Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:joj moracu ja jos fora da pokupim od vas, ipak nije lose biti u braku 8)
A što to "Ipak"? Ko te to uplašio "brakom"??? Iz dobrog braka, dobra porodica, dobra porodica sva sreća ovoga sveta.....tako to ide.Veruj mi, u jednom danu sam ostala bez svega što sam stvarala godinama ( rat) i da nisam imala dobar brak i porodicu...uh ... nećemo o ružnim stvarima! :cry:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam :-?
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Eeeej ja "ustajem" još 5 sati i idem na posao! Lako je vama spavalice i sanjalice 8) Harry, Harry, ne spava ti se pa nas zavlačiš sa nekim ozbiljnim temama :wink: Laka vam noć do sutra!
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:Eeeej ja "ustajem" još 5 sati i idem na posao! Lako je vama spavalice i sanjalice 8) Harry, Harry, ne spava ti se pa nas zavlačiš sa nekim ozbiljnim temama :wink: Laka vam noć do sutra!
ja sam vise bio za onu voznju po gradu ali kad ste babe pa ne mozete da se odvojite od kreveta ... ma salim se]

ajd laku noc svima (boze i ja sam postao "alapaca" pored vas na ovom forumu ) UZAS !!!!!
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume! :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume! :wink:
pa kako je krenulo mozda cete uskoro postati kume :) ja sam vec skoro 4 godine srecno zaljubljen :D salim se necu ja jos da se zenim, neka i ovako mi je dobro
impossible is nothing
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam :-?
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:
Dj.Olivera napisao:Sanyalice osećam da će nas Harry zvati na svadbu i da ćemo mu biti kume! :wink:
pa kako je krenulo mozda cete uskoro postati kume :) ja sam vec skoro 4 godine srecno zaljubljen :D salim se necu ja jos da se zenim, neka i ovako mi je dobro
Uživaj u životu i budi dobar, voli tvoju devojčicu i... slušaj tetka AnDjoljinu!!!!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Djoljice, poshalji Hariju brojeve nashih tekucih rachuna...da uplati za sve ove savete :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:
harry_mason napisao:sanjalice zar ti nisi rekla jos pre sat vremena da ides da spavas ??? cekaj cekaj, lepo si nabrojala razumevanje, toleranciju, razgovor, a LJUBAV ??? nemoj mi reci da toga posle braka nema ?!!?!?!? ja se sigurno tako necu osecati, barem se nadam :-?
Ljubav? Hm, posle dve decenije?pa ne onako kako ljubav ti i npr.moj sin, skoro tvoj vrshnjak,dozivljavate u tim vashim nezznim godinama...bar mislim tako.
E ne daš mi da odem u krevet! Objasni dečku da ljubav postoji ali je samo malo drugačije upakovana! :lol: :lol: Nego jel ti to šetaš po krovu, sa viklerima na glavi i kuckaš?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Djoljice, poshalji Hariju brojeve nashih tekucih rachuna...da uplati za sve ove savete :wink:
:lol: :lol: :lol: Dobra si, ionako sam u miiinusu :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ne, nego diktiram svom dedi pa on kucka...a ja samo sa viklerima shetam po krovu :wink:
Slika
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

devojke proslo je 1 iza ponoci, vec je odavno trebalo da ste u krevetu !!! ajde na spavanje
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Ne, nego diktiram svom dedi pa on kucka...a ja samo sa viklerima shetam po krovu :wink:
Pametnice :wink: Održavaš ga budnim a moj čeka u sobi i sigurno već hrrrrrrrče! :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Obichno se malo provozam na metli kad je Luna puna, ali eto sam se ponovila...pa sad vozam limuzinu :D
Slika
Odgovori