Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od corado »

Moja majka je pre mesec dana operisana na VMA maligni karcinom dojke gde je uradjena amputacija desne dojke i limfnih zlezda
Molim vas ko moze da mi pomogne da kupim lek VIDATOX
Pozz
BonBon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 3:50 am

Post od BonBon »

Pozdrav,
nova sam na forumu i vec satima citam, citam, citam.........dilema!
Nisam primetila da je jedan od postova pisala osoba obolela od karcinoma, prosto sve neko pise u necije ime, simptome, poboljsanje, pogorsanje i sl.

Ja se lecim od ca pluca, odnosno desnog plucnog krila i prelazim krajem decembra na II ciklus hemioterapije.

Zainteresovana sam za nabavku pomenutih lekova, vidim da se vrte dva leka koja su za lecenje odnosno podizanje imuniteta, pa bih najiskrenije zamolila nekog ko je vec koristio lek ili ga trenutno koristi da mi odgovori o svom iskustvu.
Za blize rodjake bih imala par pitanja i molim odgovor na sledece:

1. Da li je konsultovao onkologa vezano za odabir leka,
2. Da li se uz lek nalazi i preskripcija,
3. koliko dugo se pije (koliko meseci, godina) i sl.
4. da li se lek koriste i za vreme hemioterapije, u pauzi ili posle zavrsenih ciklusa.

Hvala

Dalje, ako je lek moguce kupiti u Tirani, cemu toliko maltretiranje oko kupovine u Havani. Cena jeste bitna, ali je jako bitna vremenska razlika 10 -15 sati jer lek mora biti "na ledu", zar mnogima nije mnogo blize licno otici i original pakovanje kupiti u Tirani i ne postavljati sumnju da li je lek ili je i voda mesana i sl.

Da li je neko vec isao u Tiranu i kupovao tamo lek, ima li nekih problema za kupiti lek, treba li dijagnoza i sl. (Ne zamerite, sve sto sam procitala mi je u glavi napravilo konfuziju).

Tacno je, kod nasih u Srbiji preprodavaca ne bih nabavljala lek, nisam sigurna da nude original, a cena.......udaranje po usima. Neka im sluzi na cast.

Hvala na odgovoru,
Brankica
FortunaTG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 6:31 pm

Post od FortunaTG »

ja citam evo satima i sva sam izblesirana :o
ne mogu povezati neke stvari
prvo: dal je neko pijuci ovaj ljek duze bio bolje i rjesio se raka ili metastaza?
drugo: jel se moze naruciti ljek u albaniji ili kubi? ( meni nije problem otici)
sta je potrebno za kupiti ljek ( papiri, potvrde,dijagnoze i slicno)
BonBon
Novi član
Novi član

Post od BonBon »

Pozdrav,

postavljena pitanja u postovima, a ni posle dva dana niko nista da ne prokomentarise, objasni, iznese neko svoje licno iskustvo, bar da odgovori neki clan ovog foruma na pitanje koje zna,

je dokaz kako svi mi, kada je nase zdravlje u pitanju funkcionisemo - IMA VREMENA :(

Utisak mi je da oni koji postavljaju pitanja ostaju bez odgovora, a da se najveca polemika vodi kada je u pitanju nabavka leka preko trece osobe u pitanju i neka neznatna razlika u ceni 10 - 50 eura.

Zao mi, izgleda da sam zalutala!
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

BonBon napisao:Pozdrav,
nova sam na forumu i vec satima citam, citam, citam.........dilema!
Nisam primetila da je jedan od postova pisala osoba obolela od karcinoma, prosto sve neko pise u necije ime, simptome, poboljsanje, pogorsanje i sl.

Ja se lecim od ca pluca, odnosno desnog plucnog krila i prelazim krajem decembra na II ciklus hemioterapije.

Zainteresovana sam za nabavku pomenutih lekova, vidim da se vrte dva leka koja su za lecenje odnosno podizanje imuniteta, pa bih najiskrenije zamolila nekog ko je vec koristio lek ili ga trenutno koristi da mi odgovori o svom iskustvu.
Za blize rodjake bih imala par pitanja i molim odgovor na sledece:

1. Da li je konsultovao onkologa vezano za odabir leka,
2. Da li se uz lek nalazi i preskripcija,
3. koliko dugo se pije (koliko meseci, godina) i sl.
4. da li se lek koriste i za vreme hemioterapije, u pauzi ili posle zavrsenih ciklusa.

Hvala

Dalje, ako je lek moguce kupiti u Tirani, cemu toliko maltretiranje oko kupovine u Havani. Cena jeste bitna, ali je jako bitna vremenska razlika 10 -15 sati jer lek mora biti "na ledu", zar mnogima nije mnogo blize licno otici i original pakovanje kupiti u Tirani i ne postavljati sumnju da li je lek ili je i voda mesana i sl.

Da li je neko vec isao u Tiranu i kupovao tamo lek, ima li nekih problema za kupiti lek, treba li dijagnoza i sl. (Ne zamerite, sve sto sam procitala mi je u glavi napravilo konfuziju).

Tacno je, kod nasih u Srbiji preprodavaca ne bih nabavljala lek, nisam sigurna da nude original, a cena.......udaranje po usima. Neka im sluzi na cast.

Hvala na odgovoru,
Brankica
Draga BonBon, na sve je odgovoreno vise puta. Istina da se tema oduzila, a jedan od razloga je sto se procitaju 2-3 strane... pa onda se postavljaju pitanja koja vec imaju odgovore.

Zabrinuti koristi lek i ima ca. Nema ga neko vreme, ali je iznosio svoja iskustva od pocetka. Uglavnom tako i rade. Jer svima je ipak cilj da dodju do leka.

Dalje, onkolozi kako koji, imaju razlicita misljenja. Neki preporucuju vidatox, neki se prave da nikad culi za kubu nisu. Da li je do sujete, ili neceg drugog, nije ni bitno. Ali ima ih, sve vise u zadnje vreme, koji preporucuju uzimanje vidatoxa.

Licno sam nekoliko puta napisala, da VIDATOX DAJE NAJBOLJE REZULTATE KAD SE KORISTI ZAJEDNO SA HT. Sa uzimanjem leka se prestaje godinu dana po konstataciji lekara da ca vise nema !!!

Sto se tice tirane... ima ih koji su isli, i ima ih koji su se zalili da ukus nije isti. Verujem da su ovi drugi kupili od svercera iz albanije. jer u tirani previse traze.

I da, uz lek ide preskripcija.

I ne, lek se ne drzi na ledu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je bilo na prvoj strani ove teme, i pre stabilne formule koja trpi temperaturne razlike. Vidatox se jednostavno cuva.

I ne, ne radi se o dva leka. Osima ako ne mislis na vakcinu.

Ja sam odavno prestala da iznosim ono sto znam ovde na forumu. Sva pitanja dobiju odgovor, ali ne za one koji zele da zloupotrebe ljude kojima lek treba. Svoje vreme i zivce ne racunam, to i nije bitno.

Nista ti ne zameram, i pitaj slobodno ako ti jos nesto nije jasno. Samo nekad ne stignem da odvojim vreme za forum, ali za pp stizem.

Budi mi hrabra i vesela, kao sto verujem da jesi.

Pozz, S
BonBon
Novi član
Novi član

Post od BonBon »

Zahvaljujem se Sandra na objasnjenju.
Sreca sto ima jos clanova poput Vas pa nam daju objasnjenja, smernice i sl. Znaci nam mnogo, sve je to velika podrska i hvala vam svima.

pozdrav
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Dakle ona lananina sto je otvorila temu vidatox, je jedna teska muljara.

Toliko, da znate.

i nemojte meni da se zalite, nego njoj.

ima jos nekoliko ''andjelcica'' na forumu kojih bi se rado docepala i kose im pocupala.
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Vala ovo je stvarno uzas ,da nekome moze pasti na pamet da zaradjuje na tudjoj muci ,dal se taj zapita de mu je savest ,ili da taj falsifikovani lek mozda ce sutra zatrebati njemu ili njegovim najblizima ,Verujem jedino Sandri ostali ...
bickana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 2:45 pm

Post od bickana »

POZDRAV SVIMA NISAM SE JAVLJALA DUZE VREME TO JE ZBOG PROBLEMA SA OCEM,NJEGOVO STANJE JE UZASNO ISAO JE NA MAGNETNU TUMOR SE PROSIRIO ALI MI I DALJE KORISTIMO VIDATOX ALI NJEMU VISE NE POMAZE NI OKO BOLOVA.ZELIM SVIMA USPESNO LECENJE.
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Zao mi je. Stvarno. Sta da ti kazem... Ne odustaj i budi uz tatu maksimalno. Posveti mu svu paznju i ljubav. Ja nazalost nisam stigla svom ocu da dam Vidatox, jer je umro od infarkta pre nego je lek dosao do nas. Ali sam se nekako nadala da ce ostalima pomoci i zato redovno i posecujem ovu temu. Puno te pozdravljam i budi jaka. Nastavi da se boris.
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

brada123 napisao:BorisBN,ja bih ti pomogla tako sto bih ti dala jednu bocicu jer imam 5 a otac je tek poceo da pije.problem je u tome jer ne znas koliko kapi treba da uzima a mozda nece dobiti kapi nego ampule.Ako nekako jos mogu da ti pomognem...tu sam.
tek sam se prikljucila forumu i citam sve redom i prosto ne mogu a da ov ne prokommentarisem SVAKA CAST
VIDATOX
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

BonBon napisao:Pozdrav,

postavljena pitanja u postovima, a ni posle dva dana niko nista da ne prokomentarise, objasni, iznese neko svoje licno iskustvo, bar da odgovori neki clan ovog foruma na pitanje koje zna,

je dokaz kako svi mi, kada je nase zdravlje u pitanju funkcionisemo - IMA VREMENA :(

Utisak mi je da oni koji postavljaju pitanja ostaju bez odgovora, a da se najveca polemika vodi kada je u pitanju nabavka leka preko trece osobe u pitanju i neka neznatna razlika u ceni 10 - 50 eura.

Zao mi, izgleda da sam zalutala!
Odgovorila ti je sandra sve skoro, a da se nadovezem i ja. Od desetak lekara, grudnih hirurga, pulmologa i onkologa, NIJEDAN skoro da nije ni cuo za pomenuti lek, ili ako su culi to je da su bili eto neki Kubanci u Srbiji i imali prezentaciju leka. U pitanju su nasi najbolji doktori u Srbiji kod kojih sam isao privatno, placao konsultacije i svakog pitao za vidatox. jedan mi je samo rekao, da ih ne imenujem, da je dobro da moja majka veruje u to, i to je nesto. a da li deluje ili ne, NIKO od njih ne zna, retko ko je i cuo, skoro niko ne zna ni kako se zove lek. Sto je i razumljivo, ljudi rade po standardima i za njih je sve novo alternativa ili nadrilekartsvo. Moja mama uzima lek skoro mesec dana. Primecujem da joj je disanje bolje, (ima metastazu na levom plucnom krilu) i da nema bolove. DA li je to od vidatoxa ili ne, ne znamo bas, ali sa obzirom da nista drugo ne pije sem toga, aj da kazemo da mozda i jeste. Moja majka je samovoljno odustala od Xelode i nekih drugih citostatika, jos pre 3 meseca. Stanje joj se nje popravilo ali nije ni gore, tako da ne vidim ni funkciju tih konvencionalnih lekova. Cak sta vise, sto su je vise zracili, davali druge lekove njoj je islo sve gore i gore.
DA se vratimo Vidatoxu. Lek se ne nosi na "ledu", temperatura drzanja leka je od 5 do 30 stepeni, na tamnom mestu, ili u svojoj kartonsko plasticnoj ambalazi. Sto se ukusa leka tice, iz Albanije i sa Kube je poptuno isti, ja probao i jedan i drugi. Sve isto izgleda, sem sto na kubanskom ima nalepnica gde pise da je 205cuc, iliti oko 160eu, ako se gleda zvanicni kurs. Lek na kubi je moguce nabaviti i preko nekog lokalnog koji zivi tamo, ali to je vec prica za one koji hoce da trguju sa tim. Njima je omoguceno da se besplatno lece ali tu treba naci nekog ko je zaista bolestan od raka itd, nije bas jednostavno. Lek u Labaniji kosta 98 eu, plus oko 25 eu za "pregled" nalaza koje treba poneti. Sad, neko ce pitati zasto je jeftiniji u Albaniji nego na Kubi? I zasto bas Albanija, nama to sumnjivo zvuci, da je neka prevara i slicno. Albanija ima specijalne odnose sa kubom vec duzi niz godina. Preko albanksih luka Kuba uvozi i izvozi vec dosta dugo, mimoilazeci sankcije koje im je USA stavila jos pre pedesetak godina. Plus Albanija nema jos norme EU i ne postuje njihove zakone jos, pa eto dva velika razloga zasto bas tamo. Lek je inace ZABRANJEN u EU, ne prodaje se nigde, smatra se za prevaru. Lek su nuduli nama, da ga mi u Srbiji distribuiramo i NIKO nije bio zainterosavan, dal je nije smeo od farma EU-USA mafije, dal zbog neceg drugog, ali nismo uzeli mi da ga prodajemo celoj Ebropi, sto, mislim da je velika greska. Da li neko ko ti prodaje za 250 eu prodaje falsifikat? Sve je moguce, ali ne verujem, jednostavno, neko ode do Tirane, plati ga stotinajk EU i proda ti za 250, cista matematika je u pitanju, a zarada je velika, ne verujem da je neko uzeo da ga falsifikuje, premda, sve je moguce.
Eto, nadam se da sam ti pomogao, premda sve ovo sto pisem sada imas vec ovde napisano.
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

http://www.pharmamatrix.net/en/contacts ... ffice.html

OVO JE LINK SA SVIM KONTAKTIMA U MATRIX PHARMA U TIRANI
TU SU BROJEVI NA KOJE MOZETE DA ZZAKAZETEE PREGLED TJ PREUZIMANJE LEKA
VIDATOX
malj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 11:13 am

Post od malj »

Pozdrav svima,
Tata pije Vidatox kapi vec oko 4 nedelje, jedan poznanik se sticajem okolnosti prosle nedelje vratio sa kube, i kupio mi 3 boce Vidatox Natural od 50 ml, izgledaju kao ampule, i buni me jer doziranje nije isto(pise 1 kasika pre dorucka, rucka, vecere, i pred spavanje)... Da li neko zna koja je razlika izmedju ova dva Vidatoxa??? I da li neko zna koliko se tacno ml dozira, jer ima mali i velikih kasiika :)))

Hvala punooooo
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

Sasa1972 napisao:Moram da ipak istine radi ispravim Sandru koja je u najboljoj nameri htela da informise sve zainteresovane.
Na ovu adresu a uvezi Cimavax vakcine : [email protected]
je jednom pisao moj rodjak drugi put ja , na engleskom oba puta, i
oba puta smo dobili odgovor u roku od dva sata.

Kada sam pisao na ovu adresu
[email protected]
cekao sam nekoliko dana i dobio odgovor od ovih adresa

[email protected]
cc ruben <[email protected]
[email protected]

Ja sam upravo sad poslao mail ponovo na ove zadnje adrese sve tri (replay to all)
kako bih dobio vrlo vaznu informaciju,da li treba prevesti medicinsku dokumentaciju na spanski ili moze i na engleskom.
Taj mail sam napisao na engleskom ali sam odmah ispod stavio prevod tog engleskog na spanski iz google translate-a.
I UPRAVO SADA DOBIO ODGOVOR U ROKU OD 5 MINUTA.!!!
(direktno od doktora Rubena mozda je to taj jedini dan o kome Sandra govori)

Odgovorio mi je na egleskom da medicinska dokumentacija moze da se posalje prevedena na engleski
(u vezi lecenja sa CIMAVax EFG vakcinom)

Moj savet je da svima koji budu pisali napisu ovako kao ja kratko na engleskom i onda taj engleski prevedu u google translate na spanski i odmah ispod ga takodje stave u telo maila.Za svaki slucaj ako nije prisutna osoba koja govori engleski. Pa i ako se dobije odgovor na spanskom mogu preko google translate-a da prevedu na engleski ili srpski (mada je tada slabije razumljivo)

Ostala je vrlo vazna stvar oko slanja dokumentacije da li u attacmentu koja velicina da li trebaju snimci itd...ili na neki drugi nacin koji cu pokusati sad da utvrdim.
molim za objasnjenje posto celog dana sedim za kompom sve mi se pomesalo po glavi TIRANA KUPA VIDATOX ESCOZUL I SAD OVA VAKCINA UF PITANJE JE SLEDECE
DA LI JE MOGUCE NARUCITI TU VAKCINU ZA SRBIJU ILI SE MORA ICI NA KUBU ZA NJU
VIDATOX
Zaključana tema