harry_mason napisao:joj moracu ja jos fora da pokupim od vas, ipak nije lose biti u braku
A što to "Ipak"? Ko te to uplašio "brakom"??? Iz dobrog braka, dobra porodica, dobra porodica sva sreća ovoga sveta.....tako to ide.Veruj mi, u jednom danu sam ostala bez svega što sam stvarala godinama ( rat) i da nisam imala dobar brak i porodicu...uh ... nećemo o ružnim stvarima!
sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam
Eeeej ja "ustajem" još 5 sati i idem na posao! Lako je vama spavalice i sanjalice Harry, Harry, ne spava ti se pa nas zavlačiš sa nekim ozbiljnim temama Laka vam noć do sutra!
Dj.Olivera napisao:Eeeej ja "ustajem" još 5 sati i idem na posao! Lako je vama spavalice i sanjalice Harry, Harry, ne spava ti se pa nas zavlačiš sa nekim ozbiljnim temama Laka vam noć do sutra!
ja sam vise bio za onu voznju po gradu ali kad ste babe pa ne mozete da se odvojite od kreveta ... ma salim se]
ajd laku noc svima (boze i ja sam postao "alapaca" pored vas na ovom forumu ) UZAS !!!!!
Dj.Olivera napisao:Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume!
pa kako je krenulo mozda cete uskoro postati kume ja sam vec skoro 4 godine srecno zaljubljen salim se necu ja jos da se zenim, neka i ovako mi je dobro
harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.
Dj.Olivera napisao:Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume!
pa kako je krenulo mozda cete uskoro postati kume ja sam vec skoro 4 godine srecno zaljubljen salim se necu ja jos da se zenim, neka i ovako mi je dobro
Uživaj u životu i budi dobar, voli tvoju devojčicu i... slušaj tetka AnDjoljinu!!!!
harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.
E ne daš mi da odem u krevet! Objasni dečku da ljubav postoji ali je samo malo drugačije upakovana! Nego jel ti to šetaš po krovu, sa viklerima na glavi i kuckaš?