Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Harry Mason reshio da bude iskren prema sebi :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

sanyalica napisao:Harry Mason reshio da bude iskren prema sebi :wink:
uvek bio ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

E josh kad bi zamenio tracharenje sa zenama i odanjem za njima po PC-u sa knjigom ,ONDA BI BIO decko ipo !A on pastuje sa kompa na komp sa teme na temu !I "sve on zna" :P
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

a sta cu kad nemam pametnija posla, zanimljive su te vase price :) jos danas vas trpima od sutra me kuca nece videti
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:lol: :lol: :lol: !Jaoj shto je pakao :oops: A ja josh navadila se kuvati kukuruz skoro svaki dan !Pa u kuci kao amam pfff!A zashto ovi kukuruzi ne stizu pred zimu ?Uh shto bih to bilo super :P !A ne u sred leta i zege :roll:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao::lol: :lol: :lol: !Jaoj shto je pakao :oops: A ja josh navadila se kuvati kukuruz skoro svaki dan !Pa u kuci kao amam pfff!A zashto ovi kukuruzi ne stizu pred zimu ?Uh shto bih to bilo super :P !A ne u sred leta i zege :roll:
EEEEEEEEJ Mikačo otera nam jedino muško na forumu! Baš sam sada htela da ga nešto pitam . Proverila sam sve ono što mi je pričao o teretani i sve je OK.
P.S. Ja ga ne bih pustila da ode dok mi ne vrati tangice pardon, gatjice, a ti kako hoćeš!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:a sta cu kad nemam pametnija posla, zanimljive su te vase price :) jos danas vas trpima od sutra me kuca nece videti
Auuuuuuuuu, nećeš valjda da dozvoliš da te žene oteraju??!! Bori se kao Borivoje, radi kao Radiša........učiiiiiiiiii kao ja!
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde :evil: :evil: :evil:

ali ako budem ucio kao ti onda je pitanje dokle cu dogurati :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde :evil: :evil: :evil:

Nisam mislila da učiš kao ja u tvojim godinama ( onda ćeš dogurati do VŠS) ali ako učiš kao ja u ovim godinama imaćeš prosek 9,50 i VSS ( master braaaaaaaaaaate!). Ej, pogledaj malo temu projica i alapačica. Pravile smo žurku. Mene su izabrale za DJ. :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:ne brini se, naravno da cu se boriti. Necu dozvoliti da me "nekolicina" zenskih otera odavde :evil: :evil: :evil:

Ne teram ja nikoga sachuvaj Boze bar je sajt za svakoga!I nije ovo nichija prcija od NAs ovde !Zna on da se zekim malo sa njim
:) Da njemu svako misli ovde kao JA veruj da bi bio najsrecniji decko na svetu i ne samo on !Ja se volim malo zekiti ali ZLA NISAM NIT KOM ZELIM TO!Kako kazu Zlo uradi,zlu se nadaj Dobro uradi (opet se zlu nadaj) tako me hoce bem mu :P No nebitno Ne vidim zashto bih on otishao sa sajta ?Sem shto je lopov i vesh krade :lol: :lol: :lol:
Prijatno :wink: Crkla sam kokoshka danas :roll: :-? :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:

Ne teram ja nikoga sachuvaj Boze bar je sajt za svakoga!I nije ovo nichija prcija od NAs ovde !Zna on da se zekim malo sa njim
:) Da njemu svako misli ovde kao JA veruj da bi bio najsrecniji decko na svetu i ne samo on !Ja se volim malo zekiti ali ZLA NISAM NIT KOM ZELIM TO!Kako kazu Zlo uradi,zlu se nadaj Dobro uradi (opet se zlu nadaj) tako me hoce bem mu :P No nebitno Ne vidim zashto bih on otishao sa sajta ?Sem shto je lopov i vesh krade :lol: :lol: :lol:
Prijatno :wink: Crkla sam kokoshka danas :roll: :-? :wink:
:

Miko, Miko da se podsetimo malo : On je rekao da su tvoje g. kod njega. Ti si rekla da ti je nestao veš sa žice.... mislim ....nije da ti ne verujem (?!) ali da čujemo i njegovu verziju. Mali odakle tebi Mikačine g.? :P :P :P
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

da da, najsrecniji ??? kad vec tako pricas javno mogla bi mi bar reci sta to "lepo" mislis o meni.... a do pre 2 dana si me pljuvala i napadala me za ves !!!
ma salim se, navikao sam ja na vas, gospodjo mikalja 8)
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:
Miko, Miko da se podsetimo malo : On je rekao da su tvoje g. kod njega. Ti si rekla da ti je nestao veš sa žice.... mislim ....nije da ti ne verujem (?!) ali da čujemo i njegovu verziju. Mali odakle tebi Mikačine g.? :P :P :P
ne bih ovako javno da otkrivam sve tajne mog uspeha :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:
Dj.Olivera napisao:
ne bih ovako javno da otkrivam sve tajne mog uspeha :lol:
Hmmmm! Nego, reci ti meni da li si koristio Belvit W i šta misliš o njemu?
Sačekaću odgovor pa da krenem tamo gde me čeka BOAT ON THE RIVER pa ću , kada stignem tamo, izabrati STAIRWAY TO HEAVEN ili HELLS BELLS! ( Ovako se ja spremam za spavanje)
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

e imas na stotine tih pivskih kvasaca (ako na isto mislimo), belevit S,F,W itd itd... Sta ti ja znam, ima dosta proteina ali nikada nisam probao to tako da ne bih znao nista vise da ti kazem o tome. "u zivotu treba sve probati " :evil:

p.s. iz koje godine su te pesme majke ti ?
Odgovori