Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Daaa ali ti si muško i logično je da sebe pretvoriš u dada seru :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:Daaa ali ti si muško
ko kaze da sam ja musko ??? :o
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Sve je moguće, a i ako nisi, a želiš to da budeš, pretvorićemo te ne se sekiraj! :wink:
Vladimir M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 9:40 am

Post od Vladimir M. »

martat napisao:Mislis,ako nastavis da jedes samo voce i jogurt?
Ne, ne jedem samo voće i jogurt, ručam savršeno normalan ručak. Npr Juče sam ručao Juneću supu, Kuvani pauflek, pire i sos, a uz to sam jeo paradajiz & luk. Ono što mene zanima jeste da li ću na taj način zeznuti krvnu sliku, zdravlje itd. Jer, zaista nisam gladan, ničeg nisam željan, jedem sve šta volim i skidam kile, a kažu da ako izgleda previše dobro da bi bilo istinito, onda sigurno nije dobro. Ljudi, molim vas, zaista nisam siguran koliko je pametno ovo što radim i treba mi mišljenje i podrška, pa makar i od "Baba Sera UTD" kad sam već video da znate o čemu govorite.
It’s better to have loved and lost than never to have loved at all
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

taman posla da ces tako zeznuti krvnu sliku, na taj nacin ces je samo poboljsati, jedes sve vise i vise zdravije namernice (voce,povrce,mlecni proizvodi, kuvana jela itd...) Sve ono sto si radio pre ovoga ti je samo pogorsavalo krvnu sliku tako da sada nema mesta za brigu, samo tako nastavi na dobrom si putu.
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

harry_mason napisao:ma pretvoricu vas ja sve u baba sere ako nastavite da zagadjujete svaku teme (a i sebe pored vas posto isto to radim :) )
:D :D :D Ja bezim !Odlazim ,svratit cu samo ponekad ali ne ovako redovno!Zavrshila sam misiju!Pozdrav za sve i harry hvala ti na mnogim odgovorima koje si davao bezsebichno !I chuvaj se tih baba sera :lol: :lol: :lol:
!!!!!!!!!!Odjavljujem se ,Budite mi dobri zdravi i debeli :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

bye bye :wink:
impossible is nothing
Vladimir M.
Novi član
Novi član

Post od Vladimir M. »

hvala, to je bila informacija koja mi je trebala :D
Nego, većina dijeta koje sam do sada pokušavao je branila gazirana pića. Ja jednostavno ne mogu da zamislim dan bez 2-3 čaše Knjaza. Zna li neko da mi objasni zbog čega ovo nije dobro i da li će me to usporiti/zaustaviti u napredovanju?
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

hm pa nece te zaustaviti u napredovanju, cak ubrzava varenje hrane ali je problem u tome sto je gazirana voda jako stetna za bubrege, jetru, creva, grlo itd... (pa sad ti vidi do cega ti je vise stalo)
impossible is nothing
Vladimir M.
Novi član
Novi član

Post od Vladimir M. »

Hvala, ne može čovek imati uvek sve :)
Pušio sam 15 godina intezivno i obilno i nisam ozbiljno razmišljao o plućima (i ne samo plućima), pa neću ni sada o bubrezima ili jetri. Možda eventualno razvučem kiselu vodu na 3 dana ili koji dan preskočim.
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

1 casu posle rucka na dan, eto cisto da smanjis kolicinu :wink:
impossible is nothing
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Vladimir M. napisao:
martat napisao:Mislis,ako nastavis da jedes samo voce i jogurt?
Ne, ne jedem samo voće i jogurt, ručam savršeno normalan ručak. Npr Juče sam ručao Juneću supu, Kuvani pauflek, pire i sos, a uz to sam jeo paradajiz & luk. Ono što mene zanima jeste da li ću na taj način zeznuti krvnu sliku, zdravlje itd. Jer, zaista nisam gladan, ničeg nisam željan, jedem sve šta volim i skidam kile, a kažu da ako izgleda previše dobro da bi bilo istinito, onda sigurno nije dobro. Ljudi, molim vas, zaista nisam siguran koliko je pametno ovo što radim i treba mi mišljenje i podrška, pa makar i od "Baba Sera UTD" kad sam već video da znate o čemu govorite.
Ne gresis ni u cemu i samo ces odrzati ako ne i poraviti krvnu sliku.Dnevno smes da pojedes i 1 Bonzitu.Sad ce Hari da me napadne,al stvarno smes :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Vlladimire, nadam se da se nisi naljutio na nas "noćne ptice"? Odličan ti je jelovnik.samo tako nastavi (a mogao bi da nam se pridružiš u gluvarenju tj.zezanju jer zdrava hrana i zdravo zezanje ne može da škodi) Nije mi jasno da li si iz jelovnika izbacio hleb ( vidim da ga ne pominješ)?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Zašto ne bi smeo da pojede bonžitu? U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici zdrave hrane ima tzv "dijet bonžitna" koja je ukusna i nije "preslatka" kao ova upakovana. Gde si breeee ti Martatice?
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:Zašto ne bi smeo da pojede bonžitu? U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici zdrave hrane ima tzv "dijet bonžitna" koja je ukusna i nije "preslatka" kao ova upakovana.
martat napisao:Dnevno smes da pojedes i 1 Bonzitu.Sad ce Hari da me napadne,al stvarno smes

pffff !!!! gluposti !!! ali gluposti !!! bonzita=milka cokolada=tvix i ostale cokoladice !!! nemoj da ti je palo na pamet da konzumiras te vestacke zasladjivace, nece ti se variti kako treba i ici ce ti pravo u SALO !!! umesto bonzite pojedi 1 grozd itd...
impossible is nothing
Odgovori