Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Valeri,nemoj ovo da shvatis licno.Nije upuceno tebi,zaista.Onako kako si ti navela da se hranis je sasvim korektno a ako mislis da je jelovnik koji ti je hari naveo dovoljan,hrani se tako,tvoja stvar.Samo nije dobro da jos neko pomisli da je to dovoljno,jer zaista nije.Kada se bavis sportom,dosta kalorija potrosis i tvoje telo ce umesto sala poceti da bukvalno jede misice.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Valleri4 napisao:Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...
Zašto se ti osećaš prozvanom ? Ja i Martat smo se zekile na temu anoreksije ( ono što nam je Mikalja postavila da gledamo) a nikako na tvoj račun. Harry je navikao na naš način zezanja i ne ljuti se ( pitaj ga). Sve što on piše ima smisla i nećeš pogrešiti ako ga poslušaš..Ponavljam već po hiljaditi put da rado potražim savet od njega kada su moja deca u pitanju. Dečko je OK .
P.S. Ne bih da ti pravim jelovnik jer bi se sveo na gladovanje a onda bi me H opet prozvao :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

martat napisao:
KATASTROFA!!!!!!Ja bih pala u nesvest od gladi!!Plus,voce se ne jede za veceru!A gde je ovde kuvana hrana o kojoj si pricao?
pa za rucak je kuvana piletina, tj prvo se obari u vodi sa zacinima i kada izvrije sva voda pomesa se sa 2 kasike pavlake i eto ti super obroka, a kuvan je :wink:
Ko to kaze da se voce ne jede za veceru??? :evil: :evil: opet si cula preporuku nekog licemernog doktora,nutricioniste koji ima 150kg i sedi ceo dan u svojoj stolici ??? nisam rekao 10kg voca za veceru vec 2 jabuke sto je ZANEMARLJIV unos UH pogotovu sto se ona bavi sportom pa joj je neophodno da nadoknadi uh pred spavanje i ce uneti svega 3g UH !!!
impossible is nothing
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Valleri4 napisao:Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...
Pa za tvoju visinu i kilazu i da oces ne mozes vise da pojedes, to je tvoja konstitucija i naravno da ce neka krupnija,starija devojka/zena pomisliti da je to premalo hrane, jer na kraju krajeva ne moze isto da pojede kosarkas od 2 metra koji izgleda kao grdosija i ja koji imam 172 :) :lol: Elem, valleri4 tesko je reci koliko je generalno potrebno devojci koja je sportsko aktivna da pojede u toku dana i da odrzava kilazu, ljudi su razliciti, organizmi su razliciti kao i metabolizmi. Hrana potpuno drugacije utice na jednu osobu u odnosu na drugu tako da ne moze da se kaze generalno koliko ti je kcal potrebno jer ti mozda imas znatno sporiji organizam od tvoje drugarice koja je iste visine i tezine a npr jede mnogo vise.... Mogla bi npr da vodis neku vrstu dnevinika i da se meris dan po dan i da jedes razlicito kako bi videla sta ima efekta na tebe
impossible is nothing
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:
Zašto se ti osećaš prozvanom ? Ja i Martat smo se zekile na temu anoreksije ( ono što nam je Mikalja postavila da gledamo) a nikako na tvoj račun. Harry je navikao na naš način zezanja i ne ljuti se ( pitaj ga). Sve što on piše ima smisla i nećeš pogrešiti ako ga poslušaš..Ponavljam već po hiljaditi put da rado potražim savet od njega kada su moja deca u pitanju. Dečko je OK .
P.S. Ne bih da ti pravim jelovnik jer bi se sveo na gladovanje a onda bi me H opet prozvao :lol: :lol: :lol:
ajde ajde, ako tako nastavis djolivera da me hvalis stvarno cu :oops: :oops: a i uobrazicu se vremenom :evil: :evil: :evil:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Mora da te hvali kad si KURVARICA I PO :D :D :D :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Ne verujem da si :oops: :oops: :oops: i da ćeš se vremenom uobraziti. Ti si se već uobrazio :lol: :lol: :lol: . Šalim se naravno! Ja samo pravim razliku između nas žena koje smo u "najboljim" godinama i kojima treba neka dijetica da bi postigle ili održale željenu kilažu , od devojčica kojima treba upravo ono što ti pričaš ( sport, ograničen unos hrane...). E da li ti samo lepo prenosiš ono što čitaš ili se stvarno toga pridržavaš :wink: ne znam , važno je da ne propragiraš ništa negativno. :wink: Iiii mislim da si mnogo ozbiljan za svoje godine :wink: Jesi li ti siguran da imaš 20 god.??? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Ne verujem da si :oops: :oops: :oops: i da ćeš se vremenom uobraziti. Ti si se već uobrazio :lol: :lol: :lol: . Šalim se naravno! Ja samo pravim razliku između nas žena koje smo u "najboljim" godinama i kojima treba neka dijetica da bi postigle ili održale željenu kilažu , od devojčica kojima treba upravo ono što ti pričaš ( sport, ograničen unos hrane...). E da li ti samo lepo prenosiš ono što čitaš ili se stvarno toga pridržavaš :wink: ne znam , važno je da ne propragiraš ništa negativno. :wink: Iiii mislim da si mnogo ozbiljan za svoje godine :wink: Jesi li ti siguran da imaš 20 god.??? :lol: :lol: :lol:
Haha jeli siguran da ima 20 goD?Ti si DJ.Olivera opichena :D :D :D !Eno i Zeljanica smrshala 3 kg 8) Vozeci bajs ,jo,jo
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:cry: :cry: :cry: ja opičena :cry: :cry: :cry: Aaaa tamo ja više ne zalazim :wink: (znaš već gde!)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao::cry: :cry: :cry: ja opičena :cry: :cry: :cry: Aaaa tamo ja više ne zalazim :wink: (znaš već gde!)
:wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:Ne verujem da si :oops: :oops: :oops: i da ćeš se vremenom uobraziti. Ti si se već uobrazio :lol: :lol: :lol: . Šalim se naravno! Ja samo pravim razliku između nas žena koje smo u "najboljim" godinama i kojima treba neka dijetica da bi postigle ili održale željenu kilažu , od devojčica kojima treba upravo ono što ti pričaš ( sport, ograničen unos hrane...). E da li ti samo lepo prenosiš ono što čitaš ili se stvarno toga pridržavaš :wink: ne znam , važno je da ne propragiraš ništa negativno. :wink: Iiii mislim da si mnogo ozbiljan za svoje godine :wink: Jesi li ti siguran da imaš 20 god.??? :lol: :lol: :lol:
a sta cu moram da budem ozbiljan za svoje godine :) tako me je mama naucila :wink:
Nisam ti ja neki debeli lekar koji ima 200 kg a kaze da je stetno prejesti se :) ili mama koja mi kaze da je lose pusiti cigare a onda ode do mog kompa i pusi cigarice :wink: Ono sto sam naucio o hrani, ono sto znam i ono sto svakodnevno citam pokusavam i ovde da prenesem a i vec ceo zivot se bavim sportom tako da slobodno mozes da mi verujes na rec kada ti sve ovo pricam :wink: a i pored toga tetka mi je nutricionista pa od nje kupim dosta fora :lol:
impossible is nothing
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

A do malopre si pljuvao po nutricionistima!Sram te bilo,cccc.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Aaaa tetka?! Koliko kg ima tetka? Auuu da ona nema možda 120 kg.? :lol: :lol: :lol: Verujem ja tebi verujem ali tek kada proverim sve što pričaš :wink: U mojoj "skromnoj" kućnoj biblioteci ima dosta knjiga o svemu ovome pa eto "pomalo" čituckam. :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

martat napisao:A do malopre si pljuvao po nutricionistima!Sram te bilo,cccc.
pa i dalje cu, tetka je tekta a profesija je profesija. to sam i njoj isto rekao, otprilike isto znamo samo sto je ona do tog saznanja dosla uceci kilometarske knjige a ja sve to isprobao u praksi :wink:
Dj.Olivera napisao:Aaaa tetka?! Koliko kg ima tetka? Auuu da ona nema možda 120 kg.? :lol: :lol: :lol: Verujem ja tebi verujem ali tek kada proverim sve što pričaš :wink: U mojoj "skromnoj" kućnoj biblioteci ima dosta knjiga o svemu ovome pa eto "pomalo" čituckam. :wink:
pa nema bas 120, ali je blizu 90 ali je to za njenu visinu "too much". Dzaba savetovanje drugih kada nisi karakter da i na sebe "primenis" te savete
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Osećam da će nam se i ona uskoro pridružiti. :lol:
Da li si isprobao ovaj proteinski napitak:
2 kašike soja-proteina u prahu
1 kašika surutke
2 kašike lecitina u granulama