Sta jedete?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
Čuj, provalila?! Pa gdeeee si seeestro! Haryy ne zna da ga možemo pretvoriti u .........Harry šta bi voleo da budeš???sanyalica napisao:Odoh do ogledala da ga pitam... to za bubuljicu hahaha Kako si me provalila da sam veshtica????hahaha To je bash teshkoooDj.Olivera napisao:Sumnjiva si mi bila od početka...tzzzz.. crna mačka na usijanom krovu pa metla...mislim limuzina, imaš li bubuljicu na nosu pa da budem 100% sigurna?![]()
![]()
- harry_mason
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 9:40 am
Koliki offtopic
Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu već bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeću na bezvezne teme baš oni koji inače daju najbolje savete.
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim. Za sada sam skinuo 5 kila. Dakle 115 je moje trenutno stanje, a gladan nisam. Krkam ceo dan. Doručkujem obilnije (voća) oko 8, zatim oko 11 uzmem neko drugo voće (do sada se obično svodilo na jednu ili 2 kruške/jabuke, kako koji dan). Sledeće Voće je oko 3, prijale su mi breskve i nektarine u tom periodu, a za vikend sam u to vreme ručao normalan obrok (kuvan). Oko pola šest sam ručao (vikendom je voće bilo oko 6) i neumereno sam se nalivao jogurtom oko 8 sati (drugi dan sam popio celu litru ali mi to kasnije nije leglo, pa sam ostalih dana popio po 2 čaše)
MIRCUJTE MALO
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim. Za sada sam skinuo 5 kila. Dakle 115 je moje trenutno stanje, a gladan nisam. Krkam ceo dan. Doručkujem obilnije (voća) oko 8, zatim oko 11 uzmem neko drugo voće (do sada se obično svodilo na jednu ili 2 kruške/jabuke, kako koji dan). Sledeće Voće je oko 3, prijale su mi breskve i nektarine u tom periodu, a za vikend sam u to vreme ručao normalan obrok (kuvan). Oko pola šest sam ručao (vikendom je voće bilo oko 6) i neumereno sam se nalivao jogurtom oko 8 sati (drugi dan sam popio celu litru ali mi to kasnije nije leglo, pa sam ostalih dana popio po 2 čaše)
MIRCUJTE MALO
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Haahahahah bash ste me nasmejali?sanyalica napisao:Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam

Re: Koliki offtopic
Pa sto se onda hvalis na "nenormalnom" forumu?Vladimir M. napisao:Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu već bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeću na bezvezne teme baš oni koji inače daju najbolje savete.
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim.