Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao: :cry: :cry: :cry: opet me prozivaš :cry: :cry: :cry: Eeee pa ni onaj tvoj jelovnik nije mnogo daleko od gladovanja za onoga ko je navikao da mnoooogo jede :wink:
sorry, morao sam malo da se nasalim na tvoj racun :lol:
e pa ova devojka je navikla da malo jede tako da je ovo obilan jelovnik ako ce mo sa te strane da geldamo a ne g.l.a.d.o.v.a.nj.e....
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:pa to je ono sto sam ja non stop govorio da se zaobidju ove mentolske dijete, svega 10% ljudi ima predispoziciju da uspe i da odrzi kilazu nakon dijete sve ovo ostalo se vraca na staro ako se vrati na staru ishranu.
Drago mi je da sam u onih 10% već 4 godine :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

mikalja ako tom coveku predje na nervnu bazu i toliko nerviranje oko dijete tek ce se onda ugojiti jer ce nervozu leciti hranom :x
impossible is nothing
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao:
nemoj da si bas toliko sigurna, mozda ce 5-a godina doneti neke nove promene :lol: :lol: :lol:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:
Dj.Olivera napisao: :cry: :cry: :cry: opet me prozivaš :cry: :cry: :cry: Eeee pa ni onaj tvoj jelovnik nije mnogo daleko od gladovanja za onoga ko je navikao da mnoooogo jede :wink:
sorry, morao sam malo da se nasalim na tvoj racun :lol:
e pa ova devojka je navikla da malo jede tako da je ovo obilan jelovnik ako ce mo sa te strane da geldamo a ne g.l.a.d.o.v.a.nj.e....
:lol: :lol: :lol: Ma samo se ti šali na moj račun. Ja moram da gladujem ponekad , skupa hrana, plate male.... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:
Dj.Olivera napisao:
nemoj da si bas toliko sigurna, mozda ce 5-a godina doneti neke nove promene :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Kakve promene, misliš da ponovo vratim onih 35kg?! :evil: Nikada makar gladovala "do poslednjeg daha" :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Dj.Olivera napisao: :lol: :lol: :lol: Ma samo se ti šali na moj račun. Ja moram da gladujem ponekad , skupa hrana, plate male.... :lol: :lol: :lol:
ahhhh fala bogu sto sam jos uvek student pa jos ne moram da brinem o poslu, zaradi tid itd.... :wink:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:
Dj.Olivera napisao: :lol: :lol: :lol: Ma samo se ti šali na moj račun. Ja moram da gladujem ponekad , skupa hrana, plate male.... :lol: :lol: :lol:
ahhhh fala bogu sto sam jos uvek student pa jos ne moram da brinem o poslu, zaradi tid itd.... :wink:

Aaaaa, student, možda te za koju godinu ( 5 npr.) čekaju promene? :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

harry_mason napisao:@ valleri4

1. 2 kriske crnog/integralnog hleba + 2 kasike meda + solja mleka (330 kcal)
2. 150g paradajz salate + 150g svezeg krastavca (41 kcal)
3. belo meso 250g + 2-3 kasike nemasne pavlake + 2 kriske crnog/integralnog hleba (480kcal)
4. 250ml cedjene pomorandze (88kcal)
5. zelena salata 200g pomesana sa tunom 90-100g (254 kcal)
6. 2 jabuke (30 kcal)

KATASTROFA!!!!!!Ja bih pala u nesvest od gladi!!Plus,voce se ne jede za veceru!A gde je ovde kuvana hrana o kojoj si pricao?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Pa možda skuva tunjevinu u soku od jabuke, pa doda seckanu ztelenu salatu...?????????
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa stvarno DJ.Olivera malo je ovo hrane da bi neko ko se bavi rekreativno sportom mogao da funkcionise.Nije sala,neko ce ovo shvatiti ozbiljno i pasce u nesvest.A svi smo protiv anoreksije,zar ne?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Pa stvarno DJ.Olivera malo je ovo hrane da bi neko ko se bavi rekreativno sportom mogao da funkcionise.Nije sala,neko ce ovo shvatiti ozbiljno i pasce u nesvest.A svi smo protiv anoreksije,zar ne?
Apsolutno si u pravu!. Anoreksija???? Užas! Uvek sam se pitala gde je granica između želje za lepim izgledom i bolesti koju ta želja izaziva??
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa negde izmedju.Jako je tanka kada je mozak mali :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Mozak mali a gza velika :lol: :lol: :lol:
Valleri4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 3:33 pm

Post od Valleri4 »

Posto sam ja ta koja je zamolila harry_mason-a za neki jelovnik od 1200 kcal,i posto ne zelim da izgledam anoreksicno i imam veliki mozak i normalnu guzu...Zamolila bih Vas da kazete kolko jednoj devojci od 24 god,55kg/164cm,koja se rekreativno bavi sporom svaki drugi dan potrebno kalorija da bi odrzala ovu kilazu...I ako mislite da harry_mason-ov jelovnik nije dobar,ajde da vidimo vas...
Odgovori