Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
badule napisao:
Stepenica,napisite kakva su poboljsanja kod vaseg oca.
Volela bih kada bih mogla da kazem da mu je bolje, ali nije.
Ali, svaki organizam je prica za sebe, i ne deluje svaki lek isto na sve. Ne odustajte. Nista ne gubite. Moj otac ima jako progresivan oblik raka koji je kasno otkriven. On je i do sada prevazisao ocekivanja lekara.
IMAM BOČICU VIDATOXA VIŠKA, ODNSNO ZA ONE KOJI NE ZNAJU, TO JE KUBANSKI LIJEK PROTIV RAKA, TU BOČICU PRODAJEM, CIJENA JE 150 E, PA AKO NEKOME TREBA NEKA SE SLOBODNO JAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draga ti, vec postoji tema aktivna 2 godine vezana za ovaj lek.
I ako imas samo jednu bocicu vazno je i gde si je nabavila. Ako imas vise, jos vise je vazno kako do njih dolazis.
I sve to javi na temi Escozul, lek protiv raka, jer tamo se ljudi i javljaju kad imaju potrebu za ovim lekom.
Verujem da to tebi nije poznato, od juce si na forumu, ali sad znas.
Pozz, S
I ovde bih volela da cujem kako si dosla do leka. Ipak je to vazno. Mi smo svi ovde duuugo, a ti od juce. Slabo se i poznajemo, za pocetak.
Zdravo jos jednom...
Danas mi je stigao VIDATOX koji sam nabavio preko jedne osobe sa foruma...
Davacu ocu 3x dnevno...
Do sad smo uzeli 2x. Sutra u 8:00am ponovo...
Ne smeta mu dok ga drzi u ustima, ne oseca nikakvu neprijatnost... Nadam se da ce biti nekih pozitivnoh efekata...
Pre toga smo uzimali ONOLAM, ali smo ga izbacili jer nije odgovarao mom ocu...
Pisacemo redovno kako napredujemo...
Pozdrav svima...
Da,vest koja ohrabruje i pruza nadu i onima koji su vec oboleli i svima nama koji strahujemo od iste bolesti.
Nadam se da se i ovde nece umesati veliki farmaceutski konglomerati i da ce vakcina biti dostupna svakom coveku koji oboli.
Molim Vas sve za informaciju, da li moze Escozul ili Vidatox da se nabavi kod nas u Srbiji ili neku drugu informaciju gde, adresu , telefon.
Hvala svima
JakoZabrinut napisao:Nemoras juriti preko albanije jer lek donose i mozes ga ovde kupiti bez da ides tamo i to po jako pristupacnoj ceni od 110e. Meni je nudjen preko PP. Mozda ga trenutno nema, ali ce ti se sigurno neko javiti i ponuditi, samo moras biti uporan kao i ja sto sam bio. Lek je predobar bar sto se mog slucaja tice, pa ga svima preporucujem sa zeljom da pomogne kao meni.
Molim vas da mi posaljete adrese, telefone i da mi objasnite kako da dodjem do tog leka! ja sam tek danas cula za ovaj lek, a treba mi sto pre... unapred hvala!
MOLIM VAS NEKA SE JAVI NEKO MOZE DA MI NADJE OVAJ LEK. pOSALJITE MI ADRESU U TIRANI.
Sandrao javi se na pp,da mi das taj kontakt za lek. Moj otac ima adenokarcinom pluca. Pozdrav
lykke li napisao:Da li neko zna kako se moze doci do ovih vakcina? Citala sam da ih sada besplatno daju na Kubi... Da li je to jedini nacin??
Da, za sada, mada sam juce u komentarima na presovom sajtu procitala da se unosi ilegalno u Srbiju preko Albanije za 170e, mada to meni zvuci kao da su pobrkali Vidatox i CimaVax. Ono sto ja znam je da se vakcina daje pacijentima u poodmakloj fazi bolesti, onima sa non small cell karcinomom, koji su prosli kroz hemo ili\i zracenje. I ne verujem da strancima daju za dzabe.