Sta za rucak: Srneci But by Hunterrrrrr
Elem, veceras je isti stavljen u pac, lavor pun vode, u koji je dosuto 1 dl vinskog sirceta, biber, cedjeni beli luk, sitno seckan crni luk, persun, celer lovor i malo piva.
To ce tako stajati danas i sutra, nema sanse da se meso pokvari.
Sutra kada se vratim sa Slave, isti cu izvaditi, a mali deo paca sacuvati. Meso cu ostrim nozom zaseci tako da dobijem rupice cudnovatog oblika

(muskarcima poznatog) u razmaku od 5 cm.
U njih cu ubosti po cenj belog luka umotanog u slaninu sapunjaru.
Sledeci dan ceo but preliti ostatkom paca, sa jos malo piva posuti po njemu ruzmarin i majcinu dusicu, i dodati malo lovora, i premazati senfom. Staviti peci na 150-200 Celzijusa oko 2 sata, polivajuci pivom!
Iseci cu kad se malo ohladi na tanke 0,5-1 cm komade i posluziti uz razne salate!
Prijatno!