Sta jedete?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 9:40 am
Pa hvalim se zato što sam u glavnom slušao vaše savete, a i čisto da bi vas vratio na "pravi put". Povremeno ću vas još obaveštavati, ali za sada ne stajem do 90. Ono što nisam od nikoga dobio info je mišljenje, da li je ovaj način koji praktikujem trenutno dobar, da li negde grešim? Da ne ugrozim zdravlje itd. Iskustvo mi kaže da se do 100 skida mnogo brže i lakše nego od 100.
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Nema frke! Ako je Sanyalica uspela da od mog malog jugića napravi onakvu limuzinu, sitnica je napraviti osrednjeg milioneraharry_mason napisao:pa za pocetak neki osrednji milioner ? kapish ?Dj.Olivera napisao: Čuj, provalila?! Pa gdeeee si seeestro! Haryy ne zna da ga možemo pretvoriti u .........Harry šta bi voleo da budeš???

- Dj.Olivera
- Stalni član
Re: Koliki offtopic
Nisi pomislio da moderator uživa u ovom našem zezanju?Vladimir M. napisao:Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu već bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeću na bezvezne teme baš oni koji inače daju najbolje savete.
MIRCUJTE MALO

Uostalom mi se zekimo samo u svoje ime i za svoj račun

Ako smo nekoga povredili... replika je dozvoljena!
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A koji si pa ti?Vladimir M. napisao:Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu veæ bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeæu na bezvezne teme baš oni koji inaèe daju najbolje savete.
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim. Za sada sam skinuo 5 kila. Dakle 115 je moje trenutno stanje, a gladan nisam. Krkam ceo dan. Doruèkujem obilnije (voæa) oko 8, zatim oko 11 uzmem neko drugo voæe (do sada se obièno svodilo na jednu ili 2 kruške/jabuke, kako koji dan). Sledeæe Voæe je oko 3, prijale su mi breskve i nektarine u tom periodu, a za vikend sam u to vreme ruèao normalan obrok (kuvan). Oko pola šest sam ruèao (vikendom je voæe bilo oko 6) i neumereno sam se nalivao jogurtom oko 8 sati (drugi dan sam popio celu litru ali mi to kasnije nije leglo, pa sam ostalih dana popio po 2 èaše)MIRCUJTE MALO

Samo ti nama papaj lepo pomalko i obaveshtavaj nas sta si jeo...ali ne i kako si kakio, jer ipak nam nisi beba

Skontaj bre da je veliki problem s tim prokletim prekomernim kg u direktnoj vezi sa mozdanim vijugama, tako da svaka relaksacija, pa i blebetanje su veoma pozzeljni i u tom smislu su nutricionistichki veoma, veoma velike vrednosti. Pripremamo kolektivnu doktorsku disertaciju...tema- Obrnuta srazmera blebetanja i gojaznosti, pa eto...Martat, Djoljice, Mikaljo, Jesy...drage ostale alapache ukljuchujuci HaryJa i Marsa, slobodno se nadovezzite. Eh da, neshto sam zaboravila, navedene persone i moja malenkost...mi smo ti ovde moderatori, admini itd.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član