pressa tacno, 140€ po bocici???
Ako je 6 godisnja doza (i za to imam informaciju da je u stvari 12 godisnja doza), to je 360€, u poredjenju sa 1200€. Za razliku u ceni imate povratnu avionsku kartu do Kube, Da ne pricam sto mozete da kupite 100 bocica, a ne 6...
Ne napadam i ne krivim nikog, samo sam zbunjen, i voleo bih objasnjenje. Da sumnjam u Kubanskog ambasadora, to mi malo deluje blesavo...
Da neko pogresno ne shvati i ne odustane od nabavke... Samo proverite odakle ide. Mislim da je ipak najsigurnije naci nekog ko ide na Kubu koga licno poznaje neko od ljudi sa foruma i da vidi kakva je situacija.
I dajte jos neko nek napise kako i od koga nabavlja...
Platio bih taj lek koliko god ako je lek.... samo da znam da je unutra to sto treba da je...
Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
- ne vidim razlog da me ujedate. Niti vidim da je sramota bilo sta od ovoga sto sam napisao. Ja sam pitao, nisam tuzio nikog. Treba da sipam u nekog svog nesto sto ne znam sta je. Sa svih strana stizu kontradiktorne informacije. Ne znam sta da radim. Ne interesuje me da li je lek 165 ili 200€. Interesuje me da li je lek.milenat napisao:Iz meni veoma bliskih izvora, takoreci porodicnih, znam jer sam tako dosla do naredne bocice leka vidatox, kupljene direktno na Kubi, u njihovoj apoteci, lek je placen 165 evra. I ako je vama 200 evra koje treba da dajete za lek, a da pri tome za tih 200 evra, treba da sednete napisete jedan mail, i da vam se neko javi, i da vas lepo razume jer govori srpski i da ode u banku da preuzme novac koj ste poslali, i da sate provede na internetu da bi preuzeo vasu dijagnozu i odnese je kod lekara, pritom ode u apoteku, kupi lek, nadje turiste po kojima ce da posalje lek sa Kube u Srbiju, neko ga ovde preuzme, pozove Vas da vam kaze da je lek stigao i pritom da vasa jedina obaveza bude da ga preuzmete na nekoj adresi u Beogradu, ja mislim da je ovo sto ste napisali velika sramota. Ja smatram da je ovo vise nego dovoljno gospodine da vam razresi mnoge sumnje. Mi taj lek koristimo vec nesto duze od dva meseca i dve bocice smo nabavili preko Laure i hvala joj puno na ovome sto radi. A vi gospodine verujte kome god zelite, jer sta je rekao kubanski ambasador, ne znam, ali verujem svojim rodjacima koji su taj lek kupili na Kubi.Misa21 napisao:Nema potrebe da napisem nick. Lauru preporucuje uvek ista osoba koja je stalno na forumu. Daleko bilo da nekog hocu da optuzim za nesto, mozda to tako ide, ili ne znam, ali ja sam dobio jasne informacije, fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Pa posto je taj nick stalno ovde, da zamolim za komentar, ko je pogresio, ako je pogresio, jer sumnjam da kubanski ambasador ne zna koliko to kosta.
Dalje, logicno je da lek u Albaniji bude skuplji (100€), od leka na Kubi (sad ispade 60€), a ne da na Kubi kosta 200€.
Razumem da gospodja ima troskove i da treba da zaradi, ali ako je ovo iz pressa tacno, 140€ po bocici???
Ako je 6 godisnja doza (i za to imam informaciju da je u stvari 12 godisnja doza), to je 360€, u poredjenju sa 1200€. Za razliku u ceni imate povratnu avionsku kartu do Kube, Da ne pricam sto mozete da kupite 100 bocica, a ne 6...
Ne napadam i ne krivim nikog, samo sam zbunjen, i voleo bih objasnjenje. Da sumnjam u Kubanskog ambasadora, to mi malo deluje blesavo...
Da neko pogresno ne shvati i ne odustane od nabavke... Samo proverite odakle ide. Mislim da je ipak najsigurnije naci nekog ko ide na Kubu koga licno poznaje neko od ljudi sa foruma i da vidi kakva je situacija.
Platio bih taj lek koliko god ako je lek.... samo da znam da je unutra to sto treba da je...
Pisacu pressu i Kubanskoj ambasadi. Da vidimo je li intervju verodostojan ili nije. Ako nije, tuzicu Press.
Ambasadu sigurno necu.
A ja cu samo da ponovim to sto sam i napisao.
fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Ako lek kosta (ocigledno ne) 60€ ovo je mnogo. Ako je 165, sasvim ok. Samo da je lek.
I ne vidim da je tu bilo sta sramota.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am
Mi smo lek nabavili iz Albanij,direktno u Pharmi idt,o tome sam vec pisala koliko se secam.Nisam nikoga sa foruma kontaktirala ni za kakve dodatne informacije niti sam trazila savete ovde ali verujte mi da nije bilo ovog foruma nikada ne bih saznala za lek i njegovo delovanje.Za mene je bilo najvaznije doci sto pre do njega najpouzdanijim putem.Obratili smo se nasem prijatelju Albancu kome verujemo,njegov necak koji je lekar je preveo otpusnu listu na Albanski jezik,otisao u Tiranu licno,pricao sa lekarima i kupio nam lek.Lek je kostao tacno 98e,za to imamo papir koji su nam poslali u kutiji sa italijanskim pecatom koliko se secam.Kutiju i taj papir imamo jos uvek tako da mogu detaljno da pogledam sta tacno pise.Da li su oni imali dodatnih troskova stvarno ne znam,pitala sam ali oni nisu o tome hteli da govore.Vidatox smo dobili u roku od nekoliko dana i tata je odmah poceo da koristi.Ponavljam da mi je zao sto nismo ranije za lek culi jer je tati zaista pomagao,nikakve bolove nije imao do poslednjeg dana.Bio je svestan da je u terminalnoj fazi bolesti ali isto tako i da ga kapi osvezavaju i olaksavaju opste tesko stanje.
Jedino sto mogu da dodam je da ne odlazete sa nabavkom leka,sto pre to bolje ga kupite od ljudi kojima verujete!
Sdacan pozdrav
Jedino sto mogu da dodam je da ne odlazete sa nabavkom leka,sto pre to bolje ga kupite od ljudi kojima verujete!
Sdacan pozdrav
Mišo nevidim razlog zbog čega se Vi pravdate nekom ko je prvi put na forumu da niste ništa loše mislili i ubeđujem Vas da sasvim normalno razmišljate i ne idete grlom kroz jagode,već ste oprezni jer ovo nije mala stvar...Misa21 napisao:
- ne vidim razlog da me ujedate. Niti vidim da je sramota bilo sta od ovoga sto sam napisao. Ja sam pitao, nisam tuzio nikog. Treba da sipam u nekog svog nesto sto ne znam sta je. Sa svih strana stizu kontradiktorne informacije. Ne znam sta da radim. Ne interesuje me da li je lek 165 ili 200€. Interesuje me da li je lek.
Pisacu pressu i Kubanskoj ambasadi. Da vidimo je li intervju verodostojan ili nije. Ako nije, tuzicu Press.
Ambasadu sigurno necu.
fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Ako lek kosta (ocigledno ne) 60€ ovo je mnogo. Ako je 165, sasvim ok. Samo da je lek.
Mnoge stvari su ovde nejasne i ne logične a oni koji se osećaju prozvani i uvređeni sami su krivi.Potrebno je samo da lepo sve objasne,a ja sam prva među onima koji su gajili nadu u ovaj lek bez obzira što sam izgubila oca pre više od dve godine,sama sam nekim mojim dragim ljudima preporučivala ovaj lek...U lek još uvek verujem ali onaj originalan,a doći do njega očigledno nije lako zbog ljudi koji su spremni na ovaj način da zarade...
Veliki pozdrav za sve članove i moje najiskrenije saučešće svima koji su izgubili svoje najmilije...
Pozdrav!!!
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- Hvala Vam Biljo.Biljaa napisao:Mišo nevidim razlog zbog čega se Vi pravdate nekom ko je prvi put na forumu da niste ništa loše mislili i ubeđujem Vas da sasvim normalno razmišljate i ne idete grlom kroz jagode,već ste oprezni jer ovo nije mala stvar...Misa21 napisao:
- ne vidim razlog da me ujedate. Niti vidim da je sramota bilo sta od ovoga sto sam napisao. Ja sam pitao, nisam tuzio nikog. Treba da sipam u nekog svog nesto sto ne znam sta je. Sa svih strana stizu kontradiktorne informacije. Ne znam sta da radim. Ne interesuje me da li je lek 165 ili 200€. Interesuje me da li je lek.
Ambasadu sigurno necu.
Mnoge stvari su ovde nejasne i ne logične a oni koji se osećaju prozvani i uvređeni sami su krivi.Potrebno je samo da lepo sve objasne,a ja sam prva među onima koji su gajili nadu u ovaj lek bez obzira što sam izgubila oca pre više od dve godine,sama sam nekim mojim dragim ljudima preporučivala ovaj lek...U lek još uvek verujem ali onaj originalan,a doći do njega očigledno nije lako zbog ljudi koji su spremni na ovaj način da zarade...
Veliki pozdrav za sve članove i moje najiskrenije saučešće svima koji su izgubili svoje najmilije...
Pozdrav!!!
A sto se ostalih tice, bez obzira na to sto ne treba da se pravdam, ja se izvinjavam svima koji su se uznemirli i misle ovo ili ono.
Niti hocu da nekog uzmemirim, niti da upirem prstom. Al dajte da se nekako... skupimo ako me razumete sta hocu da kazem, da imamo svi prave informacije... Nekako se mnogo luta, mnogo informacija, mnogo ovoga i onog, i onda još onaj novinski članak... Da napišemo neko pismo ambasadi da vidimo sta je covek hteo da kaze.. ne znam. Samo da ne srljamo. Strah me da ne napravim jos veci problem.
Na kraju ce svako odluciti sam sta ce i gde ce. Ali bar da se ne ujedamo ovde. Nego da svi pomognemo da svima bude bolje.
Eto i ovaj gospodin/gospodja, zaboravih, koji me napade, dao je vrlo korisnu informaciju. Da je od prijatelja direknto na Kubi dobio lek za 165€. Jesam ja izguglao da kosta 205CU, ali sam izguglao i da kosta sve od 50-500CU. Ali eto, ovo je vec nesto konkretno.
Ima li jos neko licno iskustvo? Sa same Kube?
Nije stvar u novcu (glupe li recenice, uvek je stvar u novcu kad ga nema), ali ako neko nema problem da nesto proda duplo skuplje ili kako vec, onda nema ni problem da proda šećer i vodu (što još i nije toliko loše), ili nešto još gore.
I ne mislim ni na koga konkretno. A vi se vredjajte koliko hocete.
Ja hocu da budem siguran sta je u flasici.
REALNO !!!sandrao napisao:Da li je izricito receno da li je to CENA PROIZVODJACA ILI CENA U APOTECI? Jer to su cene daaaleko jedna od druge i na kubi i svugde u svetu. A nasi novinari su jaaaako dobro upuceniNema potrebe da napisem nick. Lauru preporucuje uvek ista osoba koja je stalno na forumu. Daleko bilo da nekog hocu da optuzim za nesto, mozda to tako ide, ili ne znam, ali ja sam dobio jasne informacije, fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Platio bih taj lek koliko god ako je lek.... samo da znam da je unutra to sto treba da je...![]()
![]()
![]()
Ko nije shvatio - ovo je ironija. Sta sve ne pisu i koliko nas ne dezinformisu... bolje da cutim.
Malo je ''blesavo sumnjati u kubanskog ambasadora'' a nije blesavo sumnjati u nekog ko vec 2 godine upozorava i govori gde da idete a gde nikako da ne idete? Kome da se obratite, nekome ko skuplja dijagnoze, prevodi i salje kubanskim lekarima? Zasto?
Naravno da je ''blesavo'' sumnjati u coveka koji ''zna koja je cena''. Jer ovde je samo jedna osoba blesava - to sam ja.
Tako lepo, ja vas pozdravljam. Nadam se da ce ostati neko od vas da nastavi ono sto sam ja zapocela, i kad za to ne bude potrebe.
jer da vise slusam kako neko zaradjuje... i da stalno objasnjavam jedno te isto... a lepo vam ostavim upozorenje kod koga da ne idete.... ma neeeeee ima novinar, koji nikad nije video kubu koji zna vise. e sad lepo zovite tog novinara pa njega pitajte kad vam zatreba lek.
jer on izgleda sve zna ! i kolika je cena ! i kako do leka ! i ko po koliko prodaje ! a da li zna sta ko prodaje?
Hvala vtnns... hvala svima koji su razumeli na koga se odnosi ovo upozorenje iz novina. Samo da dodam u vezi cekanja od 2 nedelje, koje vtnns spomenuo. To je nekad 2-3 dana, nekad 2 nedelje. To zavisi od turista, odnosno od momenta kad se obratite Lauri ili Raulu.
Ostanite dobro, verujte u dobre ljude. Njih ima kao sto ima i ovih drugih. Budite veseli, ostanite zdravi.
Odjava, sto bi se reklo, uz pozdrav svima,
Sandra
Sandra je osoba koju ja lično ne poznajem, i iskreno volio bi da je upoznam. Ali smatra da je NAJSTRUČNIJA OSOBA vezana za vidatox na našim Ex-YU prostorima i da nema razloga da se pravda NIKOME za ništa, šta koliko košta itd. Smatram da ima ozbiljne kontakte sa pravim osobama i da je željala do sada bi MNOGO para zaradila da je htjela. Neznam dali sam ja adekvatna osoba da ovo sve pišem ali čitajući forum stvarno sam morao nešto da napišem. A znam da je besparica i sve, ali definitifno sve košta u životu. Definitivno vidatox pomaže ljudima na ovaj ili onaj način ja sam se lično uvjerio u to. Dosta stvari o vidatoxu sam pročitao kada je Sandra objavila a te stvari vjerujte ne znaju ni lekari (koji sve znaju !). A narod kao hipnotisan samo vjerujemo novinama, a realnost je nešto drugo. Najbolje kao što kaže na kraju Sandra, kupite kartu ili sipajte gorivo i idite na Kubi, San Marino, Tiranu, ili kontaktirajte novinare ili ambasadore ili što god.

i sama sam bila u strahu da mi neko ne uvali secernu vodicu umesto leka, a koliko god mi pricali da pare nisu problem, pare jesu problem. svima nama koji zivimo od plate. meni je 200 evra mnogo, radim na odredjeno, ne znam da li cu i sledeceg meseca, otac je zbog bolesti na bolovanju, a i majka, jer mora da bude uz njega. sto znaci da oni primaju 65% od plate. svi znate koliko para vam treba kada se razbolite, a da ne govorimo koliko para je potrebno kada nekome, na nesrecu, otkriju ovakvu bolest kao sto je rak. i u svoj toj fizickoj i psihickoj nesreci dali bismo i poslednji dinar za neko cudo koje ce nam pomoci. onda se u takvoj situaciji javlja ambasador koji lupeta o ceni leka i svercu. naravno, nasa ministarstva i drzavni poslusnici se nisu udostojili komentara. licno sam poslala nekoliko komentara na tekst u presu i ni jedan mi nije objavljen. ko zna koliko ljudi je taskodje pisalo, a tamo su objavljena samo 2 komentara. cenzura na veliko. objavili su glupost, pa sad da je zataskaju.
ne sumnjam da postoje ludaci koji zaradjuju na tudjoj nesreci, to nije nista novo. isto tako ne sumnjam da je lek koji smo dobili preko nase ambasade i raula ili laure pravi lek i da kosta 205 dolara. kada sam dosla ovde mnogi su mi ponudili pomoc, u svakom smislu. sandra mi je dala pravu informaciju kako da dodjem do pravog leka i bicu joj uvek zahvalna na tome. u njene informacije nikad nisam posumnjala jer sam ovde, pre nego sto sam se ikome obratila, procitala sve, od prve do poslednje strane. i bilo mi je jasno ko je ko.
mislim da bi bilo pametnije da se ne pisu nikakvi apeli, jer ce tek onda na sve nacine neki kojima ovo ne ide na ruku, pokusati da zaustave jedini nacin da se dodje do leka. nadam se i da ljudi iz nase ambasade na kubi nece zbog ovakvih kleveta prestati da nam pomazu.
pokusajte da pitate novinarcice iz presa da li su pozvali neku apoteku na kubi i pitali za cenu leka za strance, pre nego sto su se nabaljezgali. naravno da vam komentare nece objaviti. bolje bi im bilo da pokrenu neku akciju da se lek registruje i kod nas, nego sto prosipaju dezinformacije.
ne sumnjam da postoje ludaci koji zaradjuju na tudjoj nesreci, to nije nista novo. isto tako ne sumnjam da je lek koji smo dobili preko nase ambasade i raula ili laure pravi lek i da kosta 205 dolara. kada sam dosla ovde mnogi su mi ponudili pomoc, u svakom smislu. sandra mi je dala pravu informaciju kako da dodjem do pravog leka i bicu joj uvek zahvalna na tome. u njene informacije nikad nisam posumnjala jer sam ovde, pre nego sto sam se ikome obratila, procitala sve, od prve do poslednje strane. i bilo mi je jasno ko je ko.
mislim da bi bilo pametnije da se ne pisu nikakvi apeli, jer ce tek onda na sve nacine neki kojima ovo ne ide na ruku, pokusati da zaustave jedini nacin da se dodje do leka. nadam se i da ljudi iz nase ambasade na kubi nece zbog ovakvih kleveta prestati da nam pomazu.
pokusajte da pitate novinarcice iz presa da li su pozvali neku apoteku na kubi i pitali za cenu leka za strance, pre nego sto su se nabaljezgali. naravno da vam komentare nece objaviti. bolje bi im bilo da pokrenu neku akciju da se lek registruje i kod nas, nego sto prosipaju dezinformacije.
- pa dobro, i ovo je od pomoci. To za registraciju je koliko ja znam nemoguce. Ako se kandidujemo za EU, EU verovatno nece nikada, a sigurno ne skoro dozvoliti tako nesto. Nisam mislio na pisanje apela, nego na komentar iz same ambasade. Kubanske. Posto ne verujem ni da se njima svidja da o njima pisu svasta ako stvarno nista od toga nisu rekli. Ali u pravu ste... ko i sve ostalo ovde.. ako talasas, napravis ... znate vec sta. Evo od samo jedne poruke na ovom forumu sta ispade, ako se upetlja i ambasada... mogu da mislim gde ce da ode...aglaja napisao:i sama sam bila u strahu da mi neko ne uvali secernu vodicu umesto leka, a koliko god mi pricali da pare nisu problem, pare jesu problem. svima nama koji zivimo od plate. meni je 200 evra mnogo, radim na odredjeno, ne znam da li cu i sledeceg meseca, otac je zbog bolesti na bolovanju, a i majka, jer mora da bude uz njega. sto znaci da oni primaju 65% od plate. svi znate koliko para vam treba kada se razbolite, a da ne govorimo koliko para je potrebno kada nekome, na nesrecu, otkriju ovakvu bolest kao sto je rak. i u svoj toj fizickoj i psihickoj nesreci dali bismo i poslednji dinar za neko cudo koje ce nam pomoci. onda se u takvoj situaciji javlja ambasador koji lupeta o ceni leka i svercu. naravno, nasa ministarstva i drzavni poslusnici se nisu udostojili komentara. licno sam poslala nekoliko komentara na tekst u presu i ni jedan mi nije objavljen. ko zna koliko ljudi je taskodje pisalo, a tamo su objavljena samo 2 komentara. cenzura na veliko. objavili su glupost, pa sad da je zataskaju.
Zna li neko koliko je povratna avionska karta do Tirane? Nesto sam guglao, ali JAT koliko vidim vise nema liniju.
moguce je da oni to i jesu rekli, ali zar mislite da neki nas ambasador u svetu zna cenu bilo kojeg leka?
u tekstu pise da je kod nas registrovano nekoliko kubanskih lekova, pa zasto onda ne bi mogao i ovaj? ali, farmaceutski lobi je vrlo jak, a price o evropskoj uniji mi je preko glave. i italija je u evropskoj uniji, pa se lek prodaje kod njih. britanci, sa najstrozim standardima u farmakologiji priznali su vakcinu. te price o eu su suplje price.
u tekstu pise da je kod nas registrovano nekoliko kubanskih lekova, pa zasto onda ne bi mogao i ovaj? ali, farmaceutski lobi je vrlo jak, a price o evropskoj uniji mi je preko glave. i italija je u evropskoj uniji, pa se lek prodaje kod njih. britanci, sa najstrozim standardima u farmakologiji priznali su vakcinu. te price o eu su suplje price.
Prodaje se u San Marinu (fizički je u Italiju ali je kao Vatikan država za sebe)aglaja napisao:moguce je da oni to i jesu rekli, ali zar mislite da neki nas ambasador u svetu zna cenu bilo kojeg leka?
JA BIO !!!
to samo potvrdjuje da tupljenje nase drzavice o nemogucnosti registracije zbog eu, neme veze s mozgom.
Živa istina, ali kada treba da registruje neki bog zna odakle lek za potenciju to je ok ! Može i reklama i sve, i svi srećni !!!aglaja napisao:to samo potvrdjuje da tupljenje nase drzavice o nemogucnosti registracije zbog eu, neme veze s mozgom.
I opet progovaram !
JA SAM BILA NA KUBI ! Da cujem pitanja
U medjuvremenu:
205 CUC = oko 160 EVRA, NEKAD JE MALO MANJE, NEKAD JE MALO VISE, ZAVISI OD KURSA.
TAKSI KOSTA OKO 11 EVRA, DO AERODROMA. APOTEKA GDE SE PRODAJE VIDATOX, JE 20-ak KM OD HAVANE, I DO TAMO KOSTA TAKSI. INACE TAMO I RADI LEKARKA KOJA DAJE PREPORUKU PO DIJAGNOZAMA.
1H INTERNETA, I TO NE INTERNETA NA KOJI SMO MI NAVIKLI, VEC SPOOOOOOOROG SA MODEMA, KOSTA 6-10 EVRA.
I GDE JE TU ZARADA ZA LAURU ILI RAULA? I da im nesto i ostane, iskreno ne vidim problem. Jer sve ovo zahteva dosta vremena.
Milanes je tacno rekao da postoje prevaranti i gadovi. I nije rekao neku novost. Nije da je otkrio toplu vodu...
Resila sam da se ne oglasavam jer svaki od tih...gadova je iskoristio upravo ovaj forum i temu koju sam ja otvorila da skupi podatke o leku. I ne samo to, vec i da napravi nekakvu mrezu. to je meni odavno poznato, mogu da vas upozorim. Jer tih osoba ima i na forumu !
Zbog ovog clanka, nisu vama trebale da se tresu gace, sto bi se reklo, vec onima koji ovo rade !
Milanesu, ili g. sekretaru ambasade a ne Ambasadoru (njegova zena je ambasador) sam skrenula paznju da je dao, pored informacija, i dezinformaciju. Nadam se da ce press biti isto tako revnosan kad treba da prenese i ono sto je tacno. A, veruje li neko u to?
Ko ima adresu Laure ili Raula, nema sta da brine. Kome sam ja pomogla da dodje do leka, isto nema sta da brine, jer sve su to kontakti potekli od mene, koji se sire od usta do usta. Usput vi dodate kojesta i svasta... ali ja tu ne mogu nista.
Ko je kupio u Tirani isto nema sta da se brine. Na kraju krajeva, imate rezultate - da li krvne slike, posle 10-ak dana, ili vidljive - nema bolova, opste stanje mnogo bolje, nema temperature... isl.
Ako imate sumnji, pitajte. Jer jeste najvaznije sta je u bocici. A jos vaznije je da to moze da pomogne, da pomaze !
hvala svima na lepi recima i porukama. Naravno da cu i dalje da vam pomazem da dodjete do leka.
Pozz, S
JA SAM BILA NA KUBI ! Da cujem pitanja

205 CUC = oko 160 EVRA, NEKAD JE MALO MANJE, NEKAD JE MALO VISE, ZAVISI OD KURSA.
TAKSI KOSTA OKO 11 EVRA, DO AERODROMA. APOTEKA GDE SE PRODAJE VIDATOX, JE 20-ak KM OD HAVANE, I DO TAMO KOSTA TAKSI. INACE TAMO I RADI LEKARKA KOJA DAJE PREPORUKU PO DIJAGNOZAMA.
1H INTERNETA, I TO NE INTERNETA NA KOJI SMO MI NAVIKLI, VEC SPOOOOOOOROG SA MODEMA, KOSTA 6-10 EVRA.
I GDE JE TU ZARADA ZA LAURU ILI RAULA? I da im nesto i ostane, iskreno ne vidim problem. Jer sve ovo zahteva dosta vremena.
Milanes je tacno rekao da postoje prevaranti i gadovi. I nije rekao neku novost. Nije da je otkrio toplu vodu...
Resila sam da se ne oglasavam jer svaki od tih...gadova je iskoristio upravo ovaj forum i temu koju sam ja otvorila da skupi podatke o leku. I ne samo to, vec i da napravi nekakvu mrezu. to je meni odavno poznato, mogu da vas upozorim. Jer tih osoba ima i na forumu !
Zbog ovog clanka, nisu vama trebale da se tresu gace, sto bi se reklo, vec onima koji ovo rade !
Milanesu, ili g. sekretaru ambasade a ne Ambasadoru (njegova zena je ambasador) sam skrenula paznju da je dao, pored informacija, i dezinformaciju. Nadam se da ce press biti isto tako revnosan kad treba da prenese i ono sto je tacno. A, veruje li neko u to?
Ko ima adresu Laure ili Raula, nema sta da brine. Kome sam ja pomogla da dodje do leka, isto nema sta da brine, jer sve su to kontakti potekli od mene, koji se sire od usta do usta. Usput vi dodate kojesta i svasta... ali ja tu ne mogu nista.
Ko je kupio u Tirani isto nema sta da se brine. Na kraju krajeva, imate rezultate - da li krvne slike, posle 10-ak dana, ili vidljive - nema bolova, opste stanje mnogo bolje, nema temperature... isl.
Ako imate sumnji, pitajte. Jer jeste najvaznije sta je u bocici. A jos vaznije je da to moze da pomogne, da pomaze !
hvala svima na lepi recima i porukama. Naravno da cu i dalje da vam pomazem da dodjete do leka.
Pozz, S
Iskrenosandrao napisao:I opet progovaram !
JA SAM BILA NA KUBI ! Da cujem pitanjaU medjuvremenu:
Pozz, S

Pozdrav iz Crne Gore
danas sam pokusala da ostavim bar 10 komentara u pressu. naravno, ni jedan jedini nije objavljen. a sada je taj clanak uklonjen sa sajta pressa. pitam se zasto... ko zna koliko ljudi je pokusalo da komentarise, pa su videli sta su napravili. pisala sam i kubanskoj ambasadi, zaista su me razbesneli.
sad vidite kome cete verovati.
sad vidite kome cete verovati.