Escozul, lek protiv raka
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am
Re: Escozul, lek protiv raka
Mom tati je Vidatox zaista pomagao.Zao mi je sto nismo ranije culi za lek,verujem da bi sve bilo drugacije.Stalno nam je govorio da bez obzira na opste lose stanje od terapije kapi vidatoxa ga nekako OSVEZE. Ako je Vidatox pomogao malo nama je znacilo mnogo.
Evo da vam ja bar nesto napisem o mom iskustvu.
Moj otac je bio uzasno lose,kada sam 19.11. otisla da ga vidim jedva se kretao,tesko je pricao,bio je bled,ispijen,bas u katastrofalnom stanju.Te veceri sam mu odnela Vidatox,evo 12 dana kako ga pije I njegovo stanje se potpuno promenilo na bolje da niko ne moze da poveruje kako je od onakvog njegovog stanja doslo do takvog poboljsanja za samo par dana.Sada puno vremena provodi napolju,oni su na selu,radi neke poslove u dvoristu,u kuci,seta,psihicki je super,ima dosta volje,lepo je raspolozen.Uzima svasta jos ali sigurna sam da je ovo stanje zbog Vidatoxa.Ja sam imala mnogo vere u ovaj lek i ocekivala sam mnogo od njega i stvarno nam mnogo znaci promena koju je izazvao kod mog oca.
Moj otac je bio uzasno lose,kada sam 19.11. otisla da ga vidim jedva se kretao,tesko je pricao,bio je bled,ispijen,bas u katastrofalnom stanju.Te veceri sam mu odnela Vidatox,evo 12 dana kako ga pije I njegovo stanje se potpuno promenilo na bolje da niko ne moze da poveruje kako je od onakvog njegovog stanja doslo do takvog poboljsanja za samo par dana.Sada puno vremena provodi napolju,oni su na selu,radi neke poslove u dvoristu,u kuci,seta,psihicki je super,ima dosta volje,lepo je raspolozen.Uzima svasta jos ali sigurna sam da je ovo stanje zbog Vidatoxa.Ja sam imala mnogo vere u ovaj lek i ocekivala sam mnogo od njega i stvarno nam mnogo znaci promena koju je izazvao kod mog oca.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 06, 2011 1:56 pm
da li neko zna nesto vise o ovome http://www.nin.co.rs/2000-03/02/11771.html? hvala unapred
Evo ti link sa VMA gde mozes a se raspitas: http://www.vma.mod.gov.rs/cms/sr-lat/me ... /tekst/48/
Konsultacije mogu da se dobiju i radi se za mali broj ca patologija.
Konsultacije mogu da se dobiju i radi se za mali broj ca patologija.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... +Kube.html
Možda je ovde odgovor zašto je toliko ljudi umrlo a koristilo lek...
Majku im švercersku

Možda je ovde odgovor zašto je toliko ljudi umrlo a koristilo lek...
Majku im švercersku

"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Mogu sve da vas upozorim na svercere iz albanije! ne na pharmamatrix, vec na svercere !
Na devojku koja prodaje u beogradu... sa kalenica je.
I naravno na one gluposti koje se prodaju pod ''eskozin'' imenom.
Ko ovakav narod moze da komentarise.... ma mislim da nema svrhe. dovoljno je da znate cega da se cuvate.
ljudi i neljudi... toga je uvek bilo i uvek ce biti, nazalost.
Na devojku koja prodaje u beogradu... sa kalenica je.
I naravno na one gluposti koje se prodaju pod ''eskozin'' imenom.
Ko ovakav narod moze da komentarise.... ma mislim da nema svrhe. dovoljno je da znate cega da se cuvate.
ljudi i neljudi... toga je uvek bilo i uvek ce biti, nazalost.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm
Stvarno sam bez teksta.Dokle ide ta neljudskost.Ma ne mogu da psujem i kunem jer nisam tako vaspitana,ali ovo je strasno.Ja sam cijelo vrijeme i sumnjala u ovo,i zato jos mami nisam ni nabavila vidatoks.Uf mnogo sam bijesna.Vidim da ovde ima dosta ljudi koji su se samo registrovali da bi zaradili.

meni nista nije jasno.ja sam dobio kontakt do gospodje laure,preko ljudi sa ovog foruma,koja navodno odlicno govori srpski,i napisano mi je da lek kosta 200€ bocica,i da se dobija fiskalni racun, a da treba da se uplate pare nekom Kubancu,ne secam se imena, naci cu u mejlovima. sad ambasador kaze da kosta 60€ ??? je li ovo takodje prevara? kako moze da se izda fiskalni racun na 200€ za nesto sto kosta 60€? ima li neko iskustva sa ovim? je li neko nabavljao preko ovih ljudi?
Misa21 napisao:meni nista nije jasno.ja sam dobio kontakt do gospodje laure,preko ljudi sa ovog foruma,koja navodno odlicno govori srpski,i napisano mi je da lek kosta 200€ bocica,i da se dobija fiskalni racun, a da treba da se uplate pare nekom Kubancu,ne secam se imena, naci cu u mejlovima. sad ambasador kaze da kosta 60€ ??? je li ovo takodje prevara? kako moze da se izda fiskalni racun na 200€ za nesto sto kosta 60€? ima li neko iskustva sa ovim? je li neko nabavljao preko ovih ljudi?
Od koga ste dobili kontakt? Recite nick...Obratite pažnju dal je ta osoba redovna na forumu i dal ima koju poruku ili se samo registrovala da bi preprodavala. Morate biti jako obazrivi a fiskalni račun može da se otkuca na koju god sumu hoćete,a poznato je da papir trpi svašta.
Ljudi samo oprez,kriza je i prevaranata ima na sve strane a lično sam uz pomoć starih forumaša oterala njih par.
Pozdrav i puno sreće u borbi!!!
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:00 pm
Evo i mene, posle duzeg vremena. Strasno je to, sto sam procitala, zar neko moze da prodaje falsifikat?
Tuga.
Moja mama je koristila Vidatox kratko, medjutim, zbog jakih bolova, nesnosnih, prekinula je da uzima lek. To me je bas uzrujalo jer sam puno nada polagala u ovaj lek, jedva sam ga i nabavila (preko naseg foruma). Ne mora da znaci, da ce i drugi da imaju takve simptome ali smatram da je fer da kazem da moja mama nije mogla da trpi bolove, koje je izazvao. Cim je prestala da ga pije, bolovi su nestali. Steta sto nemamo nekog lekara, da pitamo zasto se ovo desava...

Moja mama je koristila Vidatox kratko, medjutim, zbog jakih bolova, nesnosnih, prekinula je da uzima lek. To me je bas uzrujalo jer sam puno nada polagala u ovaj lek, jedva sam ga i nabavila (preko naseg foruma). Ne mora da znaci, da ce i drugi da imaju takve simptome ali smatram da je fer da kazem da moja mama nije mogla da trpi bolove, koje je izazvao. Cim je prestala da ga pije, bolovi su nestali. Steta sto nemamo nekog lekara, da pitamo zasto se ovo desava...

Najljubaznije Vas molim za pomoc i informacije proceduru u vezi sa nabavkom preparata Vidatox, u pitanju je moj otac.Ustanovljen mu je karcinom zeluca,koji nije bilo moguce operisati.Trenutno prima hemoterapiju
Hvala unapred
Hvala unapred
Nema potrebe da napisem nick. Lauru preporucuje uvek ista osoba koja je stalno na forumu. Daleko bilo da nekog hocu da optuzim za nesto, mozda to tako ide, ili ne znam, ali ja sam dobio jasne informacije, fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.Biljaa napisao:Misa21 napisao:meni nista nije jasno.ja sam dobio kontakt do gospodje laure,preko ljudi sa ovog foruma,koja navodno odlicno govori srpski,i napisano mi je da lek kosta 200€ bocica,i da se dobija fiskalni racun, a da treba da se uplate pare nekom Kubancu,ne secam se imena, naci cu u mejlovima. sad ambasador kaze da kosta 60€ ??? je li ovo takodje prevara? kako moze da se izda fiskalni racun na 200€ za nesto sto kosta 60€? ima li neko iskustva sa ovim? je li neko nabavljao preko ovih ljudi?
Od koga ste dobili kontakt? Recite nick...Obratite pažnju dal je ta osoba redovna na forumu i dal ima koju poruku ili se samo registrovala da bi preprodavala. Morate biti jako obazrivi a fiskalni račun može da se otkuca na koju god sumu hoćete,a poznato je da papir trpi svašta.
Ljudi samo oprez,kriza je i prevaranata ima na sve strane a lično sam uz pomoć starih forumaša oterala njih par.
Pozdrav i puno sreće u borbi!!!
Pa posto je taj nick stalno ovde, da zamolim za komentar, ko je pogresio, ako je pogresio, jer sumnjam da kubanski ambasador ne zna koliko to kosta.
Dalje, logicno je da lek u Albaniji bude skuplji (100€), od leka na Kubi (sad ispade 60€), a ne da na Kubi kosta 200€.
Razumem da gospodja ima troskove i da treba da zaradi, ali ako je ovo iz pressa tacno, 140€ po bocici???
Ako je 6 godisnja doza (i za to imam informaciju da je u stvari 12 godisnja doza), to je 360€, u poredjenju sa 1200€. Za razliku u ceni imate povratnu avionsku kartu do Kube, Da ne pricam sto mozete da kupite 100 bocica, a ne 6...
Ne napadam i ne krivim nikog, samo sam zbunjen, i voleo bih objasnjenje. Da sumnjam u Kubanskog ambasadora, to mi malo deluje blesavo...
Da neko pogresno ne shvati i ne odustane od nabavke... Samo proverite odakle ide. Mislim da je ipak najsigurnije naci nekog ko ide na Kubu koga licno poznaje neko od ljudi sa foruma i da vidi kakva je situacija.
I dajte jos neko nek napise kako i od koga nabavlja...
Platio bih taj lek koliko god ako je lek.... samo da znam da je unutra to sto treba da je...
Moram da se javim povodom raznih natpisa. Laura zaista nabavlja lek sa kube i njena zarada je potpuno nebitna. Verujem da zaradjuje, ali sto bi to mene interesovalo u celoj prici, niti bilo koga ko ima nekog kome ovaj lek, mozda, moze da pomogne? Jednostavno, a to je dostupno svakom, guglajte malo, lek na Kubi kosta 205 cuc, iliti konvertibilnih pezosa za strance, a to je 205 usa dolara, iliti oko 165eu. Meni nije nudjen nikakav fiskalni racun od strane laure. Na lek se, sa strane Laure, ceka oko 2 nedelje da bi ga poslala po turistima koji dolaze na kubu. Za domace stanovnistvo lek je besplatan, normalno ako je neko bolestan. DA li ga Laura kupi za 205 cuc, ili ima tamo nekog koji joj lek "izvuce" na foru, kao domaci, meni to licno uopste nije bitno, i ne bi da se bavim time. Lek koji Laura posalje je 99% original, jel sam njenu adresu dobio ni manje ni vise od naseg konzulata sa Kube, ne bi da navodim ime.
Receno mi je da lek cak ne moze ni nasa ambasada da salje diplomatskom postom, a ne mogu ni iz ambasade Kube da dopreme ovde nikako, a dobro sam se raspitao za sve to, igrom slucaja poznajem dosta ljudi. Lek u Albaniji kosta 98 eura plus kada posaljete dijagnozu naplate jos 25 eu, lek prodaje Pharma matrix i oni su jedini u Evropi ovlasceni da prodaju ORIGINAL kubanski lek.
Da razjasnimo i tu enigmu, kada se kaze Albanija, u nama to stvara problem da li je nesto original ili nije, da li je prevara ili ne, sa opravdanjem. Kuba ima specijalne odnose sa Albanijom, imaju i sa nama i nudili su i nama distribuciju leka, medjutim lek je zabranjen od strane EU. Kod nas je stizao postom prvo, pa je sada i to zabranjeno. Ko tu sta zabranjuje i zbog cega, u to ne mogu da zalazim. Da li je to farmaceutska "mafija", da li zato sto ne smatraju ovaj lek kao valjan, ili nesto trece, ne znam. Nama je nudjeno, lekari su bili sa Kube u Srbiji prvo, medjutim niko nije smeo, hteo ili sta, da pocne sa prodajom Vidatoxa.
Sad, da predjemo oko delovanja. Moja mama lek uzima evo druga nedelja. DA li pomaze ili ne? Ne znam, duboko verujem da pomaze. Mislim da nema makar bolove, propratne stvari koji nemaju veze sa tumorom a koji s indirektno vezani za tumor, tu lek i ne moze da pomogne. Kratko je vreme da bi mogao da vidim neke rezultate opipljive, jedino sto vidim je smanjenje bolova, sto mi je dovoljno da verujem da nesto ipak pomaze.
Informacija u pressu da je lek 60 eura je jos jedna u nizu milion dezinformacija koje u Srbiji, a i u svetu, zuta stampa plasira. Lek se inace prve nedelje daje 2x po 5 kapi ispod jezika, od druge nedelje uzimanja daje se 3 x po 5 kapi, treba da stoji od 2 do 3 minute, pre uzimanja leka 20 minuta i posle 20 minuta ne sme nista ni da se jede ni da se pije. Lek se cuva na tamnom mestu, na temperaturi od 5 do 33 stepena.
Telefon u Albaniji pharma matrix je 00355-692415842, najveci problem je da nadjete nekog da vam donese lek, i da tamo saceka da ga podigne, ja sam cekao oko 10 dana dok nisam sve uklopio. Za lek je neophodna kratka barem dihagnoza, mislimd a je to reda radi, da bi naplatili tih 25 eura. Sve informacije za lek mozete naci na
http://www.pharmamatrix.net/en/contacts ... ffice.html
Postoji varijanta da odete sami, ili da nadjete nekog. Ja bi licno pomogao svakom, no tesko je stvarno najvise naci nekog od nasih da idu za albaniju i da se vracaju, koji bi mogli da ponesu lek. Najbolja varijanta je da sami, prvo nazovete i dogovorite se, sednete na neki prevoz i odete sa parama i kupite lek u Albaniji. Ili da uplatite lauri iznos od 200 eura i da cekate oko 2 nedelje, neki put i duze, da i ona nadje nekog ko ce lek da vam donese. Licno, trazeci lek ovde, sem nekog crnogorca, za koga verujem da pravi posao sa tim, plati 123 eura u Albaniji, preproda za 250 eu, nisam ni video da neko nudi ovaj lek. Na ebay se lek prodaje za 500 eura, samo na dva mesta sam nasao u Italiji. I mislim licno da ga jos nije niko falsifikovao, barem ne kada je ova bocica u pitanju zuto bela gde pise vidatox, sa belim cepom, slike mozete naci na sajtu koji sam dao. No, sve je moguce, to ne mogu da tvrdim.
Nadam se da sam nekom pomogao ako nista vise, ono sa informacijama. Takodje imam dobre veze i sa doktorima na kubi, oko lecenja na kubi, informacije. Hoce da lece ako je tumor primarni, odnosno nije metastaza, ako je metastaza iskreno napisu da tu nemaju kmnogo uspeha. Adrese su sve sa .cu na kraju, direktno njihove bolnice i ako nekom nesto treba, tu sam da dam informacije, znam kako je.
Ako nekom treba neka adresa, informacija tu sam da pomognem, iste muke delimo i treba da se pomazemo.
Receno mi je da lek cak ne moze ni nasa ambasada da salje diplomatskom postom, a ne mogu ni iz ambasade Kube da dopreme ovde nikako, a dobro sam se raspitao za sve to, igrom slucaja poznajem dosta ljudi. Lek u Albaniji kosta 98 eura plus kada posaljete dijagnozu naplate jos 25 eu, lek prodaje Pharma matrix i oni su jedini u Evropi ovlasceni da prodaju ORIGINAL kubanski lek.
Da razjasnimo i tu enigmu, kada se kaze Albanija, u nama to stvara problem da li je nesto original ili nije, da li je prevara ili ne, sa opravdanjem. Kuba ima specijalne odnose sa Albanijom, imaju i sa nama i nudili su i nama distribuciju leka, medjutim lek je zabranjen od strane EU. Kod nas je stizao postom prvo, pa je sada i to zabranjeno. Ko tu sta zabranjuje i zbog cega, u to ne mogu da zalazim. Da li je to farmaceutska "mafija", da li zato sto ne smatraju ovaj lek kao valjan, ili nesto trece, ne znam. Nama je nudjeno, lekari su bili sa Kube u Srbiji prvo, medjutim niko nije smeo, hteo ili sta, da pocne sa prodajom Vidatoxa.
Sad, da predjemo oko delovanja. Moja mama lek uzima evo druga nedelja. DA li pomaze ili ne? Ne znam, duboko verujem da pomaze. Mislim da nema makar bolove, propratne stvari koji nemaju veze sa tumorom a koji s indirektno vezani za tumor, tu lek i ne moze da pomogne. Kratko je vreme da bi mogao da vidim neke rezultate opipljive, jedino sto vidim je smanjenje bolova, sto mi je dovoljno da verujem da nesto ipak pomaze.
Informacija u pressu da je lek 60 eura je jos jedna u nizu milion dezinformacija koje u Srbiji, a i u svetu, zuta stampa plasira. Lek se inace prve nedelje daje 2x po 5 kapi ispod jezika, od druge nedelje uzimanja daje se 3 x po 5 kapi, treba da stoji od 2 do 3 minute, pre uzimanja leka 20 minuta i posle 20 minuta ne sme nista ni da se jede ni da se pije. Lek se cuva na tamnom mestu, na temperaturi od 5 do 33 stepena.
Telefon u Albaniji pharma matrix je 00355-692415842, najveci problem je da nadjete nekog da vam donese lek, i da tamo saceka da ga podigne, ja sam cekao oko 10 dana dok nisam sve uklopio. Za lek je neophodna kratka barem dihagnoza, mislimd a je to reda radi, da bi naplatili tih 25 eura. Sve informacije za lek mozete naci na
http://www.pharmamatrix.net/en/contacts ... ffice.html
Postoji varijanta da odete sami, ili da nadjete nekog. Ja bi licno pomogao svakom, no tesko je stvarno najvise naci nekog od nasih da idu za albaniju i da se vracaju, koji bi mogli da ponesu lek. Najbolja varijanta je da sami, prvo nazovete i dogovorite se, sednete na neki prevoz i odete sa parama i kupite lek u Albaniji. Ili da uplatite lauri iznos od 200 eura i da cekate oko 2 nedelje, neki put i duze, da i ona nadje nekog ko ce lek da vam donese. Licno, trazeci lek ovde, sem nekog crnogorca, za koga verujem da pravi posao sa tim, plati 123 eura u Albaniji, preproda za 250 eu, nisam ni video da neko nudi ovaj lek. Na ebay se lek prodaje za 500 eura, samo na dva mesta sam nasao u Italiji. I mislim licno da ga jos nije niko falsifikovao, barem ne kada je ova bocica u pitanju zuto bela gde pise vidatox, sa belim cepom, slike mozete naci na sajtu koji sam dao. No, sve je moguce, to ne mogu da tvrdim.
Nadam se da sam nekom pomogao ako nista vise, ono sa informacijama. Takodje imam dobre veze i sa doktorima na kubi, oko lecenja na kubi, informacije. Hoce da lece ako je tumor primarni, odnosno nije metastaza, ako je metastaza iskreno napisu da tu nemaju kmnogo uspeha. Adrese su sve sa .cu na kraju, direktno njihove bolnice i ako nekom nesto treba, tu sam da dam informacije, znam kako je.
Ako nekom treba neka adresa, informacija tu sam da pomognem, iste muke delimo i treba da se pomazemo.
Da li je izricito receno da li je to CENA PROIZVODJACA ILI CENA U APOTECI? Jer to su cene daaaleko jedna od druge i na kubi i svugde u svetu. A nasi novinari su jaaaako dobro upuceniNema potrebe da napisem nick. Lauru preporucuje uvek ista osoba koja je stalno na forumu. Daleko bilo da nekog hocu da optuzim za nesto, mozda to tako ide, ili ne znam, ali ja sam dobio jasne informacije, fiskalni racun, cena 200€, salje se po turistima, povezano je sa nasom ambasadom, gospodja odlicno govori srpski.
Pa posto je taj nick stalno ovde, da zamolim za komentar, ko je pogresio, ako je pogresio, jer sumnjam da kubanski ambasador ne zna koliko to kosta.
Dalje, logicno je da lek u Albaniji bude skuplji (100€), od leka na Kubi (sad ispade 60€), a ne da na Kubi kosta 200€.
Razumem da gospodja ima troskove i da treba da zaradi, ali ako je ovo iz pressa tacno, 140€ po bocici???
Ako je 6 godisnja doza (i za to imam informaciju da je u stvari 12 godisnja doza), to je 360€, u poredjenju sa 1200€. Za razliku u ceni imate povratnu avionsku kartu do Kube, Da ne pricam sto mozete da kupite 100 bocica, a ne 6...
Ne napadam i ne krivim nikog, samo sam zbunjen, i voleo bih objasnjenje. Da sumnjam u Kubanskog ambasadora, to mi malo deluje blesavo...
Da neko pogresno ne shvati i ne odustane od nabavke... Samo proverite odakle ide. Mislim da je ipak najsigurnije naci nekog ko ide na Kubu koga licno poznaje neko od ljudi sa foruma i da vidi kakva je situacija.
I dajte jos neko nek napise kako i od koga nabavlja...
Platio bih taj lek koliko god ako je lek.... samo da znam da je unutra to sto treba da je...

Malo je ''blesavo sumnjati u kubanskog ambasadora'' a nije blesavo sumnjati u nekog ko vec 2 godine upozorava i govori gde da idete a gde nikako da ne idete? Kome da se obratite, nekome ko skuplja dijagnoze, prevodi i salje kubanskim lekarima? Zasto?
Naravno da je ''blesavo'' sumnjati u coveka koji ''zna koja je cena''. Jer ovde je samo jedna osoba blesava - to sam ja.
Tako lepo, ja vas pozdravljam. Nadam se da ce ostati neko od vas da nastavi ono sto sam ja zapocela, i kad za to ne bude potrebe.
jer da vise slusam kako neko zaradjuje... i da stalno objasnjavam jedno te isto... a lepo vam ostavim upozorenje kod koga da ne idete.... ma neeeeee ima novinar, koji nikad nije video kubu koji zna vise. e sad lepo zovite tog novinara pa njega pitajte kad vam zatreba lek.
jer on izgleda sve zna ! i kolika je cena ! i kako do leka ! i ko po koliko prodaje ! a da li zna sta ko prodaje?
Hvala vtnns... hvala svima koji su razumeli na koga se odnosi ovo upozorenje iz novina. Samo da dodam u vezi cekanja od 2 nedelje, koje vtnns spomenuo. To je nekad 2-3 dana, nekad 2 nedelje. To zavisi od turista, odnosno od momenta kad se obratite Lauri ili Raulu.
Ostanite dobro, verujte u dobre ljude. Njih ima kao sto ima i ovih drugih. Budite veseli, ostanite zdravi.
Odjava, sto bi se reklo, uz pozdrav svima,
Sandra
I da dodam, lek jedna bocica, traje oko dva meseca, sigurno.