Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od sandrao »

Vec 2 godine, kad je pocela navala iz Srbije, lek stize bez ikakvih problema po turistima. I tako ce i biti. To moze da ti potvrdi svako ko je lek uzeo i preuzeo od turista, ili putnika koji kroz Srbiju samo prolaze.

I ovde da ti ponudim pomoc ako ti je potrebna. Jer to sve tece dosta glatko, sem sto je potrebno sacekati turiste. Nekad se ceka 2 dana, nekad 10. Ali stize.

Pozz, S
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

Poslala sam ti pp,ali nisam sigurna da ti je stigla.Pozdrav
sandrao napisao:Vec 2 godine, kad je pocela navala iz Srbije, lek stize bez ikakvih problema po turistima. I tako ce i biti. To moze da ti potvrdi svako ko je lek uzeo i preuzeo od turista, ili putnika koji kroz Srbiju samo prolaze.

I ovde da ti ponudim pomoc ako ti je potrebna. Jer to sve tece dosta glatko, sem sto je potrebno sacekati turiste. Nekad se ceka 2 dana, nekad 10. Ali stize.

Pozz, S
alex85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 7:40 pm

Post od alex85 »

Molim vas,ako neko moze da pomogne, otac mi boluje od karcinoma pluca i hitno mi je potreban lek Vidatox. Ako neko zna neki br.telefona, adresu ili neki drugi nacin da dodjem do leka, javite... :(
abicazabica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 12, 2011 4:07 pm

Post od abicazabica »

MOLIM VAS KAKO MOGU DA DODJEM DO VIDATOXA,MAMA MI IMA KARCINOM PLUCA SA METASTAZOM NA JETRI.HVALA UNAPRED
aglaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 03, 2011 10:49 am

Post od aglaja »

Hello , my name is Clara, but everyone calls me Clarita. Five years ago my son was diagnosed with brain cancer, and he was given 6 months to live, I felt my life was going away, but nowadays, after five years taking Escozul, he is alive.

First of all, I have to tell you that we are not a lab and we are not doctors either. We are only cancer patients using escozul or cancer patient’s relatives, wanting to transmit our experience to all those who need it, as a way of giving hope.

Something important you need to know about escozul is that it is produce with the venom of the blue scorpion, an animal that only exists in Cuba, that's why the medicine can only be produced in Cuba, and is not possible to trust in those person who sales the medicine out of Cuba without explaining how is it prepared or where do they get it, or saying that they also use the venom from other scorpion species. All this is very wrong.

Till the end fo april, the procedure for obtaining the medicine was traveling to Havana and get it for free ate Labiofam Labs. It isn't that way anymore. Labiofam is producing a homeopathic version of the medicine which is not the traditional Escozul, but something called Vidatox, and they are * SPAM * it for a very high price, That homeopathic product doesn't have the same properties than the traditional escozul. The so called VIDATOX, is the homeopathic formulation that is produced and marketed by Servimed LABIOFAM. This formulation only has demonstrated analgesic properties. However, not too many doctors are recommending it given the lack of medical or scientific evidence. Many doctors that work on the blue scorpion venom research think that cannot work as homeopathic because they proved the opposite.

Now a day, the traditional concentrated escozul (the one which has been used by thousands of patients around the world to fight cancer since the 80's), is only produced by the independent producers in Cuba. The closest is located 138 km from Havana. Appointment is required and sometimes too many people waiting in line. Sometimes there is no medicine for all, but now it is just with the independent producer that ESCOZUL is made as it was conceived before by labiofam. The original formulation has analgesic, anti-inflammatory and anti-cancer properties, demonstrated both in preclinical studies and clinical trials.

Usually many of us use a services company very professional and with a great human quality, for obtaining the medicine. Its name is NewLife, they have a website: http://www.escozulcuba.com and its email: [email protected]. They have been working with escozul many years so I'm sure they will clear up all your doubts, information is free. They also have doctors in their team that may give you advices about the patient's case and share the experience from other cases. If you decide to do the treatment, they do one of two things, either help you organize your travel to Cuba for obtaining the real and traditional escozul with the independent producers, or if you cannot travel, they request the patient's medical records, present it in Cuba to the independent producers, obtain the product on your behalf, and send it to your home.
Write them and they will give you first hand guidance.
A hug and I hope your family is ok.
Clarita

je l' ovo neka prevara?

hocu i da se zahvalim sandrio i wildorchid na velikoj pomoci! posle iskustava sa srpskim zdravstvenim sistemom i doktorima koji se ponasaju kao da za hipokratovu zakletvu nisu ni culi, njihova lepa rec je bila melem na ranu.
zaboravih vam reci da je vrla lekarka mom ocu nabacila da treba da da 2 000 evra da bi dobio citostatike koji su mu prepisani, ali ne moze da ih primi jer ih bolnica nema. verovatno bi se cudesno pojavili kada bi joj cusnuo, ni manje ni vise, nego 2 000 evra.
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Post od JakoZabrinut »

AGLAJA pa to netreba da vas cudi sto se doktori tako ponasaju, jer je i komplet drustvo u istom fazonu. Jedino smo jadni mi koji od njih zavisimo.
Ja pre izvesnog vremena otiso na kontrolu, a doktor koji me vodi nije hteo da razgovara samnom jer sam odbio hemo ter, i okrenuo se alternativi i VIDATOXU. Uostalom nije ni bitno, vazno je da se super osecam, a kad odradim kompletnu VIDATOX terapiju promenicu lekara i odraditi rezultate. Neznam samo gde ce im dusa.
Mima.S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 13, 2011 4:58 pm

Post od Mima.S »

Nedavno sam pocela da koristim Vidatox. Zanima me ako je jos neko koristio ovaj lek da li je bilo nekih nuspojava i reakcije? I ako jeste kakvih i koliko su trajali?

Unapred hvala!
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

zaboravih vam reci da je vrla lekarka mom ocu nabacila da treba da da 2 000 evra da bi dobio citostatike koji su mu prepisani, ali ne moze da ih primi jer ih bolnica nema. verovatno bi se cudesno pojavili kada bi joj cusnuo, ni manje ni vise, nego 2 000 evra.
Aglaja- 2004 godine je mojoj mami prepisan citostatik Taxol. U to vreme ga bolnice nisu imale pa ga je sama morala kupovati. Jedna terapija je podrazumevala 5 ampula a cena tih pet je bila 1000 evra. I tako 6 terapija. Zadužili smo se, sama je sve kupovala a kasnije je tražila da se taj novac refundira ( ne razumem se baš u te pravne stvar, a ona je bila pravnik pa je znala kako da se izbori sa tim). Uglavnom, ona je umrla 2007 godine a meni je taj novac vraćen 2008, nakon niza žalbi i advokata. Ne znam u vašem slučaju o čemu se radi ali je vrlo moguće da zaista nemaju taj lek. Ali opet i ako se odlučite na taj korak, dobar deo tih para će otići na advokata a i dalje ostaje borba sa bolesti i potreba za lekom.
Pozdrav i svako dobro vam želim.
dejanabatinic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 14, 2011 8:53 pm

Post od dejanabatinic »

Dragi prijatelji, dragi posetioci sajta, posebno """""""Draga Sandra""""""""
eto sedim vec dva sata i citam sve vase postove od pocetka da bi bila u toku.
Ja sam nazalost izgubila tatu pre godinu dana sa dijagnozom kancera na plucima, i metastazom na mozgu.
Ali tada u to vreme ja nisam zaista ni znala ni cula za vitadox ...
Sada sam, i "ovde" zbog prijateljicinog brata. Njemu je pre dve nedelje konstatovan tumor bronhija i trenutno
se nalazi u Kamenici, ceka da ukoliko sutra pocne sa terapijom. Koliko kod njega je pocetna faza, sto bi znacilo
da se covek javio na vreme. Sa njim u sobi je covek koji je vec poceo sa terapijom i upravo od njega smo i saznali za
vitadox, on ga uporedo koristi sa hemioterapijom. Sada je moje prijateljice brat zainteresovan za isti lek i ja vam se obracam
u nadi da cete mi pomoci da i on pocne da ga koristi. Sta je potrebno i kako da stupim/o u kontakt sa vama gospodja Sandra
da dodjemo do leka...
Ja sam kontaktirala neke ljude koje sam nasla takodje na sajtovima koji nude lek i iskreno da Vam kazem pomalo sam
skepticna... no to sada nije bitno, ja samo kao "posmatrac" i neko ko sastrane posmatra celu ovu pricu oko Vitadoxa
iskreno Verujem i nadam se da taj lek moze da doprinese poboljsanju i ozdravljenju.. Iskreno se nadam i molim za Sve Vas
koji ga koristite da ce Vam doneti poboljsanje.. Da vam kazem nesto, Istocnjacka medicina nije ni malo naivna
jer upravo ONI I ODRZAVAJU RAVNOTEZU DUHA I TELA, samo zelim da kazem jos i da se mora pozitivno razmisljati
i iznad svega verovati. Sve Vas "za sada pozdravljam" i nadam se odgovoru gospodje Sandre
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Mima.S napisao:Nedavno sam pocela da koristim Vidatox. Zanima me ako je jos neko koristio ovaj lek da li je bilo nekih nuspojava i reakcije? I ako jeste kakvih i koliko su trajali?

Unapred hvala!
Mima nema nikakvih nuspojavi i nezeljenih reakcija. Postoji nesto tipicno za homeopatske lekove, a to je proces detoksikacije koji nekima moze biti bolan. To traje do 2 nedelje.

Kako si ti?

Pozz, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Aglaja, ovaj sajt sam vece nekoliko puta komentarisala. Evo jos jednom:

KUBANCI JAAAAAAKO MALO KORISTE INTERNET !!! NEMAJU ZVANICAN SAJT I SVAKO KO GA IMA I NUDI LEK NA PRODAJU NEMA VEZE SA KUBOM, SA LABIOFAMOM I SA VIDATOXOM.

Svi zvanicni kubanski sajtovi se zavrsavaju sa ''co.cu'' a ne sa ''com'', i nikad bas nikad nisu u formi reklame !!!!

Dakle ovi... gadovi ko zna sta prodaju, ali lek vidatox sigurno ne.

I javljaj kako ide.

Pozz, S
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

Molim te ako mozes da mi pomognes da sto pre nabavim Escozul za oca,jako je lose.Pozdrav
sandrao napisao:Aglaja, ovaj sajt sam vece nekoliko puta komentarisala. Evo jos jednom:

KUBANCI JAAAAAAKO MALO KORISTE INTERNET !!! NEMAJU ZVANICAN SAJT I SVAKO KO GA IMA I NUDI LEK NA PRODAJU NEMA VEZE SA KUBOM, SA LABIOFAMOM I SA VIDATOXOM.

Svi zvanicni kubanski sajtovi se zavrsavaju sa ''co.cu'' a ne sa ''com'', i nikad bas nikad nisu u formi reklame !!!!

Dakle ovi... gadovi ko zna sta prodaju, ali lek vidatox sigurno ne.

I javljaj kako ide.

Pozz, S
aglaja
Novi član
Novi član

Post od aglaja »

u petak i subotu, posle potezanja svih ljudi koje znamo i ne znamo i odlaska kod nacelnice, tati je zakazana hemoterapija za ponedeljak, i naravno, besplatno je. i to sve na istom mestu i kod iste doktorke koja je rekla da citostatika nema i pominjala 2 000 evra. ne znam da li vredi reci bilo sta o takvim ljudima u cijim rukama su nasi zivoti. dobro je podneo, nadamo se da ce tako biti i sa drugom.
zahvaljujuci sandi, stupila sam u kontakt sa nasom ambasadom i raulom, pa smo u fazi nabavke vidatoxa. imam problem sa uplatom novca, kod mene nema moskovske banke, a u mojoj banci traze na uvid uplatnicu kubanske banke. nisu im dovoljni podaci koje mi je on poslao. sad cekam da mi posalje na mail, a ako to ne bude moguce, u utorak otac ide u bg na drugu hemo, pa cemo uplatiti u moskovskoj. da li je neko uplacivao preko njih i zna li kako to ide?
sve najbolje!
aglaja
Novi član
Novi član

Post od aglaja »

sandra, pretpostavila sam da je sve to laznjak, ali opet da pitam. u ovakvoj situaciji trazis spas u svemu.
hvala na savetima! jako ste mi pomogli!
Mima.S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 13, 2011 4:58 pm

Post od Mima.S »

Hvala SandraO, puno mi znaci da cujem necije iskustvo. Taman otprilike dve nedelje i ima kako koristim Vidatox, a sve to vreme imam bolove. Inace bolovi su u ledjima (kicma i leva polovina ledja) sto je (ako je detoksikacija u pitanju) razumljivo, jer sam u oktobru operisala levo plucno krilo (imam obostrane metastaze u plucima) a u martu mi je odstranjena leva nadbubrezna zlezda zbog metastaze. Drugih nuspojava nema pa me zanimalo da li je ovo nesto sto je za ocekivati ili je - ne daj Boze - neka komplikacija... Do sada su mi kosti bile ciste, ali sada zbog bolova strahujem da se nije i u kosti pruzio... U strahu su velike oci. Jos jednom - veliko hvala sto ste se javili i - budite mi zdravi!
Zaključana tema