Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:e imas na stotine tih pivskih kvasaca (ako na isto mislimo), belevit S,F,W itd itd... Sta ti ja znam, ima dosta proteina ali nikada nisam probao to tako da ne bih znao nista vise da ti kazem o tome. "u zivotu treba sve probati " :evil:
"Sve nam je dozvoljeno ali nam nije sve na korist" Mislim na pivarski kvasac koji u sebi ima i surutku i sve aminokiseline i bla, bla, bla. Klinac i ovako mnogo jede, a piv.kvasac otvara apetit pa se bojim da se ne ubuci. Ma nema veze i ako se ubuci gladovaće sa mamom! :lol: :lol: :lol:
P.S. Vidim svetlo u spavaćoj sobi.....što će reći budan mi je muž......eeeeeeee izabraću STAIRWAY TO HEAVEN!!! Da ti pojasnim malo:
BOAT ON THE RIVER ( STYX) mi je krevet, ako je muž budan onda će biti nešto(?!) -STAIRWAY TO HEAVEN ( LED ZEPPELIN) eeee ako spava onda ću celu noć slušati narodnjake iz obližnje kafane a to ti je kao da ti zvone HELL"S BELLS ( AC/DC).

Ovo je inače muzika moje mladosti.
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

ej ej ej!!! nemoj te ideje da prenosis na mladje generacije. Znam ja sastav ali ga nikad nisam probao. Verovatno je pokupio neku foru iz teretane za bolji rast misica... nece ga sigurno ubuciti ako vec trenira, mada ukoliko prestane sa teretanom apetit ostaje isti a potrosnja energije = 0

ps a muzika tvoje "starosti", ima li nesto modernije sto vi "odrasli" slusate ?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:ej ej ej!!! nemoj te ideje da prenosis na mladje generacije. Znam ja sastav ali ga nikad nisam probao. Verovatno je pokupio neku foru iz teretane za bolji rast misica... nece ga sigurno ubuciti ako vec trenira, mada ukoliko prestane sa teretanom apetit ostaje isti a potrosnja energije = 0
Mlađe generacije su ( sudeći po surfovanju po forumima) edukovane za 10. Mi matori smo "male bebe" u odnosu na vas " male mozgove" :lol:

Pa recimo može Beogradski sindikat, 50 CENT, malo EMINEM, CHEMICAL BROTHERS............
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Avg 05, 2008 12:36 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

ih sto volim kada neko stariji prizna da smo mi mladji pametniji... Uvek ste mislili da ste VI pametniji :lol: :lol: :lol: pffff
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:ih sto volim kada neko stariji prizna da smo mi mladji pametniji... Uvek ste mislili da ste VI pametniji :lol: :lol: :lol: pffff
mOŽDA STE "PAMETNIJI" ALI MI SMO ISKUSNIJI :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

e tu si upravu, mada i to je relativno... sve zavisi u cemu
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:e tu si upravu, mada i to je relativno... sve zavisi u cemu
Napraviću spisak pa ću ti sutra reći. Ejjjjjjjjj....uspavaće mi se muž! Odoh. Do sutra pozz! Sram te bilo idi u "ćošak" i :oops:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

jeee :oops: :oops: sram da me bude...
ccc samo ti zapostavljaj muza, aaa ne bih ja dao zeni da se zeza po forumima iza ponoci. Sad i tebe sram da bude :oops:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:jeee :oops: :oops: sram da me bude...
ccc samo ti zapostavljaj muza, aaa ne bih ja dao zeni da se zeza po forumima iza ponoci. Sad i tebe sram da bude :oops:
:oops: :oops: :oops: i opet :oops: :oops: :oops: Moj muž nikada nije zapostavljen. Dan duuuuuuuugačak , deca odrasla......svi zadovoljni.Poz.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

hranu.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

MARS napisao:hranu.
Reče Mars i....
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

tog si nasla sin da ti bude moze ko da smio mi ludi pa nevidimo sta radis po nocima ti zlobnice
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

zeljana70 napisao:tog si nasla sin da ti bude moze ko da smio mi ludi pa nevidimo sta radis po nocima ti zlobnice
:evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Videla sam ja to odma :) Ali shta znam?Dosadilo mi da se prepucavam sa svim i svakim!Samo harry_mason nosi zenski vesh i charape na halterice :) Sam je priznao !A sad shta ona to vidi izmedju Vas ? :lol: :lol: :lol:
Caskanje po ponoci? :o Nije bash bezazleno :P :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
zeljana70 napisao:tog si nasla sin da ti bude moze ko da smio mi ludi pa nevidimo sta radis po nocima ti zlobnice
:evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :roll:
Odgovori