Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od santa »

paun84 napisao:Potreban Vidatox,ako neko ima neka se javi,ili kontakt gde mogu nabaviti.

Unapred hvala

ja isao do tirane i mislim da ti je to najsigurniji nacin,,,ili posalji nekoga....
pozz

ako imas pitanja slobodno pitaj tu sam da ti pomognem......................
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

a ne znam sta da vam kazem. .. .

Mama nije lose..ali mi ne znamo sta se njoj desava u organizmu a ponajmanje u glavi. Osim ishrane nista nije promenila u svom zivotu i dalje se nervira oko najmanje gluposti...razbijene case...prosutog mleka...daljih i blizih rodjaka.
Ja sam pricala i pricala i nekad nemam snage. Ubedjujem je da je lek najbolji moguci do sada od svih...a ona odgovara kako ce da za njega pita lekara opste prakse. :o
"Mama....lekar opste prakse GARANTOVANO nije cuo za njega"

Mi idemo u Kamenicu tek 01.11...vec dva meseca ne prima hemo..niti pije nikakav lek. *osim Vidatoxa i Orthomol Immuna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cvekla cedjena i tako...znate vec svi.

Ne znam da li da je saljem na neki CT...na neko vadjenje krvi.....na neki tumor marker

sve cekamo i nadamo se da ide u dobrom pravcu.....
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Cicamaco, to kako ti se mama ponasa je skroz normalno. Svi reaguju na sok razlicito, a ova dijagnoza je uvek sok. Ti treba da si sabrana, sa njom, i da je tretiras kao da ima... kijavicu. Ona mora da ima neki ventil za praznjenje. Pa ako joj prija da se izvice zbog slomljene case, nemoj to da joj zameras. Niti da se ti zbog toga nerviras. Naprotiv, budi vesela sto vise mozes.

Ima jedan pojam koji zovu emotivna klackalica. Sto znaci da se sva osecanja i beznadje i nerviranje (to narocito), ali i dobre vibracije, prenose sa jedne na drugu osobu. Ako ti mamu naizmenicno titras i insistiras da radi sto ti mislis da treba, ona ce ti odgovarati bas suprotno.

Zato daj joj komedije i smeha sto vise. Nekad je to najbolja terapija protiv mrzovolje.

Srecno, pozz,

S
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Zeleo bih sve da vas pozdravim i da zamolim Sandruo i Jako_zabrinuti da mi pomognu da sto pre dodjem do leka Vidatox,posto nema teorije da ga dobijem preko Tirane i Kube. Pokusavao sam dosta.
Lek je za moga oca kome je dijagnosticiran rak naprostati i orhideoktomija mu je uradjena u aprilu prosle godine,nakon cega je nivo Psa pao sa 960 na 7,5...
Ove godine nakon scintigrafije kostiju gde nije uocena metastaza radi ponovo PSA koji pokazuje nalaz 1o6o koji ukazuje na nedvosmislene metastaze...
Nevolja je u tome sto sam ja sam uz oca ,a imam i bolesnu majku i 1.06. ove godine morao sam napustiti posao da bih bio uz njih i sad zivimo od oceve penzije.
Ovo je nebitno,ja cu se za pare nekako snaci...
Treba mi informacija kako da dobijem taj lek sto pre da pokusam,ako nista drugo,bar da mu smanjim bolove koji ne prestaju ni uz primenu durogestic flastera od 100mg.
On se jos uvek pomalo krece,nije puno oslabio i ima apetit,tako da se nadam da bi mu VIDATOX produzio borbu i ucinio bolove manjim.
Od maja prosle godine koristio sam Ge 132,kordiceps i B-17 koji sam nabavljao iz KANADE... To mu je pomoglo i verujem produzilo zivot,iako su mu u aprilu 2010-te rekli da nema vise od dva meseca zivota...
A evo do sada je dogurao skoro 17 meseci...
Pomozite mi,ako postoji neka mogucnost da se nabavi ovde...
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Badule, poslala sam ti pp.

Zao mi je zbog tvog oca, zbog svega... nadam se da si ti dobro bez obzira na sve sto ti se desava.

Pozdrav za vas dvojicu i zelim vam bolje i veselije dane.

Sandra
badule
Stalni član
Stalni  član

Post od badule »

Poruku dobio,razumeo i pripremam se da se javim osobi za kontakt...
Naravno,kada sdobijem lek imacete svaki dan izvestaj kako napredujemo ili,ne daj Boze,ono drugo...
Postovanje svima i pozdrav... :)
aladin.drazanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 2:02 am

Post od aladin.drazanin »

Zdravo svima....
Prvo, kao i mnogi, sve reci pohvale za Sandru.... Prosto sam odusevljen zalaganjem da bi se pomoglo...
Procitao sam svih 27stranica, od prvog do poslednjeg slova...

Nazalost, i mene je muka naterala da trazim lek za ovu potuljnu bolest...
Mom ocu je konstatovan tumor na zelucu, stadijuma G3 (doktori mi rekli da ih ima ukupno 4), ali su takodje rekli da je glavni problem taj sto se tumor prosirio po celom trbuhu i da ga je nemoguce operisati. Napao je limfne zlezde, cvorove na trbuhu.
Bio je 15tak dana u KCS na I hiruskoj klinici, odakle su ga odpustili bez ikakve nade da ce preziveti...
Kad je tek otisao kod lekara, sto je bilo pre nekih mesec dana, bio je tako jak, pun snage, i sad mi je prosto za nepoverovati da je sve ovo istina sto mu se desva...

Resio sam nabaviti VIDOTOX. Sreca pa ga sada ima i u Albaniji... ...ko ici do KUBE...
Zivim u Novom Pazaru, a sa radnim mestom sam u Pristini. Takodje imam i tetku u Skoplju tako da mislim da mi ne bi bio problem otici do Pharma-Matrixa...
Ne znam albanski, ali bi svakako neko od mojih kolega posao samnom....
E sad, posto cu najverovatnije ici sto pre, hteo sam takodje da se "ponudim" da ako mozda jos nekom treba da, se mozemo dogovoriti pa da podje zajedno samnom.
Ili pak, da mi samo posalje papire, dijagnozu, i da je ja odnesm...
Nemoj da neko protumaci pogresno, samo se nudim da pomognem, zato sto cu zasigurno ici po lek za svog oca...
Znam da ima da se nabavi i preko drugih, ali zelim da licno kazem doktoru sta su mi rekli u BGu, da ponesem sve snimke koje imam, rezzultate sa gastroskopije i sve ostalo...
Ako mogu nemok uzgred da pomognem, rado cu pomoci...
Eto toliko...

Jos jedan VEEEELIKII pozdrav za Sandru i sve ostale ucesnike foruma...
aladin.drazanin
Novi član
Novi član

Zdravo narode...
Da li moze neko da mi kaze, gde mogu da nabavim B17 vitamin, Leatril?
Traziio sam po celom gradu (Novi Pazar) ali nigde nisam nasao.
Skoro da niko nije ni cuo za taj lek...
Citao sam da su ga pojedini koristili, pa ako moze da kazete gde ste ga nabavili?
Pozdrav...
badule
Stalni član
Stalni  član

Post od badule »

Dragi zemljace,jedini nacin je u bio apotekama da trazis HUNZA preparat,mada nisam uveren da je kvalitetan...
Druga varijanta je da kupujes kostice od kajsija i da ih koristis tako sto ces ih jesti do 35 komada na dan,ali nikako vise od 7-8 u jednom satu ... Zvakati dugo i tek onda gutati...
Laethryla nema u mnogim zemljama,a ja sam uspeo da ga dobijem iz KANADE.. Na jedvite jade...
Bar znam da je siguran posto je uzet iz apoteke...
Uz kostice treba da jede i voce i povrce-sirovo i da pije dosta vode...
Takodje treba da procitate uputstvo o koriscenju na blogu IVONA ZIVKOVIC...
Izvinjavam se ostalim forumasima sto u ovoj temi i Vidatoxu govorim o b-17,ali mi je bitno da coveku sto hitnije odgovorim...
Znam da i on kao i ja ceka i visi na kompu da bi procitao nesto novo...
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

badule, sto se tice kostica-ide jedna na 2.5 kg telesne tezine, kostice pojesti u toku dana, najbolje staviti u ciniju i jesti uz, recimo-gledanje televizije, u prolazu itd...jesti sa onom kozicom okolo, a ukoliko su suvise gorke mozete staviti meda da bi lakse proslo...
aladin.drazanin
Novi član
Novi član

badule napisao:Dragi zemljace,jedini nacin je u bio apotekama da trazis HUNZA preparat,mada nisam uveren da je kvalitetan...
Druga varijanta je da kupujes kostice od kajsija i da ih koristis tako sto ces ih jesti do 35 komada na dan,ali nikako vise od 7-8 u jednom satu ... Zvakati dugo i tek onda gutati...
Laethryla nema u mnogim zemljama,a ja sam uspeo da ga dobijem iz KANADE.. Na jedvite jade...
Bar znam da je siguran posto je uzet iz apoteke...
Uz kostice treba da jede i voce i povrce-sirovo i da pije dosta vode...
Takodje treba da procitate uputstvo o koriscenju na blogu IVONA ZIVKOVIC...
Izvinjavam se ostalim forumasima sto u ovoj temi i Vidatoxu govorim o b-17,ali mi je bitno da coveku sto hitnije odgovorim...
Znam da i on kao i ja ceka i visi na kompu da bi procitao nesto novo...

Hvala ti covek... :wink:
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Moja mama jede dnevno oko 6,7 kostica samo ....jel nam je neko rekao da ide 1 na 10 kg telesne tezine.

Verovatno gresimo jel......

Ona tako vec 8 meseci.....
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

milan apatin napisao:Mogu vam preneti svoja iskustva u nabavci preparata Vidatox ali ako postoji neki brži i možda lakši način molio bih Sandrao da mi kaže...
bas bi hteo znati kako ste nabavili kapi,,,
hvala..
pozzz
badule
Stalni član
Stalni  član

Post od badule »

Cicamaca,slobodno joj recite da uzima 30-35 komada na dan,necete pogresiti... Na zalost nedisciplina mog oca ga je naterala da sa tom praksom prestane jos u aprilu,a na nnesrecu Laethrila sam imao samo do sredine maja,tako da se bolest ponovo razbuktala u julu mesecu... mislim da je velikim delom i zbog toga...
Ja sam oca sa kosticama i kordicepsom i Germanijumom posle operacije za pet dana podigao iz kreveta i vratio u normalan zivot... Naravno uz zdravu hranu... A lekari nisu verovali da ce ziveti duze od dva meseca... Ledja su mu bila od straznjice do plecki crna kao da ga je neko isprebijao bezbol palicom... Posle desetak dana sve se zamirilo...
Verovatno bih i sad resio da napadnem bolest istim sistemom ali sam materijalno u totalnoj nemilosti... :cry:
Ipa k se trudim da mu obezbedim sto vise moguce paznje,nege i dobre hrane...
Nadam se da ce mu vidatox pomoci da se oporavi i da mu se smanje bolovi i bar zaustavi napredovanje bolesti kako bi mozak mogao da pocne da zalecuje ostecene organe...
A vasoj majci od sveg srca zelim da se izbori najpre snagom duha sa ovom prokletinjom... Ko je jak duhom vec je na pola puta do uspeha...
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

aladin.drazanin napisao:
Mom ocu je konstatovan tumor na zelucu, stadijuma G3 (doktori mi rekli da ih ima ukupno 4), ali su takodje rekli da je glavni problem taj sto se tumor prosirio po celom trbuhu i da ga je nemoguce operisati. Napao je limfne zlezde, cvorove na trbuhu.
Bio je 15tak dana u KCS na I hiruskoj klinici, odakle su ga odpustili bez ikakve nade da ce preziveti...
Kad je tek otisao kod lekara, sto je bilo pre nekih mesec dana, bio je tako jak, pun snage, i sad mi je prosto za nepoverovati da je sve ovo istina sto mu se desva...

I moj otac je bio u ovom stadijumu, ali su ga operisali. Izvadjen je zeludac, slezina, deo jednjaka, deo debelog creva i dosta limfnih cvorova. Operacija je trajala 6,5 sati, izgubio je dosta krvi, ali je uspeo zadivljujuce da oporavi. Mislim da mu je produzila zivot, iako se sada borimo sa metastazama. Htela sam ovim da Vam kazem da potrazite drugo misljenje.
Zaključana tema