A što to "Ipak"? Ko te to uplašio "brakom"??? Iz dobrog braka, dobra porodica, dobra porodica sva sreća ovoga sveta.....tako to ide.Veruj mi, u jednom danu sam ostala bez svega što sam stvarala godinama ( rat) i da nisam imala dobar brak i porodicu...uh ... nećemo o ružnim stvarima!harry_mason napisao:joj moracu ja jos fora da pokupim od vas, ipak nije lose biti u braku
Sta jedete?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- harry_mason
- Aktivan član

- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član

- harry_mason
- Aktivan član

ja sam vise bio za onu voznju po gradu ali kad ste babe pa ne mozete da se odvojite od kreveta ... ma salim se]Dj.Olivera napisao:Eeeej ja "ustajem" još 5 sati i idem na posao! Lako je vama spavalice i sanjaliceHarry, Harry, ne spava ti se pa nas zavlačiš sa nekim ozbiljnim temama
Laka vam noć do sutra!
ajd laku noc svima (boze i ja sam postao "alapaca" pored vas na ovom forumu ) UZAS !!!!!
impossible is nothing
- Dj.Olivera
- Stalni član

- harry_mason
- Aktivan član

- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam
- Dj.Olivera
- Stalni član

Uživaj u životu i budi dobar, voli tvoju devojčicu i... slušaj tetka AnDjoljinu!!!!harry_mason napisao:pa kako je krenulo mozda cete uskoro postati kumeDj.Olivera napisao:Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume!ja sam vec skoro 4 godine srecno zaljubljen
salim se necu ja jos da se zenim, neka i ovako mi je dobro
- Dj.Olivera
- Stalni član

E ne daš mi da odem u krevet! Objasni dečku da ljubav postoji ali je samo malo drugačije upakovana!sanyalica napisao:Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam
- Dj.Olivera
- Stalni član

- harry_mason
- Aktivan član

- Dj.Olivera
- Stalni član