AAA PRVI je rekao da je mladdddji a ko mu zna OVO JE SAMO IRTZ !NIKOM JA NE VERUJEM OVDE
Kako ono ide ?Od kad sebe uhvatih u lazi NIKOM VISHE NE VERUJEM !
jaoj boze zar jos komentarisete onu gusku ))
a ti mikalja pazi sta pricas u vezi mene !!! i nisam priznao da nosim gacice vec da imam tvoje a to je razlika
pffff nema sanse da ti ih vratim
Rekao si da imash svoj vesh i da ti ne treba nash i to kakav sexy vesh imash i da nosish charape na haltere !Pa ne optuzuje ona mene nego kako ono hm da goliveru da te bari a da ti moze biti majka!Vidi ona sve po noci "shta radite" Eno prochitaj i tamo !Nisam Vam ja kriva!Ko koga tu zavodi briga me A vesh cesh da vratish inache cu zvati miliciju:P !I ja odoh ! Caos i laku notj svima
mikalja napisao:Videla sam ja to odma Ali shta znam?Dosadilo mi da se prepucavam sa svim i svakim!Samo harry_mason nosi zenski vesh i charape na halterice Sam je priznao !A sad shta ona to vidi izmedju Vas ?
Caskanje po ponoci? Nije bash bezazleno
harry_mason napisao:jaoj boze zar jos komentarisete onu gusku ))
a ti mikalja pazi sta pricas u vezi mene !!! i nisam priznao da nosim gacice vec da imam tvoje a to je razlika
pffff nema sanse da ti ih vratim
Covece ko uopste nosi gace uleto, sorc gore majica i kraj
Ljudi ubeđena sam da nas je napao neki virus sa svemira! Samo..........mislila sam da su oni milion svetlosnih godina ispred nas??????
Hari vidiš li da je mentalka pomešala tebe i Marsa?! Ili misli da vas obojicu "zavodim" noću dok anđeli spavaju. Pozz!
Hahahah Shta ste zatajili sa temom?Vi kao da Vam ona zakljucha temu?Kao da neznate vishe shta pisati na ovu temu? Ona sad nece se pojavljivati ,nastavite sa radom !Inache bude li samo pisnula onako mislim?ode MaN hahaha
Znachi i dalje si jako tuzan zbog nje harry ? !Trebao si Srbski joj napisati !Jer ni Srbski ne razbira dobro a ne inglish
harry_mason napisao:djolivera sada cu ti citirati mikaljine reci i nadam se da ces shvatiti zasto se vise ne druzim s vama. Da ne kazete posle da sam ja bio kriv
mikalja napisao:
U tvom sluchaju ,ko se s`zenama druzi onaj mu je uzi " Rachun bankovni"