Dj.Olivera napisao: Osećam da će nam se i ona uskoro pridružiti.
nece veruj mi, kaze da joj se osladilo prasence i cokolade mozda ce za koju godinu kao i vi ovde da trazi savete
Dj.Olivera napisao: Da li si isprobao ovaj proteinski napitak:
2 kašike soja-proteina u prahu
1 kašika surutke
2 kašike lecitina u granulama
1 i po šolja mleka od soje
2 kašike svežeg ili zamrznutog voća ili banane
3-4 kocke leda
Izmiksano u mikseru
Veruj mi da nisam, uvek me je mrzelo da pravim te sejkove mada kako zvuci dobro bi mi dosao posle teretane jos samo kad bi imao ko da mi napravi
Aaaaaaa ne znam ja da vozim to tvoje čudo! Pod stresom sam od kada sam pala sa stolice ( sa točkići) Ništa od provoda večeras, odoh i ja na spavanje ( suuuutra raaadim ) Ups, danas radim!
harry_mason napisao:ja sam jedini musko ovde stoga bih te zamolio da meni das kljuceve da provozam u limuzini ove tetke sa foruma, dugo nisu bile u provodu razumi ih
Misliš????? Hm....usudio bi se da se provozaš sa "tetkama"??? Ti tako lepo vaspitan dečko treba da učiš, ideš na vežbice a ne da zujiš Tcccc posle kažeš da mi loše utičemo na mlade
sanyalica napisao:Nije valjda vec DANAS?Uhhh jadna brojim dane...uskoro mi odlazi dete...pa mi mnogo brzo leti vreme...
I moje dete odlazi, na kratko ( 6 meseci) i da se ovako ne zekim prolupala bih. Mogu misliti kako je tebi? Ne mogu da se sastavim, ugrizla bih se za gzcu da mogu!!!
sto da ne, rekle ste i same da ste sada u najboljim godinama po reko da vam ulepsam vece i onako mi je dosadno od sutra pocinjem da ucim pa reko da iskoristim priliku kad se vec sanjalica ponudila