Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

martat napisao:Zivotna iskustva i jesu pravo bogatstvo coveka!
Na Vase pitanje nemam odgovor,mozda ce se javiti neko strucan.
E, posto smo se lepo upoznali batalimo persiranje :lol: to ne cine ni petogodisnje drugarice moje kcerkice :lol: Kad sam kod nje, a tema je divljac, prosle sezone je po mom povratku iz lova uzela 8 neociscenih prepelica stavila krisom u torbicu i odnela najboljoj drugarici ciji su roditelji veliki protivnici cinjenice da se ja bavim lovom. Bilo je plakanje od smeha!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Jadne prepelice :D
Bolje da ih je dobio neko ko bi ih pojeo.
Vazi za persiranje :D
Ovih dana nameravam da probam puzeve.Putujuci kroz ovu nasu Srbiju,naisla sam na jedno malo mesto nadomak Valjeva.Nekada su se vlasnici sadasenjeg restorancica bavili gajenjem jagoda u plastenicima,tako da su tu mogle da se kupe jagode u bilo koje doba godine.Onda su poceli da prave torte sa jagodama,pa jagode sa slagom....Ne znam cime su bili inspirisani ali poceli su da gaje i puzeve.Jednom prilikom su mi ponudili da probam.Tada sam odbila,cinilo mi se da to nije bas jestivo :D
Planiram da uskoro prodjem istim tim putem ali cu sada sigurno probati :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Zavidim ti iskreno. Impresionirala ih je verovatno lakoca uzgoja i zarada koja moze da se ostvari. NEznam kako ce da ti ih spreme, ali savetujem da ih pre metanja u usta umocis u vinsko sirce i malo bibera (ako volis). Lepi su prokuvani, pa stavljeni na raznjice sa slaninicom na rostilju. Mmmm MLJAC MLJAC :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Uh...to kao raznjici bas dobro zvuci ali oni su pominjali neki sos koji njihovi gosti obozavaju.Tako da od tog rostilja sa puzicima nema nista :cry:
Za svaki slucaj,pripremicu sirce i biber.Obozavam biber sa belim lukom-"kotanyi".Merkatorski,naravno :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ostavi ražnjiće za Huntera. Obećao nam čovek ručak u prirodi :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Dj.Olivera napisao:Ostavi ražnjiće za Huntera. Obećao nam čovek ručak u prirodi :wink:

Mogla bih da kupim zive puzeve,da napravim zalihu :D
Kako se ono kaze za skupljanje puzeva?Berba?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Slika Evo malo pužića za zalihe :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Vidim da ste ozbiljne dame, evo i par saveta, ukoliko vam nekad neko donese neobradjenu divljac na dar :lol: U mojoj kuci je to muski posao, ali kod mnogih to cine dame!

http://www.youtube.com/watch?v=rYllSvvm ... ter.co.uk/
Zec

http://www.youtube.com/watch?v=lbwSGPtL ... re=related
[/quote]
Fazan

http://www.youtube.com/watch?v=b6XsH1fH ... re=related
Golub
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Sad su mi javili, u subotu idem da Vam ulovim zeca za kotlic koji cemo kusati kad se malo prolepsa!
Dogovoreno?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Daaaaaaa!!!!! Trebaće ti malo više od jednog zeca :lol: :lol: :lol: nas je 5 :lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Hmmm, ovisi koliki je apetit, ali mogu dodati i srnecu plecku... Mozda bude i muflona!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Muflon može ako povedemo najuužu porodicu :lol: :lol: :lol: Za spavanje ne brini imamo dosta vreća :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Slika

Nadjena lokacija za gulas!
Ja cu u vreci, a sator je za 5 osoba :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ko je cika na slici :roll: ???
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ahaha, jedan od usputnih prolaznika koji se zatekao. To je inace riblji restoran sojenica kod Pere Babuske. Jako lepo mesto u sumi, bez saobracajne guzve, sa uredjenim kupalistem na Savi i igralistem za decu!
Odgovori