Dj.Olivera napisao:
Misliš????? Hm....usudio bi se da se provozaš sa "tetkama"??? Ti tako lepo vaspitan dečko treba da učiš, ideš na vežbice a ne da zujiš Tcccc posle kažeš da mi loše utičemo na mlade
harry_mason napisao:sto da ne, rekle ste i same da ste sada u najboljim godinama po reko da vam ulepsam vece i onako mi je dosadno od sutra pocinjem da ucim pa reko da iskoristim priliku kad se vec sanjalica ponudila
Eh Hari, mi jesmo u najboljim godinama...jer u boljim tj.mladjim nikad necemo biti ali tvoje su problematichne...ko zna da li i lichnu kartu imash...josh da odgovaramo za zavodjenje maloletnika, a?
sanyalica napisao:
Eh Hari, mi jesmo u najboljim godinama...jer u boljim tj.mladjim nikad necemo biti ali tvoje su problematichne...ko zna da li i lichnu kartu imash...josh da odgovaramo za zavodjenje maloletnika, a?
Dj.Olivera napisao:
Misliš????? Hm....usudio bi se da se provozaš sa "tetkama"??? Ti tako lepo vaspitan dečko treba da učiš, ideš na vežbice a ne da zujiš Tcccc posle kažeš da mi loše utičemo na mlade
valjda me jedno vece nece iskvariti
Aaaa tako to počinje, jedno po jedno ...onda ti se usladi i....ne, ne , ostani ti za svaki slučaj tu gde jesi.
sanyalica napisao:A i AnDjoljina ti je tetka, pa bismo tu onda imale i incest, jebga
pa od kad je incest ako izadjes napolje sa tetkom, boze pa zar ti nikad nisi otisla kod tetke ili prosetala s njom ?!?! ko da bi mi nesto radili i onako ste vi vec u tim godinama sve zaboravile, na mladjima svet ostaje
Ovo je teshka uvreda AnDjoljina! Hari misli da smo mi koke za jednu noc!
Zato te sad ostavljamo i idemo da pajkimo
Neee, nema to veze sa godinazzom...mislim, to shto nam se pajki
Laka vam noc, deco
Auuu AnDjoljina, svidela ti se ideja za Breda, A? Uh shta sam sad uradila c c c nece moci da zaspi...
A ti, mali iz masonske lozze, pazi shta prichash o kokama
sanyalica napisao:Ovo je teshka uvreda AnDjoljina! Hari misli da smo mi koke za jednu noc!
Zato te sad ostavljamo i idemo da pajkimo
Neee, nema to veze sa godinazzom...mislim, to shto nam se pajki
Laka vam noc, deco
sanyalica napisao:Auuu AnDjoljina, svidela ti se ideja za Breda, A? Uh shta sam sad uradila c c c nece moci da zaspi...
A ti, mali iz masonske lozze, pazi shta prichash o kokama
moj nick nema veze sa masonima, mada se ne bih bunio i nisam nista lose pricao o kokama, ja sam oduvek bio za onu devizu "stara koka dobra juha"
Hari, Hari, djavole
Samo se ti drzi nas...daleko cesh dogurati eto, alapacha si vec postao hehehe
L a k u n o c
Baci se ti sad na ove pilitje sa chat-a