Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od SkorpijaM »

Mom ocu je postavljena dijagnoza karcinom pankreasa sa metastazama na jetri i plucima.
Jako je lose mada je jos uvek na nogama.
Pokusavam da nabavim Vidatox (Escozul) medjutim sa Kube ne mogu da ga salju u Srbiju a u Albaniju mora neko da ode da uzme lek.

Molim vas ako neko moze da mi pomogne da ga sto pre nabavim jer je svaki trenutak dragocen
bickana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 2:45 pm

Post od bickana »

L
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Zeleo bih svima sa foruma da se zahvalim na nesebicnoj podrsci i pomoci koju ste mi pruzali tokom borbe moga oca sa ovom nesrecom koja ga je zadesila.
Moj otac nije izdrzao vise. Preminuo je 7. novembra,u ponedeljak. :cry:
Zadnjih pet dana nije imao jake bolove. Verujem da je to od Segydrina i Vidatoxa.
Puno hvala dragoj Sandri za sve sto je ucinila za moju porodicu i mene.
Aladine i tebi puno hvala. Izgubili smo oceve u jednoj teskoj i neravnopravnoj borbi.
Svima zelim da se bore za svoje najmilije i da svako nadje svoj mir i spokoj ,a bolesnima da sto pre ozdrave i da im se osmeh vrati na lice.
Ljudi,cuvajte svoj imunitet i zdravlje!!!
To je najbitnije.
Voli Vas sve puno badule...
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

moje iskreno saucesce
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 10:52 pm

Post od cdjuro »

Moje iskreno saucesce.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Badule, jako mi je zao. Budi jak, zbog sebe, zbog majke. Ja ti saljem snagu i mislim na tebe.

Zao mi je i sto nisam stigla, sto nisam mogla ranije da se javim.

Zelim ti da se setis da zivot nema samo kraj, vec da mislis da ono sto cini zivot.

Puno pozdrava za tebe,

Sandra
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Mama je usla u IV stadijum....metastaze na mozgu....

jedino nam ostaje da joj olaksamo poslednje dane uz zracenje glave i da molim boga da joj Vidatox pomogne da nema jake bolove.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Badule,iskreno saucesce.
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Zahvaljujem svima na saucescu i razumevanju koje ste mi pruzili.
Svima zelim da pomognem,ne znam kako,ali ako imate ideju javite se. Ostavite mi poruku.
Cicamaca,budite hrabri i jaki,ne predajte se do kraja... Vasa majka ce uvek biti sa Vama u Vasem srcu i dusi,ma sta da se desi. Cuvajte je i pazite. Nece Vam biti lako,znam. Ali,budite uz nju. Meni je zao sto dan nije trajao 30 sati da i to provedem uz oca. :cry:
Dobri moji forumasi,zelim Vam svima tople i radosne dane. I mnogo,mnogo zdravlja,ljubavi i srece.
tamijoja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 11:30 pm

Post od tamijoja »

Pozdrav svima, treba mi vasa pomoc pogledala sam vecinu komentara,verovatno ponavljam isto pitanje...Moj tata je poceo da pije Vidatox i zanima me da li treba da pravi pauzu tj.posle koje bocice i na koliko?

Hvala!
aglaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 03, 2011 10:49 am

Post od aglaja »

moj otac boluje od raka pluca, to je potvrdjeno pre 20 dana. do danas je bio na ispitivanjima na klinickom centru. danas ga otpustaju jer oni nemaju citostatike, a nama je receno da se snadjemo. da sami nadjemo bolnicu gde ih imaju i gde ce ga primiti. humanost nase medicine je na vrhuncu. da li mi neko moze pomoci savetom kome da se obratim? kako i gde da mu nadjemo mesto u bolnici. inace, on ima nesnosne bolove. nabavili smo segredin, ali mu jos nismo dali. takodje bih vas zamolila da mi pomognete da nabavim vidatox. mnogo vam hvala i zelim vam puno srece!
molila bih doktore da mi se ne obracaju.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

tamijoja napisao:Pozdrav svima, treba mi vasa pomoc pogledala sam vecinu komentara,verovatno ponavljam isto pitanje...Moj tata je poceo da pije Vidatox i zanima me da li treba da pravi pauzu tj.posle koje bocice i na koliko?

Hvala!

Draga, pauza se ne pravi i nije preporucljivo da se pravi. Vidatox se pije i godinu dana posto lekari kazu da je doslo do izlecenja ili remisije. naravno doza nije ista za tih godinu dana.

Vidim da su poceli po forumu da vrsljaju kojekakvi preprodavci. Kako sam ja temu zapocela moram da upozorim sve na cinjenicu da postoje ljudi koji imaju samo zelju da iskoriste tudju nevolju i muku. Da komentarisem njih ne mogu i necu. Neki crnogorac, koji je lepo sve iskopirao sto sam ikad napisala i napravio oglas, sajt, sta li. I jos ga zacinio sa neistinama i neproverenim stvarima.
I jos jedna devojka, koja je zapocela svoju temu - vidatox, sa namerom da napravi distributersku mrezu.

Kome treba lek, vec 2 godine ja samo pomazem da dodjete do prave adrese. To je sve sto vam treba da bi LEK dosao do vas. Ukoliko se nastave ovakve idiotarije, ja cu adrese objaviti, ovde na forumu.

Pozdrav svima cista srca,

S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

SkorpijaM napisao:Mom ocu je postavljena dijagnoza karcinom pankreasa sa metastazama na jetri i plucima.
Pokusavam da nabavim Vidatox (Escozul) medjutim sa Kube ne mogu da ga salju u Srbiju a u Albaniju mora neko da ode da uzme lek.

Molim vas ako neko moze da mi pomogne da ga sto pre nabavim jer je svaki trenutak dragocen
Draga, sa Kube lek stize vec jako dugo u Srbiju.
Korisnikov avatar
cdjuro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 10:52 pm

Post od cdjuro »

Sandrao, pomenuti Crnogorac u tekstu sam ja, posto ste dobro upuceni u sve, onda znate da lijek na Kubi, Italiji, Albaniji nije besplatan nego se placa i to na Kubi (205 dolara) 150 eura, Italija 150 eura, Albanija 98 eura lijek + pregled 46 eura bez koga nece da ga prodaju, sve u svemu svugdje je isto 150 eura. Vi smatrate da nije fer da neko ode u Italiju i da ga kupi i donese na Vasu kucnu adresu i za tu uslugi naplati 100 eura (a to je 1400 km u jednom pravcu do Beograda). Druga stvar ja za razliku od 99,99% ljudi sam bio i na Kubi i u Italiju i u Albaniju i imam direktan kontak sa svim tim ljudima i nema potrebe da kopiram Vas tekst, a ja svakom ko me kontaktira trazim zadnju dijagnozu i saljem je u San Marino gdje mi oni kazu kako da taj pacijent uzima vidatox i traze mi da opet nakon 25 dana posaljem nove nalaze. Ja Vam se ne pravdam i nemam razloga jer smatram da ste dobro informisani da bi znali da je sve ovo istina pa slobodno objavite moje sve podatke jer ja se ne krijem iza pseudonima ja licno dostavljam vidatox i svakoga pogledam u oci i predstavim se. Nikome pare unared nisam trazio niti imam nameru a mnogima sam pomogao da odu na Kubu koji su to htjeli. Ako Vas jos nesto interesuje mozete me kontaktirati.
SkorpijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 4:37 pm

Post od SkorpijaM »

Draga moja,stizao jeste ali od pre dve-tri nedelje carina ne dozvoljava da se lek unese u zemlju,kurirske sluzbe ga ne mogu uneti,a neko drugu valjda moze.I Kubanci su zaprepasceni time.Ja se sad dogovaram sa njima da ga posalju nekom od nasih rodjaka u Francuskoj ili Nemackoj pa da nam neko donese lek.Najbolje bi bilo da imam nekog ko dolazi sa Kube,ali stvarno nikog ne poznajem tamo.Pozdrav
sandrao napisao:
SkorpijaM napisao:Mom ocu je postavljena dijagnoza karcinom pankreasa sa metastazama na jetri i plucima.

Draga, sa Kube lek stize vec jako dugo u Srbiju.
Zaključana tema