Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
WOWOW PA ZAR NISI PROCITAO DA SE NAJBOLJE VIDATOX POKAZAO KOD TUMORA PLUCA I MOZGA?
Dijeta za Segidrin mora da se pocne tri dana pre pocetka terapije. Prouci po netu u cemu sve ima tiramina. Nemojte ni suve zacine (vegeta i sl.) da koristite. Glavobolja moze da bude reakcija na unos hrane sa tiraminom.bickana napisao:STEPENICE VIDIM DA SI PISUTNA NA FORUMU PA BIH TI SE ZAHVALILA STO SI MI POKLONILA SEGIDRIN,ISHRANU JE TATA PROMENIO.
Pratim forum, valjda po navici.
Ako neko ima jednu bocicu vidatoxa da mi proda, dok ne dobijem ostale koje sam narucio, bio bi mu vecno zahvalan. Naruceno je, samo cekam da stigne a to ce da potraje, hocemo da ubacimo i taj lek pored mnostvo drugih uglavnom prirodnih stvari.
Molim pomoc, telefon 064-611-8928
Molim pomoc, telefon 064-611-8928
dete mi boluje od Chronove bolesti, pa dosta vremena provodim na netu u prikupljanju korisnih informacija. cuo sam o kubanskoj medicini i lekovitim kapima spravljenim od otrova plave skorpije, pa sam tako nabasao na ovaj forum, sto me nije ostavilo ravnodusnim, pa sam morao da se javim.
procitao sam sve postove napisane o ovoj temi nekoliko puta. odusevljen sam spremnoscu ljudi da iskazu empatiju nad tudjom mukom i spemnost da se pomogne u istoj.
Sandra je osoba velikog srca i pokupila je sve moje simpatije i zato je ovim putem puno pozdravljam.
zelim vam da smognete snage i pronadjete veru u sebi i istrajete u svojoj borbi.
procitao sam sve postove napisane o ovoj temi nekoliko puta. odusevljen sam spremnoscu ljudi da iskazu empatiju nad tudjom mukom i spemnost da se pomogne u istoj.
Sandra je osoba velikog srca i pokupila je sve moje simpatije i zato je ovim putem puno pozdravljam.
zelim vam da smognete snage i pronadjete veru u sebi i istrajete u svojoj borbi.
bickana napisao:IMAM JEDNU BOCICU VDATOXA JAVITE SE NA 0611479542
da li vi prodajete ili trazite vidatox? nije mi jasno, jer imate par poruka u kojima prvo trazite, a posle toga nudite.
inace, u petak smo uplatili novac, a sad cekamo da nam raul odgovori i posalje. da li je jos neko na ovaj nacin dosao do vidatoxa i koliko je trebalo da lek stigne? moj otac trenutno nema bolove, ali je jako slab i bezvoljan, kao da se prepustio. strasno mi je tesko sto ga vidim takvog, kao da nema nikakvu nadu.
sestra je kupila neki sok noni i kospice kajsije. nabavili smo i segredin, ali ne znam da li smemo da mu damo. doktorka je rekla da moze 5/6 dana nakon primanja citostatika, ali nisam sigurna jer trenutno pije trodon i jos gomilu nekih lekova, a ona to nije ni pogledala.
Nadam se da ce svi, koji traze leka za svoje drage osobe, uspeti u ovoj borbi.
Ako je neko zainteresovan, prodajem Vidatox jer imam bocicu viska, detalji na pp.
Pozdrav.
Ako je neko zainteresovan, prodajem Vidatox jer imam bocicu viska, detalji na pp.
Pozdrav.
Moja saznanja su da se VIDATOX najbolje pokazao kod tumora pluća i PROSTATE a ne mozga, a to ti potvrđuje i podatak da kubanski doktori kao uslov da prime pacijenta na tretman na Kubu, postavljaju to da pacijent nema metastaze na mozgu. Pogledaj prepisku koju je postavio Angelito na 35.-oj strani ove teme.bickana napisao:WOWOW PA ZAR NISI PROCITAO DA SE NAJBOLJE VIDATOX POKAZAO KOD TUMORA PLUCA I MOZGA?
Pogledaj i zvanično obaveštenje Kubanske ambasade u Beogradu, odnosi se na CIMAvax, ali isto važi i za VIDATOX:
http://www.cubadiplomatica.cu/serbia/EN ... fault.aspx
Pozdrav
MOLIM POMOĆ, ako neko ima jednu bočicu VIDATOX-a da mi proda, dok ne dobijemo ostale koje smo naručili. Hitno mi treba za kuma, tek smo pre 7 dana saznali za ove Kubanske lekove, a on je posle 12 godina relativno stabilnog stanja, naglo ušao u IV terminalni stadijum bolesti, i u očajnom je stanju.
Kontaktirajte me na PP.
Hvala unapred
Kontaktirajte me na PP.
Hvala unapred
Molim Vas sve za pomoc.wowow napisao:Moja saznanja su da se VIDATOX najbolje pokazao kod tumora pluća i PROSTATE a ne mozga, a to ti potvrđuje i podatak da kubanski doktori kao uslov da prime pacijenta na tretman na Kubu, postavljaju to da pacijent nema metastaze na mozgu. Pogledaj prepisku koju je postavio Angelito na 35.-oj strani ove teme.bickana napisao:WOWOW PA ZAR NISI PROCITAO DA SE NAJBOLJE VIDATOX POKAZAO KOD TUMORA PLUCA I MOZGA?
Pogledaj i zvanično obaveštenje Kubanske ambasade u Beogradu, odnosi se na CIMAvax, ali isto važi i za VIDATOX:
http://www.cubadiplomatica.cu/serbia/EN ... fault.aspx
Pozdrav
Na ovom linku postoji zvanično obaveštenje izdate od strane Kubanske ambasade, a vezano za CIMAvax.
Postoji li igde takav link, gde Kubanske vlasti potvrdjuju da je VIDATOX zvanično priznat kao lek na Kubi?
Ja to nisam uspeo da nadjem.
Zeleo bih da nabavim VIDATOX; ali jednostavno ne smem da ga dam obolelom, dok ne budem siguran da neko zvanično stoji iza toga.
Ne zelim nekome da nanesem jos vecu stetu.
Molim Vas ako je iko naisao na link bilo kakve zvanične Kubanske organizacije, da ga postavi ponovo.
Hvala Vam puno.
Molim Vas sve za pomoc.
Na ovom linku postoji zvanično obaveštenje izdate od strane Kubanske ambasade, a vezano za CIMAvax.
Postoji li igde takav link, gde Kubanske vlasti potvrdjuju da je VIDATOX zvanično priznat kao lek na Kubi?
Zeleo bih da nabavim VIDATOX; ali jednostavno ne smem da ga dam obolelom, dok ne budem siguran da neko zvanično stoji iza toga.
Molim Vas ako je iko naisao na link bilo kakve zvanične Kubanske organizacije, da ga postavi ponovo.
Hvala Vam puno.[/quote]
VIDATOX je registrovan zvanično na Kubi, proizvodi ga njihova državna farmaceutska kuća koja se zove Labiofam. Dajem Vam link za Labiofam:
http://www.labiofam.cu/antitumorales,
http://www.labiofam.cu/UserFiles/File/a ... gratis.doc
A ovo je link naših novina koje su objavile vest o tome, i na kome se vidi slika kutije i boćice VIDATOX-a:
http://www.kurir-info.rs/planeta/kuba-i ... 100813.php
Pozdrav
Hvala Vam puno.[/quote]
VIDATOX je registrovan zvanično na Kubi, proizvodi ga njihova državna farmaceutska kuća koja se zove Labiofam. Dajem Vam link za Labiofam:
http://www.labiofam.cu/antitumorales,
http://www.labiofam.cu/UserFiles/File/a ... gratis.doc
A ovo je link naših novina koje su objavile vest o tome, i na kome se vidi slika kutije i boćice VIDATOX-a:
http://www.kurir-info.rs/planeta/kuba-i ... 100813.php
Pozdrav
Hvala, ali ovo je sat proizvodjača i njihova objava.
Ima li iko igde bilo šta znanično, od strane Kubanske vlade, zdravstva, neke zvanične agencije...
Bilo šta to dokazuje da je ovo zvanično testirano kod njih, i da ga zvanično koriste kao medicinski preparat?
Ima li iko igde bilo šta znanično, od strane Kubanske vlade, zdravstva, neke zvanične agencije...
Bilo šta to dokazuje da je ovo zvanično testirano kod njih, i da ga zvanično koriste kao medicinski preparat?
Misa21 napisao:Hvala, ali ovo je sat proizvodjača i njihova objava.
Pa ne bi ga proizvodila njihova državna farmaceutska kuća da nije odobren kao zvanični lek kod njih. Jedino što možeš da uradiš jeste da uputiš mail (na engleskom) sa tim pitanjem nekoj od onih zvaničnih kubanskih institucija na koje je uputila ambasada Kube (link koji sam postavila u prethodnom postu), pa da od njih dobiješ zvaničan odgovor, a oni su svi vrlo ekspeditivni i odgovaranju u roku od par sati, a najdalje do kraja istog dana, (prema mojim informacijama).
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am
Pre dva dana,tacnije 20.11. mi smo izgubili bitku sa bolescu.Moj tata je preminuo.Nije imao bolove i bio je svestan do poslednjeg dana.Svima zelim puno srece i snage u ovoj neravnopravnoj borbi.
Moje najiskrenije saucesce!Mogu samo da zamislim kako ti je sada.Cuvaj se I cuvaj svog tatu u najlepsoj uspomeni.marijamari napisao:Pre dva dana,tacnije 20.11. mi smo izgubili bitku sa bolescu.Moj tata je preminuo.Nije imao bolove i bio je svestan do poslednjeg dana.Svima zelim puno srece i snage u ovoj neravnopravnoj borbi.
Sad sam se pogubila ko sta pita... ali ovako - dok je bio besplatan vidatox se koristio po celom svetu skoro 20 godina. Besplatan je bio do registracije. Jer kubanci naprave lek, urade kompletnu studiju, ali nemaju potrebe da ga i registruju, jer ne plasiraju lekove van kube.
Ono sto se plasira van kube podrazumeva zemlje kao sto su vijetnam, kina, ukraina, meksiko, venecuela... gde nisu potrebni isti standardi za registraciju kao u EU ili u US. Ovo je vec politika i ne govori o samom leku.
A ono sto je bitno o bilo kom leku - SVAKA KUCA KOJA PROIZVODI LEKOVE NA KUBI RADI POD STROGOM KONTROLOM DRZAVE! DRZAVA JE FINANSIRA I KONTROLISE.
Ne postoji zvanican sajt neke vladine institucije sa listom lekova koje je drzava odobrila. Jer ni jedan lek ne moze da se proizvede ili da bilo kome na Kubi, ako drzava nije platila njegovo razijanje i proizvodnju.
Pozz, S
Ono sto se plasira van kube podrazumeva zemlje kao sto su vijetnam, kina, ukraina, meksiko, venecuela... gde nisu potrebni isti standardi za registraciju kao u EU ili u US. Ovo je vec politika i ne govori o samom leku.
A ono sto je bitno o bilo kom leku - SVAKA KUCA KOJA PROIZVODI LEKOVE NA KUBI RADI POD STROGOM KONTROLOM DRZAVE! DRZAVA JE FINANSIRA I KONTROLISE.
Ne postoji zvanican sajt neke vladine institucije sa listom lekova koje je drzava odobrila. Jer ni jedan lek ne moze da se proizvede ili da bilo kome na Kubi, ako drzava nije platila njegovo razijanje i proizvodnju.
Pozz, S