harry_mason napisao:vladimire dobro je to sto si odlucio da "nesto" promenis ali ces morati mnogo vise da se potrudis ako zelis da vidis efekte...
To što ne osećam nikakve probleme, zdravstvene i sl. ne znači da nisam rešen. Moj plan i jeste dugoročan. Ako treba, mogu vas dnevno izveštavati o jelovniku i težini (jutarnjoj npr.), mada nisam u filmu da nekome nešto dokazujem... to bi imalo smisla, recimo ako bi moj primer nekome kasnije mogao poslužiti kao model ali smatram da forum nije mesto za to. Eventualno mogu voditi lični dnevnik.Dj.Olivera napisao:...Harry ja mislim da se Vladimir malo zeki sa nama. Mogao je danima da čita postove i da se ne ukuljučuje ako misli da se ovde prepucavamo i pametujemo....
Što se skepse Đ. Olivere tiče, malo me vređa ali obzirom da me ne poznaje, neću joj uzeti za zlo. Činjenica je da je je se na ovoj temi razmahalo prepucavanje ali isto tako je činjenica da nije moj posao da to korigujem već administracije foruma.
Juče sam pojeo pola ananasa za doručak, krušku oko 11, 1 manji grozd oko 3 i kad sam došao kući nisam bio gladan. Ručao sam oko 6 i pojeo poprilično mali obrok (za moje navike) dinstane junetine i 5 maslina. Oko 8 sam popio voćni jogurt i u 11 legao da spavam.
Jutros sam doručkovao grožđe.
Sve ovo pišem, ne da bi bilo koga vukao za nos, već da bi dobio malo stručnije mišljenje, koje bi mi pomoglo da korigujem ishranu i potvrdu da li idem u dobrom pravcu.
I na kraju, ja moju ženu volim, te ako neko smatra da to što skidam kilažu zbog nje, a ne zbog sebe, nije prava motivacija nek se zapita da li je nekad nekoga voleo ili je uvek mislio samo i isključivo na sebe.