Sta jedete?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Valeri,nemoj ovo da shvatis licno.Nije upuceno tebi,zaista.Onako kako si ti navela da se hranis je sasvim korektno a ako mislis da je jelovnik koji ti je hari naveo dovoljan,hrani se tako,tvoja stvar.Samo nije dobro da jos neko pomisli da je to dovoljno,jer zaista nije.Kada se bavis sportom,dosta kalorija potrosis i tvoje telo ce umesto sala poceti da bukvalno jede misice.
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Zašto se ti osećaš prozvanom ? Ja i Martat smo se zekile na temu anoreksije ( ono što nam je Mikalja postavila da gledamo) a nikako na tvoj račun. Harry je navikao na naš način zezanja i ne ljuti se ( pitaj ga). Sve što on piše ima smisla i nećeš pogrešiti ako ga poslušaš..Ponavljam već po hiljaditi put da rado potražim savet od njega kada su moja deca u pitanju. Dečko je OK .Valleri4 napisao:Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...
P.S. Ne bih da ti pravim jelovnik jer bi se sveo na gladovanje a onda bi me H opet prozvao

- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa za rucak je kuvana piletina, tj prvo se obari u vodi sa zacinima i kada izvrije sva voda pomesa se sa 2 kasike pavlake i eto ti super obroka, a kuvan jemartat napisao:
KATASTROFA!!!!!!Ja bih pala u nesvest od gladi!!Plus,voce se ne jede za veceru!A gde je ovde kuvana hrana o kojoj si pricao?

Ko to kaze da se voce ne jede za veceru???

impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
Pa za tvoju visinu i kilazu i da oces ne mozes vise da pojedes, to je tvoja konstitucija i naravno da ce neka krupnija,starija devojka/zena pomisliti da je to premalo hrane, jer na kraju krajeva ne moze isto da pojede kosarkas od 2 metra koji izgleda kao grdosija i ja koji imam 172Valleri4 napisao:Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...

impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
ajde ajde, ako tako nastavis djolivera da me hvalis stvarno cuDj.Olivera napisao:
Zašto se ti osećaš prozvanom ? Ja i Martat smo se zekile na temu anoreksije ( ono što nam je Mikalja postavila da gledamo) a nikako na tvoj račun. Harry je navikao na naš način zezanja i ne ljuti se ( pitaj ga). Sve što on piše ima smisla i nećeš pogrešiti ako ga poslušaš..Ponavljam već po hiljaditi put da rado potražim savet od njega kada su moja deca u pitanju. Dečko je OK .
P.S. Ne bih da ti pravim jelovnik jer bi se sveo na gladovanje a onda bi me H opet prozvao![]()
![]()

impossible is nothing
- Dj.Olivera
- Stalni član
Ne verujem da si
i da ćeš se vremenom uobraziti. Ti si se već uobrazio
. Šalim se naravno! Ja samo pravim razliku između nas žena koje smo u "najboljim" godinama i kojima treba neka dijetica da bi postigle ili održale željenu kilažu , od devojčica kojima treba upravo ono što ti pričaš ( sport, ograničen unos hrane...). E da li ti samo lepo prenosiš ono što čitaš ili se stvarno toga pridržavaš
ne znam , važno je da ne propragiraš ništa negativno.
Iiii mislim da si mnogo ozbiljan za svoje godine
Jesi li ti siguran da imaš 20 god.???

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Haha jeli siguran da ima 20 goD?Ti si DJ.Olivera opichenaDj.Olivera napisao:Ne verujem da si![]()
![]()
![]()
![]()
. Šalim se naravno! Ja samo pravim razliku između nas žena koje smo u "najboljim" godinama i kojima treba neka dijetica da bi postigle ili održale željenu kilažu , od devojčica kojima treba upravo ono što ti pričaš ( sport, ograničen unos hrane...). E da li ti samo lepo prenosiš ono što čitaš ili se stvarno toga pridržavaš
![]()
![]()

- Dj.Olivera
- Stalni član
- harry_mason
- Aktivan član
a sta cu moram da budem ozbiljan za svoje godineDj.Olivera napisao:Ne verujem da si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nisam ti ja neki debeli lekar koji ima 200 kg a kaze da je stetno prejesti se

impossible is nothing
- Dj.Olivera
- Stalni član
- harry_mason
- Aktivan član
pa i dalje cu, tetka je tekta a profesija je profesija. to sam i njoj isto rekao, otprilike isto znamo samo sto je ona do tog saznanja dosla uceci kilometarske knjige a ja sve to isprobao u praksimartat napisao:A do malopre si pljuvao po nutricionistima!Sram te bilo,cccc.

pa nema bas 120, ali je blizu 90 ali je to za njenu visinu "too much". Dzaba savetovanje drugih kada nisi karakter da i na sebe "primenis" te saveteDj.Olivera napisao:Aaaa tetka?! Koliko kg ima tetka? Auuu da ona nema možda 120 kg.?![]()
![]()
Verujem ja tebi verujem ali tek kada proverim sve što pričaš
U mojoj "skromnoj" kućnoj biblioteci ima dosta knjiga o svemu ovome pa eto "pomalo" čituckam.
impossible is nothing
- Dj.Olivera
- Stalni član