Escozul, lek protiv raka
Re: Escozul, lek protiv raka
Vakcine CimaVax se ne daju besplatno. Mogu se primiti, za sada, samo na Kubi. Nema ih u Albaniji !
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2011 11:28 am
Hitno mi treba Vidatox! Molim da mi se javi ko moze da pomogne.

Komentar sa pressonline-a:
"Od otrova kubanske plave skorpije pravi se serum koji kazu zaustavlja razvoj kancerogenog tumora i unistava ga. Serum se zove ESCOZUL i proizvodio ga je Labiofarm. Sada ga vise ne proizvode i na trzistu se pojavio kao zamena VITADOX ali nema funkciju. Medjutim escozin je delotvoran .Na www.medolife.com imate sve informacije i cene za ESCOZINE r .Terapija recimo za mesec dana u zavisnosti od stepena kancera ide od(za stepen 0) $219 pa na vise. Najskuplja terapija za 90 dana (za stepen raka 4) i propratnim materijalom za razne testove koji pokazuju uticaj seruma kosta oko $4000.Moze se naruciti i za Srbiju. Srecno"
Sta je sad ovo?!
"Od otrova kubanske plave skorpije pravi se serum koji kazu zaustavlja razvoj kancerogenog tumora i unistava ga. Serum se zove ESCOZUL i proizvodio ga je Labiofarm. Sada ga vise ne proizvode i na trzistu se pojavio kao zamena VITADOX ali nema funkciju. Medjutim escozin je delotvoran .Na www.medolife.com imate sve informacije i cene za ESCOZINE r .Terapija recimo za mesec dana u zavisnosti od stepena kancera ide od(za stepen 0) $219 pa na vise. Najskuplja terapija za 90 dana (za stepen raka 4) i propratnim materijalom za razne testove koji pokazuju uticaj seruma kosta oko $4000.Moze se naruciti i za Srbiju. Srecno"
Sta je sad ovo?!
Ono draga sto postoji oduvek - daj pare 'ja cu da te izlecim'!
I sve zato sto Kubanci nemaju obicaj i naviku da se reklamiraju. Oni rade i lece, a da li ce neko da se reklamira na internetu, to je njima...ma kakva zadnja rupa. Posto internet slabo i koriste.
I ovo je samo jedna od dezinformacija. Ali sve se to pojavilo 'juce', a Kubanci lece odavno.
Pa ti vidi.
Pozz, S
I sve zato sto Kubanci nemaju obicaj i naviku da se reklamiraju. Oni rade i lece, a da li ce neko da se reklamira na internetu, to je njima...ma kakva zadnja rupa. Posto internet slabo i koriste.
I ovo je samo jedna od dezinformacija. Ali sve se to pojavilo 'juce', a Kubanci lece odavno.
Pa ti vidi.
Pozz, S
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 2:15 pm
Moj stric nije imao srece . Vidatox nam je stigao isuvise kasno , tako da ga je koristio samo 4 dana , i nazalost preminuo .Zato hocemo da ustupimo nekome kome ce mozda pomoci , prodajemo ga po istoj ceni koju smo platili . Zainteresovani neka se jave na broj : 063 / 125-36-40
( iskljucivo samo poziv bez P.P-a)
( iskljucivo samo poziv bez P.P-a)
Postovana Sandra, pokusavam da vam posaljem pp, ali iz nekog razloga bezuspjesno. Molim vas da mi posaljete informaciju o tome kako mogu naruciti Vidatox u Srbiji. Unaprijed zahvalna!!!
nada2011 napisao:Postovana Sandra, pokusavam da vam posaljem pp, ali iz nekog razloga bezuspjesno. Molim vas da mi posaljete informaciju o tome kako mogu naruciti Vidatox u Srbiji. Unaprijed zahvalna!!!
Draga Nado, poslal sam pp.
Pozz, S
IMAM JEDNU BOCICU VDATOXA JAVITE SE NA 0611479542
Molim Vas za informaciju, da li moze Vidatox da se nabavi kod nas u Srbiji ili neku drugu informaciju gde, adresu , telefon.
Hvala. Pozdrav
Hvala. Pozdrav
Miljanaf, poslala sam pp.
Pozz, S
Pozz, S
Medolife Medical Center is located in Santo Domingo, Dominican Republic.... sa sajta www.medolife.com
da li je ovo rec o leku sapocetka teme?
Vakcine CimaVax ima da se kupi u Južnu Ameriku, imam neki kontakt već sam se raspitivao. Ali mi još nisu javili cenu.
Ne nije rec o istom leku niti o leku uopste! Rec je o plagijatu koji prave amerikanci !lazar88 napisao:Medolife Medical Center is located in Santo Domingo, Dominican Republic.... sa sajta http://www.medolife.com
To je i jedan od razloga zasto su kubanci resili da daju drugo ime leku...
Samo jedna vrsta skorpije ima enzime koji unistavaju ca celije, a ta vrsta zivi na KUBI. I enzimi iz te skorpije se nalaze u VIDATOXu, nekad zvanom escozul !
Zabrinuti, kako si mi ti?
Pozdrav tebi i ostalima,
S
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 23, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pozdrav
ja sam nov na ovoj temi i hitno mi je potreban vidatox pa me zanima dali moze da se nabavi kod nas i po kojoj ceni
ili dali moze da se naruci iz albanije ili mora da se ode po njega?
u pitanju je tumor na mozgu anaplasticni astrocitom gradus 3
unapred hvala
ja sam nov na ovoj temi i hitno mi je potreban vidatox pa me zanima dali moze da se nabavi kod nas i po kojoj ceni
ili dali moze da se naruci iz albanije ili mora da se ode po njega?
u pitanju je tumor na mozgu anaplasticni astrocitom gradus 3
unapred hvala
hronicar vremena
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 17, 2011 12:30 am
Poštovanje svima,
molim da mi neko od Vas pomogne da saznam kako do vakcine CimaVax
Moj prijatelj boluje od raka pluca 4 stadijum, primio je 4 hemioterapije i
nije dobro. On ima puno prijatelja i pare nece biti problem da ga odvedemo
na Kubu, treba mi brza