Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od marijamari »

lyki napisao:Ajde ako ti nije problem, napisi malo detaljnije o Vidatoxu. Kako se oseca sad, ima li nekih promena na bolje, kako mu je bilo pre nego je poceo da ga koristi? Da li je isao na neku kontrolu od kako ga pije itd..?
Vidatox je homeopatski lek u obliku kapi za koji smo slucajno culi i pronasli na internetu informacije.Najvaznije informacije sam procitala bas ovde na ovom forumu od ljudi koji su takodje pokusavali da ga nabave za svoje obolele.Lek smo odmah nabavili,jos dok je tata bio u bolnici i primao terapije ali je DR.bila protiv bilo kakvih dodataka lecenju....
Otpusten je u veoma losem stanju,nije jeo ni pio 10 dana,vidno smrsao..(lose,lose,lose...da losije ne moze biti).Nismo imali sta da izgubimo i sa Vidatoxom smo odmah poceli.Prvih dana nista nije osecao ili mozda od opsteg loseg stanja nije ni mogao da oseca bilo kakvu promenu.Situacija se komplikovala iz dana u dan.ALI!Dan po dan i apetit se popravljao,poceo je da jede po malo,da prica,ustaje iz kreveta.To je za nas veliki pomak i mnogo nam znaci.U medjuvremenu je osacao kao da ima visoku temperaturu a nije je imao,sad je i to proslo.Iskreno,njemu ni sad nije dobro ali je bolje nego sto je bilo.Ako Vidatox pomaze malo meni znaci MNOGO.Dajemo mu redovno i od njega necemo odustati.Nadam se i verujem.
Srdacan pozdrav svima i sve najbolje!
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Drago mi je da lek pomaze tvom ocu, zaista. Ovde sve manje ljudi iznosi svoje utiske o leku, uglavnom se vise prica o nabavci. Tako da mi svaka informacija o njegovom delovanju dobro dodje. Iskreno se nadam da ce se tvoj otac izvuci i da ce mu biti dobro. Molim te, pisi redovno ima li kakvih pomaka na bolje ili ne daj boze na gore, i uopste tvoja zapazanja. Verujem da svima ovde takva informacija znaci. Pozdrav.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Mama je bila u Kamenici i rezultati nisu dobro.
Siri se.

Pije lek vec dva meseca.
WildOrchid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:00 pm

Post od WildOrchid »

sandrao napisao:Pa zato smo ovde, da imamo koristi od informacija.
Uz Escozul se uvek dobije recept na kome pise kako i koliko se uzima. U zadnje vreme moguce je da se dobiju 2 umesto 3 bocice, ako se radi o kapima.
Za sve sto treba slobodno pitajte, ako znam rado cu pomoci. Ako je hitno najbolje poslati pp, da se ne frustrirate dok se ja zakacim na forum.
Srecno

Nabavila sam Vidatox zahvaljujući Aladinu sa foruma, kojem se zahvaljujem...

nemam uputstvo, zna li neko kako se lek koristi?

Procitala sam na forumu, negde pise 5, negde 6 kapi, dva/tri puta dnevno... nisam sigurna kako da ih dajem mami.
Njena dijagnoza je kancer debelog creva (operisana je, ima stomu) i metastaze na plucima i u stomaku (limfne zlezde).
Hitno mi treba uputstvo, hvala na pomoći!
WildOrchid
Novi član
Novi član

Post od WildOrchid »

sandrao napisao:Vidatox se ne koristi samo kao terapija za tumore. On uspesno otklanja bolove, bilo koje vrste, da li kod artritisa, misica, glavobolja, bolova u ledjima i zglobovima... pogodna je terapija za sve vrste bolova, i protiv svih upalnih procesa u organizmu.

To je novina, skoro sam saznala i odmah vam javljam. Jos nesto sam vam nisam rekla - od kako je registrovan, upotrebljava se na sledeci nacin: kod tumora se pije na 12 sati po 5 kapi pod jezik, ako su bolovi jaci, uzima se na 8 sati (3 puta dnevno, ne mora se striktno pridrzavati satnice), isto po 5 kapi pod jezik. Ostalo je isto - ne jesti, ne piti, ne pusiti, pola sata po uzimanju kapi.
Ovo je jaaako vazno ako uzimate kapi jedni od drugih, pa da znate kako se koriste!!!

Verujem da dosta vas dolazi veceras, i verujem da jos toga ima da se cuje o ovom leku. A eto i prilike da dobijete odgovore na sva pitanja koja vas muce.

Pozz svima, S
sad vidim da je sandra pisala na forumu o upotrebi kapi...
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

Mi smo sa preporucenih 2x5 kapi samoinicijativno poceli na svakih 6 sati po 5 kapi, jer mislim da je prethodna doza bila neadektvatno savetovana za stanje mog oca.
Kod nas i dalje nista na bolje. Pije 3 meseca.
WildOrchid
Novi član
Novi član

Post od WildOrchid »

Dragi clanovi foruma,

dobila sam uputstvo za lek, prevod na srpski jezik.

VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.
INDIKACIJE: Dopunska terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.
KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.
MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata koji generišu jake elektromagnetne talase.
UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.
INTERAKIJE: Nisu poznate.
NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.
UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).
NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.
NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.
Molitva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 12:20 am

Post od Molitva »

hvala svima na saucescu. sada se mora nastaviti da se zivi. tesko je. tuga uhvati vrlo cesto ali moramo napred.
Cacanka10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 14, 2011 4:52 pm

Post od Cacanka10 »

Postovani,i draga Sandra,

propratila sam celu temu od pocetka,posto je moja mama jako bolesna,ima metastaze na peritoneumu.Htela bih sto pre da joj nabavim original Vidatox,jer je vec pocela da oseca bolove,pa bih Sandru ili nekoga od vas zamolila za kontakte za nabavku leka,kao i za informaciju kakva je procedura oko nabavke leka u Tirani,posto imam druga koji bi otisao tamo i kupio lek,ali me zanima da li mora prvo da se zakaze sastanak kod njih i na koji nacin,i nalaze koje treba da ponese da li treba da budu prevedeni na albanski ili ne?

Hvala vam puno svima unapred!
BAKS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 30, 2011 7:33 pm

Post od BAKS »

Molitva moje iskreno saucesce.
Mini Woo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 5:07 pm

Post od Mini Woo »

Cacanka10 napisao:Postovani,i draga Sandra,

propratila sam celu temu od pocetka,posto je moja mama jako bolesna,ima metastaze na peritoneumu.Htela bih sto pre da joj nabavim original Vidatox,jer je vec pocela da oseca bolove,pa bih Sandru ili nekoga od vas zamolila za kontakte za nabavku leka,kao i za informaciju kakva je procedura oko nabavke leka u Tirani,posto imam druga koji bi otisao tamo i kupio lek,ali me zanima da li mora prvo da se zakaze sastanak kod njih i na koji nacin,i nalaze koje treba da ponese da li treba da budu prevedeni na albanski ili ne?

Hvala vam puno svima unapred!
Draga Cacanka,

Mi smo za moju mamu uspeli da nabavimo lek iz Tirane, preko prijatelja od prijatelja, znaš kako to već ide...Trenutno čekamo da stigne iz Crne Gore. Što se tiče dokumentacije, potreban je poslednji lekarski nalaz, u tu svrhu je nama poslužila poslednja otpusna lista iz bolnice i krvna slika. Dokumenta nismo prevodili na albanski, poslala sam ih skenirane. Istina, Albanac koji govori srpski je otišao kod njih po lek, tako da je on možda preveo nešto na licu mesta, ja to ne znam. Koliko mi je poznato oni ne zakazuju,ali je najsigurnije ipak da ih kontaktiraš mailom ili telefonom , odnosno najbolje je da se telefonom najavi ta osoba koja bude išla. Pretpostavljam da sajt znaš, na njemu su kontakti, ali evo ga za svaki slučaj: http://www.pharmamatrix.net. Cena jedne bočice je 98 €. Mojoj mami je preporučeno da koristi minimum 3 bočice, pa smo toliko i nabavili ovaj put.
Za sva dodatna pitanja ti stojim na raspolaganju.
Veliki pozdrav.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Mami nije dobro i sumnjaju da je rak metastazirao na glavu pa idemo da radimo CT.

Posto je pila vidatox na svakih 12 sati..da li je ok da prebacimo na svakih 8 sati lek?

Takodje, ima vrlo cudne simptome....vidi duplo...ima ispljuvak koji je krvav.... nadam se da jos leka ima ....da je ovo samo losa faza....
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Vrlo je moguce da ima metastaze na mozgu, zbog simptoma koje si navela da ima... Pocni da joj dajes na 8h. Ne znam da li bi smela da joj dajes na 6h po 5 kapi.. Ali svakako pocni na 8h, pa ces videti da li ima pomaka.
Cacanka10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 14, 2011 4:52 pm

Post od Cacanka10 »

Hvala puno,Mini Woo,bas si mi puno pomogla! :lol: Samo bih zamolila nekoga ako ima neku bocicu Vidatoxa viska, neotvorenu, da mi ponudi,kupila bih,posto bih dala mami sto pre da pocne da pije,dok ne uspemo da organizujemo nabavku iz Albanije!

Pozdrav svima!
WildOrchid
Novi član
Novi član

Post od WildOrchid »

Zelim da se od srca zahvalim članici Mejvis koja je mojoj mami poklonila Vidatox i sirup... <3
Svima koji se bore za svoje najmilije zelim puno srece.
Zaključana tema