sanyalica napisao:Hari, imash srece shto mi se jaaakoooo spava...
pa cesh ovaj put ostati bez odgovora...lakaaaa noooccc
nije valjda da se ljutis ? salio sam se
Alo, dechko, kao shto vidish, mi smo neke otkachene bakice, koje volimo puuunnoooo da se zzeezzzaaammoooo i benigne smo kao benigni tumori...dakle, samo ti se zeki, upravo to i jeste najbolja hrana za dushu
Ej, Djolji, mali je navikao na ove klinke pune celulita Shta zna on shta valja... [/quote]
Pa da! Koliko mi truda uložimo da se zategnemo, pa još kada uspeeeeemo
pa se u minjak ( do kolena) uvučemo....
Dj.Olivera napisao:Ej, Djolji, mali je navikao na ove klinke pune celulita Shta zna on shta valja...
pa se u minjak ( do kolena) uvučemo....[/quote]
e za celulit si upravu, moje drugarice ga vise imaju nego moja keva ??
juuu za taj minjak da te cuje muzzzz uuuuuu... vama sigurno muzevi ne daju da izlazite do kasno same...
Dj.Olivera napisao:Ej, Djolji, mali je navikao na ove klinke pune celulita Shta zna on shta valja...
pa se u minjak ( do kolena) uvučemo....
e za celulit si upravu, moje drugarice ga vise imaju nego moja keva ??
juuu za taj minjak da te cuje muzzzz uuuuuu... vama sigurno muzevi ne daju da izlazite do kasno same...[/quote]
Moj muuuž voli kada ja obučem minjak ( lepo mi stoji) i nema ništa protiv toga da zujim noću ( poverenje se stiče godinama-još jedna lekcija za tebe). Na žalost moje drugarice nisu noćne ptice i ne izlaze
Kakvi loshe! Odvratno je hahaha Shalim se...da je tako, ja prva sigurno ne bih bila vishe udata
Mada, ovde si mogao prochitati o diiivnnniiimmm brakovima i diiiivnnnimmm muzevima i sve je tako krasno kao na filmu...ah i bogznakako...a u stvari, najvaznije je razumevanje, tolerancija, razgovor