Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
eliske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 6:23 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od eliske »

Postovana Sandra,

molila bih Vas za pomoc i informacije u vezi sa nabavkom preparata Vidatox, u pitanju je karcinom dojke.

Hvala unapred
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

eliske napisao:Postovana Sandra,

molila bih Vas za pomoc i informacije u vezi sa nabavkom preparata Vidatox, u pitanju je karcinom dojke.

Hvala unapred
Poslala sam i meil i pp.

Pozz, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Mima.S napisao:Hvala SandraO, puno mi znaci da cujem necije iskustvo. Taman otprilike dve nedelje i ima kako koristim Vidatox, a sve to vreme imam bolove. Inace bolovi su u ledjima (kicma i leva polovina ledja) sto je (ako je detoksikacija u pitanju) razumljivo, jer sam u oktobru operisala levo plucno krilo (imam obostrane metastaze u plucima) a u martu mi je odstranjena leva nadbubrezna zlezda zbog metastaze. Drugih nuspojava nema pa me zanimalo da li je ovo nesto sto je za ocekivati ili je - ne daj Boze - neka komplikacija... Do sada su mi kosti bile ciste, ali sada zbog bolova strahujem da se nije i u kosti pruzio... U strahu su velike oci. Jos jednom - veliko hvala sto ste se javili i - budite mi zdravi!

Draga Mima, kad prodju te dve nedelje, onda nestaju i bolovi. Jer vidatox je prirodan analgetik kome treba vremena da pocne da deluje.
O metastazama ne brini, jer vidatox sprecava pojavu metastaza.

Ako koristis vidatox u kombinaciji sa hemio terapijom, to je jos bolja vest. Mislim da niko sebi ne bi trebalo da uskrati sve, bas sve sto medicina moze da pruzi kako bi se izlecio, kako bi ziveo. Na stranu sve price i filozofiranja, zivot je da se zivi, sto duze i kvalitetnije.

Budi mi vesela i nasmejana, vidim da hrabra jesi :D

Veliki pozdrav,

S
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Koliko god sam bila za to da ga moja mama koristi i koliko god da sam za ovaj lek, i nadam se da drugim pomaze i ne zelim da osporim njega niti Sandru koja pomaze da se do njega dodje, ipak bih uzela sa rezervom recenicu

O metastazama ne brini, jer vidatox sprecava pojavu metastaza ..
jer je eto mami metastazirao na glavu. Znaci u njenom slucaju nije lek delovao. Mislim, niko nije kriv...ali nije bas tako kako smo zamislili svi.

Ja svakako dalje ohrabrujem upotrebu ovog leka drugima i drzim vam fige da cete ozdraviti!

Puno srece svima.
bickana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 2:45 pm

Post od bickana »

DA LI SME DA SE UZIMA VIDATOX I SEGIDRIN ZAJEDNO?HVALA UNAPRED!
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

Draga Sandra,beskrajno ti hvala sto si mi pomogla da nabavim Vidatox za mog oca.
Pozdrav,
M

sandrao napisao:Vec 2 godine, kad je pocela navala iz Srbije, lek stize bez ikakvih problema po turistima. I tako ce i biti. To moze da ti potvrdi svako ko je lek uzeo i preuzeo od turista, ili putnika koji kroz Srbiju samo prolaze.

I ovde da ti ponudim pomoc ako ti je potrebna. Jer to sve tece dosta glatko, sem sto je potrebno sacekati turiste. Nekad se ceka 2 dana, nekad 10. Ali stize.

Pozz, S
bickana
Novi član
Novi član

Post od bickana »

LJUDI NE MOGU DA VERUJEM MOM OCU JE BILO DOBRO NAKON UZIMNJA VIDATOXA NEKOLIKO DANA,MEDJUTIM STVARI SU SE POGORSALE.CITAM DA NA FORUMU IMA VISE NEZADOVOLJNIH LJUDI PA SE I SAMA PITAM DA LI UOPSTE TO POMAZE ILI SE COVEK VATA ZA SLAMKU DA BI POMOGAO NEKOME A DA TO UOPSTE NEMA EFEKTA.SVIMA ZELIM SVE NAJBOLJE!
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

A kako mu se pogorsalo?Ja mislim da to sigurno nije od Vidatoxa jer on definitivno pomaze,sve zavisi od toga verovatno koliko je bolest vec napredovala,i sl.Moj otac ima jake bolove i mnogo je slab,bas je lose,tako da Vidatox ne moze da mu odmogne.Pa ne bi ga ljudi nabavljali cak sa Kube da nije dobar.

Pozdrav

bickana napisao:LJUDI NE MOGU DA VERUJEM MOM OCU JE BILO DOBRO NAKON UZIMNJA VIDATOXA NEKOLIKO DANA,MEDJUTIM STVARI SU SE POGORSALE.CITAM DA NA FORUMU IMA VISE NEZADOVOLJNIH LJUDI PA SE I SAMA PITAM DA LI UOPSTE TO POMAZE ILI SE COVEK VATA ZA SLAMKU DA BI POMOGAO NEKOME A DA TO UOPSTE NEMA EFEKTA.SVIMA ZELIM SVE NAJBOLJE!
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

bickana napisao:LJUDI NE MOGU DA VERUJEM MOM OCU JE BILO DOBRO NAKON UZIMNJA VIDATOXA NEKOLIKO DANA,MEDJUTIM STVARI SU SE POGORSALE.CITAM DA NA FORUMU IMA VISE NEZADOVOLJNIH LJUDI PA SE I SAMA PITAM DA LI UOPSTE TO POMAZE ILI SE COVEK VATA ZA SLAMKU DA BI POMOGAO NEKOME A DA TO UOPSTE NEMA EFEKTA.SVIMA ZELIM SVE NAJBOLJE!
Ja za Vas slucaj ne znam,osim sto sam primetio da Vi uglavnom nudite na prodaju Vidatox.
Moj otac je uzimao desetak dana Vidatox i dvadesetak dana Segydrin ,uporedo jedan sa drugim. Nisam mu spasao zivot,tesko je reci da sam i ocekivao da cu mu spasiti zivot,posto je njegov kancer bio u poodmakloj fazi. Ali sam bio svedok da zadnjih 7 dana nije imao jake bolove,da je spavao u dugim periodima bez bolova,da je hitna pomoc koja je dosla da ga pogleda na nekoliko sati pred smrt bila iznenadjena sto moj otac nema jake bolove... Na kraju ga je ugusio slajm i voda iz pluca... :( . Ali mi je velika uteha sto se bar sedam zadnjih dana nije mucio.
Znate,u slucaju mog oca,a verovatno cu to sebi prebacivati do kraja zivota,Vidatox bi mu sigurno pomogao da sam bar uspeo da ga nabavim u januaru mesecu ove godine. Ali,na moju veliku zalost,nisam ni znao da postoji. :(
Ja smatram da mu je pomogao time sto nije imao bolove. A gotovo do zadnjeg trenutka nam je bio svestan i odgovarao sa da ili ne... Sto je po meni isto bitno,s obzirom da nije imao bolove. Mi smo uspesno komunicirali sa njim do kraja njegovog zivota.
Bickana,ne znam u kojoj je fazi bolest Vaseg oca,ali morate biti maksimalno realni u ocekivanjima,da Vas konacan ishod na bi povredio ,da ne bi to uticalo na Vasu psihu. Ako je bolest vec bila uznapredovala pre Vidatoxa i dosla do zavrsne faze,ni od Vidatoxa ne mozete ocekivati cudo.
Inace u pocetnim danima koriscenja moj otac je imao neku odbojnost prema Vidatoxu i mislim i gasove,ali je to trajalo 2-3 dana.
Zelim svima koji se bore sa ovom nevoljom da izadju kao pobednici ,i fizicki i duhovni pobednici.
Cuvajte svoje zdravlje i borite se za njega kao i za zdravlje Vasih najmilijih.
bickana
Novi član
Novi član

Post od bickana »

BADULE MOJE ISKRENO SAUCESCE,VIDATOX MOM OCU NE POMAZE CAK NI OKO BOLOVA,GLAVA GA I DALJE BOLI TELO MU JE KAZE TESKO SVE TEZE GOVORI.ZNAM DA NE MOGU MNOGO DA SE NADAM ALI NADA POSLEDNJA UMIRE.OVO SU MNOGO TESKI TRENUCI ZA MENE I MOJU PORODICU DOK GLEDAMO KAKO SE MUCI.OD SEGIDRINA IMA MNOGO VELIKU MUCNINU NE ZNAM DA LI JE TO NORMALNO PRILIKOM PRVIH NEKOLIKO UZIMANJA?POZDRAV ZA SVE!
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

Dragi, po nevolji, prijatelji, zeleo bi da kazem par reci sto se tice novog "svemoguceg" leka vidatox. Kao ideja je odlicna stvar, tumor, ili Rak, leci se uljem koje se dobija od jedne vrste skorpiona, koja takodje asocira na ovu bolest. radi se o klasicnoj homeopatiji, po mom misljenju a i po misljenju nekih drugih, strucnijih ljudi. Bitno je ubediti oca majku, ili bilo koga dragog za koga vam zao kako ga polagano ova bolest lomi, da je ovaj lek cudotvoran. Njegovo gorak ukus ispod jezika i cela fama koja ga prati dace ono sto je svakom bolesniku preko potrebno, ubedjenje da ce ga to izleciti. Da se odmah razumemo, ovo je moja teorija, lek cekam svaki dan da dodje, porucen je direktno iz Kube. Malo mi je neobicno da ga prodaju u Albaniji jeftinije nego na Kubi, i nadam se da je to original, da nije neka "licenca" ili klasicna prevara nasih, ne toliko, dragih komsija. Sve u svemu, obavestavacu vas da li ima nekih promena pri uzimanju ovog leka, meni je jedino jos to ostalo u slucaju moje majke da probam. Prestala je da pije lekove, sto je ne zameramo, mislim da su oni daleko gora stvar od ove, mozda, secerne vodice. Operacije ok,kada se krene na vreme, citostatici ne znam kome su pomogli? Jer kako sta je uzimala drugo, kao bolje lekove, njoj bi bilo jos gore, plus se javljala velika mucnina. Kako je prestala da uzima skoro sve, njeno stanje nije bolje ali se mozda sporije razvija, ili da kazem da je isto. Mislim da je dobra ideja da probamo svi da donesemo nasima nesto, dal je to svemoguci b17 vitamin, ajkulino ulje, vidatox, japanske pecurke, neka bude nesto u sta ce nasi dragi poverovati da ce ih izleciti. podsvest cini cuda i organizam je dosta povezan sa nasim mozgom, moguce su promene sigurno. Ovo je neka moja ideja, mozda gresim, ali meni jos samo to preostaje.
Malo sam vise pisao, izvinjavam se na tome.
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

bickana napisao:BADULE MOJE ISKRENO SAUCESCE,VIDATOX MOM OCU NE POMAZE CAK NI OKO BOLOVA,GLAVA GA I DALJE BOLI TELO MU JE KAZE TESKO SVE TEZE GOVORI.ZNAM DA NE MOGU MNOGO DA SE NADAM ALI NADA POSLEDNJA UMIRE.OVO SU MNOGO TESKI TRENUCI ZA MENE I MOJU PORODICU DOK GLEDAMO KAKO SE MUCI.OD SEGIDRINA IMA MNOGO VELIKU MUCNINU NE ZNAM DA LI JE TO NORMALNO PRILIKOM PRVIH NEKOLIKO UZIMANJA?POZDRAV ZA SVE!
Hvala na saucescu.
Naravno da postoji nada dokle god je covek ziv. Ali izdrzati morate,budite jaki. Meni je tek sada pocelo da biva tesko,posto me prosto boli njegovo nepostojanje kraj mene.
Ali moj otac od Segydrina nije imao mucninu. Mada svi kazu da postoje pocetne reakcije koje su kod nekog jace a kod nekog slabije izrazene.
Zelim Vam sve najbolje ,znam kako Vam je i molim Vas da budete uz njega kada mu je najteze. Negu koju bolesnik dobija kod kuce sigurno je daleko bolja nego sto mu je mogu pruziti u nasim bolnicama.
Ja sam oca 5-6 puta dnevno presvlacio i isto toliko puta sam ga prao vlaznim maramicama. A u bolnicama sam video polupokretne pacijente u svakakvom stanju... :( koje je nedostojno ljudskog roda. A o nepokretnima ne zelim ni da govorim... Jednom recju-STRASNO! :(
Budite uz njega,cinite mu po volji,pricajte s njim,mazite ga i masirajte mu noge,stopala,misice... Znam da mu to nece mnogo pomoci,ali dace mu duhovnu snagu. A i Vama.
Sve najbolje Vam zelim.
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

bickana napisao:BADULE MOJE ISKRENO SAUCESCE,VIDATOX MOM OCU NE POMAZE CAK NI OKO BOLOVA,GLAVA GA I DALJE BOLI TELO MU JE KAZE TESKO SVE TEZE GOVORI.ZNAM DA NE MOGU MNOGO DA SE NADAM ALI NADA POSLEDNJA UMIRE.OVO SU MNOGO TESKI TRENUCI ZA MENE I MOJU PORODICU DOK GLEDAMO KAKO SE MUCI.OD SEGIDRINA IMA MNOGO VELIKU MUCNINU NE ZNAM DA LI JE TO NORMALNO PRILIKOM PRVIH NEKOLIKO UZIMANJA?POZDRAV ZA SVE!
Da li vodite racuna o hrani?
wowow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 19, 2011 4:37 am

Post od wowow »

Na osnovu mog istrayivanja delovanja kubanskih antikancer preparata, VIDATOX-a i CIMAvax-a, i na osnovu cinjenice da kubanci ne prihvataju da tretiraju pacijente sa metastazama na mozgu, namece se zakljucak da ovi preparati ne prolaze hematoencefalnu barijeru, tj. da kad se unesu u telo, ne mogu da dopru do mozga. Zato VIDATOX nije pomogao znacajno cicamacinoj mami.

No, vtnns, s obzirom da si skeptik prema citostaticima, a u čemu te ja u potpunosti podržavam, preporucujem ti da pogledas sledece priloge:

1. http://www.youtube.com/results?search_q ... .2.1.1l7l0

2. http://www.youtube.com/watch?v=zASTO2cldhk
http://www.youtube.com/watch?v=1NcNiF99NnA
http://www.youtube.com/watch?v=hBUXO5Gj-Ng

3. http://www.youtube.com/watch?v=dEEf2JhWiFU

4. http://www.* REKLAMA *.rs/

Srećno !
bickana
Novi član
Novi član

Post od bickana »

STEPENICE VIDIM DA SI PISUTNA NA FORUMU PA BIH TI SE ZAHVALILA STO SI MI POKLONILA SEGIDRIN,ISHRANU JE TATA PROMENIO.
Zaključana tema