Dj.Olivera napisao:
opet me prozivaš Eeee pa ni onaj tvoj jelovnik nije mnogo daleko od gladovanja za onoga ko je navikao da mnoooogo jede
sorry, morao sam malo da se nasalim na tvoj racun
e pa ova devojka je navikla da malo jede tako da je ovo obilan jelovnik ako ce mo sa te strane da geldamo a ne g.l.a.d.o.v.a.nj.e....
harry_mason napisao:pa to je ono sto sam ja non stop govorio da se zaobidju ove mentolske dijete, svega 10% ljudi ima predispoziciju da uspe i da odrzi kilazu nakon dijete sve ovo ostalo se vraca na staro ako se vrati na staru ishranu.
Dj.Olivera napisao:
opet me prozivaš Eeee pa ni onaj tvoj jelovnik nije mnogo daleko od gladovanja za onoga ko je navikao da mnoooogo jede
sorry, morao sam malo da se nasalim na tvoj racun
e pa ova devojka je navikla da malo jede tako da je ovo obilan jelovnik ako ce mo sa te strane da geldamo a ne g.l.a.d.o.v.a.nj.e....
Ma samo se ti šali na moj račun. Ja moram da gladujem ponekad , skupa hrana, plate male....
Pa stvarno DJ.Olivera malo je ovo hrane da bi neko ko se bavi rekreativno sportom mogao da funkcionise.Nije sala,neko ce ovo shvatiti ozbiljno i pasce u nesvest.A svi smo protiv anoreksije,zar ne?
martat napisao:Pa stvarno DJ.Olivera malo je ovo hrane da bi neko ko se bavi rekreativno sportom mogao da funkcionise.Nije sala,neko ce ovo shvatiti ozbiljno i pasce u nesvest.A svi smo protiv anoreksije,zar ne?
Apsolutno si u pravu!. Anoreksija???? Užas! Uvek sam se pitala gde je granica između želje za lepim izgledom i bolesti koju ta želja izaziva??
Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...