Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Chuj Harija, molim te. Reshio i on nas da savetuje... da zaradi kintu od koka :lol:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Sumnjiva si mi bila od početka...tzzzz.. crna mačka na usijanom krovu pa metla...mislim limuzina, imaš li bubuljicu na nosu pa da budem 100% sigurna? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hajde, hajde, Hari, evo ti kljuchevi od sive limuzine, pa provozaj malko devojchicu, a mi, bakice, ali super-bakice, odosmo na pajk! :D
Sad STVARNOOO :D
Slika
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

ne bi bilo na odmet da mi koj evrtj padne na rachun.. teski su ovi studentski dani :P
impossible is nothing
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Dj.Olivera napisao:Sumnjiva si mi bila od poèetka...tzzzz.. crna maèka na usijanom krovu pa metla...mislim limuzina, imaš li bubuljicu na nosu pa da budem 100% sigurna? :lol: :lol: :lol:
Odoh do ogledala da ga pitam... to za bubuljicu hahaha Kako si me provalila da sam veshtica????hahaha To je bash teshkooo :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Ne ostajem ni sekundu više! Odoooh e jbg Džordž Kluni na TV.... ništa od spavanja!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

zdravvvvoooooo :o :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Eto ti Hari josh jedna lekcija- u spavacoj sobi NIKAKO ne drzati TV prijemnik :lol: :lol: :lol:
Slika
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

e i ja definitivno odlazim odavde
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:
Dj.Olivera napisao:Sumnjiva si mi bila od početka...tzzzz.. crna mačka na usijanom krovu pa metla...mislim limuzina, imaš li bubuljicu na nosu pa da budem 100% sigurna? :lol: :lol: :lol:
Odoh do ogledala da ga pitam... to za bubuljicu hahaha Kako si me provalila da sam veshtica????hahaha To je bash teshkooo :wink:
Čuj, provalila?! Pa gdeeee si seeestro! Haryy ne zna da ga možemo pretvoriti u .........Harry šta bi voleo da budeš???
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao: Čuj, provalila?! Pa gdeeee si seeestro! Haryy ne zna da ga možemo pretvoriti u .........Harry šta bi voleo da budeš???
pa za pocetak neki osrednji milioner ? kapish ? :wink:
impossible is nothing
Vladimir M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 9:40 am

Koliki offtopic

Post od Vladimir M. »

Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu već bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeću na bezvezne teme baš oni koji inače daju najbolje savete.
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim. Za sada sam skinuo 5 kila. Dakle 115 je moje trenutno stanje, a gladan nisam. Krkam ceo dan. Doručkujem obilnije (voća) oko 8, zatim oko 11 uzmem neko drugo voće (do sada se obično svodilo na jednu ili 2 kruške/jabuke, kako koji dan). Sledeće Voće je oko 3, prijale su mi breskve i nektarine u tom periodu, a za vikend sam u to vreme ručao normalan obrok (kuvan). Oko pola šest sam ručao (vikendom je voće bilo oko 6) i neumereno sam se nalivao jogurtom oko 8 sati (drugi dan sam popio celu litru ali mi to kasnije nije leglo, pa sam ostalih dana popio po 2 čaše)

MIRCUJTE MALO
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

:D :D :D :D Pa interesuje ih kako ne?Samo po odgovor dodji kad se radi ?Shalter radi oko 2 poponoci ili tako neshto :wink: Pa eto smrshao si Vladimire budi zadovoljan,nemoj da se bunish inache cesh se ugojiti odma za 5 kg!Vidish da oni mogu to :wink: !To su alhemichari :P :wink: :D :D :D !A sanyalice des ti bwe ?Po nocu se smucash po sajtu :oops: !Nema te nikako , ja reko ti odluchila da klisnesh?Ahaaa nocna ptico :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao:
harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam :-?
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.
Haahahahah bash ste me nasmejali? :o Gde VI noci provodite? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?Nije ni chudo zashto Vladimir postavlja pitanja takva? :lol: :lol: :lol: :lol: !Gde ste ceo dan da odgovorite mu?Dzonjate po ceo dan tztz da bi mogli nocu ovde hmz haahahahah :wink: :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Re: Koliki offtopic

Post od sati »

Vladimir M. napisao:Brate mili, koliki Off-topic. Na nekom normalnom forumu već bi dobili opomenu moderatora, a možda prošli i gore... Verujem da bi trebalo bar 2 cele strane postova obrisati, a najgore od svega je što blebeću na bezvezne teme baš oni koji inače daju najbolje savete.
Ako nekoga još uvek interesuje ishrana u ovoj temi, hteo bi da se pohvalim.
Pa sto se onda hvalis na "nenormalnom" forumu?
Odgovori