Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 10:52 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od cdjuro »

aglaja napisao:danas sam pokusala da ostavim bar 10 komentara u pressu. naravno, ni jedan jedini nije objavljen. a sada je taj clanak uklonjen sa sajta pressa. pitam se zasto... ko zna koliko ljudi je pokusalo da komentarise, pa su videli sta su napravili. pisala sam i kubanskoj ambasadi, zaista su me razbesneli.
sad vidite kome cete verovati.
Od prvog dana nije mogao da se ostavi komentar, možda prvih par sati jer ima samo dva komentara.
WildOrchid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:00 pm

Post od WildOrchid »

Posto nam vise nije potreban Vidatox, prodajem preparat... ako je neko zainteresovan.
zabrinutaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 1:29 am

Post od zabrinutaj »

Nova sam na ovom forumu.
Suprug mi je bolestan. Molim te, Sandrao, za pomoc oko nabavke Vidatox-a. Vidim da si i drugima pomagala da dodju do leka i da su ti zahvalni, pa mi se nekako čini da ti u celoj ovoj priči najviše verujem.
aglaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 03, 2011 10:49 am

Post od aglaja »

konacno, da se razrese misterije i zablude. ja opet o tekstu u pressu, ali ne zelim da neko misli da je prevaren i da sumnja.
posto mi u pressu nisu dozvolili da komentarisem i nisu se udostojili da mi odgovore, morala sam da pisem kubanskoj ambasadi. vrlo brzo su mi ljubazno odgovorili. citiracu i moju i njihovu poruku.

Postovani,
Obracam Vam se povodom teksta u Pressu
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... +Kube.html
Bilo bi lepo da se raspitate koliko zaista kosta Vidatox za strance na Kubi. Informacija koju ste dali Pressu, da lek kosta 60 evra, nije tacna i nesrecnim i obolelim ljudima unosi pometnju u ionako dovoljno tezak zivot. Srbija mozda jeste prepuna svercovanih lekova sa Kube, ali samo zato sto ljudi veruju kubanskoj medicini i traze spas za svoje najblize.
S postovanjem

njihov odgovor:

Poštovana Gđo.

Zahvaljujemo vam se na mejlu. Mi smo nakon intervjua za Press dobili informaciju od proizvođača da je cena promenjena i da za strance iznosi 205 CUC.

Srdačan pozdrav,

Sekretar Ambasadora

moje i njeno ime sam izbrisala, ali nadam se da je dovoljno.
kada konvertujete u evre, to je izmedju 168 i 178 evra, zavisi od kursa, a zavisi i od toga da li kupujete i prodajete, znate i sami kako je sa dinarima.
nadam se da su dileme razresene i da znate kome mozete da verujete.
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član

Post od cdjuro »

aglaja napisao:konacno, da se razrese misterije i zablude. ja opet o tekstu u pressu, ali ne zelim da neko misli da je prevaren i da sumnja.
posto mi u pressu nisu dozvolili da komentarisem i nisu se udostojili da mi odgovore, morala sam da pisem kubanskoj ambasadi. vrlo brzo su mi ljubazno odgovorili. citiracu i moju i njihovu poruku.

Postovani,
Obracam Vam se povodom teksta u Pressu
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... +Kube.html
Bilo bi lepo da se raspitate koliko zaista kosta Vidatox za strance na Kubi. Informacija koju ste dali Pressu, da lek kosta 60 evra, nije tacna i nesrecnim i obolelim ljudima unosi pometnju u ionako dovoljno tezak zivot. Srbija mozda jeste prepuna svercovanih lekova sa Kube, ali samo zato sto ljudi veruju kubanskoj medicini i traze spas za svoje najblize.
S postovanjem

njihov odgovor:

Poštovana Gđo.

Zahvaljujemo vam se na mejlu. Mi smo nakon intervjua za Press dobili informaciju od proizvođača da je cena promenjena i da za strance iznosi 205 CUC.

Srdačan pozdrav,

Sekretar Ambasadora

moje i njeno ime sam izbrisala, ali nadam se da je dovoljno.
kada konvertujete u evre, to je izmedju 168 i 178 evra, zavisi od kursa, a zavisi i od toga da li kupujete i prodajete, znate i sami kako je sa dinarima.
nadam se da su dileme razresene i da znate kome mozete da verujete.
Napokon istina !!! :o
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Aglaja, hvala ti... stvarno si CARICAAAAAAAAAA :wink:

Kaaako si lepo razresila ovu pometnju, bravo, svaka ti cast :D :D

Zabrinutaj, poslala sam pp. Nova si pa ti javljam i ovde, da znas.

Pozdrav svima, koliko vas ima, verujem sad mnooogo lakseg srca zahvaljujuci Aglaji.

S
WildOrchid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:00 pm

Post od WildOrchid »

aglaja bravo, odlican potez.
JovanaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 2:32 pm

Post od JovanaM »

Jedno pitanje za cdjuru, preko koga sam nabavila vidatox po ceni od 250 eura pre nepunih mesec dana, a u zurbi da ga sto pre nabavim.
Da ne bude da vas napadam, jer mozda nisam u pravu, molim vas da mi objasniti sledece:
na bocici koju ste nam prodali Vidatox pise sledece:
VENCE: 13107
ALOTE: 110046

Po prevodima sa spanskog pise da je VENCE datum isteka, sto bi znacilo sta?!? Da je istek bio 2007 godine? Molim vas da mi HITNO odgovorite ovde na forumu.

Pozdrav
zbunjenzabrinut
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2011 6:09 pm

Post od zbunjenzabrinut »

pozdrav svim dobronamernim clanovima,
nov sam ovde,iscitavao sam ovu temu od pocetka,svaka cast Sandri i ostalima,
ovde smo svi zbog neke muke....:(
Pre mesec dana smo saznali da mi je otac oboleo...

MSCT Grudnog kosa i abdomena
...
u projekciji apikalnog segmenta donjeg desnog rezja,paraverbtebralno uocava se lobulirana tumorska lezija promera do 60*58mm..i gusicim tecnim sadrzajem u lumenu...

MSCT MOZGA
...
Okcipitalno desno uocava se lobulirana ekspanzivna promena sa prstenastim hiperdenznim rubomi sredisnjim delom promera 60*28 ...promena istih morfoloskih karakteristika uocava se i u parijetalnom reznju levo promera 18*26mm,,,opisane promene po svojim morfoloskim karakteristikama mogu da odgovaraju hematogenim metastatskim depozitima

--------------
Prvo: Moze li mi ko malo vise objasniti ove nalaze...
Drugo vidim da ste dosta upuceni oko nabavke leka...Probali smo da narucimo u Tirani, poslali faxom dijagnozu ali su vratili traze originale? Znate li sta o tome?
I ako moze da me Sandra kontaktira,imao bih i par pitanja oko nabavke lekova.
Trece Videh da se pominje Dejan iz Paracina pa me interesuje i vase misljenje,mi smo dosli do kontakta neke RAMIZE iz BIH pa me interesuje zna li ko nesto o njoj?
Cetvrto...Vidim da ima dosta pitanja o tome gde moze da se nabavi tahebo caj,ja sam kupio u apoteci preko puta Masinca...I sta predlazete jos pored caja, VITAMIN B17?Laetril?Lan i kako se najbolje konzumira njegovo seme?
Peto...Klinika ACIBADEM Turska vrsi operacije gama nozem?Ima li ko iskustva i zna li se do koje velicine vrse operacije?
Sesto.. u vezi leka zasto jos uvek na zvanicnim stranicama Kubanskim ime leka stoji staro?
---Više od 2000 pacijenata sa rakom pluća ne malih ćelija lečeno je vakcinom CIMAvax EGF na Kubi, primajući je nakon prve linije hemoterapije (na bazi platine), isključujući pacijente koji imaju metastazu na mozgu. Efikasnost ovog lečenja izražava se povećanjem stope preživljavanja i kvaliteta života, uz minimalne neželjene efekte.----???Sta ovo znaci konkretno? i da napomenem jos uvek nije imao ni jednu hemoterapiju....
Hvala na odgovorima...
I zbunjen i zabrinut
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Zbunjeni/zabrinuti, poslah ti jedan poduzi pp.

Pa ti pucaj sa pitanjima, slobodno.

Pozz, S
zbunjenzabrinut
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2011 6:09 pm

Post od zbunjenzabrinut »

Hvala puno...
Bicemo u kontaktu, tu sam
pratio sam i pre ali nisam bio registrovan,
Hvala jos jednom na brzim odgovorima
mali.mozak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2011 9:42 am

Post od mali.mozak »

Ja sam procitao celu ovu temu, svih 43 stranice, ali nisam bio registrovan. Moja majka je bolesna i ja sam za nju nabavio Vidatox preko gospodje Laure sa Kube. Bilo je malih problema pri nabavci ali sam kapi dobio i uz njih sam dobio i fiskalni račun. Pročitao sam mnogo na ovom leku na tri jezika. Nemam problem sa novcem na sreću i mislio sam da po sledeću bočicu odem na Kubu ili u Tiranu, voljan sam i da platim da mi to neko donese ali ako budem imao vremena otići ću lično da to donesem.

Pošto moja majka uzima ove kapi tek par nedelja, sledeća nabavka kapi neće biti bar mesec dana.

Ovaj post sam okačio zato što sam voljan da donesem svima kapi kome god trebaju, bilo da idem na Kubu ili u Albaniju bez ikakve nadoknade. Koliko ih ja budem platio toliko ću tražiti bez ikakvih mojih troškova za bilo šta...

Savetujem ljude da, ukoliko su već zainteresovani za ovu temu, odvoje dva sata i pročitaju sve postove da se ne bi množila pitanja koja se ponavljaju. Takođe možete na engleskom, emailom kontaktirati ovu firmu u Albaniji i oni će vam bar dati cene...

Najlakše je nalaziti zamerke u postupcima drugih ljudi, opet savetujem da se sa sobom dogovorite šta vi želite da uradite i za koje god rešenje se odlučite ostavite to za sobom, a ljudi koji su od vas uzeli neku korist treba sa svojom savešću da se izbore.

Pozdrav
tija 85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 12:40 pm

Post od tija 85 »

Pozdrav svima na forumu! Pratim forum vec duze vreme u nadi da cu pronaci neku informaciju o ESCOZULU.Inace moj otac boluje od ca debelog creva sa metastazama na jetri,imao je terapije kselodom poslednjih godinu dana koje nisu dale rezultate.Mnogo sam zabrinuta i ocajna i zelim da mu nabavim taj lek,malo sam zbunjena od ovolikih informacija koje sam procitala ali poverenje dajem vama SANDRAO jer mislim da imate dobru nameru i svaka vam cast na vasem zalaganju...Molim vas da mi posaljete uputstvo kako da dodjem do leka sto je pre moguce jer tata gubi kilazu,ima ceste temperature,glavobolje...Hvala unapred SANDRAO
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član

Post od cdjuro »

JovanaM napisao:Jedno pitanje za cdjuru, preko koga sam nabavila vidatox po ceni od 250 eura pre nepunih mesec dana, a u zurbi da ga sto pre nabavim.
Da ne bude da vas napadam, jer mozda nisam u pravu, molim vas da mi objasniti sledece:

Po prevodima sa spanskog pise da je VENCE datum isteka, sto bi znacilo sta?!? Da je istek bio 2007 godine? Molim vas da mi HITNO odgovorite ovde na forumu.

Pozdrav
Rok trajanja mu je do 07.10.2013. godine
A imate i moj kontakt telefon mogli ste mene odma da pitate da se ne briete, a 2007 godine vidatox pod tim nazivom nije ni postojao.
Pozdrav
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član

Post od cdjuro »

cdjuro napisao:
JovanaM napisao:Jedno pitanje za cdjuru, preko koga sam nabavila vidatox po ceni od 250 eura pre nepunih mesec dana, a u zurbi da ga sto pre nabavim.

Pozdrav
Rok trajanja mu je do 07.10.2013. godine
A imate i moj kontakt telefon mogli ste mene odma da pitate da se ne briete, a 2007 godine vidatox pod tim nazivom nije ni postojao.
Pozdrav
Na ovom sajtu ce te naci u kojem djelu svjeta da koristi kakav format datuma gggg-mm-dd je klasican americki datum ali da Vas ja nebi ubedjivao imate sve na sajtu dole navedenom
http://www.w3.org/TR/NOTE-datetime
Zaključana tema