Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
KO IMA VIDAOX NEKA MI SE JAVI NA 0611479542
Da li je neko upucen u nacine i uslove lecenja direktno na Kubi?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 2:02 am
Stepenica napisao:I moj otac je bio u ovom stadijumu, ali su ga operisali. Izvadjen je zeludac, slezina, deo jednjaka, deo debelog creva i dosta limfnih cvorova. Operacija je trajala 6,5 sati, izgubio je dosta krvi, ali je uspeo zadivljujuce da oporavi. Mislim da mu je produzila zivot, iako se sada borimo sa metastazama. Htela sam ovim da Vam kazem da potrazite drugo misljenje.aladin.drazanin napisao:
Mom ocu je konstatovan tumor na zelucu, stadijuma G3 (doktori mi rekli da ih ima ukupno 4), ali su takodje rekli da je glavni problem taj sto se tumor prosirio po celom trbuhu i da ga je nemoguce operisati. Napao je limfne zlezde, cvorove na trbuhu.
Bio je 15tak dana u KCS na I hiruskoj klinici, odakle su ga odpustili bez ikakve nade da ce preziveti...
Kad je tek otisao kod lekara, sto je bilo pre nekih mesec dana, bio je tako jak, pun snage, i sad mi je prosto za nepoverovati da je sve ovo istina sto mu se desva...
Hvala "Stepenica"... Prvo cu pokusati sa ovim lekovima, VIDATOX B17 i ostalo pa cemo videti kako ce se odvijati situacija...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 03, 2011 8:09 pm
Pozdrav osobama sa foruma,
Cesto pominjete pojam <drugo misljehje>,to mi izgleda kao prava stvar,da li bi neko sa iskustvom hteo da napise nesto vise o tome?Gde i na koji nacin potraziti drugo misljenje?Unapred hvala
Puno srece i zdravlja svima,ostanite jaki
Cesto pominjete pojam <drugo misljehje>,to mi izgleda kao prava stvar,da li bi neko sa iskustvom hteo da napise nesto vise o tome?Gde i na koji nacin potraziti drugo misljenje?Unapred hvala
Puno srece i zdravlja svima,ostanite jaki
zivim svoj san
Draga, a sta te konkretno zanima?Stepenica napisao:Da li je neko upucen u nacine i uslove lecenja direktno na Kubi?
Lecenje je tamo dosta skupo, dan u Cira Garsiji kosta oko 600 evra, bez terapije. To je cena za strance.
Ali ima tretmana koji su moguci samo kod njih, tako da za zdravlje...
Pomogla bih ti vise, ali ne znam o cemu se radi.
Pozz, S
Molim vas, ako neko moze da mi pojasni. Citajuci ovu temu a i informacije koje sam nalazila po netu nisam sigurna da li sam dobro razumela. Evo da skratim postavicu pitanje.
Koja je razlika izmedju escozul-a i vidatox-a? Jasno mi je da je vidatox naslednik, ali me uzasno buni ono homeoptaski preparat a koliko sam razumela escozul nije bio homeopatski nego koncentrovan.
Hvala
p.s. I sta tacno podrazumevaju pod homeopatski da li je to u onom bukvalnom smislu kao voda pamti i tako to?
Koja je razlika izmedju escozul-a i vidatox-a? Jasno mi je da je vidatox naslednik, ali me uzasno buni ono homeoptaski preparat a koliko sam razumela escozul nije bio homeopatski nego koncentrovan.
Hvala
p.s. I sta tacno podrazumevaju pod homeopatski da li je to u onom bukvalnom smislu kao voda pamti i tako to?
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
najjednostavnije: escozul se tako zvao pre nego sto je postao lek u svakom smislu te rec, dakle kada je bio dz zvao se tako a nakon toga se zove vidatox, morali da ga registruju...
Homeopatski jer se u alkoholnom rastvoru nalaze enzimi (njih 5) iz otrova skorpije koji imaju sledeca dejstva: antitumoralno, alnalgetsko, antiinflamatorno, imunoregulatorno...Daenerys napisao:Molim vas, ako neko moze da mi pojasni. Citajuci ovu temu a i informacije koje sam nalazila po netu nisam sigurna da li sam dobro razumela. Evo da skratim postavicu pitanje.
Hvala
Nema koncetrovanog rastvora. To je prevazidjena faza, jer to je bio nestabilan vodeni rastvor kod koga su enzimi gubili svojstva u kontaktu sa vazduhom, pri promeni tempereture i sl.
Jedina ''razlika'' izmedju escozula i vidatoxa je taj sto vidatox moze da se kupi a ezcozul ne moze. Posto je escozul pakovanje rezervisano za Kubance. Inace je sadrzaj i lek isti u oba pakovanja.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Ja samo da javim da sam citala DailyMail, i nebitno, neki glupi clanak kako treba prekinuti sa lecenjem bolesnika u terminalnoj fazi, jer se ne isplati..blablabla...Najodvratniji tekst koji sam ikad procitala...elem, ono sto je lepo, su komentari ispod...ima ih dosta..Neki od tih ljudi koji pisu otpisani su pre 9,10, 20 god...a zive i dan danas.
Lepo je to procitati...Pa evo linka
http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... l#comments
Lepo je to procitati...Pa evo linka
http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... l#comments
Draga, evo drugi put... nesto nece da ode poruka. Dakle dan u Ciro Garsija kosta oko 600 evra, bez terapije.Stepenica napisao:Da li je neko upucen u nacine i uslove lecenja direktno na Kubi?
Ali ne znam sta te tacno zanima pa ne mogu da ti lepo odgovorim.
Inace im lecenje, za strance, nije jeftino. Ali ima stvari koje samo oni mogu... i tada nista nije mnogo.
Koliko toliko da ti dam neki odgovor. Nadam se da je i to nesto.
Kako je kod tebe, inace?
Pozz, S
Hvala Slavko na odgovoru:))sandrao napisao: Homeopatski jer se u alkoholnom rastvoru nalaze enzimi (njih 5) iz otrova skorpije koji imaju sledeca dejstva: antitumoralno, alnalgetsko, antiinflamatorno, imunoregulatorno...
Nema koncetrovanog rastvora. To je prevazidjena faza, jer to je bio nestabilan vodeni rastvor kod koga su enzimi gubili svojstva u kontaktu sa vazduhom, pri promeni tempereture i sl.
Jedina ''razlika'' izmedju escozula i vidatoxa je taj sto vidatox moze da se kupi a ezcozul ne moze. Posto je escozul pakovanje rezervisano za Kubance. Inace je sadrzaj i lek isti u oba pakovanja.
Takodje hvala Sandrao
To je bas dosta, mislim, pricamo o Kubi!sandrao napisao:Draga, evo drugi put... nesto nece da ode poruka. Dakle dan u Ciro Garsija kosta oko 600 evra, bez terapije.Stepenica napisao:Da li je neko upucen u nacine i uslove lecenja direktno na Kubi?
Ali ne znam sta te tacno zanima pa ne mogu da ti lepo odgovorim.
Inace im lecenje, za strance, nije jeftino. Ali ima stvari koje samo oni mogu... i tada nista nije mnogo.
Koliko toliko da ti dam neki odgovor. Nadam se da je i to nesto.
Kako je kod tebe, inace?
Pozz, S
Elem, tata pije Escozul vec tri meseca i ta odvratna bolest napreduje i dalje. On ima rak pleure, ali po simptomima, izgleda da se siri i na pluca- sve kraci dah, dosta slajma, od skoro i sukrvicastog. Sve je losije. neko mu je rekao da kolicina Escozula koju on koristi nije dovoljna za tako progresivan tok bolesti, i da bi bilo dobro da primi u obliku injekcija- ja sam tada prvi put cula da postoji i u takvom obliku. Takodje, bilo je u medijima skoro da su kubanci razvili i neku vakcinu protiv raka pluca. Mom bratu nije problem zbog takve stvari da se spakuje i ode na Kubu sa ocem, snasli bi se nekako, ali ne znam na koji nacin da dodjem do informacija. Na sajtu Ciro Garsije ne pise nista o tome, a kad guglujem medicinski turizam na Kubi, upadnem u bunar bez dna. Ostaje nam da kontaktiramo ambasade, mada sumnjam da cemo cuti ista korisno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 12:04 pm
Pozdrav svima,
Moja dobra prijateljica je operisala karcinom pluca prije skoro dva mjeseca i sad ide na hemoterapiju. Ima 41 godinu, majka je dvoje djece i mi (suprug i prijatelji) zelimo da uradimo sve sto mozemo da joj pomognemo da pobijedi bolest. Ja imam i motiv vise jer mi je majka umrla od istog u vrijeme kad nismo mogli da joj pomognemo.
Pretrazujuci po Internetu otkrila sam ovaj forum i upoznala se sa vasim iskustvima. Sandrao vidim da si ti kontaktirala kubansku ambasadu, bolnicu i ljekare pa bih te molila da mi posaljes, ako imas, brojeve telefona i fax-a na koji mozemo da posaljemo njene nalaze.
Hvala!
Moja dobra prijateljica je operisala karcinom pluca prije skoro dva mjeseca i sad ide na hemoterapiju. Ima 41 godinu, majka je dvoje djece i mi (suprug i prijatelji) zelimo da uradimo sve sto mozemo da joj pomognemo da pobijedi bolest. Ja imam i motiv vise jer mi je majka umrla od istog u vrijeme kad nismo mogli da joj pomognemo.
Pretrazujuci po Internetu otkrila sam ovaj forum i upoznala se sa vasim iskustvima. Sandrao vidim da si ti kontaktirala kubansku ambasadu, bolnicu i ljekare pa bih te molila da mi posaljes, ako imas, brojeve telefona i fax-a na koji mozemo da posaljemo njene nalaze.
Hvala!
Aleksandra, poslala sam ti pp.
Pozz i svako dobro i tebi tvojoj drugarici.
S
Pozz i svako dobro i tebi tvojoj drugarici.
S
Pre par dana mi je mama preminula in nije docekala da proba sa VIDATOXOM koji nam je stigao dva dana kasnije. Ovim putem zelim ustupiti nekome kome je potreban u nadi da ce mu pomoci. Dacemo ga po istoj cenu koju smo i platili, 105 evra. Javite se na PP.