Sta jedete?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
EEEEEEEEJ Mikačo otera nam jedino muško na forumu! Baš sam sada htela da ga nešto pitam . Proverila sam sve ono što mi je pričao o teretani i sve je OK.mikalja napisao:![]()
![]()
!Jaoj shto je pakao
A ja josh navadila se kuvati kukuruz skoro svaki dan !Pa u kuci kao amam pfff!A zashto ovi kukuruzi ne stizu pred zimu ?Uh shto bih to bilo super
!A ne u sred leta i zege
P.S. Ja ga ne bih pustila da ode dok mi ne vrati tangice pardon, gatjice, a ti kako hoćeš!
- Dj.Olivera
- Stalni član
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
Nisam mislila da učiš kao ja u tvojim godinama ( onda ćeš dogurati do VŠS) ali ako učiš kao ja u ovim godinama imaćeš prosek 9,50 i VSS ( master braaaaaaaaaaate!). Ej, pogledaj malo temu projica i alapačica. Pravile smo žurku. Mene su izabrale za DJ.harry_mason napisao:ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde![]()
![]()
ali ako budem ucio kao ti onda je pitanje dokle cu dogurati

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ne teram ja nikoga sachuvaj Boze bar je sajt za svakoga!I nije ovo nichija prcija od NAs ovde !Zna on da se zekim malo sa njimharry_mason napisao:ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde![]()
![]()

Prijatno

- Dj.Olivera
- Stalni član
:mikalja napisao:Ne teram ja nikoga sachuvaj Boze bar je sajt za svakoga!I nije ovo nichija prcija od NAs ovde !Zna on da se zekim malo sa njimharry_mason napisao:ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde![]()
![]()
Da njemu svako misli ovde kao JA veruj da bi bio najsrecniji decko na svetu i ne samo on !Ja se volim malo zekiti ali ZLA NISAM NIT KOM ZELIM TO!Kako kazu Zlo uradi,zlu se nadaj Dobro uradi (opet se zlu nadaj) tako me hoce bem mu
No nebitno Ne vidim zashto bih on otishao sa sajta ?Sem shto je lopov i vesh krade
![]()
![]()
![]()
PrijatnoCrkla sam kokoshka danas
![]()
![]()
Miko, Miko da se podsetimo malo : On je rekao da su tvoje g. kod njega. Ti si rekla da ti je nestao veš sa žice.... mislim ....nije da ti ne verujem (?!) ali da čujemo i njegovu verziju. Mali odakle tebi Mikačine g.?

- harry_mason
- Aktivan član
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
Hmmmm! Nego, reci ti meni da li si koristio Belvit W i šta misliš o njemu?harry_mason napisao:ne bih ovako javno da otkrivam sve tajne mog uspehaDj.Olivera napisao:
Miko, Miko da se podsetimo malo : On je rekao da su tvoje g. kod njega. Ti si rekla da ti je nestao veš sa žice.... mislim ....nije da ti ne verujem (?!) ali da čujemo i njegovu verziju. Mali odakle tebi Mikačine g.?![]()
![]()
Sačekaću odgovor pa da krenem tamo gde me čeka BOAT ON THE RIVER pa ću , kada stignem tamo, izabrati STAIRWAY TO HEAVEN ili HELLS BELLS! ( Ovako se ja spremam za spavanje)
- harry_mason
- Aktivan član