harry_mason napisao:e imas na stotine tih pivskih kvasaca (ako na isto mislimo), belevit S,F,W itd itd... Sta ti ja znam, ima dosta proteina ali nikada nisam probao to tako da ne bih znao nista vise da ti kazem o tome. "u zivotu treba sve probati "
"Sve nam je dozvoljeno ali nam nije sve na korist" Mislim na pivarski kvasac koji u sebi ima i surutku i sve aminokiseline i bla, bla, bla. Klinac i ovako mnogo jede, a piv.kvasac otvara apetit pa se bojim da se ne ubuci. Ma nema veze i ako se ubuci gladovaće sa mamom!
P.S. Vidim svetlo u spavaćoj sobi.....što će reći budan mi je muž......eeeeeeee izabraću STAIRWAY TO HEAVEN!!! Da ti pojasnim malo:
BOAT ON THE RIVER ( STYX) mi je krevet, ako je muž budan onda će biti nešto(?!) -STAIRWAY TO HEAVEN ( LED ZEPPELIN) eeee ako spava onda ću celu noć slušati narodnjake iz obližnje kafane a to ti je kao da ti zvone HELL"S BELLS ( AC/DC).
ej ej ej!!! nemoj te ideje da prenosis na mladje generacije. Znam ja sastav ali ga nikad nisam probao. Verovatno je pokupio neku foru iz teretane za bolji rast misica... nece ga sigurno ubuciti ako vec trenira, mada ukoliko prestane sa teretanom apetit ostaje isti a potrosnja energije = 0
ps a muzika tvoje "starosti", ima li nesto modernije sto vi "odrasli" slusate ?
harry_mason napisao:ej ej ej!!! nemoj te ideje da prenosis na mladje generacije. Znam ja sastav ali ga nikad nisam probao. Verovatno je pokupio neku foru iz teretane za bolji rast misica... nece ga sigurno ubuciti ako vec trenira, mada ukoliko prestane sa teretanom apetit ostaje isti a potrosnja energije = 0
Mlađe generacije su ( sudeći po surfovanju po forumima) edukovane za 10. Mi matori smo "male bebe" u odnosu na vas " male mozgove"
Pa recimo može Beogradski sindikat, 50 CENT, malo EMINEM, CHEMICAL BROTHERS............
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Avg 05, 2008 12:36 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
harry_mason napisao:jeee sram da me bude...
ccc samo ti zapostavljaj muza, aaa ne bih ja dao zeni da se zeza po forumima iza ponoci. Sad i tebe sram da bude
i opet Moj muž nikada nije zapostavljen. Dan duuuuuuuugačak , deca odrasla......svi zadovoljni.Poz.
Videla sam ja to odma Ali shta znam?Dosadilo mi da se prepucavam sa svim i svakim!Samo harry_mason nosi zenski vesh i charape na halterice Sam je priznao !A sad shta ona to vidi izmedju Vas ?
Caskanje po ponoci? Nije bash bezazleno