Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
Samo da javim.
mama je prestala da koristi hemoterapiju u junu, a pocela u avgustu da pije vidatox. Juce je posle toliko vremena vadila krv i da ne ureknem slika joj je u redu. Sutra ide na rendgen pluca i ultrazvuk abdomena i nadamo se i da ce tu rezultati biti dobri.
Javljam sutra kako je i sta je.
Srdacan pozdrav svima
mama je prestala da koristi hemoterapiju u junu, a pocela u avgustu da pije vidatox. Juce je posle toliko vremena vadila krv i da ne ureknem slika joj je u redu. Sutra ide na rendgen pluca i ultrazvuk abdomena i nadamo se i da ce tu rezultati biti dobri.
Javljam sutra kako je i sta je.
Srdacan pozdrav svima
NADAM SE DA CE TVOJOJ MAMI BITI BOLJE.POZDRAV!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 2:02 am
Daj boze da rezultati pokazu da je krenulo na bolje...
Pozdrav...
Pozdrav...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 7:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja mama (mikrocelularni karcinom pluća) je juce dobila rezultate krvne slike i u momentu sam pomislila da je greska.
Za samo mesec dana Varumina i recepta koji nam je dala jedna Dr:
2x25 kapi sol B12
2x1 Tothema
2x500 mg C vit
2x1 tbl folne kiseline
mami je Hgb sa 110 porastao na 131, skočili su i crvena krvna zrnca i hematokrit.
Ono što me je navelo da posumnjam u grešku je sedimentacija koja je sa 90 pala na 26!
Neko je pominjao neki nemačk preparate čini mi se da je neki šejk ili sl. a koji se koristi za jačanje organizma, posebno kod pacijenata koji ne jedu. Ako iko zna o čemu govorim značilo bi mi ime preparata.
Mama treba da krene na HT ali kako nema citostatika, nema zakazivanja, pa sam htela da iskoristim to vreme da joj malo ojačam organizam jer slabije jede.
HVALA
2x25 kapi sol B12
2x1 Tothema
2x500 mg C vit
2x1 tbl folne kiseline
mami je Hgb sa 110 porastao na 131, skočili su i crvena krvna zrnca i hematokrit.
Ono što me je navelo da posumnjam u grešku je sedimentacija koja je sa 90 pala na 26!
Neko je pominjao neki nemačk preparate čini mi se da je neki šejk ili sl. a koji se koristi za jačanje organizma, posebno kod pacijenata koji ne jedu. Ako iko zna o čemu govorim značilo bi mi ime preparata.
Mama treba da krene na HT ali kako nema citostatika, nema zakazivanja, pa sam htela da iskoristim to vreme da joj malo ojačam organizam jer slabije jede.
HVALA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 2:02 am
Ja sam za mog oca bio trazio neke teblete ili sta vec, koje kostaju oko 7.000din pakovanje.redsonja4u napisao:Moja mama (mikrocelularni karcinom pluća) je juce dobila rezultate krvne slike i u momentu sam pomislila da je greska.
2x25 kapi sol B12
2x1 Tothema
2x500 mg C vit
2x1 tbl folne kiseline
HVALA
I to sam jedino bio uspeo da pronadjem, da se poruci preko IVANCIC I SINOVI, apoteka iz BGa.
To su mi bili rekli da je dobro za vracanje apetita.
A sto se tice jacanje imuniteta, ja sam takodje mom ocu bio uzeo neki sirup iz CG, zove se ONOLOM. Moj otac ga nije mogao, posto ima karakteristican ukus.
Mozda mozes da pokusas sa neki stvarima, kao sto je na primer sibirska borovnica, to je isto dobro. Takodje kazu da je dobro ulje od carogotije. To ima da se nabavi u prodavnici zdrave hrane, bar sam ja sve to bio tu kupio.
...ima mozda jos dosta stvari ali da te ne smaram, posto si ti mozda i vise upucena u sve to od mene...
Pozdrav...
Mama moja je pila ORTHOMOL IMMUN. Praskovi iz Nemacke...za imunitet.
Koristi se bas za pacijante koji idu ili su bili na Hemoterapiji
Srdacan pozdrav,
Koristi se bas za pacijante koji idu ili su bili na Hemoterapiji
Srdacan pozdrav,
Napisao sam mejl i dobio odgovor za dva dana sa [email protected].
"We can send you the medicine because is not legar do it, unfortunately you have to come in our clinic
with the translated documentation.
At the moment in the European continent wer’e the only distributors of Labiofam products, you can see
our prices in our website:
http://www.pharmamatrix.net/en/prices-in-albania.html
You have to come in our clinic with this documentation:
-Medical folder of the patient.
-Last blood test.
The patient is not forced to come so in this case you have to make it sing an autoritation, you can donwload
it on:
http://www.pharmamatrix.net/images/stor ... oneITA.pdf
I hope to help you, if not contact us."
Uzgred zna li neko gde je Sandrao, probao bih prvo da pronadjem lek ovde.
I ima li link neko do nekih drugih foruma, na engleskom ili sta vec koji se bave ovom temom?
Da budem iskren, ovo ovde je super, ali ljudi premalo javljaju kakva su iskustva.
Pri tom, nisam primetio da li je ijedan lekar, a ima ih koji prate forum, ista napisao na ovu temu.
Mozda nisam video.
Da li ima ikakve analize, bilo gde, da lek nije opasan? Da je radio bilo ko?
Ja sam cak nabasao na link, ali ga izgubih, neki Hrvatski forum, da se kubansko zdravstvo ogradilo od upotrebe Vidatoxa... ?!?!
Verovatno je neka glupost, ali otkud znam.
Ionako planiram da ga prvo probam na sebi. A ja nisam bolestan (nadam se bar).
Imate li neki link do nekog zvanicnog kubanskog sajta ili tako neceg, da je lek tamo potvrdjen ili sta vec?
Meni nesto ne ide, pa ako neko vec ima...
"We can send you the medicine because is not legar do it, unfortunately you have to come in our clinic
with the translated documentation.
At the moment in the European continent wer’e the only distributors of Labiofam products, you can see
our prices in our website:
http://www.pharmamatrix.net/en/prices-in-albania.html
You have to come in our clinic with this documentation:
-Medical folder of the patient.
-Last blood test.
The patient is not forced to come so in this case you have to make it sing an autoritation, you can donwload
it on:
http://www.pharmamatrix.net/images/stor ... oneITA.pdf
I hope to help you, if not contact us."
Uzgred zna li neko gde je Sandrao, probao bih prvo da pronadjem lek ovde.
I ima li link neko do nekih drugih foruma, na engleskom ili sta vec koji se bave ovom temom?
Da budem iskren, ovo ovde je super, ali ljudi premalo javljaju kakva su iskustva.
Pri tom, nisam primetio da li je ijedan lekar, a ima ih koji prate forum, ista napisao na ovu temu.
Mozda nisam video.
Da li ima ikakve analize, bilo gde, da lek nije opasan? Da je radio bilo ko?
Ja sam cak nabasao na link, ali ga izgubih, neki Hrvatski forum, da se kubansko zdravstvo ogradilo od upotrebe Vidatoxa... ?!?!
Verovatno je neka glupost, ali otkud znam.
Ionako planiram da ga prvo probam na sebi. A ja nisam bolestan (nadam se bar).
Imate li neki link do nekog zvanicnog kubanskog sajta ili tako neceg, da je lek tamo potvrdjen ili sta vec?
Meni nesto ne ide, pa ako neko vec ima...
IMAM BOCICU VIDATOX JAVITE SE NA BROJ 0611479542
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:00 pm
Zamolila bih da mi se javi sandrao ili neko ko prodaje original Vidatox. Hitno!
Zdravo,jas sam nova u forumu,molam svi koju mogu da mi daje neki visak bocicu Vidatox,i molim Sandru za podetaljne informacije.pozdrav svima itno treba mi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am
Pozdrav svima,nova sam na forumu ali vas redovno pratim.Moj tata ima Hodgkins IVB koji je ustanovljen pre tacno godinu dana.Primao je hemioterapije,nekoliko vrsta protokola sto nije dalo velike rezultate.Od pre mesec dana koristi Vidatox 2x5 kapi.Lek smo nabavili...preko prijateljevog prijatelja u Albaniji i kosta 98e.Ako nekoga nesto zanima detaljnije slobodno pitajte.Svima vam zelim puno srece u ovoj teskoj borbi za zivot najdrazih!
Ajde ako ti nije problem, napisi malo detaljnije o Vidatoxu. Kako se oseca sad, ima li nekih promena na bolje, kako mu je bilo pre nego je poceo da ga koristi? Da li je isao na neku kontrolu od kako ga pije itd..?
Zdravo svima.
Moj otac je posle teske i mucne bolesti preminuo. Na sve moguce nacine smo pokusali da ga spasemo, ali mu se ocito nije bilo sudjeno da ozdravi.
Zelim svim forumcima koji se lece i koriste VIDATOX da ozdrave. I zelim vam sve najbolje. Ocu smo nabavili lek, ali isti nije zeleo da pije do kraja terapije, pio ga je ne vise od mesec dana, tako da ne mogu da kazem kako je lek reagovao na njega. Jedna od reakcija koju je imao je trnjenje zuba i gorenje u telu, nakon toga se uplasio i nije zeleo da ga pije. Nismo mogli da ga ubedimo i na kraju.........
S obzirom da imam veci br. bocica koje sam s Kube nabavila za tatu, ko je zainteresovan moze da mi posalje pp. Lek cu dati po nabavnim cenama koje sam ja platila.
Sve najbolje zelim svima,
Molitva
Moj otac je posle teske i mucne bolesti preminuo. Na sve moguce nacine smo pokusali da ga spasemo, ali mu se ocito nije bilo sudjeno da ozdravi.
Zelim svim forumcima koji se lece i koriste VIDATOX da ozdrave. I zelim vam sve najbolje. Ocu smo nabavili lek, ali isti nije zeleo da pije do kraja terapije, pio ga je ne vise od mesec dana, tako da ne mogu da kazem kako je lek reagovao na njega. Jedna od reakcija koju je imao je trnjenje zuba i gorenje u telu, nakon toga se uplasio i nije zeleo da ga pije. Nismo mogli da ga ubedimo i na kraju.........
S obzirom da imam veci br. bocica koje sam s Kube nabavila za tatu, ko je zainteresovan moze da mi posalje pp. Lek cu dati po nabavnim cenama koje sam ja platila.
Sve najbolje zelim svima,
Molitva
Primi moje saucesce... Sta reci.. Gadna je ova bolest..
Molitva,primite moje najiskrenije saucesce....
Moj otac vec nedelju dana koristi vidatox,ali poboljsanja nema...
Poceo je vec da bunca a bolovi su isuvise jaki...
Znam da sam zakasnio ali... To je zivot... Nemam vise vremena...
pozzzdrav svima...
Moj otac vec nedelju dana koristi vidatox,ali poboljsanja nema...
Poceo je vec da bunca a bolovi su isuvise jaki...
Znam da sam zakasnio ali... To je zivot... Nemam vise vremena...
pozzzdrav svima...