Sta jedete?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

vladimire dobro je to sto si odlucio da "nesto" promenis ali ces morati mnogo vise da se potrudis ako zelis da vidis efekte. Niko ovde na forumu niti ni jedan nutricionista ili bilo koj drugi lekar moze da te "natera" da jedes manje nego sto si navikao, ne postoji nikakva formula da bi uspeo u tome osim tebe samog i tvoje glave, odatle ti sve dolazi tako da sl put razmisli pre nego sto sednes za sto ili kada dodjes do neke obliznje pekare... Ne moras ni da se odrices sadasnje hrane, ne moras da si na teskoj dijeti, samo prepolovi dosadasnje porcije i jedi sto vise na dan (ali ne kao pre pa da kazes ufff) i videces kako ce se mesecima kasnije polako poceti da se gubi masnoca ako ti je vec toliko tesko da se odreknes hrane..
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Harry ja mislim da se Vladimir malo zeki sa nama. Mogao je danima da čita postove i da se ne ukuljučuje ako misli da se ovde prepucavamo i pametujemo. Ali :wink: on je odlučio da se druži sa nama ?! Traži savet kako da omrša a da ništa ne promeni u životu. Podseća me malo na mog starijeg sina koji svaki dan kaže kako mora da krene sa skidanjem kilaže ali "od sutra" ( to priča već dve godine). :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Moram i ovde postaviti ovaj link pll pogledajte pa odluchite sami

www.youtube.com/watch?v=lMAbCcM4maQ

Dodje choveku da poludi kad ovo vidi :oops: !Nit jesti nit nejesti!
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

jaoj mikalja zar bas moras svaku temu da mi zgadis :x :x
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:

Videla sam i nemam komentara. Užas! Ti si kriva što sam se posle toga prejela kao prase a postim i hoću da skinem ova 3 kg.viška....tzzzz Mikačo, sjam te bilo :oops:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Harry moraš imati želudac za sve :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao:

Videla sam i nemam komentara. Užas! Ti si kriva što sam se posle toga prejela kao prase a postim i hoću da skinem ova 3 kg.viška....tzzzz Mikačo, sjam te bilo :oops:
Haahahahh :D :D :D !Pa ti si gledala samo anoreksicne a bulumichne nisi?Debele od 190 i 200 kg damitze? :wink:
Pogledaj i nji pa zato kazem?Nit jesti nit nejesti :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:jaoj mikalja zar bas moras svaku temu da mi zgadis :x :x
Nije mi namera bila :D !Zar nije pouchno ?Jedna slika 1000 rechi zar ne? :D A josh ona klopa na onoj bucki od 190kg !Pa da nikad chovek ne uzme zalogaj!A onda pogledash ove anore. I onda? :x No comment :\
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Haahahahh :D :D :D !Pa ti si gledala samo anoreksicne a bulumichne nisi?Debele od 190 i 200 kg damitze? :wink:
Pogledaj i nji pa zato kazem?Nit jesti nit nejesti :wink:[/quote]
Aaaaaaaaa da gledam sada kada sam se prejela pa da posle guram prste i povraćam.... neeee !!! Odoh ja na moju spravicu zatezalicu :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Haahahahh :D :D :D !Pa ti si gledala samo anoreksicne a bulumichne nisi?Debele od 190 i 200 kg damitze? :wink:
Pogledaj i nji pa zato kazem?Nit jesti nit nejesti :wink:
Aaaaaaaaa da gledam sada kada sam se prejela pa da posle guram prste i povraćam.... neeee !!! Odoh ja na moju spravicu zatezalicu :wink:[/quote]
Videh te na alapachama,pozdravljash se :D !Al ti to brzo zavrshish sa spravitzama zatezalitzama :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Oko sokolovo! Ulovila si me :lol: :lol: :lol: Otišla sam do zatezalice i kada sam videla onu gomilu od veša za peglanje odustala sam :lol: :lol: :lol: Zekim se ! Ne mogu da vežbam kada dišem na škrge! 8) 8) 8)
Valleri4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 3:33 pm

Post od Valleri4 »

Ok,ja se ovde iznenada ubacujem,ali moram da postavim jedno pitanje pa svi oni koji mogu,nek pomazu!
Naime,ja se upavo privakavam na ishranu tipa 6 mini obroka dnevno i imam nekoliko pitanja.
1.da li svi treba da budu podjednaki,ili treba da postoje i neki glavni(citaj obilniji)?
2.da li i ako ne osetim glad posle 2,3 sata a doslo je vreme za moj mini obrok treba da ga pojedem?Da li treba stvarno da OSETIM GLAD pa tek onda da uzmem taj mini obrok ili ne?
Hvala
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

6 obroka je fenomenalna srazmera, taman dovoljno vremena da se i najteza hrana svari do sl obroka. Praktikuj da imas 3 glavna obroka (dorucak, rucak, vecera) i 3 "mini" obroka, odnosno uzine. Ukoliko budes cekala da ogladnis moze da prodje i po 4-5 sati dok ti ne osetis da si opet gladna a tada ces se najverovatnije prejesti, stoga kombinuj i ako nisi nesto preterano gladna barem za uzinu da pojedes koju vockicu cisto da te drzi do rucka ili vecere
impossible is nothing
Valleri4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 3:33 pm

Post od Valleri4 »

harry_mason,hvala na odgovoru i zamolila bih te , ako mozes ,da mi predlozis jedan jelovnik tipa 6 obroka ciji je kaloriski iznos oko 1300 kcal. I kada vezbam trebao bi da bude 1700 kcal, tako mi je otprilike po BMRu
Odgovori