ma kakva pesma moje mladosti, jedino je u to vreme mogla da bude pesma mog detinjstva

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
harry_mason napisao:da da pevas na pink-U !!!a ako si mislila na pevacicu pink e onda ce ti trebati slicica sa kratkom frizurom
![]()
ma kakva pesma moje mladosti, jedino je u to vreme mogla da bude pesma mog detinjstvasad sam u najboljim godinama tako da su ovo komponovane pesme, pesme moje mladosti
Jaoj ja sam kupovala te "dijet bonzite" jer druge i nesmem uzasne suDj.Olivera napisao:Zašto ne bi smeo da pojede bonžitu? U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici zdrave hrane ima tzv "dijet bonžitna" koja je ukusna i nije "preslatka" kao ova upakovana. Gde si breeee ti Martatice?
ontario napisao:Napistite mi sta jedete recimo jedan dan u nedelji pocev od jutra?Udebljala sam se 28 kila i jednostavno ne znam odakle da pocnem i kako.
Inace nikada ne jedem dorucak jer nisam gladna,naravno posle solje vruce cokolade sa mlekom/slatke i cigara.Jedem leba jer se ne mogu najesti ako ga ne uzimam.Ili umisljam ne znam![]()
![]()
![]()
Ako mi je dosadno zadovoljstvo pronalazim u hrani.......
Svaki savet je dobrodoso!
Pozdrav
Pa zashto ne na nutricionizmu pisati o mobbingu?Koliko se vidi i ti si zivi dokaz kako mobbingovati ljude na istom tom nutricionizmu !Za promenu ,mogla bi pozdraviti kad ulazish na teme sem shto samo ismejavash ljude i njihova prava na mishljenje su njiiiiiihovaUspeh napisao:Žešću si firmu našao "BLIC?!
Dj.Olivera napisao:Probala sam konjetinu, srnetinu, fazana,prepelicu, meso divlje svinje....ali PUŽ i JAZAVAC (?!)![]()
![]()