Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
Draga Marijamari, iskreno mi je zao zbog tvog tate.
Uspomene ostaju dok vreme prolazi. Nadam se tebi ce ostati samo lepe. I nadam se, vremenom, da ce ti se vratiti osmeh i mir.
Pozdrav za tebe,
Sandra
Uspomene ostaju dok vreme prolazi. Nadam se tebi ce ostati samo lepe. I nadam se, vremenom, da ce ti se vratiti osmeh i mir.
Pozdrav za tebe,
Sandra
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am
Mnogo je teze nego sto sam mogla da pretpostavim...Hvala na saucescu a tebi zelim da u svojoj borbi POBEDIS pa da se zajedno radujemo...Ako ja nekako mogu da pomognem-tu sam.PozdravSkorpijaM napisao:Moje najiskrenije saucesce!Mogu samo da zamislim kako ti je sada.Cuvaj se I cuvaj svog tatu u najlepsoj uspomeni.marijamari napisao:Pre dva dana,tacnije 20.11. mi smo izgubili bitku sa bolescu.Moj tata je preminuo.Nije imao bolove i bio je svestan do poslednjeg dana.Svima zelim puno srece i snage u ovoj neravnopravnoj borbi.
-
- Novi član
Draga Sandra,citajuci postove na ovom forumu vidim da ste mnogima pomogli na ovaj ili onaj nacin sto mnogo govori o vama...O mom tati takodje govore njegova dela.Bio je i ostace zauvek moj ponos.Mir ce mi se vratiti kad nestanu neke dileme oko poslednje hemioterapije koju su mu naprasno promenili i od tada nije ustao iz kreveta,preminuo je od posledica.sandrao napisao:Draga Marijamari, iskreno mi je zao zbog tvog tate.
Pozdrav za tebe,
Sandra
Svima vam zelim srecu i ako ja nekako mogu da pomognem slobodno mi se obratite.Imam na zalost ogromno iskustvo.
A vama Sandra da vas Bog cuva kad imate tako veliko i toplo srce.Pozdrav
Znam da je tesko ali moramo svasta da podnesemo u zivotu i da izdrzimo.marijamari napisao:Mnogo je teze nego sto sam mogla da pretpostavim...Hvala na saucescu a tebi zelim da u svojoj borbi POBEDIS pa da se zajedno radujemo...Ako ja nekako mogu da pomognem-tu sam.PozdravSkorpijaM napisao:Moje najiskrenije saucesce!Mogu samo da zamislim kako ti je sada.Cuvaj se I cuvaj svog tatu u najlepsoj uspomeni.marijamari napisao:Pre dva dana,tacnije 20.11. mi smo izgubili bitku sa bolescu.Moj tata je preminuo.Nije imao bolove i bio je svestan do poslednjeg dana.Svima zelim puno srece i snage u ovoj neravnopravnoj borbi.
Hvala ti puno,puno.
Pozdrav
Primite i moje saucesce...
na forumu sam jos par dana - ako neko zeli imam jedno pakovanje Vidatoxa na prodaju. Pozdrav.
na forumu sam jos par dana - ako neko zeli imam jedno pakovanje Vidatoxa na prodaju. Pozdrav.
Marijamari primi moje saucesce
Iskreno saucesce svima koji su izgubili svoje najmilije.
Nama je preteklo 6 kutija Segidrina,onog za vecu kilazu. Zainteresovani neka se jave na PM.
-
- Novi član
Hvala na saucescu....Sta da vam kazem...Borite se iz sve snage!BAKS napisao:Marijamari primi moje saucesce
-
- Novi član
Hvala na saucescu....BAKS napisao:Marijamari primi moje saucesce
Evo adrese gde treba da saljete upite za vakcinu: [email protected]
Preko ove adrese se obracate konzilijumu, tako da je potrebno da se posalje istorija bolesti, prevedena na engleski ili spanski.
Preko ove adrese se obracate konzilijumu, tako da je potrebno da se posalje istorija bolesti, prevedena na engleski ili spanski.
Juce sam pocela da pijem Vidatoks.Danas imam jake glavobolje i drasticno mi je pao pritisak Ta 80/65.Pijem 3 puta po 5 kapi ispod jezika.Da li je neko imao slicna iskustva i molim za savet ?
Ima li neko da iznese svoje dobro iskustvo u vezi Vidatoksa, ili se javljaju samo oni koji su nekoga dragog izgubili.Izvinjavam se ako sam nekog uvredila ,ali pocela sam da razmisljam da li Vidatoks pomaze ili odmaze.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm
I ja bi voljela da se neko javi ko ima pozitivno iskustvo sa vidatoksom.
medicina77 napisao:I ja bi voljela da se neko javi ko ima pozitivno iskustvo sa vidatoksom.
Pre vise od dva meseca sam imala veoma tesku operaciju meta promena na jetri. Desetak dana po operaciji dobila sam temperaturu 38,5.Lekari se nisu slagali oko toga da li se stvorio neki apces ili ne. Dugotrajna terapija antibioticima nije pomogla.
Pre dvadesetak dana sam pocela da uzimam vidatox i ubrzo je temperatura spala na 37,4, nekad i manje. To je za sada moje pozitivno iskustvo, a kako ce se dalje odvijati, s obzirom da imam jos metastaza, videcemo.