Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
v1adimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 10:02 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od v1adimir »

KasnoJe napisao:Javite se na PP.
Dobar dan, izvinite: pokusavamo (izgleda neuspesno) da Vam posaljemo (PP) poruku, ali nam samo stoji/ostaje u "Za slanje (2)" folderu. Molim Vas, ako procitate ovu poruku.. Hitno mi je za strica i ako mogu da Vas zamolim da nas kontaktirate na:
  • Moj otac, Dr. Petar: 064/413-0795
  • pcorlija[at]yahoo[tacka]com
  • Moj broj je 062/842-4449
  • corlija_vladimir[at]yahoo[tacka]com
... i/ili ako mozete da saljete poruke, samo nam dajte Vas broj mobilnog, ili email, ili bilo kako da mozemo da stupimo u kontakt sa Vama i mi cemo zvati! Hvala veliko!!

PS.
Mozemo Vam i ovde kopirati (PP) poruku koju pokusavamo da Vam posaljemo.. Bilo kako da Vam odgovara, molim Vas, samo recite!
bickana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 2:45 pm

Post od bickana »

ZELELA BIH DA SE ZAHVALIM KASNOJE STO MI JE USTUPILA SVOJ VIDATOX,I ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU HTELI DA POMOGNU!
modesty88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 18, 2010 4:31 pm

Post od modesty88 »

Pozdrav svima, a sve pohvale Sandri na posvecenosti i humanosti. :D
I meni treba ovaj lek pa molim Sandru ako moze i meni da posalje info o nabavci na PP. Takodje ako je slucajno nekome ostala visak bocica neka javi ovde ili na PP, uzimam je.
Inace procitah celu temu vidim da ima raznih iskustava...i da deluje i da ne deluje, svejedno mislim da uvek treba pokusati..
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Post od JakoZabrinut »

Evo i mene posle par dana. Ako gledate moj primer delovanje VIDATOXA, vise je nego pozitivno, i slobodno bar za sada mogu reci da lek deluje i da daje rezultate. Ja pijem vec drugu bocicu i osecam se super. Promenio sam nacin ishrane i ubacio sto vise setnje. Par dana sam bio na ZLATIBOR koji je raj za osvezenje organizma.
Zato svako ko moze doci do ovog leka neka pokusa i mislim da se nece pokajati. PUNO SRECE SVIMA
jasminailic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 02, 2011 2:36 pm

Post od jasminailic »

Vidatox smo nabavili u Tirani. Kosta 118 eura!! Uz njega smo dobili i 500ml Vimang sirupa . Moja mama je pre dva dana pocela da pije oba ova leka pa za rezultate... videcemo. Po lek je isao moj ujak i poneo je samo fotokopije dijagnoze po kojoj su joj dali lekove.
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

jasminailic napisao:Vidatox smo nabavili u Tirani. Kosta 118 eura!! Uz njega smo dobili i 500ml Vimang sirupa . Moja mama je pre dva dana pocela da pije oba ova leka pa za rezultate... videcemo. Po lek je isao moj ujak i poneo je samo fotokopije dijagnoze po kojoj su joj dali lekove.

Vidatox kosta 98 evra,,,,,, vimang 15 evra i pregled 25 evra,,,,,,,,,, to su cene a koliko ti je naplatio tvoj ujak to je druga stvar ,,ocigledno nije ti naplatio sve ali to nije bitno .... ovo pisem da znaju ljudi kolika je cena u tirani....
pozzz i svako dobro zelim svim ljudima na ovom forumu
i od sveg srca volio bi procitati sto vise postova od ljudi koji su se izlecili.......
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

JakoZabrinut napisao: Ja pijem vec drugu bocicu i osecam se super.

Koliko kapi dnevno pijete?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Stepenica napisao:

UVEK SE PIJE SAMO 5 KAPI!!!!!!!!

DOZA MOZE DA IDE OD 2 DO 3 PUTA DNEVNO, U NEKIM SLUCAJEVIMA I 4 PUTA, ALI BROJ KAPI SE N I K A D NE POVECAVA!

CAK SE I POVECANA DOZA PIJE SAMO DOK TRAJE BOCICA SA KOJOM JE TO PREPORUCENO.
NAKON TOGA SE VRACA NA MANJU I PROPISANU DOZU.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Mene samo jedno zanima,kako da znamo da lijek nije lazan,posto jako puno ljudi ga prodaje.Znam da je najsigurnije otici u Tiranu,ali nismo svi umogucnosti.Nije mi zao da dam i duplo vece pare,samo da sam sigurna da je lijek orginal.Jako puno ljudi je zlih i na tudjoj muci zaradjuju,i ustanju su i obicnu vodu nasuti a prodavati je kao lijek.Veliki pozdrav
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

medicina77 napisao:Mene samo jedno zanima,kako da znamo da lijek nije lazan,posto jako puno ljudi ga prodaje.Znam da je najsigurnije otici u Tiranu,ali nismo svi umogucnosti.Nije mi zao da dam i duplo vece pare,samo da sam sigurna da je lijek orginal.Jako puno ljudi je zlih i na tudjoj muci zaradjuju,i ustanju su i obicnu vodu nasuti a prodavati je kao lijek.Veliki pozdrav
Draga, ja sam ti poslala kontakte. I vidis ko stoji iza tih kontakata.

Ko nabavi lek preko kontakata sa ovog foruma, ne mora da brine. Za ostalo ne znam i ne mogu u to ni da ulazim.
Ako se neko koristi informacijama sa ovog foruma da nekog vara... sta da ti kazem. Zato u zadnje vreme, iskljucivo pp, pa neka se slikaju ako bi da citaju i pametuju drugima.

To je jedino sto meni preostaje da zastitim, kako mogu, sve vas. Za ostalo, svako mora da se uzda u svoju pamet i ako zeli sebi najbilje, da se najboljem i nada.

Pozz, S
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

sandrao napisao:
Stepenica napisao:

UVEK SE PIJE SAMO 5 KAPI!!!!!!!!

DOZA MOZE DA IDE OD 2 DO 3 PUTA DNEVNO, U NEKIM SLUCAJEVIMA I 4 PUTA, ALI BROJ KAPI SE N I K A D NE POVECAVA!

CAK SE I POVECANA DOZA PIJE SAMO DOK TRAJE BOCICA SA KOJOM JE TO PREPORUCENO.
NAKON TOGA SE VRACA NA MANJU I PROPISANU DOZU.
hm, mom ocu je preporuceno da pije 2x5 kapi, dobio je dve bocice i receno je da ce nam trajati 4 meseca. On pije tri meseca i nije ni prvu potrosio!!??
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Sad ne razumem pitanje ako ga ima?
Ako su mu rekli 2 puta dnevno po 5 kapi, tako treba i da pije. I ne moze bocica svakom isto da traje, jer ne uzimaju svi po 2 puta.
Ali zato svi uzimaju po 5 kapi. I matematika je jasna. 2x5 je manje od 3x5
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

Pitali ste me koliko puta i koliko kapi na dan pijem.
Pijem 3 puta na dan po 5 kapi i bocica mi je trajala 40 dana. Sandra me je preko foruma kritikovala da to ne radim i da smanjim dozu ali sam ja nastavio po svome, jer sam tako po svome prestao i sa hemo ter, pa preso na alternativnu koju in danas koristim uporedo sa VIDATOXOM.
MEDICINA 77, znam da se bojis prevare oko fals leka, sto je i normalno. Pogledaj moje postove kada sam trazio lek i ubedjivao se sa pojedinima bas iz istih razloga, ali je bilo dobrih ljudi kojima sam zahvalan a pogotovu SANDRI. Strah me je bilo onogo sto kazu da na bocici nista ne pise a ubedjuju te da je unutra taj lek, ali ako je bocica original, nemas se cega bojati jer svaka bocica ima osigurac i kada se jednom otvori vidise.
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

Zaboravio sam da napomenem da sam prvu bocicu pio 3 puta na dan po 8 kapi, a kada sam krenuo sa drugom bocicom pijem 3 puta po 5 kapi. Mozda je i to razlog sta mi je ok.
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Iskreno se nadam da cu uskoro doci do leka.
Stepenica,napisite kakva su poboljsanja kod vaseg oca.
Voleo bih kada bi svako detaljno opisao kada,kako i za koje vreme dolazi do poboljsanja.
Pozdrav svima i sve najbolje.
Zaključana tema